Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Sequester => Topic gestart door: wouterv op 15-08-2021, 23:20:05

Titel: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: wouterv op 15-08-2021, 23:20:05
Brent, MU, Bjorrn en Mrchipie

Jullie spelen de laatste 4, de twist die jullie al wisten bij de start.

In dit topic krijgen jullie tot dinsdag 17/08 21u om te overleggen wie jullie wegstemmen.
Dat mag alleen maar hier (PM's en discord zijn verboden).

Dan sturen jullie mij via PM jullie stem. Jullie stem wordt openbaar gepost.

Degene met de meeste stemmen, valt af maar mag iemand meepakken naar de jury. Zij worden dan jurylid 6 en 7. Hierover is ook geen overleg, het woord van afvaller 6 is dus wet.

Bij een 2-2 wordt er herstemd, als het dan nog gelijk is, gaan de 2 zonder stemmen naar random.org die de afvaller bepaald.

Heren, succes
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 15-08-2021, 23:25:05
Allereerst gefeliciteerd iedereen voor het behalen van deze f4  ::bravo::


Ehm ja hoe gaan we dit doen want denk dat iedereen naar de f2 wilt en wilt winnen. Dusja idk hoe ze normaal in sequester eruit komen, maar ja we moeten toch iemand kiezen
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 15-08-2021, 23:34:33
Gefeliciteerd met het behalen van de final 4 allemaal  ::bravo::
Ik vind het hartstikke spannend en ben benieuwd of we elkaar over 2 dagen nog net zo aardig vinden  ;)

In sequester gaan ze meestal met zn allen op de vuist en wordt degene met de meeste blauwe plekken weggestemd, maar misschien is het leuk als wij het anders doen.

Misschien goed om te bespreken wat onze voorkeuren zijn?
Wie willen jullie graag wegstemmen en waarom?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 15-08-2021, 23:52:02
Congrats!  ::bravo:: En jammer Swifty  :-*

Het gaat dus vanaf nu allemaal openbaar, mooi! Dat maakt het voor het publiek (en daarbij de jury) ook leuk.

Bjorn, mooi dat je de vraag stelt, kun je hem zelf ook beantwoorden?  ;)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 00:01:59
Beantwoord jij het erna Monkeysuncle?  ;D

In dat geval wil ik wel starten.
We weten allemaal hoe de vorige ronde is gelopen, Brent, Chippie en ik zijn een nieuwe alliantie gestart om naar mijn mening de 2 powerplayers uit het spel te werken.
Brent en Chippie hebben daarin naar mij loyaliteit getoond en daar ben ik ze ook beide erg dankbaar voor, en zolang ik geen reden van ze krijg om deze samenwerking niet voort te zetten, wil ik me hieraan blijven houden.

Daar wil ik graag aan toevoegen dat ik jou een hele slimme speler vindt die zichzelf gedurende dit spel heel goed heeft weten te beschermen, ik zie je dan ook zeker als kanshebber voor de eindwinst, waardoor ik het gevoel heb dat een stem op jou wel eens in het voordeel van ons alledrie kan zijn.

Ik hoor graag hoe de rest erover denkt, misschien zien jullie het wel anders  ;)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 00:26:21
Tuurlijk wil ik het ook beantwoorden. Het is wel mooi dat je Swifty en mijzelf benoemt als power players maar zelf kan je er ook wat van. Ik vind het wel mooi hoe je jezelf nu in een driemanschap plaatst terwijl je het vorige driemanschap hebt verraden ter faveure van jezelf.

Je bent een ontzettend sociaal handige en gezellige speler, maar door jouw linkjes met iedereen ook levensgevaarlijk. Ik vraag me af hoeveel final two's jij hebt inmiddels, met de LoS van Tim, de samenwerking met Hans, de overtuiging bij Chip dat hij vanaf dag 1 je bondje is.

