Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Mol Online 2023 => Topic gestart door: GerritDeBloempot op 19-03-2023, 15:40:30

Titel: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 19-03-2023, 15:40:30
(https://i.ibb.co/yBcBGVL/navassa.jpg)
Navassa Island

Jullie zijn gestrand op dit onbewoonde eiland en jullie hebben deze week 2 belangrijke taken: overleven en ontsnappen. Elke kandidaat die weet te ontsnappen levert 500 euro voor de pot op. Het is dus aan jullie om met zo veel mogelijk kandidaten te ontsnappen. Elke ronde duurt 4 uur (08.00-12.00, 12.00-16.00, 16.00-20.00, 20.00-00.00),  en in elke ronde moet iedereen 1x eten en drinken. Jullie beginnen met 12 Voedsel en 14 Water.

Aan het begin van elke nieuwe ronde wordt het weer van die ronde bekend gemaakt. Dit geeft aan hoeveel water er te verzamelen is deze ronde.

Daarna mag iedere kandidaat binnen deze 4 uur 1 actie uitvoeren. Als deze kandidaat verder niks heeft doorgegeven mag 1 van de andere deelnemers in de laatste 20 minuten van de ronde een actie namens deze persoon uitvoeren. Jullie kunnen kiezen uit 4 mogelijke acties:
- Vis vangen
- Water verzamelen
- Hout verzamelen om aan het vlot te bouwen
- Het wrak doorzoeken

Nadat iedere speler 1 actie heeft uitgevoerd, moet iedere overlevende (speler die nog in et spel is, met inbegrip van zieken) 1 portie water en 1 portie voedsel ontvangen.

Water drinken en eten :
Zijn er ten minste zoveel porties water en voedsel als overlevenden, dan gaat het aantal water en voedsel voor iedere speler 1 achteruit.


Voorbeeld:
Aan het einde van de ronde zijn er 7 spelers en jullie hebben 9 porties water in jullie bezit. Er is dus genoeg voor iedereen. Het aantal water gaat naar 2

Zijn er minder porties water of voedsel dan overlevenden, dan kunnen spelers waterflesjes of broodjes inzetten om de watersteen vooruit te zetten. Is er dan nog steeds niet voldoende voor iedereen, dan bepaalt een stemming wie geen water krijgt. (Hierover later meer). Na het stemmen blijven zoveel spelers als het aantal beschikbare porties water in het spel. De anderen sterven op tragische wijze van de dorst of honger en zijn uitgeschakeld voor de rest van de opdracht.


Maar welke acties kunnen jullie precies uitvoeren? We gaan ze alle 4 even bij langs:

1. Vis vangen
Kiest een speler deze actie, dan krijgt hij willekeurig 1, 2 of 3 vissen, dit staat gelijk aan het aantal voedsel. (1 vis heeft een kans van 3/6, 2 vissen heeft een kans van 2/6, 3 vissen heeft een kans van 1/6)

2. Water verzamelen
Kiest een speler deze actie, dan kijkt hij naar het weer van die ronde. Dit varieert elke ronde van 0 tot 3. Het aantal water staat gelijk aan het nummer van weer in die ronde. Weer van 2 staat dus bijvoorbeeld gelijk aan 2 water.

3. Hout verzamelen om het vlot te bouwen
Om hout te verzamelen gaat een speler naar het bos, dat met slangen bezaaid is! Kiest een speler deze actie dan vindt hij het eerste beetje hout aan de rand van het bos veilig en krijgt hij 1 hout. Daarna beslist deze speler of hij verder het bos in gaat met kans op slangenbeten. Hij bepaalt hoeveel hout hij wil verzamelen (1 t/m 5). Hoe meer hout, hoe groter de kans is om ziek te worden. (Het eerste stuk hout heeft een kans van 1 op 6, het tweede stuk hout heeft een kans van 1 op 5, het derde stuk 1 op 4 enzovoort)

Wordt een speler gebeten door een slang? Dan wordt deze speler ziek. Hij verdient geen extra hout en mag de volgende ronde geen actie uitvoeren. Wel kost deze speler gewoon 1 water en 1 voedsel.

Per 6 hout dat jullie weten te verzamelen krijgen jullie 1 vlot om van het eiland te ontsnappen.

4. Het wrak doorzoeken
Voorafgaand aan de eerste ronde krijgen alle kandidaten 4 voorwerpen. In het wrak zijn nog meer voorwerpen te vinden. Je kan er ook voor kiezen om willekeurig 1 van deze voorwerpen te nemen.

De volgende voorwerpen zitten in het spel:

Waterfles: Speel als 1 portie water x7
Broodje: Speel als 1 portie voedsel x7
Kogel: Pistool vereist. De kogel is eenmalig te gebruiken. Daarna vervalt deze. x6
Pistool: Staat je toe om een speler naar keuze te elimineren als je een kogel hebt x3 (Permanent)
Golfplaat: Beschermt je tegen 1 pistoolschot x2
Rotte vis: Speel als 1 portie voedsel. Na het spelen van dit voorwerp word je ziek. x1
Tegengif: Annuleert een bij het verzamelen van hout verkregen ziekte. Je wordt niet ziek, maar verliest al je hout. x1
Verrekijker: Bekijk de voorwerpen van een andere speler. x1
Kokosnoot: Speel als 3 porties water x1
Blik sardientjes: Speel als 3 porties voedsel x1
Bijl: Staat je toe om elke beurt veilig 2 hout te verzamelen als je de houtactie kiest. (Permanent) x1
Kruik: Staat je toe om elke beurt twee keer zoveel water als gebruikelijk te verzamelen (Permanent) x1
Hengel: Staat je toe om elke beurt 2x te vissen bij het uitvoeren van de visactie
Koffie: Staat je toe om deze beurt 2 acties uit te voeren x1
Kannibalenbarbecueset: Voeg aan het einde van een ronde 2 porties voedsel toe voor iedere speler die deze ronde stierf x1
Knuppel: Elk van jouw stemmen telt voor twee (Permament) x1
Voodoopop: Breng aan het begin van een ronde een speler naar keuze weer tot leven x1
Voedselmolen: Je kunt 2 porties voedsel in 2 porties water veranderen x1
Lucifers: Je kunt vervuild water drinken of rotte vis eten zonder ziek te worden x1
Vervuild water: Speel als 1 portie water. Na het spelen van dit voorwerp word je ziek x1
Slaappillen: Staat je toe om van 3 verschillende spelers 1 willekeurig voorwerp te stelen x1
Fruitmand: Alle spelers negeren deze ronde dood door honger of dorst en zowel het voedsel als het water gaat op 0. Deze kaart mag niet gebruikt worden om het eiland te verlaten x1
Houten plank: Voeg een vlot toe x1
Schelp: Jij bent deze ronde de leider en niemand kan tegen jou stemmen. Dit voorwerp kan voor of na een stem worden gespeeld x1
Zaklamp: Bekijk de komende 3 voorwerpen uit het wrak x1
Barometer: Bekijk het weer van de komende 2 rondes zonder dat andere spelers dit zien x1
Slinger: Staat je toe om een andere speler te dwingen een actie uit te voeren (vissen, water, hout verzamelen of het wrak doorzoeken. x1
Dolk: Bij een gelijkspel is jouw stem beslissend (Permanent) x1
Nat molboekje: Dit was ooit iemand zijn/haar molboekje, maar daar is nu weinig meer van over (Nutteloos voorwerp) x1
Een kapotte joker: Erg zonde… deze is natuurlijk niet meer geldig bij de test (Nutteloos voorwerp) x1
Zilveren sleutel: Wie heeft deze meegenomen uit Puerto Rico? Tja je kan er weinig mee hier iig (Nutteloos voorwerp) x1
Ondergoed van Lunagirl82: Deze is ze vergeten in te pakken denk ik… (Nutteloos voorwerp) x1
Fototoestel van Mrchipie: Er staan allemaal foto’s van supermarkten hierop… hadden ze die hier maar (Nutteloos voorwerp) x1


