Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Mol Online 2021 => Topic gestart door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:21:12

Titel: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:21:12
(https://i.ibb.co/g7sH1Kk/Groepsfoto1-4.png)
(https://fastly.4sqi.net/img/general/width960/483355_5sd73tsOtt8n7KbNWJ4awzhLV4puYWtltcS4ou3BUxU.jpg)
Opdracht 1.4 Poes, poes, poes, poes, poes...!? (Cafe Miau en Palatul Parlamentului) [Max € 3.000]

Beste vrienden,

Boekarest staat bekend om de vele katten die er op de straat rondzwerven. Hier bij het beroemde kattencafé, Café Miau, adopteren ze straatkatten en geven ze hen het prinselijk leven dat ze verdienen. Er is echter een probleem ontstaan: een medewerker heeft bij het schoonmaken van de zaak de achterdeur open laten staan, waardoor een aantal katten is ontsnapt uit het café. Gelukkig zijn de katten van het café uitgerust met een chip, waarmee jullie de laatste locatie van de kat kunnen terugzien.

Het is aan jullie de taak om de groep van 15 katten van Café Miau weer veilig terug te brengen. Ik heb de mol gevraagd jullie in te delen in 4 groepen: 1 groep met mensen die het overzicht goed kunnen bewaren en 3 groepen met dierenvrienden.

Groep 1 - Drie mensen die het overzicht goed kunnen bewaren (Parlementspaleis)
1. Molfreak Arno (omschrijft de katten voor groep 2)
2. Giorgio (omschrijft de katten voor groep 3)
3. FrankLapidus (omschrijft de katten voor groep 4)

Groep 2 (sector 1 en 4)
1. Roomey164
2. KingLennart
3. JaccoS

Groep 3 (sector 2 en 5)
1. Aurynn
2. Belg
3. Luchtmaniak

Groep 4 (sector 3 en 6)
1. D*N
2. Convans
3. Larikoek
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:25:52
(https://cdn2.wereldreis.net/wp-content/uploads/2016/09/boekarest-parlementspaleis-panorama.jpg)
Palatul Parlamentului [Boekarest]
Groep 1

Jullie bevinden je de controlekamer in het Palatul Parlamentului, het voormalig Parlementsgebouw van de Roemeense regering. Met ruim 2.000 kamers is dit het grootste gebouw van Europa. Jullie gaan elk individueel de drie groepen die op zoek gaan naar de katten erop aansturen dat zij de juiste kat weten te vinden. Jullie krijgen via pm individueel een lijst met afbeeldingen van de 20 katten met hun namen.

Jullie medekandidaten gaan met 5 waldo's en een lijst met afbeeldingen van dezelfde katten de stad in. Aan de hand van de waldo foto’s gaan ze op zoek naar de locatie waar de groep katten gespot is. Als ze een juiste locatie hebben gevonden, krijg jij de naam door van de kat die ze zoeken. Het is dan aan jou om die kat dusdanig te beschrijven dat ze juiste weten te kiezen die bij die locatie hoort.

Op de kaart van jullie medekandidaten staat namelijk een 4-cijferige code bij elke kat aangegeven. Die code correspondeert met 1 van de kistjes die hier bij jullie op het paleis staan. In alle kistjes zit een bedrag van 200 euro. Op sommige locaties is naast een kistje, ook nog iets extra’s te vinden. Jullie merken vanzelf wel wat dit te betekenen heeft....

Het omschrijven van de katten werkt als volgt
- Jullie mogen je bij de beschrijving alleen focussen op de uiterlijke kenmerken van de kat
- De achtergrond of de positie waarin de kat zich bevindt (liggend, staand etc.), mag NIET worden benoemd.
- Het heeft geen zin om te zeggen: neem de 3e kat van links op de onderste rij, dat wordt ook afgekeurd.
- Gebruik maximaal 35 woorden per kat voor je omschrijving
- Jullie sturen je omschrijving eerst ter controle naar ons toe. Doe dit  voor het overzicht in onze pm box als reactie op het bericht dat je hebt gekregen met als onderwerptitel [MO21] Opdracht 1.4

Edit: de 6 foto omschrijvingen van deel 2 voor het overzicht toegevoegd.

De 6 omschrijvingen
Foto 1: Ik zie een vaag kasteel, omringd door mist en bomen. (JaccoS)

Foto 2: De bruine muur met zwarte vlek voorbij, stapt ze nu voor de grauwe witte muur (belg)

Foto 3: Er is een chemische, vaalblauwe stenen grond buiten met roestige trap rechtsonder en hellinkje linksboven (Larikoek)

Foto 4: Schilderij van een besneeuwd treinstation waarvandaan een paard en een man lopen (JaccoS)

Foto 5: De lantaarns verlichten slingers en een duister steegje waar een vrouw over natte kasseien stapt (belg)

Foto 6: Een vrouw met zwarte hoed, donkerrode lippen, en horizontaal gestreepte stropdas grijpt een bouwsteiger vanonder (Larikoek)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:36:22
Dierenvrienden,

Jullie medekandidaten met overzicht zijn overgebracht naar het Palatul Parlamentului, het voormalig Parlementsgebouw van de Roemeense regering. Zij zijn elk uitgerust met een telefoon en zullen jullie vanuit deze locatie midden in de stad gaan begeleiden de juiste kat te vangen. Per groep, zal er 1 begeleider aanwezig zijn. Hoe werkt jullie kattenjacht?

Ik plaats per groep 5 foto’s (waldo’s) van de locatie in jullie sectoren waar de groep katten voor het laatst is gespot. Het is aan jullie om die locatie te vinden. De katten blijven natuurlijk niet eeuwig op dezelfde locatie hangen, dus moeten jullie voor woensdag 7 april - 20.00 uur de locatie van zoveel mogelijk, maar het liefst alle foto's hebben gevonden.

Zoeken doen jullie ALLEEN met behulp van Google Maps/Streetview. Ik heb de navigatie met dit linkje vast ingesteld op Boekarest: https://goo.gl/maps/CENRMrgWFf29eUwa6. De stad Boekarest is opgedeeld in zes sectoren. Om jullie zoektocht iets gemakkelijker te maken, gaat groep 2 op zoek naar katten in de sectoren 1 en 4, groep 3 in de sectoren 2 en 5 en groep 4 in de sectoren 3 en 6.

Als jullie een locatie hebben gevonden, plaats je DIKGEDRUKT in het topic een Google streetview link naar de locatie. (tip: gebruik de verkorte link, hoe dat moet zie je op de foto onderaan deze tekst). Dit hoeft maar door één iemand gedaan te worden. Als de locatie juist is, krijgt jullie medekandidaat de naam van de kat die hierbij hoort. Is de locatie fout of zijn jullie te laat, vervalt de kans om die kat te vangen. Jullie zijn uitgerust met een kaart met 20 katten en daaronder een code, jullie medekandidaat heeft ook een kaart met alle katten, maar dan met hun namen.

Het is aan jullie medekandidaat de betreffende kat zo goed mogelijk te beschrijven. Als jullie denken te weten welke kat jullie mee moeten nemen, plaatsen twee van jullie de code van die kat waarvan jullie denken dat dat hem is dikgedrukt in het topic. Elke juiste teruggevonden kat, levert 200 euro voor de pot.

De regels in het kort
1. Zoek de locatie van de foto voor de deadline verstrijkt (locatie fout, of te laat, is kans op betreffende kat gemist). 
2. Één iemand plaatst een verkorte Google streetview link naar de juiste locatie dikgedrukt in het topic.
3. Als de locatie juist is, krijgt jullie medekandidaat een naam van de kat die jullie zoeken. Jullie helper omschrijft de kat zo goed mogelijk
4. Kies de kat die volgens jullie bij de omschrijving hoort en twee van jullie plaatsen de bijbehorende code dikgedrukt in het topic
5. Elke juiste teruggevonden kat, levert een code op waarmee een kistje met daarin 200 euro open gemaakt kan worden.

(https://i.ibb.co/4TkQ3V6/instructies-verkorte-link-in-maps.png)

AUB nog steeds niet posten, hieronder komende waldo's per groep.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:36:54
Groep 2 - Sector 1 en 4

(https://i.ibb.co/RQxgCm8/zwart-witte-katten-met-codes.png)

De 4 omschrijvingen van Arno:

Sanda
Je ziet veel witte vacht, heeft op allebei haar twee witte voorpoten één zwarte vlek. Één achterpoot bijna volledig zwart met witte poot. Rug denk ik volledig zwart. Hoofd bovenste helft zwart, onderste helft wit.

Florin
"Onderkant is wit, behalve het buikje. Twee witte voorpoten maar de rechterpoot van ons perspectief heeft twee grote zwarte vlekken. Bovenste helft van hoofd zwart en onderste helft wit. Roze neusje."

Ceausescu
Het bovenste deel van haar onderkant is sowieso wit. Drie poten zeker wit, bovenaan van de poten beetje zwart. Rug volledig zwart. Hoofd bovenaan zwart en onderaan wit met in midden een witte verticale streep.