Kortom ik denk dat niemand tegenover jou in de finale wil staan vanwege jouw briljante jury-management en dus lijk je me een uitstekende stemoptie.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 00:44:28
Ik vind het wel makkelijk van je om mijn stem tegen swifty van vorige ronde als verraad te bestempelen.
Als ik met jullie naar de final 4 zou gaan en er vervolgens keihard door jullie uitgestemd zou worden zou ik mezelf voor m'n kop geslagen hebben. En als ik dan berichtjes te zien krijg waarin Swifty aan Brent voorstelt om mij eruit te stemmen, en van jou ronde na ronde hoor dat je een move wil maken tegen Mitch en Brent, maar het nooit doet, dan betwijfel ik of het ik is die jou verraad, of jullie zijn die mij van plan waren te verraden?

Nu het er toch over gaat, wil je met ons delen wat je daadwerkelijke plan was in de final 4 als alles was verlopen zoals je had verwacht?
Daar ben ik wel nieuwsgierig naar namelijk.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 01:26:45
ehm gaat al lekker hier ::rofl:: Maar monkey je zegt echt al meerdere rondes dit maar licht effe toe waarom veraad bjorn mij? wij zijn al vanaf dag 1 goed so waarom zou die ook
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 07:48:42
Je verraad was niet de stem op Swifty. Toen waren de kaarten van het spel al opnieuw gerangschikt. Jouw verraad was het doorgeven aan Brent dat ik ook met jou en Swifty in een overleg van drie zat waarin we strategie bespraken. En dat was gewoon een move in het spel, dus prima gespeeld.

Eigenlijk had ik natuurlijk een makkelijkere final 4 gehad wanneer Swifty erbij had gezeten, maar het leuke en tegelijkertijd lastige van dit spel is dat je opportunistisch moet zijn en moet spelen met de mensen en verhoudingen die er op dat moment liggen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 07:57:30
ehm gaat al lekker hier ::rofl:: Maar monkey je zegt echt al meerdere rondes dit maar licht effe toe waarom veraad bjorn mij? wij zijn al vanaf dag 1 goed so waarom zou die ook

Bjorn heeft jou niet verraden omdat het niet nodig was, het spel verliep voor hem zoals hij wilde en hij bleef zelf heel vaak buiten schot. Toen er nog 6 over waren, na de exit van Molfreak Arno, was het plan om op Mitch te stemmen bekend bij iedereen behalve bij jou. Brent wist ervan, maar ook Bjorn. En dat Mitch vervolgens jou zou uitdagen. Is dat een bondje?

Bjorn heeft je ook niet verteld over de LoS, maar dat lijkt me gewoon goed spel.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 08:30:42
Klopt, maar over die LOS heb ik niemand verteld  ;)

Maar Chippie en Brent, hoe kijken jullie ertegenaan?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 19:47:39
Nou bjornn vertelde me gelijk jou plan hoor dus idk of dat dan het enige is.

Maar goed ik ga ook dan maar wat zeggen. Ik wil natuurlijk naar de final 2 en dat is het ultieme doel. en na al de ruzies en drama hier en discord ga ik gewoon mijn zegje doen.

Ik ga natuurlijk niet op bjorn stemmen, hij is al mn vriend in dit spel vanaf dag 1 en dat zal echt als een verraad voelen en dat ga ik niet doen. en zowel dan nemen we elkaar mee natuurlijk.

Monkey, ja we hebben moeilijke momenten gehad in de afgelopen rondes. en idk hoe ik daar naar moet kijken, het zou leuk zijn om alsnog samen in de finale 2 te zijn. om het mooi af te sluiten samen, maar ik wil ook kijken met wie ik kans maak om te winnen en dat zou bij jou zijn. al weet ik nooit hoe de kansen gaan vallen.

Brent, de haat liefdes verhouding haha. eerst elkaar eruit willen spelen, jij speelt mij er letterlijk uit, de ruzie vorige ronde en daarna samen werken met bjorn. ja ik zat gewoon in dat bondje lol. je bent een super sterke speler en ik denk dat tegen jou iedereen verliest in de finale. en daarom zou ik gaan voor jou om nu eruit te stemmen alleen omdat ik het gevoel heb dat je tegen iedereen wint in de finale.