Een voorwerp spelen
Een speler mag op elk gewenst moment een voorwerp spelen. Dit kost geen actie en het effect gaat onmiddelijk in. Speler mogen ook op elk gewenst moment voorwerpen met elkaar ruilen of aan elkaar geven. Dit doe je door in het topic dik te drukken met wie je een voorwerp ruilt, en vervolgens privé welk voorwerp je geeft.

Stemmen
Als er niet genoeg water of voedsel aanwezig is, of als jullie het eiland moeten verlaten en er niet genoeg vloten zijn volgt er een stemming. Iedere speler geeft privé door op wie ze stemmen. Voorafgaand aan de stemming mogen jullie in het topic overleggen. De speler met de meeste stemmen is uitgeschakeld.

Een speler die als gevolg van een stemming bij een tekort wordt uitgeschakeld, kan zijn hachje nog redden door een kaart van het ontbrekende middel te spelen. (Broodje of waterflesje). In dat geval overleeft de betreffende kandidaat en is een nieuwe stemming niet nodig. Het is ook mogelijk om een andere speler op deze manier te redden.


Een speler kan met behulp van een pistool en een kogel ook iemand neerschieten om het aantal kandidaten dat water of voedsel nodig heeft te verkleinen. Krijgen meerdere spelers de meeste stemmen, dan bepaalt loting wie van het wordt uitgeschakeld. Tenzij iemand de dolk in bezit heeft, in dat geval is deze stem beslissend.


Einde van de opdracht

Aan het einde van de ronde kunnen de overlevenden aan boord van het vlot gaan als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
- De water- en voedselporties moeten al verdeeld zijn.
- Er moeten ten minste zoveel vlotten liggen als er overlevenden zijn
- Er moet voor iedere overlevende ten minste 1 portie water en 1 portie voedsel beschikbaar zijn (voor de reis)

Het spel eindigt ook als aan het einde van een ronde iedereen van de dorst of honger sterft. In dat geval verliest iedereen!

Orkaan

In plaats van een weersverwachting van 0-3 kan er ook een orkaan optreden. In dit geval spelen jullie nog 1 laatste ronde, en moeten jullie aan het einde van deze ronde het eiland verlaten. Om te vertrekken gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. Indien nodig mogen jullie stemmen op kandidaten te elimineren om aan de voorwaarden te voldoen.


Ohja en voor ik het vergeet: voor iedereen die van het eiland af weet te komen heb ik, naast de 500 euro voor de pot, een leuke verrassing die je zeker niet wil missen ;)

Het spel begint morgen 08.00. Zometeen zullen jullie startvoorwerpen verdeeld worden. Stel gerust al je vragen en lees alles goed door, het is een ingewikkelde opdracht.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 19-03-2023, 16:18:39
(https://media.tenor.com/tqERWt8lBYEAAAAM/calculating-puzzled.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 19-03-2023, 16:19:28
Is dat alles? ::rofl::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 19-03-2023, 16:28:43
Hmm, ik eet geen vis, ga ik nu dood?

Je zou maar niet zo goed kunnen lezen, dan is deze opdracht kansloos!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 19-03-2023, 23:42:16
Het weer voor de eerste ronde is: 3. De wateractie levert dus 3 water op.

Het spel begint morgen om 08.00 en de eerste ronde duurt tot 12.00.

Acties uitvoeren of kaarten spelen/doorgeven doe je door dit dik te drukken.

Als 1 van de kandidaten in de laatste 20 minuten nog geen actie heeft uitgevoerd mag deze voor deze kandidaten worden uitgevoerd namens een andere kandidaat.

Succes!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 19-03-2023, 23:57:39
Wat wordt ons speelplan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 08:04:12
Het spel is begonnen! ::jaja::

De eerste ronde duurt tot 12.00!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 08:11:30
Ik ga het wrak doorzoeken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 08:25:07

Ik ga het wrak doorzoeken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 08:28:49
Daar gaan we weer hoor, het olijke duo dat niet kan communiceren of even overleggen is ook weer van de partij.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 08:51:54
Daar gaan we weer… Brent die gelijk commentaar geeft…. Oké, ik snap je punt, maar je kan het ook iets vriendelijke zeggen  ;)

En nu even serieus…

Ik ben vanaf 09.00 de hele ochtend in overleg, dus kan het forum niet bekijken tot in ieder geval 12.00. Dus ik moet wel een actie doen  ;)

Daarnaast lijkt mij het goed om in eerste instantie items in het wrak te verzamelen. Voedsel/water hebben we nu voldoende en hout kan later vandaag ook nog. We hebben in totaal 7x6 = 42 stuks houd nodig ::jaja::

Ik ga zometeen een overleg in, dus ik hoor graag wat onze tactiek wordt  :D
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 09:12:06
Daar gaan we weer… Brent die gelijk commentaar geeft…. Oké, ik snap je punt, maar je kan het ook iets vriendelijke zeggen  ;)

En nu even serieus…

Ik ben vanaf 09.00 de hele ochtend in overleg, dus kan het forum niet bekijken tot in ieder geval 12.00. Dus ik moet wel een actie doen  ;)

Daarnaast lijkt mij het goed om in eerste instantie items in het wrak te verzamelen. Voedsel/water hebben we nu voldoende en hout kan later vandaag ook nog. We hebben in totaal 7x6 = 42 stuks houd nodig ::jaja::

Ik ga zometeen een overleg in, dus ik hoor graag wat onze tactiek wordt  :D
Oh sorry, ik zal het even op een vriendelijkere manier zeggen en positieve feedback geven: "Dank je voor je inzet in deze drukke tijden. Ik snap dat het niet altijd gemakkelijk is om een doordachte keuze te maken. Jouw egoïstische en gesloten houding motiveert ons allemaal!"

Het is niet de eerste keer dat er hierover iets gezegd wordt. Ik kan me ook voorstellen dat je niet nu pas weet dat je er de hele ochtend niet bent, dus dat kon je prima even vooraf communiceren. Zoniet, dan had je dat gewoon kunnen kaderen tijdens het plaatsen van je actie in plaats van droogweg iets dik te drukken zonder verdere uitleg. We zullen het zien als een leerproces, succes Tim!