Flaviu
Deze is bijna volledig zwart, heeft alleen wit aan haar voetjes. En haar hoofd is zwart maar heeft een witte verticale streep in haar gezicht. En een relatief grote witte vlek onder haar hoofd.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:37:07
Groep 3 - Sector 2 en 5

Jullie 20 katten met codes
(https://i.ibb.co/647bSv9/Rode-katten-met-codes.png)

Edit: de 4 omschrijvingen van Giorgio toegevoegd:
Andrej
Typisch gevalletje 'Vragende Ogen', al kan het ook een blik van schrik zijn in de koplampen van een naderende vrachtwagen. Deze  poes lijkt lief, maar de twinkeling in de ogen doet anders vermoeden.

Boglarca
Rode poes met strepen die donkerder rood zijn. Wit rond de mond en heeft een blik van nieuwslezer. Beetje zoals Philip Freriks altijd kijkt als hij weer ergens het mannetje is.

Estera
De vacht van deze poes is duidelijk een fashion statement, gebaseerd op het begin van de 17e eeuw. Poes lijkt in het algemeen op een kruising van The Lion King en Koning Willem-Alexander.

Ursule
Deze poes is voornamelijk wit van voren,rood van achteren en heeft de oren niet naar voren, maar opzij opzij opzij.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 22:37:18
(https://opimedia.azureedge.net/-/media/images/men/editorial/articles/magazine-articles/2017/10-01/how-to-keep-your-barn-cats-healthy/aoe-cat-jpg.jpg)
Zoek je dit boerenbeestje misschien? ::vergroot::

Groep 4 - Sector 3 en 6

Jullie 20 katten met codes
(https://i.ibb.co/1LYb6Gp/bruingrijs-gestreepte-katten-met-code.png)

De 5 omschrijvingen van Frank:

Skender
De grote felgroene ogen van deze kat zorgen in combinatie met de mooie witte snorharen voor een levendige blik op het gezicht, waarbij ook de spitsoren en het rode neusje duidelijk naar voren komen.

Miau
De spitsige oren van Miau lijken haar voornaamste kenmerk - deze kat houdt er waarschijnlijk van zich in de menigte te mengen, want ondanks haar felgroene ogen onderscheidt ze zich niet van de rest

Disco
Met haar kleine oortjes en oogjes, en dikke vacht, lijkt Disco op geen enkele manier op de rest van de katten. Het liefst zou ze haar lange snorharen in de krul zetten.

Cartita
De gele oogjes en harige oortjes van Cartita laten haar even lekker rusten, precies zoals ze lijkt te willen. (https://ibb.co/album/d4CSpf)

Lorincz
De doordringende blik van klein katje Lorincz maken haar een interessante kat, en ook haar gestrekte pootjes lijken iets te willen zeggen.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 3-04-2021, 23:08:50
Dierenvrienden, jullie mogen gaan zoeken! De mensen in de controlekamer ga ik nu hun informatie sturen. Heel veel plezier! ::bravo:: ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 00:05:27
Ben nog een beetje confused, ik had net de finale van Zap door en dan komt dit  ::). Poes poes poes, wat een tekst ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 4-04-2021, 00:10:11
Ah goed dat de mol Dennis en ik samen wil! Wij zijn in zo’n opdrachten echt 2 handen op 1 buik!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 00:14:43
Geen zorgen Convans, wij gaan samen
(https://media3.giphy.com/media/xT0BKiK5sOCVdBUhiM/giphy.gif)
hebben  :-*
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 4-04-2021, 00:17:00
@hosts, mogen we in dit topic overleggen naar waar we eventueel moeten gaan zoeken?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 00:17:55
Ik heb ook echt een hekel aan waldo's zoeken, waarom heb ik mij opgegeven ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 00:21:35
Me naar het lezen van deze opdracht:
(https://media.giphy.com/media/KD3AP723hK8TYn1jkv/giphy.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 4-04-2021, 00:48:20
Moet ik weer eens de oppasjuffrouw spelen tussen Convans en D*N?  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 00:50:31
Heeft er iemand al de portofoon geclaimed? Zo nee, dan wil ik die wel hebben  ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 4-04-2021, 00:56:40
Heeft er iemand al de portofoon geclaimed? Zo nee, dan wil ik die wel hebben  ;D

Het lijkt me het verstandigst met onze groepssamenstelling dat ik de porto voor mijn rekening neem :')
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 01:21:59
@hosts, mogen we in dit topic overleggen naar waar we eventueel moeten gaan zoeken?
Jullie mogen met je groepsgenoten overleggen inderdaad. Als jullie die plekken maar vinden, dat is het belangrijkste. En we hebben elke groep al een redelijk specifiek zoekgebied meegegeven natuurlijk met de sectoren  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: SpacyColours op 4-04-2021, 01:58:32
Ik heb ook echt een hekel aan waldo's zoeken, waarom heb ik mij opgegeven ::)
Mededeling: D*N stapt uit het (gehele) spel en zijn plek zal worden overgenomen door mrchipie.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 02:10:27
Het hoofdkantoor, mogen die overleggen voordat ze een omschrijving naar het desbetreffende groepje sturen dat een enkel lid onder de hoede heeft?
Morgen maar eens flink aan de wandel in Boekarest!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 4-04-2021, 08:41:14
Volgens mij snap ik de opdracht. Ik kan vanavond pas beginnen met zoeken, vandaag vier ik Pasen met familie.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 10:05:57
Sector 5 locatie 2: https://goo.gl/maps/QkkPuiTgm89YweGR9.

Het is die plaats, maar niet exact vanuit hetzelfde perspectief. Is dit goed genoeg?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 10:26:48
Sector 5 locatie 3: https://goo.gl/maps/rhF1KSAAde1RbJZW8
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 10:38:31
Het hoofdkantoor, mogen die overleggen voordat ze een omschrijving naar het desbetreffende groepje sturen dat een enkel lid onder de hoede heeft?
Nee die moeten zelfstandig een omschrijving maken voor het groepje dat ze onder hun hoede hebben en die dan naar ons sturen. Waarna wij na goedkeuring de omschrijving bij jullie neerleggen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 10:46:10
Sector 5 locatie 2: https://goo.gl/maps/QkkPuiTgm89YweGR9.

Het is die plaats, maar niet exact vanuit hetzelfde perspectief. Is dit goed genoeg?
Ja die keur ik goed hoor  ::ok::

Sector 5 locatie 3: https://goo.gl/maps/rhF1KSAAde1RbJZW8
En deze ook  ::ok::

De namen van de katten die hierbij horen zijn: Boglárca en Andrej. Zodra Giorgio een omschrijving naar ons gestuurd heeft horen jullie meer  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: KingLennart op 4-04-2021, 11:04:08
Sector 1, locatie 2:

https://goo.gl/maps/oU7JUVEe9D8sD4pz7

Ik neem aan dat dit goed genoeg is?

EDIT: Wacht, dit is de Google Maps-link. Ik zoek het even op via Straatkijk  ;D

EDIT2: Dit is de enige juiste!  https://goo.gl/maps/8FJ5Q29eoVMeACRw7
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 11:14:19
Sector 5 locatie 1 https://goo.gl/maps/2NwUHAnf27GUL6Tp9

Ik haat vanaf nu tramlijnen.
Op naar sector 2.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: JaccoS op 4-04-2021, 11:18:59
Sector 1, locatie 2:

https://goo.gl/maps/oU7JUVEe9D8sD4pz7

Ik neem aan dat dit goed genoeg is?

EDIT: Wacht, dit is de Google Maps-link. Ik zoek het even op via Straatkijk  ;D

EDIT2: Dit is de enige juiste!  https://goo.gl/maps/8FJ5Q29eoVMeACRw7
Top! ::bravo:: Nu weten we ook hoe groot sector 1 ongeveer is, good to know ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 11:31:45
Sector 1, locatie 2:

https://goo.gl/maps/oU7JUVEe9D8sD4pz7

Ik neem aan dat dit goed genoeg is?

EDIT: Wacht, dit is de Google Maps-link. Ik zoek het even op via Straatkijk  ;D

EDIT2: Dit is de enige juiste!  https://goo.gl/maps/8FJ5Q29eoVMeACRw7
Omdat ik in de eerste link kon zien dat je de juiste locatie had, keur ik hem goed (tweede link is sowieso goed), maar bij een volgende keer ga ik streng zijn wat betreft edits.  ::zweep::

Verder is dit inderdaad de juiste locatie  ::ok:: De kat die jullie zoeken is Sanda, daarover zal ik ook Arno berichten om een omschrijving te maken.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 11:39:14
Sector 5 locatie 1 https://goo.gl/maps/2NwUHAnf27GUL6Tp9

Ik haat vanaf nu tramlijnen.
Op naar sector 2.
En ook die is juist  ::ok:: De volgende kat die jullie zoeken is: Ursule. Daarover zal ik Giorgio wederom berichten om een omschrijving door te krijgen.