Daarbij wil ik ook effe zeggen dat de gene die weggestemd is, moet kijken naar wie hij wilt dat wint in de finale en wie er daar het best tegenover kan staan inplaats van oh die stemt op mij die neem ik mee. zo houden we goed en geen drama dit keer want daar heb ik effe geen zin meer in.

ben benieuwd wat brent zijn idee is
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 16-08-2021, 20:00:18
Ik ben een beetje in dubio op wie ik moet gaan stemmen. Ik heb het gevoel, in tegenstelling tot Mrchipie blijkbaar, dat ik nooit deze finale kan winnen. Ik heb in het begin van het algehele spel gezegd, als motivatie, dat ik de finale moet halen omdat ik dit spel niet kan winnen. Dat komt omdat ik het spel op mijn manier speel, dat heeft me deze keer ver gebracht maar ik heb ook een pad van vernieling achter me gelaten. Mij naar de finale brengen is een groot voordeel voor degene die naast mij zal staan, dus denk daar goed over na.

Bjorn bijvoorbeeld, die krijgt sowieso de stemmen van zowel Tim als Hans. Mrchipie krijgt in ieder geval de stem van Molfreak Arno en Monkeysuncle heeft geluk dat Mitch en Swifty de laatste twee afvallers waren waardoor hij kan zegevieren als hij de finale bereikt. Ik? Ik heb niemand waarvan ik zeker mag zijn dat diegene op mij gaat stemmen. Ik heb de helft van de afvallers in het harnas gejaagd en eigenlijk ben ik daar trots op, want dat heeft me tot hier gebracht. Waar ik nog meer trots op ben is dat ik doorheen het algehele spel niemand heb moeten verraden of bedriegen. Je kan wel zeggen dat ik hard heb gestreden, maar mensen denken daar niet op die manier over na. Mensen kijken naar het sociale aspect van het spel, en dan sta ik hier duidelijk als zwakste van ons vier.

Echter betekent mijn harde spel niet dat ik de finale niet zou verdienen. In-your-face, dat is hoe ik een spel zoals dit wil spelen, en dat is me goed gelukt. Mensen beledigen, mensen meltdowns laten krijgen, mensen schofferen door te zeggen dat ze oersaai spelen. Iedereen heb ik kunnen triggeren. Ik heb drie duels moeten knokken én heb ook gewonnen, ik had zelfs een vierde duel mogen toevoegen aan dit rijtje als ik tijdens de eerste ronde die LoS niet had. Godzijdank, want ik had van in het begin de meeste stemmen en dus de meerderheid tegen mij. Toch sta ik hier. Ik heb het hele spel geknokt en ik blijf dat doen, tot het bittere eind.

Het is voor mij zeer moeilijk om te gaan beslissen of ik strategisch moet gaan stemmen op dit moment of gewoon mijn hart moet volgen. Strategisch stemmen zou betekenen dat ik probeer om degene uit te schakelen die het meeste de kans op winst heeft óf om te proberen iemand met mij naar de F2 te brengen waar ik het meeste winstkans tegen heb. Mijn hart volgen zou betekenen dat ik naar het traject van eenieder doorheen het spel moet kijken en mijn keuze op basis van de ups en downs moet maken. Mijn stem kan aldus op dit moment nog naar iedereen gaan, net omwille van mijn onzekerheid. Ik hoop dat jullie me dan ook op sleeptouw kunnen nemen en me overtuigen om de juiste stem in te dienen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 20:35:00
nou brent, je bent de grote publieksfavoriet hoor! niet jezelf onderschatten, en denk dat er sowieso wel swingvotes gaan zijn. Maar ja we weten het niet dus haha ::rofl::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 21:23:26
Mooi gezegd Chipie en Brent, goed om te horen hoe jullie tegen deze lastige situatie aankijken.
Ik wil graag op jullie allebei reageren.