Het weer verandert per ronde, voor hetzelfde geld kunnen we volgende rondes geen water meer binnenhalen en sterft er sowieso iemand. We hadden deze ronde letterlijk de kans om onze watervoorraad van 14 naar 35 te brengen zodat we ons zeker deze hele dag al geen zorgen moesten maken omtrent water. Volgende rondes konden we dan prima houT en voedsel verzamelen waardoor de kans groot is dat we vandaag al een eerste vlot hadden kunnen bouwen.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 09:46:05
Zal ik water doen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 09:46:25
Laat ik hand in eigen boezem steken en toegeven dat ik wellicht iets te snel gehandeld heb. Echter ben/was ik ervan overtuigd dat dit de beste keuze was.

Met betrekking tot je opmerking over het weer heb ik een mooi item verzameld net, waardoor ik het weer van de volgende 2 rondes kan voorspellen. Die ik ik gebruiken als iedereen dat graag wil ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 09:54:51
Laat ik hand in eigen boezem steken en toegeven dat ik wellicht iets te snel gehandeld heb. Echter ben/was ik ervan overtuigd dat dit de beste keuze was.
Je moet mijn chagrijnige berichten ook absoluut niet persoonlijk opvatten. We zitten hier immers vast op een onbewoond eiland. Ik ben vuil, ik heb honger en dorst, mijn kleren zijn nat en ik heb amper geslapen door dat LUIDE gesnurk van Mitch naast me. Ik kan het niet meer aan!

Zal ik water doen?
Ik denk oprecht dat dat een goed idee is! Ik ben ook van plan dat te doen, maar ik wacht graag af wat de anderen vinden.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 10:01:13
Ik ga voor water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 10:05:56
Zal ik hout verzamelen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 10:09:34
Zal ik dan ook voor water gaan? Of gaan vissen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 10:12:03
Laten we met 3 mensen voor water gaan, 1 iemand die gaat vissen en 1 iemand die hout gaat halen. Lijkt me prima!

Ik ga water verzamelen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 10:14:18
Ik ga voor water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 10:21:20
Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 10:42:06
Ik ga hout verzamelen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 11:00:13
Ik ga het wrak doorzoeken

Je krijgt je voorwerp in PM!

Ik ga het wrak doorzoeken


Je krijgt je voorwerp in PM!

Ik ga voor water

+ 3 water


Ik ga water verzamelen

+ 3 water

Ik ga voor water

+ 3 water

Ik ga vissen

Je vangt 2 vissen. + 2 voedsel

Ik ga hout verzamelen

+1 hout. Ga je het bos in om meer te verzamelen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 11:05:39
Ja graag nog meer hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 11:06:16
Ja graag nog meer hout
Heb je je houthakkershemd wel mee?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 11:07:20
Heb je je houthakkershemd wel mee?

Toevallig wel!

Ik ga voor 4 hout in totaal, dus inclusief die eerste
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 11:09:38
Toevallig wel!

Ik ga voor 4 hout in totaal, dus inclusief die eerste

Je wordt niet ziek! + 3 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 11:09:56
Zal ik mijn items nog gebruiken?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 11:14:07
Toevallig wel!
::love::

Zal ik mijn items nog gebruiken?
Ik zou die barometer pas in ronde 2 gebruiken, dan weten we in ieder geval vandaag al wat ons te wachten staat.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 11:30:19
 ::ok::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 11:56:58
Omdat ik straks weg moet: in volgende ronde nog maar even water tanken? Denk dat een flinke voorraad water geen kwaad kan zodat we later ver vooruit kunnen.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 12:00:23
Ronde 2 begint NU en duurt tot 16.00.

Het weer deze ronde is: 2

Nadat jullie allemaal gegeten en gedronken hebben beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: 7
Water: 16
Hout: 4/6
Vloten: 0
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 12:03:51
Ik heb een broodje, zou ik dit al toevoegen aan de voedselvoorraad?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 12:06:59
Wellicht naast water ook vissen vangen? Die lijken meer nodig dan water?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 12:07:35
Wellicht naast water ook vissen vangen? Die lijken meer nodig dan water?
Ik eet geen vis hoor! Ik zoek wel fruit.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 12:07:59
Ik heb een broodje, zou ik dit al toevoegen aan de voedselvoorraad?
Lijkt me een strak plan!

Ik zou als doel stellen dat we vandaag allen moeten overleven. We hebben dus zeker nog 5 water en 14 voedsel nodig. Tim, als jij nu je barometer gebruikt weten we of we nu beter voor voedsel gaan of beter voor water kunnen gaan.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 12:09:10
Ik heb ook een broodje en water, kan die altijd al aan de voorraad toevoegen? Want dat mag altijd toch als ik het goed begrijp?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 12:17:16
Dan voeg ik mijn broodje toe
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 12:30:39
Ik ga vissen naar vegetarische vis!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 12:37:00
Dan voeg ik mijn broodje toe

+ 1 voedsel

Ik ga vissen naar vegetarische vis!

Je vangt 1 vegetarisch vis. + 1 voedsel
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 12:37:54
Wow, deze zee is ongelooflijk  ::rofl::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 12:46:27
Ik gebruik de barometer
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 12:53:07
Ik heb doorgekregen:

1600-2000: 2
2000-0000: 0
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 13:11:47
Zal ik voor water gaan of gaan vissen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 13:16:28
Moet ik ook nog water of broodje toevoegen?

En zal ik nog 2 hout proberen te verzamelen? Ik heb er nu dus al 4 gefixt ::bravo::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 13:18:45
Zal ik dan nu water pakken?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 13:22:13
Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 13:28:44
Ik ga nog eens voor water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 13:31:03
Ik ga voor 3 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 14:50:21
Ik pak water!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 14:50:24
Ik ga vlezige vis vangen ::joehoe::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 15:09:15
Ik ga vissen

Je vangt 2 vis +2 voedsel

Ik ga nog eens voor water

+ 2 water

Ik ga voor 3 hout

Je wordt niet ziek! + 3 hout

Ik pak water!

+ 2 water

Ik ga vlezige vis vangen ::joehoe::

Je vangt 2 vis. + 2 voedsel
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 15:29:41
In de komende 'shift' moeten we misschien toch ook voor wat meer hout proberen gaan denk ik. Anders hebben we uiteindelijk wel eten om eeuwig te overleven, maar als we geen vlot kunnen maken geraken we ook nergens. De orkaan kan bovendien op ieder moment opsteken en dan moeten we het hout al hebben.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 15:32:44
Wat zal ik doen? Hout, Water? Vis?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 15:37:59
Volgende ronde meer hout proberen te doen is een goed plan, maar niet iedereen tegelijk natuurlijk of we krijgen een waren ziekteplaag op dit eiland. Voor nu zou ik voor vis gaan, Tim.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 15:43:36
Volgende ronde meer hout proberen te doen is een goed plan, maar niet iedereen tegelijk natuurlijk of we krijgen een waren ziekteplaag op dit eiland. Voor nu zou ik voor vis gaan, Tim.

Kan Tim dan nu al niet beter voor hout gaan? Dan kunnen we dat nog counteren eventueel in de volgende ronde.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 15:44:52
Euhm ik denk dat we de volgende ronde wel met 4 water moeten gaan pakken, aangezien het daarna niet kan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 15:47:53
Vis of hout  ???
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 15:48:56
We hebben gewoon al 7 hout hoor guys. Als iemand samen met mij voor 3 (of 4) hout gaat, dan is dat toch al mooi ::bravo::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 15:50:17
Vis of hout  ???
Vis!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 15:53:42
En dan één iemand samen met mij hout halen?