Wat betreft die tramlijnen: fun fact tussendoor. Deze opdracht zou oorspronkelijk voor een deel (1 van de 4 groepen) om tramlijnen gaan draaien als een knipoog naar de tram opdracht in 2015. (https://www.realitynet.org/forum/?topic=56136.0) Alleen werd dat heel onpraktisch.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: KingLennart op 4-04-2021, 11:43:49
Omdat ik in de eerste link kon zien dat je de juiste locatie had, keur ik hem goed (tweede link is sowieso goed), maar bij een volgende keer ga ik streng zijn wat betreft edits.  ::zweep::

Verder is dit inderdaad de juiste locatie  ::ok:: De kat die jullie zoeken is Sanda, daarover zal ik ook Arno berichten om een omschrijving te maken.
Dat van die edits was beetje stom, zat hier te klooien met Maps en Streetview  ::rofl:: Mijn excuses!
Weet nu hoe het werkt dus gebeurt me niet meer  ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 11:52:03
Sector 2 locatie 2 https://goo.gl/maps/xfGaLAy3P6J7xhtz6
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 12:10:01
Sector 2 locatie 1 https://goo.gl/maps/2pY2NsqYbgiCMbzx8  ::zwaai::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 12:20:28
Sector 2 locatie 1 https://goo.gl/maps/2pY2NsqYbgiCMbzx8  ::zwaai::
De toren is verdwenen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 4-04-2021, 12:21:41
Sector 1 - Locatie 1: https://goo.gl/maps/CaqU3GiRrkCvhcNo6 (met dank aan KingLennart)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 12:23:01
De toren is verdwenen?
Oh huh, hij is versprongen. Moet dit soort dingen niet op m'n telefoon doen..
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 12:50:41
Convans ::megafoon:: misschien kan jij op zoek naar die brug? Gezien je daar ervaring mee hebt!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: mrchipie op 4-04-2021, 13:04:54
ik hoorde brug! ::nieuwsgierig::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 13:07:22
ik hoorde brug! ::nieuwsgierig::
Geen vreemde mensen in dit topic!
(https://64.media.tumblr.com/777f0e28865054306b73c35b61e39888/tumblr_inline_ns8knxPyBq1r1lnud_500.gifv)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 13:14:33
Sector 2 locatie 2 https://goo.gl/maps/xfGaLAy3P6J7xhtz6
Deze is juist  ::ok:: de kat die jullie moeten zoeken is Estera, daarover zal ik Giorgio wederom berichten.

Sector 1 - Locatie 1: https://goo.gl/maps/CaqU3GiRrkCvhcNo6 (met dank aan KingLennart)
Dat is juist. De kat die daarbij hoort is Florin. Ik zal Arno daarover berichten.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 4-04-2021, 13:56:50
Jezus, hoe vinden jullie die locaties zo snel? ::oink:: Mijn laptop is al een kwartier verder als ik één centimeter naar links scroll ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 4-04-2021, 14:03:00
Jezus, hoe vinden jullie die locaties zo snel? ::oink:: Mijn laptop is al een kwartier verder als ik één centimeter naar links scroll ::rofl::
Tis een gave  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 4-04-2021, 18:50:18
Aarde roept Arno! Aarde roept Arno!

 ::rofl:: ::rofl::  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 4-04-2021, 19:07:23
Volgens mij mag ik dat zelf niet posten maar heb wel al twee omschrijvingen naar de presentatoren gestuurd.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 4-04-2021, 19:20:16
Yesss  ::cheerleader:: Ik heb er een:
Sector 4 - Locatie 2: https://goo.gl/maps/h7UMazyEoeR69XzD9
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 19:27:56
Volgens mij mag ik dat zelf niet posten maar heb wel al twee omschrijvingen naar de presentatoren gestuurd.
Klopt was misschien niet helemaal duidelijk. Die omschrijvingen komen nog  ::jaja::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 4-04-2021, 19:54:19
Volgens mij mag ik dat zelf niet posten maar heb wel al twee omschrijvingen naar de presentatoren gestuurd.
Ik had het idd anders begrepen... excuses Arno!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 20:30:47
Yesss  ::cheerleader:: Ik heb er een:
Sector 4 - Locatie 2: https://goo.gl/maps/h7UMazyEoeR69XzD9
Dat is juist  ::ok:: De kat die jullie hierbij zoeken is: Ceausescu. Ik zal Arno weer hierover informeren.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 20:35:46
Sector 2 locatie 1 https://goo.gl/maps/2pY2NsqYbgiCMbzx8  ::zwaai::
Even voor de duidelijkheid: deze was niet dikgedrukt, dus kan hem ook niet af/goedkeuren.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 4-04-2021, 20:36:09
(https://media.tenor.com/images/1b1dd02c977af99d5c9745bdd5c87459/tenor.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 20:53:00
Sector 2 locatie 1 https://goo.gl/maps/HASsetT3dYEKm4X47
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 4-04-2021, 21:17:51
Sector 6 - locatie 3
(https://i.ibb.co/zh78DX5/Sector-6-locatie-3.png)

Dus dit hier gaat om het zuidoosten van Lacul Morii, maar ik kan de hoek maar niet vinden :')

https://goo.gl/maps/9QoMyp7wMFHRmyvv6

Die panelen bij het huis lijken ook te kloppen. Kunnen mijn teamgenoten even stoppen met kibbelen en mij komen helpen ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 4-04-2021, 21:21:27
Sector 2 locatie 1 https://goo.gl/maps/HASsetT3dYEKm4X47
Helaas, dat is niet juist. Deze kat gaan jullie helaas niet terugvinden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 21:22:17
Helaas, dat is niet juist. Deze kat gaan jullie helaas niet terugvinden.
Maar goed ook, heb een enorme kattenallergie!!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 21:32:03
Weer versprongen zeker op je gsm zeker?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 21:36:22
Weer versprongen zeker op je gsm zeker?
Uiteraard, ik had jou niet om me te helpen  ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 4-04-2021, 21:40:18
Misschien kunnen we de katten al vast kiezen? Dan kan giorgio leukere dingen gaan doen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 4-04-2021, 21:42:03
Ik laat die katten liever nog maar even alleen. Kan niet wachten op ons portocontact met Giorgio  ::love::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 5-04-2021, 00:49:03
https://goo.gl/maps/5Zmwy8WAsTWPsYWU6

Dit is net iets minder ingezoomd: https://goo.gl/maps/wkhzwCE5UNS6aobr5

Sector 6 - Locatie 1
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 5-04-2021, 01:16:15
https://goo.gl/maps/5Zmwy8WAsTWPsYWU6

Dit is net iets minder ingezoomd: https://goo.gl/maps/wkhzwCE5UNS6aobr5

Sector 6 - Locatie 1

Het is dat ik voor jouw edit al zag dat het goed was, maar volgende keer de hele link dikdrukken  ::ok:: Jullie kunnen op zoek naar je eerste kat, genaamd: Skender. Ik zal Frank daarover inlichten.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 5-04-2021, 01:26:57
Excuses! Het was de eerste keer  :-X

De volgende linkjes worden beter
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 5-04-2021, 01:31:15
Excuses! Het was de eerste keer  :-X

De volgende linkjes worden beter
Yes, geen probleem. Ik ben best een aardige host toch?  ::hypocriet:: (hopelijk vinden jullie dat over een week of 10 nog).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 5-04-2021, 09:21:34
Helaas, dat is niet juist. Deze kat gaan jullie helaas niet terugvinden.

Waarom doe je het vetgedrukt als je weet dat je telefoon zo ruk werkt met dit soort dingen?  >:( Echt dit is de makkelijkste van allemaal....

Nou Giorgio, kom maar op met die kattenkoppen

(https://media.giphy.com/media/fAT2Db0j0Mblu/giphy.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 5-04-2021, 12:51:48
Sector 3 Locatie 2: https://goo.gl/maps/LDSbUDJvJQYZTHPo8
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 5-04-2021, 13:45:14
Ik kan ook niet klikken op de exact locatie van die ene foto aan het water @Larikoek. ik probeer vanavond nog eens en zoek dan nog naar de laatste 2 locaties.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 5-04-2021, 17:05:27
Sector 6, Locatie 2: https://goo.gl/maps/NuQxDEeApt7ATzNx9

Ik heb een plek gevonden om Convans te wassen Larikoek  ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 5-04-2021, 17:19:28
Sector 3 Locatie 2: https://goo.gl/maps/LDSbUDJvJQYZTHPo8
Die is juist  ::bravo:: De kat die daarbij hoort is Miau. Ik zal Frank hierover berichten.