Chipie, ik waardeer het heel erg dat je echt niet van plan bent mij te verraden, want ondanks dat het een spel is zou het wel een beetje zo voelen. We hebben allebei op momenten ervoor gezorgd dat we elkaar in het spel hielden en ik zou het heel erg zonde vinden om dat weg te gooien. Dat ben ik namelijk bij jou ook zeker niet van plan te doen.

En Brent, ik vind jouw rol in dit hele spel en onze relatie in dit spel een hele interessante. Ik weet nog de gesprekken die we hadden rondom ronde 2 en 3, waarin we echt zowat tegenover elkaar stonden in het spel en we elkaar ook op momenten oprecht irritant vonden :P. Maar ik vind het echt een tof hoe een soort ontzettend onwaarschijnlijk trio in die laatste ronde is samengekomen om een grote concurrent voor de eindwinst weg te stemmen, en ondanks dat je op momenten deed alsof het spel en de winst je niet boeide, was deze move zonder jou en de actieve stappen die je ondernam richting mij nooit gelukt.

Wat ik ook heb gemerkt is dat je echt speelt met je hart en je hoofd tegelijkertijd. En ik kan wel proberen tegen je hoofd te spreken maar zoals we in al onze posts hebben gezien hebben we allemaal een heel andere mening over wie er een bedreiging in dit spel is en wie niet. Dus ik zou graag tegen je hart willen spreken:
Er zijn weinig series die mij echt interesseren op tv of streaming sites, maar ik ben wel groot fan van zowel Survivor als van Sequester, omdat ik het spelconcept zo ongelooflijk boeiend vindt. 20 survivors, of in ons geval 9 sequester spelers, die elkaar maar moeten wegstemmen tot er een winnaar overblijft, daar zijn zoveel sociale strategieën bij gemoeid, zo complex dat er echt ongelooflijk veel over besproken kan worden in podcasts etc. Ik zou ook heel graag een keer aan zo'n programma meedoen maar als niet-Amerikaan acht ik die kans 0 dat dat ooit gebeurd.
Daarom vind ik het ook zo leuk dat er op dit forum zulke spellen als deze georganiseerd worden waarin ik toch iets kan spelen wat in de buurt komt, en kan kijken hoe ik het doe. Ik verlies me er ook altijd in  :P
Het einde heb ik nooit gehaald in een spel als dit. Waarin ik een jury van afvallers kan proberen te overtuigen waarom ik de winst verdien. En of ik nou win of niet, ik hoop heel erg nu die kans te krijgen. Dat zou me meer voldoening geven dan zo moeten bij zo'n onzinnig spel op een online forum  :P
Ik heb je mijn fanatisme hierin ook deels laten merken de afgelopen dagen, en ik vind het heel lief hoe je nu ook in twijfel zit of je zulke dingen bij ons alle drie moet meenemen in je keuze of niet.
Ik wil je dan ook niet overtuigen over op wie je moet stemmen, das een keuze die alleen jij kan maken.
Maar ik zou het echt ontzettend waarderen als je besluit niet op mij te stemmen. ::love::

Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 22:39:34
Als we gaan stemmen zodat degenen die het het graagst willen in de F2 staan, dan is de keuze vrij makkelijk natuurlijk  ::rofl::

Maar ik denk dat het van tevoren vertellen wat je denkt dat de jury gaat stemmen nogal prematuur is. ​Ik denk dat je daarmee de jury onderschat, ik hoop dat in de F2 uiteindelijk het spel van de winnaar de doorslag geeft. En dat  het niet verwordt tot een populariteitswedstrijd.

En wat dat betreft kan ik heel duidelijk zijn: ik vind dat van mijn drie mede finalisten Brent het beste spel heeft gespeeld en ook verreweg het meest heeft gedaan om mij in deze Final Four te krijgen. Dus ik ga niet op Brent stemmen en mocht ik degene zijn die het spel moet verlaten als voorlaatste, dan ga ik mijn best doen om Brent die winst ook te gunnen. Zelfs bij de laatste 5, toen we voor het eerst in andere kampen zaten, heeft Brent zijn grote gele hart aan me laten zien.