En gaan we voor 4 hout (inclusief die gratis eerste)?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 15:59:10
ik vang een vis.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 16:01:43
We hebben gewoon al 7 hout hoor guys. Als iemand samen met mij voor 3 (of 4) hout gaat, dan is dat toch al mooi ::bravo::

Daarmee geraakt nog altijd maar 1 iemand van het eiland af, dat is gene vette vis  ;)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:04:35
Daarmee geraakt nog altijd maar 1 iemand van het eiland af, dat is gene vette vis  ;)

Joh dat meen je niet. Maar zonder voedsel en drinken komen we ook niet ver. Dus ik denk dat die verdeling belangrijk is.

Ik ga weer een risico nemen voor het team en ga voor vier hout inclusief die gratis eerste
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 16:10:06
Joh dat meen je niet. Maar zonder voedsel en drinken komen we ook niet ver. Dus ik denk dat die verdeling belangrijk is.
NF07 had gedacht dat we vandaag al 7 vlotten zouden hebben ::rofl::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 16:10:51
Niemand die de bijl of kruik heeft? Want dan kan die persoon best hout of water verzamelen  :) Zo nee wil ik graag nog wel eens gaan zoeken in het wrak naar deze voorwerpen.

NF07 had gedacht dat we vandaag al 7 vloten zouden hebben ::rofl::

Je heet NF07 of je heet het niet.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 16:12:28
Je heet NF07 of je heet het niet.
Ben jij dan de zevende afvaller? ::vergroot::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 16:13:19
Ben jij dan de zevende afvaller? ::vergroot::

 ::vergroot::

Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:15:55
Niemand die de bijl of kruik heeft? Want dan kan die persoon best hout of water verzamelen  :) Zo nee wil ik graag nog wel eens gaan zoeken in het wrak naar deze voorwerpen.

Je heet NF07 of je heet het niet.

Nou zullen we dat eens niet doen grote vriend. Jij begint als allereerste in het wrak te zoeken en wil nu al voor de tweede keer gaan!? En ik sta weer slangen te ontwijken! Jij hebt al eens gezocht, dus laten we nu anderen eens zoeken naar spullen. Ga jij maar eens helpen hout te verzamelen!

Dan zoek ik volgende ronde wel in het wrak
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 16:21:52
Het gaat vooral om het eerste deel van mijn bericht ;)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 20-03-2023, 16:23:21
ik vang een vis.
Je vangt 1 vis. +1 voedsel

Ronde 3 begint NU en duurt tot 20.00.

Het weer deze ronde is: 2!

Nadat jullie allemaal gegeten en gedronken hebben beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: 7
Water: 13
Hout: 1/6
Vloten: 1
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:24:34
Het gaat vooral om het eerste deel van mijn bericht ;)

Ik heb geruchten gehoord over de bijl en iemand die daar GEEN gebruik van maakt. Wat ik een zeer vreemde keuze vindt. Dus ik hoop dat diegene inziet dat het wel handig is als diegene het bos in gaat.

Verder gaat het er mij om dat we meer moeten samenwerken. En meer moeten overleggen en niet allemaal in het wrak willen zoeken. Anders ga ik dat ook doen en dan hebben we maar geen vlotten
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 16:24:39
NF is echt de Manu van de groep. Samenwerken? Daar heeft hij nog nooit van gehoord!

(https://media.tenor.com/pR6Und239cIAAAAC/de-mol-kiezen.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:25:33
Zo zitten Brent en ik naar NF te kijken momenteel:

(https://media2.giphy.com/media/eK7QhiuDmY0xQO7po7/giphy.gif?cid=ecf05e47eqx2eehjc6rp19h00p0214ktebsdmtt18relxs8g&rid=giphy.gif&ct=g)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 16:27:47
Ik ga weer een risico nemen voor het team en ga voor vier hout inclusief die gratis eerste

Je wordt ziek... je mag de volgende ronde geen actie uitvoeren of een kaart spelen

+ 1 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:29:12

Ronde 2 begint NU en duurt tot 20.00.


Ma how seg?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 16:29:50
Mannen, ik heb één keertje in het wrak gekeken omdat ik voor de rest van die shift niet meer online kon komen om mee te overleggen en vooraf was er nog niets besproken qua tactiek, meer niet. Ik ben nadien ook netjes gaan vissen om voldoende eten te hebben.

Maak geen drama waar er geen is dus  :)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 16:30:24
Zal ik maar weer gaan vissen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 20-03-2023, 16:30:31
Ma how seg?

Ronde 3*  ;D
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 16:30:36
Ik wou eerst wat voedsel zoeken dat dat ok was

maar nu

Ik voeg 1 houten plank toe. Dat is al 1 vlot

Ik neem mijn bijl en ga hout zoeken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:32:12
Ronde 3*  ;D

Maar dan was ik dus te vroeg met mijn zoektocht en is dit toch ongeldig lijkt me? ::vergroot::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 16:33:04
Je wordt ziek... je mag de volgende ronde geen actie uitvoeren of een kaart spelen
Bavianucleosis, heel besmettelijk!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 20-03-2023, 16:34:14
Bavianucleosis, heel besmettelijk!

Ik lig gezellig naast jouw tante!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 16:35:47
Ik ga wel water pakken nu aangezien we op 13 zitten en de volgende ronde het weer op 0 staat. Dus dan hebben we in ieder geval genoeg voor deze ronde en de volgende ronde. Ik pak water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 16:36:14
Ik lig gezellig naast jouw tante!
Als ik tegengif had gehad, dan had ik het meteen op jou gebruikt. Helaas! ::ohno::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 18:36:32
Volgende ronde is het weer slecht, dus nu nog even water tanken.

Ik pak water

En kan het niet wat rustiger met jullie gekibbel? Ik probeer hier van de zon te genieten!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 18:46:40
En kan het niet wat rustiger met jullie gekibbel? Ik probeer hier van de zon te genieten!
NEE want ik heb net gezien dat Syd haar drollen WEER niet begraven heeft HALLO?!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 18:47:35
NEE want ik heb net gezien dat Syd haar drollen WEER niet begraven heeft HALLO?!

Nou das kak
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 18:56:16
Ik kan zowel water gaan halen als vis. Echter hebben we na deze ronde geen vis meer. Zal ik gaan vissen.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 19:11:29
http://www.youtube.com/watch?v=UGN3oBgBh1E
Syd right now.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 19:21:48
Ik zal gaan vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 19:31:49
Ik ga ook vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 19:55:13
Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 20-03-2023, 20:00:43
Ik voeg 1 houten plank toe. Dat is al 1 vlot

Ik neem mijn bijl en ga hout zoeken
Je vlot is gebouwd en je hebt 2 hout gevonden. +1 vlot en +2 hout

Ik ga wel water pakken nu aangezien we op 13 zitten en de volgende ronde het weer op 0 staat. Dus dan hebben we in ieder geval genoeg voor deze ronde en de volgende ronde. Ik pak water
+2 water

Ik pak water
+2 water

Ik zal gaan vissen
Je weet 2 vissen te vinden! +2 voedsel

Ik ga ook vissen
Je haalt 1 vis binnen! +1 voedsel

Ik ga vissen
Ook jij haalt 1 vis binnen! +1 voedsel


Ronde 4 begint NU en duurt tot 00:00 uur!
Het weer deze ronde is 0!