Sector 6, Locatie 2: https://goo.gl/maps/NuQxDEeApt7ATzNx9

Ik heb een plek gevonden om Convans te wassen Larikoek  ;D

En ook deze klopt  ::bravo:: De kat die hierbij hoort is Disco. Ook hier zal ik Frank over berichten.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 5-04-2021, 17:23:06
Overzichtje

Groep 2 moet nog
Sector 1 locatie 3
Sector 4 locatie 1

Groep 3
Is klaar wat betreft Waldo's (morgen kunnen jullie al beginnen aan deel II)

Groep 4 moet nog:
- Sector 3 locatie 1
- Sector 6 locatie 3
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 5-04-2021, 17:25:31
En ook deze klopt  ::bravo:: De kat die hierbij hoort is Disco. Ook hier zal ik Frank over berichten.
(https://64.media.tumblr.com/dfd4ccf4c383393d0417f00e41b8d1d6/5c2aab8bc0ca589b-97/s400x600/3eeb238fd999228569e61b9afb39ecdfb3396c25.gifv)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 5-04-2021, 17:38:48
(https://64.media.tumblr.com/dfd4ccf4c383393d0417f00e41b8d1d6/5c2aab8bc0ca589b-97/s400x600/3eeb238fd999228569e61b9afb39ecdfb3396c25.gifv)
::love::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Roomey164 op 5-04-2021, 18:53:51
Tadaa https://goo.gl/maps/BqEopUzvNguL3ffe6
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 5-04-2021, 19:03:25
Tadaa https://goo.gl/maps/BqEopUzvNguL3ffe6
Dat is juist  ::bravo:: De kat die hierbij hoort is Flaviu. Ik zal Arno weer opdracht geven een omschrijving te maken  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 5-04-2021, 19:11:52
Tadaa https://goo.gl/maps/BqEopUzvNguL3ffe6
Lekker Roomey!! Ik zeg Driem Tiem!  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 5-04-2021, 19:12:45
Yes inderdaad!  ::cheerleader::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 5-04-2021, 19:17:02
Yes inderdaad!  ::cheerleader::
Ik weet niet hoe oud jij bent Roomey, maar het zou zomaar kunnen dat ik ouder ben dan jullie twee samen  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 6-04-2021, 12:00:50
Ik snap helemaal niks van deze opdracht, opeens krijg ik een PM van MollenvangR met een locatie die ik zou moeten omschrijven, maar nu ik de google maps link door heb gegeven is het toch aan FrankLapidus om ons een omschrijving van een kat te geven? Wie moet er nou iets met mijn omschrijving, Frank of D*N en Convans?

(https://i.imgur.com/TYnzi2o.jpg)

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 6-04-2021, 12:03:23
"De regels in het kort
1. Zoek de locatie van de foto voor de deadline verstrijkt (locatie fout, of te laat, is kans op betreffende kat gemist).
2. Één iemand plaatst een verkorte Google streetview link naar de juiste locatie dikgedrukt in het topic.
3. Als de locatie juist is, krijgt jullie medekandidaat een naam van de kat die jullie zoeken. Jullie helper omschrijft de kat zo goed mogelijk
4. Kies de kat die volgens jullie bij de omschrijving hoort en twee van jullie plaatsen de bijbehorende code dikgedrukt in het topic
5. Elke juiste teruggevonden kat, levert een code op waarmee een kistje met daarin 200 euro open gemaakt kan worden. "

Hier staat niks in van nóg een omschrijving door mij?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 6-04-2021, 12:08:38
Ik vind opdrachten 1.1, 1.2, 1.3, en 1.5 trouwens heel leuk! ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 12:30:11
Ik snap helemaal niks van deze opdracht, opeens krijg ik een PM van MollenvangR met een locatie die ik zou moeten omschrijven, maar nu ik de google maps link door heb gegeven is het toch aan FrankLapidus om ons een omschrijving van een kat te geven? Wie moet er nou iets met mijn omschrijving, Frank of D*N en Convans?
Ik snap de verwarring. Frank regelt de omschrijving van de katten, maar jij hebt een extraatje gevonden:

Citaat
Op sommige locaties is naast een kistje, ook nog iets extra’s te vinden.

En hoe dat zit met die extraatjes, wordt nog duidelijk.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 6-04-2021, 12:31:23
Ah dankjewel, MollenvangR ::love:: Daar heb ik weer mooi mijn mondje voorbij gepraat ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 6-04-2021, 12:41:22
Dus wij moeten nog 2 locaties zien te vinden. Oke, ik kijk vanavond wel nog eens!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 12:51:05
Groep 3

Aurynn, Belg, Luchtmaniak

Aangezien jullie geen locaties meer kunnen vinden, mogen jullie alvast beginnen te overleggen welke codes jullie moeten hebben op basis van de omschrijvingen van Giorgio.

(https://i.ibb.co/647bSv9/Rode-katten-met-codes.png)

Ik wil van jullie voor donderdagavond 20.00 uur het volgende van 2 mensen dikgedrukt in het topic hebben:
Naam kat + juiste code


Andrej
Typisch gevalletje 'Vragende Ogen', al kan het ook een blik van schrik zijn in de koplampen van een naderende vrachtwagen. Deze  poes lijkt lief, maar de twinkeling in de ogen doet anders vermoeden.

Boglarca
Rode poes met strepen die donkerder rood zijn. Wit rond de mond en heeft een blik van nieuwslezer. Beetje zoals Philip Freriks altijd kijkt als hij weer ergens het mannetje is.

Estera
De vacht van deze poes is duidelijk een fashion statement, gebaseerd op het begin van de 17e eeuw. Poes lijkt in het algemeen op een kruising van The Lion King en Koning Willem-Alexander.

Ursule
Deze poes is voornamelijk wit van voren,rood van achteren en heeft de oren niet naar voren, maar opzij opzij opzij.

Voor de andere 2 groepen geldt: jullie hebben nog tot woensdag 7 april - 20.00 uur om de overige locaties te vinden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 6-04-2021, 13:04:35
Andrej = 5320
Boglarca = 7918
Estera = 1001
Ursule = 7719

Kan niet missen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 6-04-2021, 18:51:29
Sector 3 - Locatie 1
https://goo.gl/maps/6dQzQiar2MT9c25K7
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 6-04-2021, 19:02:51
Dus dit hier gaat om het zuidoosten van Lacul Morii, maar ik kan de hoek maar niet vinden :')

https://goo.gl/maps/9QoMyp7wMFHRmyvv6

Die panelen bij het huis lijken ook te kloppen. Kunnen mijn teamgenoten even stoppen met kibbelen en mij komen helpen ::ohno::

Dit lijkt me onmogelijk om er te geraken.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 6-04-2021, 19:05:10
Andrej = 5320
Boglarca = 7918
Estera = 1001
Ursule = 7719

Kan niet missen.

Zo duidelijk vind ik het nog niet. Ik dacht ook aan deze:

Andrej = 0003, 5002 of 3100
Boglarca = 1893
Estera = 3247
Ursele = 7190
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 6-04-2021, 19:07:26
Die 'kan niet missen' was ironisch bedoeld hoor.  We hebben nog even om hierover te overleggen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 6-04-2021, 19:14:10
Eerste indruk na het bekijken (zonder nog julie antwoorden te hebben gelezen, want frisse blik ofzo)
Andrej - 2016
Boglarca 1830
Estera 3247
Ursele 7719
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 6-04-2021, 19:57:32
Dus even om alle katten te verzamelen:

Andrej: 5320, 0003, 5002, 3100 of 2016
Boglarca: 7918, 1893 of 1830
Estera: 1001 of 3247
Ursele: 7719 of 7190

Ben nu wel benieuwd naar jouw gedachten over onze katten @belg.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 20:15:12
Sector 3 - Locatie 1
https://goo.gl/maps/6dQzQiar2MT9c25K7

Dat is juist  ::bravo:: De kat die hierbij hoort is Cartita. Ik zal Frank hierover berichten.

Dit betekent overigens dat zowel groep 2 als groep 4 nog 1 locatie moeten vinden   ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 6-04-2021, 20:19:48
@MollenvangR, zou je kunnen checken of onze laatste locatie nog steeds beschikbaar is volgens google maps? We hebben hem denken we gevonden maar we denken ook dat er misschien iets veranderd is in google maps van tijdens dat jullie de opdracht maakten tot dat wij de opdracht nu uitvoeren waardoor de locatie niet meer te vinden is...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 6-04-2021, 20:23:45
Ik kom er ook niet ::ohno::, zou deze niet gewoon tellen dan omdat het wel de juiste locatie is?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 20:32:22
@MollenvangR, zou je kunnen checken of onze laatste locatie nog steeds beschikbaar is volgens google maps? We hebben hem denken we gevonden maar we denken ook dat er misschien iets veranderd is in google maps van tijdens dat jullie de opdracht maakten tot dat wij de opdracht nu uitvoeren waardoor de locatie niet meer te vinden is...
Yes, ik heb even gekeken. In onze opdracht documenten heb ik gelukkig bij het maken van de opdracht een linkje bewaard van dat moment. Daar heb ik op geklikt en hij zet met net even anders neer dan op het moment dat ik de foto maakte voor de opdracht. Maar ik zie dat jullie wel op de goede plek zoeken. Dus ik ga hem goed rekenen :) De kat die daarbij hoor is: Lorincz. Daar ga ik ook Frank voor contacten.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 21:00:25
Aangezien alle extraatjes gevonden zijn, plaats ik ook alvast deel 2 voor Arno, Frank en Giorgio. (Arno mag uiteraard nog steeds de laatste kat omschrijven als die voor morgenavond gevonden wordt). Maar op 6 locaties lag een extraatje en die 6 locaties zijn gevonden.