Doe met die informatie wat je wil.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 22:45:14
Als je daarmee bedoelt dat je mij eruit gaat stemmen, dan heb ik nog steeds geen andere keuze dan op jou te stemmen.
Ik ga Brent en Chippie niet de rug toekeren want dat doen zij bij mij ook niet, dus ik kan alleen maar hopen dat je geen wraak neemt door mij het spel uit te draggen.

In ieder geval heb je hiermee wel Brent een strategisch goede reden te geven om op jou te stemmen, want als ik je goed begrijp zou jij Brent daarbij sowieso een plek in de final 2 gunnen  ;)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 22:48:08
Maar ik denk dat het van tevoren vertellen wat je denkt dat de jury gaat stemmen nogal prematuur is. ​Ik denk dat je daarmee de jury onderschat, ik hoop dat in de F2 uiteindelijk het spel van de winnaar de doorslag geeft. En dat  het niet verwordt tot een populariteitswedstrijd.

Nog een extra toevoeging, ik wil nog even zeggen dat ik deze mening 100% deel en hoop dat de jury stemt op degene waarvan ze vinden dat ze het spel het beste gespeeld, geen populariteitswedstrijd wat mij betreft  ;)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 16-08-2021, 23:00:31
Nog een extra toevoeging, ik wil nog even zeggen dat ik deze mening 100% deel en hoop dat de jury stemt op degene waarvan ze vinden dat ze het spel het beste gespeeld, geen populariteitswedstrijd wat mij betreft  ;)
Ik ben ook van die mening. Het is ook niet mijn bedoeling om een oordeel te vellen over wat de jury gaat doen, maar in mijn ogen begon het spel pas vrij laat op gang te komen met als hoogtepunt de vorige ronde. De voorbije afvallers, en zeker de eerste paar afvallers, hebben die fase toch wel grotendeels gemist. Zowel omdat het zich voornamelijk achter de schermen heeft afgespeeld als dat ze dan al lang niet meer in het spel zaten, dat heeft toch wel een bepaalde impact volgens mij. In dat geval wordt vaak gekeken naar welke deelnemer ze het 'leukst' vonden, maar misschien worden we deze keer wel (aangenaam) verrast!

Ik apprecieer het enorm dat je het mij zo gunt en dus niet op mij gaat stemmen, Monkeysuncle. En ik vind het ook bijzonder mooi dat je stelt me niet de rug toe te keren, Bjorn. Dat alles maakt het voor mij alleen maar moeilijker om een beslissing te nemen!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 23:01:27
Als je daarmee bedoelt dat je mij eruit gaat stemmen, dan heb ik nog steeds geen andere keuze dan op jou te stemmen.
Ik ga Brent en Chippie niet de rug toekeren want dat doen zij bij mij ook niet, dus ik kan alleen maar hopen dat je geen wraak neemt door mij het spel uit te draggen.

In ieder geval heb je hiermee wel Brent een strategisch goede reden te geven om op jou te stemmen, want als ik je goed begrijp zou jij Brent daarbij sowieso een plek in de final 2 gunnen  ;)
Expliciet dan: ik ga jou draggen Bjorn als ik eruit gestemd wordt. Dat heeft twee redenen.

1) Je zegt dat je nu niet Brent en Chip de rug gaat toekeren, dat klinkt als een hele duidelijke keuze tegen mij. En je speelt daarmee het spel ook niet, want nul flexibiliteit
2) Ik wil dat Brent wint als ik niet zelf kan winnen en ik denk dat hij meer kans heeft tegen Chip dan tegen jou

Ik wil natuurlijk best zelf ook die final two halen. En denk ook wel dat ik daar een kans maak want dan ligt het aan de vragen en de inhoud. Dus hoe ik ga stemmen is nog de vraag. Maar mijn drag is duidelijk, na deze paar posts van je. En dat is geen drag-threat maar een drag-promise.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 23:09:46
Expliciet dan: ik ga jou draggen Bjorn als ik eruit gestemd wordt. Dat heeft twee redenen.