Jullie hebben allemaal gegeten en gedronken. Dit is de stand van zaken:
Voedsel: 4
Water: 10
Hout: 4/6
Vloten: 2

MitchK is ziek en kan deze ronde geen actie uitvoeren. Wel moet hij eten en drinken!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 20:10:44
Ik zal maar nu gaan vissen dan? Aangezien we niet genoeg voedsel hebben zo te zien.

Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 20:13:01
Doe ik hout of toch vissen zodat we genoeg hebben?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 20:29:44
Er moeten sowieso 3 personen vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 20:32:17
Ik zal maar nu gaan vissen dan? Aangezien we niet genoeg voedsel hebben zo te zien.

Ik ga vissen

Je vangt 3 vissen. +3 voedsel
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 20:40:38
Heeft iemand de kokosnoot of de blik sardientjes?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 20:47:28
Het lijkt mij wel handig als er nog een paar vissen, zodat we morgen voor meer water kunnen gaan
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 22:02:22
We hebben nu 7 voedsel, maar dat is inderdaad nipt. Hout is ook nodig. Wie wil er tussen de slangetjes gaan? 😬
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 22:05:39
Ik heb de bijl en sowieso meer hout,

Wil alleen afwachten of we nog genoeg voedsel zullen hebben
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:09:10
Ik heb de bijl en sowieso meer hout,

Wil alleen afwachten of we nog genoeg voedsel zullen hebben

Jij kan dan op zich voor hout gaan? Als er dan nog 3 gaan vissen zou perfect zijn. Het water is voor de volgende dag ook op. En stel dat staat op 1 dan moeten we met zn zevenen water pakken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 22:10:11
Wij 2 voor hout en de anderen voor (al dan niet vegetarische) visjes?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:11:31
Wij 2 voor hout en de anderen voor (al dan niet vegetarische) visjes?

Lijkt me een top plan. Dan hebben we hoop ik ook genoeg voedsel voor morgen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 20-03-2023, 22:13:05
Ik ga voor 5 hout (zonder de gratis eerste).
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 22:14:52
Ik ga voor hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 22:19:29
Ik ga voor 5 hout (zonder de gratis eerste).

Je wordt ziek...de volgende ronde mag je geen voorwerpen gebruiken of een actie uitvoeren.

+ 1 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:20:37
Ik ga voor hout

Ja doe maar, maar dan zou ik wel voor die veilige optie gaan. Aangezien NF nu ziek is en we je morgen wel nodig zullen hebben
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 22:41:55
Zal ik gaan vissen? Die hebben we nodig volgens mij?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:46:03
Zal ik gaan vissen? Die hebben we nodig volgens mij?

Ja doen!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:46:40
Ik ga voor hout

Pak jij dan 2 hout?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 22:48:40
Ja, ik denk dat Wouter inderdaad het beste voor hout gaat! Dan hebben we drie vlotten en één houtvoorraad.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 22:49:59
Ja, ik denk dat Wouter inderdaad het beste voor hout gaat! Dan hebben we drie vlotten en één houtvoorraad.

En de rest kan dan het beste vissen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 22:51:41
En de rest kan dan het beste vissen?
Exact, en dan hopen dat het weer morgen gunstiger wordt.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 20-03-2023, 22:53:30
Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 20-03-2023, 23:05:04
Ik ga op zoek naar zeewier
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 23:21:15
Ik ga vissen

Je vangt 1 vis. +1 voedsel

Ik ga op zoek naar zeewier

Je vindt 1 zeewier. +1 voedsel
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 20-03-2023, 23:23:05
En
Mijn hout ?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 20-03-2023, 23:23:15
Ik ga ook vissen!

Where's my fishy fishy fish for my dishy dishy dish?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 23:24:43


Where's my fishy fishy fish for my dishy dishy dish?

Wat kan jij mooi zingen zeg!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 20-03-2023, 23:27:29
En
Mijn hout ?

Ik zie niks dikgedrukt ;)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 20-03-2023, 23:52:21
Ik pak namens Wouter 2 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 00:02:14
Ik ga ook vissen!

Where's my fishy fishy fish for my dishy dishy dish?

Je vangt 1 vis. +1 voedsel

Ik pak namens Wouter 2 hout

+2 hout


Ronde 4 zit erop!

Ronde 5 begint om 08.00.

Het water voor deze ronde is: 3

Na het eten en drinken beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: 3
Water: 3
Hout: 1/6
Vloten: 3

NF07 is deze ronde ziek en kan dus geen actie uitvoeren of kaarten spelen.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 00:13:53
Pff, dat weet ik ook weer

Richten we ons deze ronde op water en voedsel ?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 00:30:41
Pff, dat weet ik ook weer

Richten we ons deze ronde op water en voedsel ?
Ja, ik zou zeker 3x voedsel doen en 3x water doen. Dan hebben we in ieder geval een waterbuffer opgebouwd. Hopen dat we dan voldoende voedsel hebben!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 08:06:47
Ronde 5 is begonnen!  ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 08:27:09
Moet ik voor water gaan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 09:35:55
Ik wil WATER
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 09:51:54
Ik wil WATER
(https://media.tenor.com/F5X6jefjqxkAAAAC/alcoholist-water.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 09:53:52
Ik wil ook WATER
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 09:59:11
Ik ga visjes vangen ::love::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 21-03-2023, 10:00:44
ik ga een visje vangen  ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 10:10:22
Ik wil water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 10:16:15
Ik vis
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 10:36:19
Ik wil WATER

Ik wil ook WATER

Ik wil water
Jullie weten allemaal 3 water te bemachtigen! +9 water!

Ik ga visjes vangen ::love::
Je vangt 2 vissen! +2 voedsel

ik ga een visje vangen  ::jaja::
Ook jij vangt 2 vissen! +2 voedsel

Ik vis
Je vangt 2 vissen! +2 voedsel

Daarmee heeft iedereen zijn actie in ieder geval voor deze ronde gedaan, want NF07 is ziek en kan geen actie doen. Prima voorzien! Verdere acties kunnen weer vanaf 12 uur. Eventuele voorwerpen kunnen natuurlijk nog wel gespeeld worden  ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 11:17:36
Zal ik voor hout gaan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 11:23:36
ik ook, ik heb sowieso 2 hout altijd
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 21-03-2023, 11:40:55
Zal ik het wrak eens bezoeken? Wellicht biedt het ons een voordeel?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 12:17:05
Ronde 5 zit erop!

Ronde 6 begint om NU!

Het water voor deze ronde is: 0

Na het eten en drinken beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: 2
Water: 5
Hout: 1/6
Vloten: 3

Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 12:37:41
Ik ga wel zeewier vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 12:43:03
Wat zijn de opties?

Hout even opzij laten liggen, vissen en wrak doorzoeken?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 21-03-2023, 12:49:01
Allemaal vissen nu zeker?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 12:49:55
Allemaal vissen nu zeker?

Met hoeveel mensen? Allemaal?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 21-03-2023, 12:56:18
Met hoeveel mensen? Allemaal?

Misschien wel? Het eten is nagenoeg op.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 12:58:23
Misschien wel? Het eten is nagenoeg op.