(https://cdn2.wereldreis.net/wp-content/uploads/2016/09/boekarest-parlementspaleis-panorama.jpg)

Poes, poes, poes, poes, poes!? deel II - foto's, foto's en nog meer foto's [max € 1.500]

Beste Arno, Giorgio en Frank,

Jullie rol is nog niet helemaal uitgespeeld. Sterker nog, het is tijd om de rollen om te draaien. Zoals ik aan het begin al zei: op sommige locaties lag een extraatje. Een enveloppe met een foto van een foto. In het parlementspaleis is namelijk een tentoonstellingsruimte met tientallen foto’s te vinden. Het is tijd om de rollen om te draaien.

We hebben aan degene die de betreffende locatie heeft ontdekt, gevraagd of hij of zij in één zin van maximaal 15 woorden een zo goed mogelijke beschrijving wil maken van die foto.

Het is nu aan jullie om aan de hand van die omschrijving de juiste foto’s in de ruimte te vinden. Jullie kunnen virtueel in die ruimte rondlopen via: https://goo.gl/maps/4cVrH8pnzuj59Dkh7. Overleggen is toegestaan (je kunt bijvoorbeeld een linkje plaatsen met daarbij: ik denk dat ze die en die bedoelen). Plaats GEEN screenshot als overleg. Dit omdat de screenshots bedoeld zijn als antwoordmogelijkheid.

Ik wil voor donderdagavond 8 april - 20.00 uur een screenshot hebben van de de foto’s waarvan jullie denken dat de dierenvrienden die hebben omschreven met daarbij het juiste nummer.  Het maakt daarbij niet uit wie de screenshots plaatst. Eenmaal een screenshot geplaatst, wordt dit als antwoord gezien. Elke juiste combinatie van fotonummer en screenshot is nog eens 250 euro voor de pot waard.

Succes  ::ok::

De 6 omschrijvingen
Foto 1: Ik zie een vaag kasteel, omringd door mist en bomen. (JaccoS)

Foto 2: De bruine muur met zwarte vlek voorbij, stapt ze nu voor de grauwe witte muur (belg)

Foto 3: Er is een chemische, vaalblauwe stenen grond buiten met roestige trap rechtsonder en hellinkje linksboven (Larikoek)

Foto 4: Schilderij van een besneeuwd treinstation waarvandaan een paard en een man lopen (JaccoS)

Foto 5: De lantaarns verlichten slingers en een duister steegje waar een vrouw over natte kasseien stapt (belg)

Foto 6: Een vrouw met zwarte hoed, donkerrode lippen, en horizontaal gestreepte stropdas grijpt een bouwsteiger vanonder (Larikoek)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 6-04-2021, 21:23:29
Oh dit vind ik nu eens leuk. Ik houd van musea  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 6-04-2021, 21:37:08
Ik heb de vrouw van larikoek al gevonden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Giorgio op 6-04-2021, 21:41:07
Ik heb de vrouw van larikoek al gevonden.

Heb je een linkje, dan kijk ik even mee.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 6-04-2021, 21:49:02
Mijn hemel wat veel schilderijen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 6-04-2021, 22:02:27
(https://i.ibb.co/1LYb6Gp/bruingrijs-gestreepte-katten-met-code.png)

Ondertussen heeft groep 4, D*N, Convans en Larikoek, ook alle locaties gevonden. Zij mogen aan de slag met de omschrijvingen van Frank. Ik wil van jullie voor donderdagavond 20.00 uur het volgende lijstje van 2 mensen dikgedrukt in het topic hebben: Naam kat + juiste code

De omschrijvingen van Frank:

Skender
De grote felgroene ogen van deze kat zorgen in combinatie met de mooie witte snorharen voor een levendige blik op het gezicht, waarbij ook de spitsoren en het rode neusje duidelijk naar voren komen.

Miau
De spitsige oren van Miau lijken haar voornaamste kenmerk - deze kat houdt er waarschijnlijk van zich in de menigte te mengen, want ondanks haar felgroene ogen onderscheidt ze zich niet van de rest

Disco
Met haar kleine oortjes en oogjes, en dikke vacht, lijkt Disco op geen enkele manier op de rest van de katten. Het liefst zou ze haar lange snorharen in de krul zetten.

Cartita
De gele oogjes en harige oortjes van Cartita laten haar even lekker rusten, precies zoals ze lijkt te willen.

Lorincz
De doordringende blik van klein katje Lorincz maken haar een interessante kat, en ook haar gestrekte pootjes lijken iets te willen zeggen.

Overleggen mag in dit topic. Voor het gemak ga ik van alle teams de omschrijvingen ook op pagina 1 zetten  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Giorgio op 6-04-2021, 22:04:54
Mijn hemel wat veel schilderijen

Haha, ik heb hetzelfde en zie nog niet wat ook maar in de buurt van een van die omschrijvingen komt..
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 6-04-2021, 22:08:23
https://i.ibb.co/bQNggsd/Screenshot-20210406-213302-Samsung-Internet.jpg
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: KingLennart op 6-04-2021, 22:35:04
Mijn hemel hoe gaan wij in vredesnaam die laatste locatie vinden??? (sector 4 foto 1)
Kan echt een achterbuurt in een willekeurige stad zijn... totaal geen aanknopingspunten...

 ??? ??? ??? ???
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 6-04-2021, 22:43:09
Dit is mijn officiële antwoord van plaatje 6 van larikoek. Kan niet missen. Goed omschreven.

(https://i.ibb.co/bQNggsd/Screenshot-20210406-213302-Samsung-Internet.jpg)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 6-04-2021, 22:52:56
Echt Frank wat zijn dit voor basic beschrijvingen ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 7-04-2021, 08:53:36
Dus even om alle katten te verzamelen:

Andrej: 5320, 0003, 5002, 3100 of 2016
Boglarca: 7918, 1893 of 1830
Estera: 1001 of 3247
Ursele: 7719 of 7190

Ben nu wel benieuwd naar jouw gedachten over onze katten @belg.

Andrej
Typisch gevalletje 'Vragende Ogen', al kan het ook een blik van schrik zijn in de koplampen van een naderende vrachtwagen. Deze poes lijkt lief, maar de twinkeling in de ogen doet anders vermoeden.
Gekozen voor een kat waarbij de ogen duidelijk zichtbaar zijn, en waarvan ik vind dat ze het liefste lijkt.

Boglarca
Rode poes met strepen die donkerder rood zijn. Wit rond de mond en heeft een blik van nieuwslezer. Beetje zoals Philip Freriks altijd kijkt als hij weer ergens het mannetje is.
Gekozen voor een kat met strepen waarbij de blik duidelijk zichtbaar is, en waarvan ik vind dat hij een gespeeld-stoere pose aanneemt.

Estera
De vacht van deze poes is duidelijk een fashion statement, gebaseerd op het begin van de 17e eeuw. Poes lijkt in het algemeen op een kruising van The Lion King en Koning Willem-Alexander.
Gekozen voor een poes met opvallende pluizige vacht, en die mij aan Scar van The Lion King doet denken door de gemene blik.

Ursule
Deze poes is voornamelijk wit van voren, rood van achteren en heeft de oren niet naar voren, maar opzij opzij opzij.
Gekozen voor die ene kat met opzij-staande oren. Voldoet ook aan de kleuren wit/rood.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 7-04-2021, 10:41:04
@team:

Skender - 1888, 9000, 8917, 3070
Miau - 8917, 4803, 9000
Disco - dikke vacht, 3070, 1940, 9999
Cartita - 1492 meest duidelijke haar bij oren + gele ogen
Lorincz - 5274, 7660, 3499

Ze kunnen eigenlijk allemaal wel op meerdere katten slaan. Welke vinden jullie het meest aannemelijk?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 7-04-2021, 10:42:26
Oei, ik had hier gisteren ook nog iets gepost, maar blijkbaar niet op verzenden geklikt  :-X

Frank heeft erg zijn best gedaan  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 7-04-2021, 11:27:48
Andrej
Typisch gevalletje 'Vragende Ogen', al kan het ook een blik van schrik zijn in de koplampen van een naderende vrachtwagen. Deze poes lijkt lief, maar de twinkeling in de ogen doet anders vermoeden.
Gekozen voor een kat waarbij de ogen duidelijk zichtbaar zijn, en waarvan ik vind dat ze het liefste lijkt.