1) Je zegt dat je nu niet Brent en Chip de rug gaat toekeren, dat klinkt als een hele duidelijke keuze tegen mij. En je speelt daarmee het spel ook niet, want nul flexibiliteit
2) Ik wil dat Brent wint als ik niet zelf kan winnen en ik denk dat hij meer kans heeft tegen Chip dan tegen jou

Ik wil natuurlijk best zelf ook die final two halen. En denk ook wel dat ik daar een kans maak want dan ligt het aan de vragen en de inhoud. Dus hoe ik ga stemmen is nog de vraag. Maar mijn drag is duidelijk, na deze paar posts van je. En dat is geen drag-threat maar een drag-promise.

Das absoluut een duidelijke keuze tegen jou, en daarmee speel ik absoluut het spel wel.
Het is voor mij totaal onlogisch om me nu tegen Brent of Chippie te keren.
Ik snap echt de keuze die je maakt wel, mij op deze manier direct bedreigen met een drag,
maar ik vind het persoonlijk wel jammer.
Als ik degene ben die hier weggestemd word, dan was jij de laatste persoon geweest die ik had gedragd Monkeysuncle, omdat jij het meest een reden had om tegen mij te stemmen dus jou kon ik het het minst kwalijk nemen.
Dat geldt nog steeds overigens.

Ik ben wel benieuwd hoe je het voor je ziet. Wat verwacht je dat ik doe in deze positie?
Want wat mij betreft maak je het me behoorlijk onmogelijk namelijk, en dat zorgt ervoor dat ik beter voet bij stug kan houden ::vergroot::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 23:13:29
Eens bjorn, maar het blijft wel een ding bijvoorbeeld een swifty die op monkey gaat stemmen in de finale.

Ik ga never niet op bjorn zoals monkey niet op brent gaat. bjorn gaat niet op mij en brent. en brent zelf ????

Ik heb veel moeten doen om hier te staan, veel drama gehad, tegenslagen. ik was blij toen ik het spel verliet omdat er eindelijk weinig poespas en drama er omheen was. toen ik terug mocht komen dacht ik yes! ik kan weer naar de groep toe en weer strijden met mn bondgenoten. Totdat bleek dat de rest zich alsnog me niet leuk vond en tegen mij ging, again. toen won ik 2 keer een duel zelfs tegen swifty, ik heb het moeilijk gehad dit spel en ik ben teruggekomen om een goed spel te spelen en te strijden voor de f4 plek. en dat is gelukt. ik hoop dat ik de finale meekan maken in deze rollercoaster game. en dat ik niet mee word genomen waar ik sinds iedereen op mij ging bang voor was en dacht dat het geen zin had want iedereen gaat mij meenemen. Maar nu weet ik niet eens hoe we hier uit gaan komen...

Ik hoop gewoon dat we er zonder al te veel drama uit kunnen komen.

En julie willen op elkaar, ik denk voor mezelf dat brent het beste is om te laten gaan voor mijn eigen kansen, niks tegen brent en vond het fantastisch een keer met hem samen te werken omdat ik hem nooit kan pijlen. en ben bang wat ik ook stem dat ik meega :-\\
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 23:15:03
Ik denk dat Monkeysuncle jou juist een free pass naar de final 2 heeft gegeven met zijn uitspraak van net.
Als jij hem eruit weet te spelen dan dragt hij mij claimt ie.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 23:19:27
Ik denk dat Monkeysuncle jou juist een free pass naar de final 2 heeft gegeven met zijn uitspraak van net.
Als jij hem eruit weet te spelen dan dragt hij mij claimt ie.

Correct. En Bjorn doet er niks aan om het te voorkomen wat ik dan wel weer grappig en ironisch vind. Je doet nu zo rooms Bjorn, maar jij bent zelf de verrader geweest en nu ga je doen alsof je nooooooit Brent en Chip zou kunnen verraden.