Of iedereen vissen en Wouter hout halen? En dan 2 (of 3) extra naast de 2 die hij al gratis krijgt?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 12:59:00
Maar we hebben toch ook water nodig?

Kan alleen via het wrak nu?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 13:03:13
Maar we hebben toch ook water nodig?

Kan alleen via het wrak nu?

Ja dan moeten we het verdelen misschien. Ronde hout overslaan? 2/3 mensen vissen en de rest wrak.

Ik ga wel voor het wrak, kijken of we water vinden. Ik ga het wrak doorzoeken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 21-03-2023, 13:08:32
Ja dan moeten we het verdelen misschien. Ronde hout overslaan? 2/3 mensen vissen en de rest wrak.

Ik ga wel voor het wrak, kijken of we water vinden. Ik ga het wrak doorzoeken

Mooie verbloeming om ook gewoon in het wrak te kunnen kijken  :P
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 13:09:36
Ik zou hout nu ook overslaan, goed als ik ook ga kijken?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 13:13:02
Ik wil het wrak doorzoeken
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 13:21:48
Ik ga wel zeewier vissen

Je vangt 1 zeewier. +1 voedsel

Ja dan moeten we het verdelen misschien. Ronde hout overslaan? 2/3 mensen vissen en de rest wrak.

Ik ga wel voor het wrak, kijken of we water vinden. Ik ga het wrak doorzoeken

Je krijgt het voorwerp in PM!

Ik wil het wrak doorzoeken

Je krijgt het voorwerp in PM!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 13:42:50
Mooie verbloeming om ook gewoon in het wrak te kunnen kijken  :P

Als je eens leest was dat niet eens de bedoeling hoor. Maar dit is mijn eerste keer dus mag het. En hierbij ook nog even wat ik heb gevonden, wat zeer waardevol is lijkt me:

Kruik Staat je toe om elke beurt twee keer zoveel water als gebruikelijk te verzamelen (Permanent)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 13:48:52
Ik ga ook het wrak doorzoeken

De enige kans om iets van water nog te vinden.

Als Tim, NF, Brent en Aurynn nu vissen, hebben we genoeg eten.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: NF07 op 21-03-2023, 13:49:04
Als je eens leest was dat niet eens de bedoeling hoor. Maar dit is mijn eerste keer dus mag het. En hierbij ook nog even wat ik heb gevonden, wat zeer waardevol is lijkt me:

Kruik Staat je toe om elke beurt twee keer zoveel water als gebruikelijk te verzamelen (Permanent)

 ::bravo::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 21-03-2023, 13:57:28
Ik nu ga weer eens vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 14:06:47
Ik ga vissen en ik ruil een item met Syd
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 14:08:34
Ik wil een item ruilen met Brent
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 14:16:16
Ik ga ook het wrak doorzoeken
Je hebt je item via PM ontvangen!

Ik nu ga weer eens vissen
Je vangt maar liefst 3 vissen! +3 voedsel

Ik ga vissen en ik ruil een item met Syd
Je vangt 2 vissen! +2 voedsel

Ik wil een item ruilen met Brent
Check! De items die jullie hebben aangegeven zijn geruild!  ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 15:00:01
Goed, ik heb een geweer en een kogel. Dus wie wordt mijn slachtoffer?

Tim, Wouter, Brent, Aurynn, Mitch of NF?

De keuze is reuze. Iene miene mutte, ik schiet op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Oh wacht, ik zie dat ik nog een kogel heb! Who’s next? Ik schiet op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 15:01:12
(https://thumbs.gfycat.com/BelovedNearCentipede-size_restricted.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 15:02:46
Goed, ik heb een geweer en een kogel. Dus wie wordt mijn slachtoffer?

Tim, Wouter, Brent, Aurynn, Mitch of NF?

De keuze is reuze. Iene miene mutte, ik schiet op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Oh wacht, ik zie dat ik nog een kogel heb! Who’s next? Ik schiet op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Timvdons en NF07 zijn doodgeschoten en liggen uit deze opdracht...

Vanaf nu hebben jullie elke ronde slechts 5 voedsel, en 5 water nodig.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 15:11:23
Echt Syd... Gaan we nu echt al mensen afknallen? Is het niet handiger om met zijn allen het eiland te verlaten? ::ohno::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 15:12:51
Echt Syd... Gaan we nu echt al mensen afknallen? Is het niet handiger om met zijn allen het eiland te verlaten? ::ohno::

Dat was sowieso niet mogelijk meer he! Wees blij dat ik jou heb laten leven
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 15:15:17
Dat was sowieso niet mogelijk meer he! Wees blij dat ik jou heb laten leven

Ik vind dit vrij egoïstisch, maar ja wie ben ik
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 15:17:19
Ik vind dit vrij egoïstisch, maar ja wie ben ik

Ja wie ben jij zelfs?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 15:19:19
Ja wie ben jij zelfs?

Mijn naam is Niet Gesprongen!

(https://media2.gmgroup.be/1613.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 15:22:53
Ik vind dit vrij egoïstisch, maar ja wie ben ik
Ja wat doe jij hier eigenlijk?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 15:24:34
Ja wat doe jij hier eigenlijk?

Frenkie had het over een illegaal carnavalsfeest op dit eiland. Puntje bij paaltje is er amper water en voedsel. En nog erger: geen bier!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 15:27:58
Jemig killer woman dit
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 15:31:29
Jemig killer woman dit

Ik ben nu mijn eigen horrorfilm aan het regisseren
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 21-03-2023, 15:50:34
Typisch weer  ::ohno::

Maar goed, dan heb ik een argument om hetzelfde in de toekomst te doen  ::jaja::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 16:07:23
Ronde 6 zit erop

Ronde 7 begint nu!

Het weer deze ronde is: 1

Nadat jullie alle 5 gegeten en gedronken hebben beschikken jullie over de volgende voorraad:
Voedsel: 3
Water: 0
Hout: 1/6
Vloten: 3



Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 16:08:12
Ik zal water halen. Ik haal water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 16:08:45
Ik ga water halen met mijn kruik ::bravo::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 16:09:00
Ik ga vissen!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 16:14:34
Ik ga water halen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 16:16:34
Huh Wouter? Waarom ga jij als derde water halen? Waarom niet overleggen voor hout of voedsel?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 16:23:31
We hebben 5 water nodig.

jij scoort 2, Aurynn 1. Dat is 3 en we hebben nog 2 nodig.
Dan hebben we 4 water en Syd moet ook water pakken voor 5.

Als Brent maar 1 scoort, halen we het sowieso niet. hebben we water of voedel tekort.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 16:36:48
ik pak water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 19:24:54
ik pak water

Ik ga water halen

Ik ga water halen met mijn kruik ::bravo::

Ik zal water halen. Ik haal water

+5 water

Ik ga vissen!

Je vangt 2 vissen. +2 voedsel
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 21-03-2023, 20:03:11
Ronde 8 begint nu!

Het water deze ronde is: 1

Nadat jullie allemaal gegeten en gedronken hebben beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: 0
Water: 0
Hout: 1/6
Vloten: 3



Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 20:05:37
Zal ik sowieso voor water gaan met mijn kruik?