Boglarca
Rode poes met strepen die donkerder rood zijn. Wit rond de mond en heeft een blik van nieuwslezer. Beetje zoals Philip Freriks altijd kijkt als hij weer ergens het mannetje is.
Gekozen voor een kat met strepen waarbij de blik duidelijk zichtbaar is, en waarvan ik vind dat hij een gespeeld-stoere pose aanneemt.

Estera
De vacht van deze poes is duidelijk een fashion statement, gebaseerd op het begin van de 17e eeuw. Poes lijkt in het algemeen op een kruising van The Lion King en Koning Willem-Alexander.
Gekozen voor een poes met opvallende pluizige vacht, en die mij aan Scar van The Lion King doet denken door de gemene blik.

Ursule
Deze poes is voornamelijk wit van voren, rood van achteren en heeft de oren niet naar voren, maar opzij opzij opzij.
Gekozen voor die ene kat met opzij-staande oren. Voldoet ook aan de kleuren wit/rood.

Het lastige bij jouw keuze van Andrej is dat alle katten lief kijken voor mijn gevoel  :P Die jij hebt gekozen vind ik niet meteen kijken alsof hij in de koplampen van een vrachtwagen kijkt.

Voor Boglarca en Estera herken ik op zich jouw keuzes, maar 3247 geeft me gewoon Wim-Lex vibes. Met die rechtopstaande statuur.

En Ursule is ook 7190 een kansmaker voor wat mij betreft.

Vandaar dat ik voor alle 4 benieuwd ben wat je van onze katten-keuzes vind. Zijn die voor jou ook opties of ben je al 100% zeker van je zaak?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 7-04-2021, 11:44:58
Foto 1 van jacco zou dit kunnen zijn:
https://i.ibb.co/MpmTSpB/Screenshot-20210406-212225-Samsung-Internet.jpg


Of dit:
https://i.ibb.co/MgLXHLk/Screenshot-20210406-212636-Samsung-Internet.jpg
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 7-04-2021, 11:47:32
@team:

Skender - 1888, 9000, 8917, 3070
Miau - 8917, 4803, 9000
Disco - dikke vacht, 3070, 1940, 9999
Cartita - 1492 meest duidelijke haar bij oren + gele ogen
Lorincz - 5274, 7660, 3499

Ze kunnen eigenlijk allemaal wel op meerdere katten slaan. Welke vinden jullie het meest aannemelijk?

Niet naar jouw beschrijving gekeken en dit waren mijn gedachten.


Skender: 4803 of 5274 of 9000 of 9999
Miau: Geen flauw idee
Disco: 9999 of 1940
Cartita: 5274 of 2710 of 6828 of 3553 (Ik zie echt geen kat met gele ogen)
Lorincz: 7660 of 8917 of 1492 of 6996


Lmao wat een mess :')
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 7-04-2021, 11:59:41
@LuchtManiak en Aurynn

Ik ben absoluut niet zeker hoor.

Andrej
5320: je hebt gelijk dat mijn keuze te weinig angst uitstraalt. Die is het dus wellicht niet.
0003: daar zie ik geen twinkeling in de ogen.
5002: kan, maar waarom heeft giorgio de unieke blauwe ogen dan niet benoemd? Twijfel.
3100: daar zie ik geen twinkeling in de ogen
2016: de blik van de kat is helemaal niet zichtbaar. Die is het dus wellicht niet.
2797: nieuwe kanshebber wat mij betreft

Boglarca
7918: blijft voor mij de grootste kanshebber
1983: de strepen zijn minder uitgesproken dan bij andere katten, zou het vreemd vinden om die kat dan "strepen" als kenmerk te geven.
1830: enkel de staart heeft strepen. Twijfel.

Estera
1001: opvallende vacht, de andere associaties zijn subjectief. Mogelijk.
3247: opvallende vacht, de andere associaties zijn subjectief. Mogelijk. Hier wil ik gerust meegaan met jou.

Ursule
7719: past heel goed bij de beschrijving, was ook wat Aurynn dacht.
7190: dat is een "lieve pluizenbol met spleetogen". Daar zie ik echt geen opzij-staande oren eerlijk gezegd.
 
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 7-04-2021, 12:50:33
Skender: 8917 of 9000. 4803 kon ook nog, maar die ziet e niet levendig uit

Miau 8917 of 5274

Disco 2710 of 1940

Cartita 3553

Lorincz 3499
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 7-04-2021, 15:10:53
Even opties verminderen en mogelijkheden voorstellen op basis ook van overeenkomsten:

Skender dan 9000, die heeft rode neusje, witte snorharen, groene ogen en is levendig met z'n grote ogen.
Miau, 4803 heeft echt duidelijk spitse oren.
Disco, 1940 lijkt mij het meest aannemelijk. Andere twee met echt dikke vacht hebben andere onderdelen die je zou beschrijven.
Cartita, 3553 vind ik ook wat voor te zeggen maar 1492 kan net zo goed naar mijn idee
Lorincz, 3499 lijkt mij een goeie optie maar ook hier 7660 kan ook zo

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 7-04-2021, 17:54:55
Ik vind het lastig.... Wat zijn jouw gedachten bij onze katten Aurynn?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Giorgio op 7-04-2021, 19:09:19
Foto 1 van jacco zou dit kunnen zijn:
https://i.ibb.co/MpmTSpB/Screenshot-20210406-212225-Samsung-Internet.jpg


Of dit:
https://i.ibb.co/MgLXHLk/Screenshot-20210406-212636-Samsung-Internet.jpg

Hmhm, zou kunnen idd...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 7-04-2021, 19:35:54
 ::megafoon:: Waldo, waar ben je??
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 7-04-2021, 19:41:27
https://maps.app.goo.gl/HzNJFvHcACfb7LR88

Wat in hemelsnaam is dit nou weer? Een misvormd paard of is dit omschrijving 2 (van belg)?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 7-04-2021, 19:41:42
Foto 3 ook van larikoek:
(https://i.ibb.co/C1mq4YN/1617817012152.jpg)


Heel goed beschreven larikoek  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 7-04-2021, 19:54:14
Grapje al gevonden

Foto 2:



Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 7-04-2021, 19:55:11
En deze vond ik ook. Foto 1 (van Jacco)

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 7-04-2021, 20:16:54
Roomey, KingLennart, JaccoS ook voor jullie is het tijd om op basis van de beschrijvingen van Arno de katten te gaan kiezen (ik zal het zo ook voor het overzicht op pagina 1 zetten) ook. Maar waar was die laatste kat nou? Hebben jullie niet gekeken in de straat van het kattencafé?
https://goo.gl/maps/Zy5gNLvQSK2ENN1T7 

De 4 omschrijvingen van Arno:

(https://i.ibb.co/RQxgCm8/zwart-witte-katten-met-codes.png)

Sanda
Je ziet veel witte vacht, heeft op allebei haar twee witte voorpoten één zwarte vlek. Één achterpoot bijna volledig zwart met witte poot. Rug denk ik volledig zwart. Hoofd bovenste helft zwart, onderste helft wit.

Florin
"Onderkant is wit, behalve het buikje. Twee witte voorpoten maar de rechterpoot van ons perspectief heeft twee grote zwarte vlekken. Bovenste helft van hoofd zwart en onderste helft wit. Roze neusje."

Ceausescu
Het bovenste deel van haar onderkant is sowieso wit. Drie poten zeker wit, bovenaan van de poten beetje zwart. Rug volledig zwart. Hoofd bovenaan zwart en onderaan wit met in midden een witte verticale streep.

Flaviu
Deze is bijna volledig zwart, heeft alleen wit aan haar voetjes. En haar hoofd is zwart maar heeft een witte verticale streep in haar gezicht. En een relatief grote witte vlek onder haar hoofd.

Ik wil ook van jullie voor donderdagavond 20.00 uur het volgende van 2 mensen dikgedrukt in het topic hebben:
Naam kat + juiste code
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 7-04-2021, 20:32:42
Straat van het kattencafe?  ??? ???

Is dat ook sector 4 dan????
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 7-04-2021, 20:38:28
Straat van het kattencafe?  ??? ???

Is dat ook sector 4 dan????
Ja maar echt op het randje hoor  ::jaja:: valt net er binnen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 7-04-2021, 20:39:45
Ja maar echt op het randje hoor  ::jaja:: valt net er binnen.
Lekker dan... dacht daar nog aan maar was er zeker aan dat het niet in 4 viel...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 7-04-2021, 22:21:42
Mijn eerste gok voor de katten:
Sanda: 3027
Florin: 6130
Ceausescu: 4321
Flaviu: 0832
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: KingLennart op 7-04-2021, 22:29:54
These are ze results of groep toe:

Sanda: 3027
Florin: 6130
Ceaucescu: 4442
Flaviu: 1699
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Giorgio op 8-04-2021, 00:06:23
Foto 3 ook van larikoek:
(https://i.ibb.co/C1mq4YN/1617817012152.jpg)


Heel goed beschreven larikoek  ::bravo::

Hoe lang heb je al foto's gekeken. Ik staar me al ellendig lang blind op al die foto's, maar vind  niets wat ik aan de omschrijvingen kan linken...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 13:07:21
En deze vond ik ook. Foto 1 (van Jacco)
Frank waarom niet eerst overleggen over deze? Waar zie je ergens een vaag kasteel op deze foto? Ik heb al veel betere gezien die voldoen aan de omschrijving en die heb ik hier ook al in een linkje in dit topic geplaatst.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 13:09:12
Foto 1 van jacco zou dit kunnen zijn:
https://i.ibb.co/MpmTSpB/Screenshot-20210406-212225-Samsung-Internet.jpg


Of dit:
https://i.ibb.co/MgLXHLk/Screenshot-20210406-212636-Samsung-Internet.jpg

Deze voldoen echt al meer aan de omschrijving. Maar nu is het te laat want van zodra je een screen plaatst, dan telt dat als officieel antwoord.