Moeten we nog hout verzamelen? Of puur water en voedsel?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 20:25:57
Ik zie alleen Syd in het afwezigheidstopic, volgens mij is iedereen zich daar vergeten te melden...

(https://media.tenor.com/loNs3OYud24AAAAC/bebe-rexha-waiting.gif)

Ik ga ondertussen water halen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 20:33:56
Heeft iemand nog voorwerpen waarmee we extra water of voedsel kunnen krijgen?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 20:35:29
ik zou nu voor water en voedel gaan, maar normaal gezien halen we dit niet.

We hebben nu 2 water, we hebben nog 3 water nodig.

DAt betekent 1 persoon voor vissen, maar dan hebben we max 3 vissen.

of iemand moet het wrak doorzoeken op zoek naar iets of iemand moet een voorwerp spelen.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 20:35:52
Ik zie alleen Syd in het afwezigheidstopic, volgens mij is iedereen zich daar vergeten te melden...

(https://media.tenor.com/loNs3OYud24AAAAC/bebe-rexha-waiting.gif)

Ik ga ondertussen water halen

En ik pak een kopje koffie, dus ik haal nog meer water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 20:46:43
super, als ik kan tellen hebben we 4 water.

Als ik ook ga voor water, zitten we aan 5.

Syd, Aurynn en Brent vissen; dan hebben we normaal 5 vissen en overleven we opnieuw.

Als er volgende ronde wat meer genoeg is van alles, zal ik terug gaan voor hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 21-03-2023, 21:12:38
super, als ik kan tellen hebben we 4 water.

Als ik ook ga voor water, zitten we aan 5.

Syd, Aurynn en Brent vissen; dan hebben we normaal 5 vissen en overleven we opnieuw.

Als er volgende ronde wat meer genoeg is van alles, zal ik terug gaan voor hout

Wat goed!! Ik ga vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 22:01:20
Je vais pêcher! ::zweep::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 22:53:44
Ik ga ondertussen water halen
En ik pak een kopje koffie, dus ik haal nog meer water
Dat levert 4 water op! +4 water!

Wat goed!! Ik ga vissen
Je vangt maar liefst 3 vissen! +3 voedsel!

Je vais pêcher! ::zweep::
Tu as deux poissons?  ;D +2 voedsel!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 22:55:33
Wouter, ga jij voor hout? We hebben nu voldoende voedsel en water toch?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 21-03-2023, 22:56:29
Aurynn dan voor water
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 23:02:23
Ik ga voor hout

als Aurynn voor water gaat, zitten we deze ronde al goed
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 21-03-2023, 23:07:08
Water please
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 23:21:21
Ik ga voor hout
Je haalt 2 hout binnen vanwege de bijl! +2 hout

Water please
Dat is 1 water erbij voor jullie! +1 water!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 23:26:12
Zou ik het risico nemen om dieper te gaan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 21-03-2023, 23:26:56
Zou ik het risico nemen om dieper te gaan?
Ik zou dat wel durven doen, eentje misschien? De kans is erg klein dat je ziek wordt.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 21-03-2023, 23:29:07
Ik ga verder het bos in voor 1 hout
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 21-03-2023, 23:49:50
Ik ga verder het bos in voor 1 hout

Je wordt niet ziek! +1 hout!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 22-03-2023, 00:09:18
Ronde 8 zit erop! Morgen gaan we om 08:00 uur weer verder met ronde 9!  ::jaja::
Het weer van ronde 9 is 1!

De stand van zaken:
Hout: 4/6
Vloten: 3
Water: 0
Voedsel: 0

Slaaplekker en tot morgen!  ::zwaai::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 22-03-2023, 00:32:54
Morgen dus direct voor voedsel en water gaan
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 08:29:22
Doe mij maar FISCH

Ik ben er trouwens niet meer tot 12 uur en ik heb deze namiddag een aantal afspraken, dus verwacht geen hoge activiteit van mij tot vanavond!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 08:30:27
ik gebruik mijn slinger op Wouter en laat hem hout halen

Ik ga zelf water halen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 08:31:33
Ik ga water halen met mijn kruik
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 22-03-2023, 08:33:36
Aurynn, wat?

We hebben nog water nodig en vis? Dit is toch zinloos nu
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 08:34:39
Ik wil vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 08:36:59
Aurynn, wat?

We hebben nog water nodig en vis? Dit is toch zinloos nu
Nee totaal niet. Heb orders gekregen van de Lord of the Flies ::joehoe::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 22-03-2023, 08:55:35
jaja, zal wel. Ik heb een vermoeden hoe laat het is.

Als we gewoon even hadden samengewerkt, hadden we dit gemakkelijk kunnen halen met de 5 overblijvers.
Nu sowieso niet ::ohno::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 12:08:00
Doe mij maar FISCH

Ik ben er trouwens niet meer tot 12 uur en ik heb deze namiddag een aantal afspraken, dus verwacht geen hoge activiteit van mij tot vanavond!

Je vangt 2 vis. +2 voedsel

ik gebruik mijn slinger op Wouter en laat hem hout halen

Ik ga zelf water halen


+2 hout, +1 water


Ik ga water halen met mijn kruik

+ 2 water

Ik wil vissen

Je vangt 1 vis +1 voedsel


Daarmee zit ronde 9 erop.

Nadat jullie allemaal proberen te eten en te drinken beschikken jullie over de volgende voorraad:

Voedsel: -2
Water: -2
Hout: 0/6
Vloten: 4


Het is dus tijd voor de eerste stemmingsronde! Graag hoor ik van jullie allemaal in een PM of via discord naar wie de stem uit gaat, en wie zich dus helaaf op moet offeren zodat de rest genoeg eten en drinken heeft. Eventuele items om de stemming te stoppen, of om de stemming te beinvloeden kunnen ingezet worden.

Het spel gaat door zodra iedereen zijn/haar stem heeft uitgebracht, of om 16.00!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 16:07:34
Jullie hebben gestemd...

Syd stemt op: Wouterv
Aurynn stemt op: Wouterv
Mitch stemt op: Wouterv
Brent stemt op: Wouterv
Wouterv stemt op: Aurynn


Daarmee heeft Wouterv dus de meeste stemmen en ligt hij uit deze opdracht...

Voor de overige 4 is er nog steeds niet genoeg water en voedsel voor de volgende ronde... er moet dus nog iemand weg worden gestemd of er moeten items in worden gezet. Zodra dit is gebeurd beginnen we met de volgende ronde! Stemmen mogen weer privé!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 16:17:00
Ik zet mijn broodje in
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 16:24:03
Ik zet mijn water in!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 16:33:13
En daarmee hebben jullie genoeg water en voedsel om te overleven!

Ronde 10 begint nu! Deze duurt tot 20.00

Het weer deze ronde is: 0

Jullie beschikken over de volgende voorraad:
Voedsel: 0
Water: 0
Hout: 0/6
Vloten: 4
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 16:42:58
Ik wil vissen
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 16:44:09
Ik wil vissen

Ik zet m'n water uit voorraad in
Ik zet m'n lunchpakketje ook in
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 16:45:02
Ik wil ook vissen

En ik zet mijn water in
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: wouterv op 22-03-2023, 16:45:28
Ik wil ook vissen

En ik zet mijn water in
Ik wil vissen

Ik zet m'n water uit voorraad in
Ik zet m'n lunchpakketje ook in

Ik zet mijn water in!
Ik zet mijn broodje in

oh, nu kunnen we wel delen.  ::niet-ok:: ::niet-ok::

Dit is echt niet leuk hoor  ::ohno::. Ik voel me echt begebruikt
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 16:48:17
oh, nu kunnen we wel delen.  ::niet-ok:: ::niet-ok::

Dit is echt niet leuk hoor  ::ohno::. Ik voel me echt begebruikt
Ik stond onder schot van die killer woman. Never trust this girl with a gun  ::ohno::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 16:48:24
oh, nu kunnen we wel delen.  ::niet-ok:: ::niet-ok::

Dit is echt niet leuk hoor  ::ohno::. Ik voel me echt begebruikt

Begebruikt? En sinds wanneer kunnen doden praten?

Maar je reageert niet eens in priveberichten op wie ik moet stemmen…
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 16:52:19
Ik spring het wrak in!

(https://media.discordapp.net/attachments/493919446423961600/1087444916101185586/ezgif-3-b0808c1833.gif)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 17:24:02
Ik wil vissen

Je vangt 3 vissen. +3 voedsel

Ik wil vissen

Ik zet m'n water uit voorraad in
Ik zet m'n lunchpakketje ook in


Je vangt 1 vis. +2 voedsel, +1 water

Ik wil ook vissen

En ik zet mijn water in

Je vangt 2 vissen. +2 voedsel, +1 water

Ik spring het wrak in!

(https://media.discordapp.net/attachments/493919446423961600/1087444916101185586/ezgif-3-b0808c1833.gif)

Je krijgt je voorwerp via PM!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 17:27:14
Ik geef een voorwerp aan Brent
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 17:38:20
(https://media.discordapp.net/attachments/927241347512029215/932978424027439154/3.2.gif)

Ik gebruik mijn pistool en kogel om te schieten op..

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 17:39:29
BRENT, wat doe je nou?! Dit was niet de afspraak he…
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 17:39:57
Mijn hand gleed uit!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 17:40:12
(https://media.discordapp.net/attachments/927241347512029215/932978424027439154/3.2.gif)

Ik gebruik mijn pistool en kogel om te schieten op..

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

MitchK is uitgeschakeld en ligt uit deze opdracht...
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 17:40:32
Ik zet mijn voodoopop in
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 17:40:40
NEE
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 17:40:51
BRENT, wat doe je nou?! Dit was niet de afspraak he…
Wat dan wel? Wilden jullie MIJ hebben? Stelletje landrotten!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 17:41:38
Wat dan wel? Wilden jullie MIJ hebben? Stelletje landrotten!

JA! Jij moest eruit!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: GerritDeBloempot op 22-03-2023, 17:41:49
Ik zet mijn voodoopop in

Dit werkt niet meer als je al gestorven bent.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 17:41:58
JA! Jij moest eruit!
Hallo wat heb ik je misdaan?
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: MitchK op 22-03-2023, 17:42:22
Dit werkt niet meer als je al gestorven bent.

Het pas de poging waard ::rofl::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 17:42:47
Ik zet mijn watertje in!
Ik zet mijn kokosnoot in!

Wat denken we, girls? Varen we van dit klote eiland af?

(https://assets.vogue.in/photos/5d15c949c079d01b90577380/master/pass/Your%20first%20look%20at%20the%20Charlies%20Angels%20reboot%20is%20here.jpg)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 17:43:01
Hallo wat heb ik je misdaan?

Dat weet je heel goed
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 17:43:10
Ik zet mijn watertje in!
Ik zet mijn kokosnoot in!

Wat denken we, girls? Varen we van dit klote eiland af?

(https://assets.vogue.in/photos/5d15c949c079d01b90577380/master/pass/Your%20first%20look%20at%20the%20Charlies%20Angels%20reboot%20is%20here.jpg)
Ja!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Syd op 22-03-2023, 17:45:29
Ik zet mijn sardientjes in, want ik heb heel veel honger
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Whatthefrank op 22-03-2023, 18:08:45
En toen waren er nog 3. Aurynn, Brent en Syd. Alledrie hadden ze nog wel wat nodig. Water, voedsel en een vlot voor elk. Met zijn zevenen ontsnappen klonk als een droom die veel geld oplevert, dat is niet gelukt. Is het dit drietal wel gelukt om te ontsnappen? Jazeker  ::jaja::

Hun weg naar vrijheid is geopend en hiermee verdienen ze 1500 euro! Het ene vlot wat op het strand blijft liggen is tevergeefs. Of jullie moeten het willen gebruiken om hier de lijken mee af te voeren  ;D

Overigens is dat niet alles. Gerrit benoemde het al in de openingspost:
Ohja en voor ik het vergeet: voor iedereen die van het eiland af weet te komen heb ik, naast de 500 euro voor de pot, een leuke verrassing die je zeker niet wil missen ;)
Interessant natuurlijk. Deze verrassing zal dan ook bij deze drie terechtkomen. Jullie kunnen op korte termijn een PM verwachten hierover. De opdracht is ten einde! Gefeliciteerd met de 1500 euro, of mag ik jullie daar niet mee feliciteren?  ::hypocriet::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 22-03-2023, 18:25:35
Het enige wat ik wil zeggen is;

Oh sorry, ik zal het even op een vriendelijkere manier zeggen en positieve feedback geven: "Dank je voor je inzet in deze drukke tijden. Ik snap dat het niet altijd gemakkelijk is om een doordachte keuze te maken. Jouw egoïstische en gesloten houding motiveert ons allemaal!"

Ik zou als ik jouw was het woord egoïsme maar even niet meer in de mond te nemen. Fijne avond  ::zwaai::
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 18:32:45
Het enige wat ik wil zeggen is;

Ik zou als ik jouw was het woord egoïsme maar even niet meer in de mond te nemen. Fijne avond  ::zwaai::

Alsjeblieft, geloofde je dat? Ik oefende voor mijn volgende auditie. Ik speel een stomme sukkel! (https://youtu.be/boEKGzw7djE?t=1182)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: TimvDons op 22-03-2023, 18:37:47
Ik ga hier woorden meer aan vuil maken. Volgens mij blijft dit WIDM en niet Survivor o.i.d. maar jij denkt daar vast anders over.
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 18:40:08
Ik ga hier woorden meer aan vuil maken. Volgens mij blijft dit WIDM en niet Survivor o.i.d. maar jij denkt daar vast anders over.
Ik heb jou niet doodgeschoten hoor! Ik was mijn handen in onschuld!
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Aurynn op 22-03-2023, 18:43:10
Alsjeblieft, geloofde je dat? Ik oefende voor mijn volgende auditie. Ik speel een stomme sukkel! (https://youtu.be/boEKGzw7djE?t=1182)
Wat zullen we vanavond eens gaan eten? (https://youtu.be/KC8psQKplls?t=77)
Titel: Re: [MO23] Aflevering 6 - Opdracht 6.1 Op Een Onbewoond Eiland...
Bericht door: Brent op 22-03-2023, 21:12:00
Wat zullen we vanavond eens gaan eten? (https://youtu.be/KC8psQKplls?t=77)
(https://pbs.twimg.com/media/EUWSIMCWAAA0Em0.jpg)