Andere met de Bruine muur was wel goed gevonden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 13:16:03
Overigens behandel ik vanavond alle antwoorden tegelijk(de katten en de screenshots), mochten jullie je afvragen waarom ik de geplaatste screenshots nog niet beoordeeld heb.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 8-04-2021, 13:33:35
Frank waarom niet eerst overleggen over deze? Waar zie je ergens een vaag kasteel op deze foto? Ik heb al veel betere gezien die voldoen aan de omschrijving en die heb ik hier ook al in een linkje in dit topic geplaatst.

Wat ga jij zeiken joh? Ik heb jouw link niet eens gezien en ik heb ook geen tijd om al die honderden schilderijen te bekijken. Deze vond ik overeenkomen met de omschrijving van Jacco. Ik denk nog steeds dat ie zou kunnen kloppen.

Daarnaast ben ik 100% zeker van die van belg die ik heb gepost.

Nog een paar uur te gaan, hup hup
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 13:40:21
Wat ga jij zeiken joh? Ik heb jouw link niet eens gezien en ik heb ook geen tijd om al die honderden schilderijen te bekijken. Deze vond ik overeenkomen met de omschrijving van Jacco. Ik denk nog steeds dat ie zou kunnen kloppen.

Daarnaast ben ik 100% zeker van die van belg die ik heb gepost.

Nog een paar uur te gaan, hup hup

Nou, ik heb ze er nochtans wel gezet.
Ik zie echt geen kasteel op jou foto.

Trouwens, "wat ga jij zeiken joh" klinkt niet heel lief. Ik melde gewoon even dat jouw afbeelding niet klopte.

Met die van Belg ben ik wel akkoord. Goed gevonden.  ::bravo::

Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 8-04-2021, 13:46:17
@Aurynn en LuchtManiak

Hebben jullie nog nieuwe ideeën over onze katten. Er is nog voldoende tijd, maar het zou jammer zijn dat we de deadline missen want dan is het sowieso verkeerd.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 8-04-2021, 13:54:39
Wat gaan we doen Dennis en Larikoek?

Ik ben het eens met Dennis zijn keuzes. Dan moeten we nog enkele knopen doorhakken
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 14:21:08
Foto 4 van jacco:
(https://i.ibb.co/9qv9DvV/Screenshot-20210408-141834-Samsung-Internet.jpg)

Ook overduidelijk, dit heeft geen overleg nodig.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!?
Bericht door: JaccoS op 8-04-2021, 15:12:03
Ik ben het gedeeltelijk met je eens:

Sanda: 3027 (=idem)
Florin: 6130 (= ook idem)
Ceaucescu: 4442 (is echt anders, moet ik ff goed kijken)
Flaviu: 1699 (maar ik had 0832 wel met potlood opgeschreven)

En jij Roomey? Wat denk jij?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat jij nu bij Ceaucescu en Flaviu zegt veel logischer vind dan wat ik zelf had  ::ok:: Wat mij betreft kunnen we dikdrukken
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 15:21:53
Foto 5:
(https://i.ibb.co/B6DK7Md/Screenshot-20210408-151652-Samsung-Internet.jpg)

Zeer duidelijk beschreven Belg.

Jullie vragen jullie je nu waarschijnlijk af of ik een leven heb, het antwoord op die vraag:  "nee, absoluut niet"  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 15:23:29
Jezus kan het nog groter Arno  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 15:24:57
Jezus kan het nog groter Arno  ::rofl::
Ik kan het proberen  :P

Maar wordt het afgekeurd als het te groot is?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 15:26:20
Ik kan het proberen  :P

Maar wordt het afgekeurd als het te groot is?
Nee ik kijk alleen naar de inhoud van de afbeelding hoor, maar vond het wel grappig omdat alle andere screens wel een goed formaat hadden :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 15:28:07
Volgens mij is trouwens dit het vage kasteel:
https://i.ibb.co/MgLXHLk/Screenshot-20210406-212636-Samsung-Internet.jpg

Maar deze telt helaas niet meer.

Wel 5/6 goede foto's en dus wat geld bij elkaar gesprokkeld.

Oh trouwens mol, spijt dat je ons op deze positie hebt gezet? Ik hoop het  :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 15:28:46
Nee ik kijk alleen naar de inhoud van de afbeelding hoor, maar vond het wel grappig omdat alle andere screens wel een goed formaat hadden :P
Ik weet ook niet wat er gebeurd is.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: SpacyColours op 8-04-2021, 15:31:23
Had je dat niet gelezen? Plaatje mag maximaal 1920 x 1080 pixels zijn, en elke pixel die je erover heen zit kost een euro uit de pot. Qua breedte zit je goed, maar de lengte zit er behoorlijk overheen, 1320 pixels maar liefst. ::sorry::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 8-04-2021, 15:42:59
Had je dat niet gelezen? Plaatje mag maximaal 1920 x 1080 pixels zijn, en elke pixel die je erover heen zit kost een euro uit de pot. Qua breedte zit je goed, maar de lengte zit er behoorlijk overheen, 1320 pixels maar liefst. ::sorry::
Ik denk dat De Mol nu wel blij is dat hij je hier heeft neergezet Arno :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 8-04-2021, 16:00:54
These are ze results of groep toe:

Sanda: 3027
Florin: 6130
Ceaucescu: 4442
Flaviu: 1699
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 8-04-2021, 16:01:27
Ik zie dat @Roomey online is, ben je het met ons eens?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 16:03:27
Ik denk dat De Mol nu wel blij is dat hij je hier heeft neergezet Arno :P
Kan jij dat bevestigen Jacco?  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 8-04-2021, 16:05:34
Kan jij dat bevestigen Jacco?  ::rofl::
(https://media.giphy.com/media/UKh9RC2Qa7Pby/giphy.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Roomey164 op 8-04-2021, 16:09:39
Ik zie dat @Roomey online is, ben je het met ons eens?

Yes, ik had dezelfde codes bij de beschrijvingen in gedachten!  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Roomey164 op 8-04-2021, 16:09:58
Sanda: 3027
Florin: 6130
Ceaucescu: 4442
Flaviu: 1699
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 8-04-2021, 16:32:36
Sanda: 3027
Florin: 6130
Ceaucescu: 4442
Flaviu: 1699

Top!!!

Trouwens: je kat Ceausescu noemen, da's wreed  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 16:33:12
Top!!!

Trouwens: je kat Ceausescu noemen, da's wreed  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Ik zocht gewoon wat leuke typische Roemeense namen ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 8-04-2021, 17:22:11
Wat gaan we doen Dennis en Larikoek?

Ik ben het eens met Dennis zijn keuzes. Dan moeten we nog enkele knopen doorhakken
@Larikoek  Ook eens met de downscale van de mogelijkheden? En nog voorkeur welke bij die nog meerdere opties hebben?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 8-04-2021, 18:02:09
Aurynn skipt deze opdracht blijkbaar, dus dan reageer ik maar gewoon.

@LuchtManiak en Aurynn

Ik ben absoluut niet zeker hoor.

Andrej
5320: je hebt gelijk dat mijn keuze te weinig angst uitstraalt. Die is het dus wellicht niet.
0003: daar zie ik geen twinkeling in de ogen.
5002: kan, maar waarom heeft giorgio de unieke blauwe ogen dan niet benoemd? Twijfel.
3100: daar zie ik geen twinkeling in de ogen
2016: de blik van de kat is helemaal niet zichtbaar. Die is het dus wellicht niet.
2797: nieuwe kanshebber wat mij betreft

Boglarca
7918: blijft voor mij de grootste kanshebber
1983: de strepen zijn minder uitgesproken dan bij andere katten, zou het vreemd vinden om die kat dan "strepen" als kenmerk te geven.
1830: enkel de staart heeft strepen. Twijfel.

Estera
1001: opvallende vacht, de andere associaties zijn subjectief. Mogelijk.
3247: opvallende vacht, de andere associaties zijn subjectief. Mogelijk. Hier wil ik gerust meegaan met jou.

Ursule
7719: past heel goed bij de beschrijving, was ook wat Aurynn dacht.
7190: dat is een "lieve pluizenbol met spleetogen". Daar zie ik echt geen opzij-staande oren eerlijk gezegd.

Estera kunnen we dan voor 3247 gaan en Ursele voor 7719. Boglarca zie ik het gewoon niet in bij 7918, ik vind de andere twee beter. Andrej twijfel ik nu nog tussen 5002, 3100 en 2797. Wil jij de doorslag geven belg?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 8-04-2021, 18:09:39
Voorstel:

Estera: 3247
Ursule: 7719
Andrej: 2797
Boglarcra: 1893
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Convans op 8-04-2021, 18:45:15
Kies wijs Larikoek!  ::joehoe::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 18:51:58
Vrienden,

Nog iets meer dan een uurtje de tijd voor de antwoorden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 8-04-2021, 18:58:58
Voorstel:

Estera: 3247
Ursule: 7719
Andrej: 2797
Boglarcra: 1893

Prima, zou zonde zijn als we niks verdienen omdat we te laat zijn.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 8-04-2021, 19:01:16
De beschrijvingen waren niet echt duidelijk en het enige wat we nog kunnen doen is afgaan op de overeenkomsten tussen onze lijstjes, niet? Ik ben duidelijk beter in beschrijven dan beschrijvingen ontrafelen :')

Also, thank you Molfreak Arno ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Larikoek op 8-04-2021, 19:19:06
Skender 9000
Miau 4803
Disco 1940
Cartita 1492
Lorincz 7660

Wat denken jullie nog?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 8-04-2021, 19:25:12
Vrienden,

Nog iets meer dan een uurtje de tijd voor de antwoorden.
Waren wij dan zo snel??  ???
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: belg op 8-04-2021, 19:36:44
Prima, zou zonde zijn als we niks verdienen omdat we te laat zijn.

Estera: 3247
Ursule: 7719
Andrej: 2797
Boglarcra: 1893
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 8-04-2021, 19:44:21
Skender 9000
Miau 4803
Disco 1940
Cartita 1492
Lorincz 7660

Wat denken jullie nog?

Ik ben oké met deze consensus

Skender 9000
Miau 4803
Disco 1940
Cartita 1492
Lorincz 7660
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 8-04-2021, 19:44:55
Estera: 3247
Ursule: 7719
Andrej: 2797
Boglarcra: 1893
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 20:03:40
En de tijd is om... uitslag volgt zo meteen (en daarmee bedoel ik niet dat je een allergische reactie van die kattenharen moet krijgen).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 8-04-2021, 20:12:38
Echt Frank wat zijn dit voor basic beschrijvingen ::rofl:: ::rofl::
In my defense, ze leken als twee druppels water op elkaar, like allemaal  ;D

Bij de rode en zwart-witte katten zou ik iig nog iets hebben kunnen zeggen over een vlekje op het gezicht ofzo, dat ging hier nogal lastig  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 20:14:53
Vrienden,

Dat waren nogal kattige dagen. Nu spinnen jullie nog, maar straks valt er vast weer een en ander te mauwen. Tijd voor de uitslag. We beginnen bij Groep 1. Jullie moesten op basis van de beschrijvingen van medekandidaten foto's zoeken in het Parlementspaleis.

Foto 1
Omschrijving:
Citaat
Ik zie een vaag kasteel, omringd door mist en bomen.

Frank, jij diende deze foto in. Als de foto in de spoiler gelijk is aan jouw foto, verdienen jullie 250 euro

(https://www.realitynet.org/forum/spellen/molonline/2021/?action=dlattach;topic=70785.0;attach=142543;image)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Foto 2
Omschrijving:
Citaat
De bruine muur met zwarte vlek voorbij, stapt ze nu voor de grauwe witte muur

Gaan we kijken naar jouw tweede poging van de foto’s. Jij dacht dat deze foto bij die omschrijving hoort, maar klopt dat?

(https://www.realitynet.org/forum/spellen/molonline/2021/?action=dlattach;topic=70785.0;attach=142542;image)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Foto 3
Omschrijving:
Citaat
Er is een chemische, vaalblauwe stenen grond buiten met roestige trap rechtsonder en hellinkje linksboven

Arno, jij kwam hier met de volgende foto:
(https://i.ibb.co/C1mq4YN/1617817012152.jpg)
Eens kijken of dat klopt met de werkelijkheid...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Foto 4
Omschrijving:
Citaat
Schilderij van een besneeuwd treinstation waarvandaan een paard en een man lopen

Arno, eens kijken of je met deze vierde foto man en paard wist te benoemen. Jij dacht dat dit de juiste foto was

(https://i.ibb.co/9qv9DvV/Screenshot-20210408-141834-Samsung-Internet.jpg)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Foto 5
Omschrijving:
Citaat
De lantaarns verlichten slingers en een duister steegje waar een vrouw over natte kasseien stap
 

Arno, de vijfde foto alweer. Jij dacht dat dit de vrouw was die op natte kasseien stapte in een verlicht steegje. Kan bijna niet missen toch?

(https://i.ibb.co/B6DK7Md/Screenshot-20210408-151652-Samsung-Internet.jpg)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Foto 6
Omschrijving:
Citaat
Een vrouw met zwarte hoed, donkerrode lippen, en horizontaal gestreepte stropdas grijpt een bouwsteiger van onder


Arno, je was lekker op dreef deze opdracht. Of wist jij misschien allang waar je moest zoeken? We gaan eens kijken of de 6e en laatste foto geld oplevert. Voor de 6e foto kwam jij met deze foto aan.

(https://i.ibb.co/bQNggsd/Screenshot-20210406-213302-Samsung-Internet.jpg)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 8-04-2021, 20:23:38
Hebben we goed gedaan Arno!  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Aurynn op 8-04-2021, 20:24:22
Voorstel:

Estera: 3247
Ursule: 7719
Andrej: 2797
Boglarcra: 1893
Prima.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Freak123 op 8-04-2021, 20:25:20
Hebben we goed gedaan Arno!  ::bravo::
Jazeker  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 8-04-2021, 20:30:21
Prima.

Hahaha en nu reageer je opeens  ::rofl:: Iets te laat.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: MollenvangR op 8-04-2021, 20:31:10
Groep 2

Jullie begonnen als laatste groep aan het koppelen van omschrijvingen aan katten, maar dienden als eerste een antwoord in. Overmoed, of de gouden strategie? Laten we eens kijken naar jullie antwoorden: 

Sanda - 3027
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Florin - 6130
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ceausescu - 4442
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Flaviu - 1699
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Groep 3
Jullie hadden tot het laatste uur nodig om antwoorden in te dienen. Laten we eens kijken of die tijdsinvestering iets heeft opgeleverd. Jullie gaven de volgende antwoorden:

Estera - 3247
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ursule - 7719
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Andrej - 2797
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Boglarcra - 1893
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Groep 4
Jullie waren het enige team met 5 gevonden locaties, maar ja helaas was D*N de enige die jullie antwoord dikgedrukt in het topic plaatste. Dit betekent dat jullie sowieso helaas ::art:: euro verdienen. Maar laten we voor de vorm nog even kijken wat de goede antwoorden waren.

Skender - 9000
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Miau - 4803
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Disco - 1940
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Cartita -1492
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Lorincz - 7660
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Concluderend betekent dat het volgende:

Groep 1:
Spoiler:  verdiend bedrag (klik om te tonen/verbergen)
Groep 2,3,4
Spoiler:  verdiend bedrag (klik om te tonen/verbergen)

Totaal
Spoiler:  verdiend bedrag (klik om te tonen/verbergen)

Maak jullie klaar voor de eerste test en executie!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: Giorgio op 8-04-2021, 20:35:08
Lekker gewerkt!  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: JaccoS op 8-04-2021, 20:36:02
 ::confettie:: ::confettie::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: KingLennart op 8-04-2021, 20:47:01
Wat is er gebeurd in groep 4??  ???
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: LuchtManiak op 8-04-2021, 20:52:24
@Convans groep 4 misschien iets minder conspiracy theories met inschrijvingsformulieren bedenken en iets meer katten zoeken  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: D*N op 8-04-2021, 20:59:26
Ja het zoeken was niet het probleem  ;D. In our defense, de beschrijvingen waren echt ruk (sorry Frank  :-*)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: SpacyColours op 8-04-2021, 21:00:27
Oh, en nog iets...

Cine vrea miezul, să spargă nuca.

De groepsfoto bij deze opdracht is niet supermooi geworden, maar dat kwam omdat ik ergens door werd afgeleid.

(https://media1.giphy.com/media/0qFdn96LW4aai2Q11d/giphy.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 1.4 - Poes, poes, poes, poes, poes....!? [Café Miau - Boekarest]
Bericht door: FrankLapidus op 8-04-2021, 21:19:45
Ja het zoeken was niet het probleem  ;D. In our defense, de beschrijvingen waren echt ruk (sorry Frank  :-*)
In my defense, nee  ::zweep::