Come on, speel het spel!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 23:26:48
Ja iknow maar ik zit gewoon in de knoop met dit alles ::ohno::

Maar waarom zeg je elke keer dat bjorn mensen verraad en wie en hoe, want die dingen die je zei wist ik gewoon. en volgensmij ben jij juist de gene die iedereen verraadde brent bijvoorbeeld :) want je had de hele tijd een f2 met swifty
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 23:28:48
Ik hoor van jou graag wat ik eraan kan doen. Wat is een overleefbare situatie voor mij?

Je geeft me ook zelf geen voorstel.
Dus aangezien jij op mij van plan bent te stemmen, moet ik maar een manier verzinnen om zowel jou als mijzelf te redden en de vergevenis van een van mijn bondgenoten er ook nog eens bij te verdienen?

Ik vind het overigens ook niet leuk hoe je claimt dat wat ik toe totaal niet het spel spelen is.
Je kunt deze final 4 op heel veel verschillende manieren spelen.
Jouw manier is er een van en mijn manier is er een van.

Alle respect die je voor me had in de afgelopen dagen lijkt ook verdwenen te zijn. En ik doe niet rooms.
Ik vind het tactisch onlogisch om Brent of chipie te verraden omdat zij dat niet bij mij zouden doen.

Wie zou jij hebben weggestemd als de final 4 zou bestaan uit de mensen die jij er oorsprongelijk in wilde.
Mij of Brent?
Die vraag heb je niet beantwoord.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 16-08-2021, 23:34:44


en monkey nog een vraagje, waarom zeg je ja ik hoop dat de jury een goeie keuze maakt, maar je wel zegt dat je sowieso op brent gaat stemmen terwijl je mijn verhaal en antwoorden op vragen nog niet heb gehoord?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 16-08-2021, 23:39:12
Morgen verder, bedtijd.

Hopelijk geven we het publiek wel wat vermaak zo.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 16-08-2021, 23:47:27
 ::ok::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 00:08:57
Daar wil ik graag aan toevoegen dat ik jou een hele slimme speler vindt die zichzelf gedurende dit spel heel goed heeft weten te beschermen, ik zie je dan ook zeker als kanshebber voor de eindwinst, waardoor ik het gevoel heb dat een stem op jou wel eens in het voordeel van ons alledrie kan zijn.

Laat me dit overigens nog even quoten, want ik wil niet dat het overkomt als iets anders dan een tactische move die bedoeld is om mijn grootste concurrent, Chipies grootste concurrent en Brents grootste concurrent het spel uit te stemmen voordat ie de final 2 in kan komen.

En nee dit is geen asskissing gezien de situatie, je weet al langer dat ik dit vind want dat heb je al verteld.

Dus als je me echt wil overtuigen om niet op je te stemmen, denk ik dat logische argumenten het beter doen dan een drag threat  :-X.
Momenteel voelt een stem op jou nog steeds als de beste keus, maar de deadline is pas over +-21 uur, en alles wat we posten kan iemand beïnvloeden  ::vergroot::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 00:09:57
(https://i.imgur.com/qLEq7Ai.gif)

Waarom stemmen we niet allemaal op elkaar en laten random.org bepalen wie eruit gaat?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 10:28:42
Laat me dit overigens nog even quoten, want ik wil niet dat het overkomt als iets anders dan een tactische move die bedoeld is om mijn grootste concurrent, Chipies grootste concurrent en Brents grootste concurrent het spel uit te stemmen voordat ie de final 2 in kan komen.

En nee dit is geen asskissing gezien de situatie, je weet al langer dat ik dit vind want dat heb je al verteld.

Dus als je me echt wil overtuigen om niet op je te stemmen, denk ik dat logische argumenten het beter doen dan een drag threat  :-X.
Momenteel voelt een stem op jou nog steeds als de beste keus, maar de deadline is pas over +-21 uur, en alles wat we posten kan iemand beïnvloeden  ::vergroot::

Weet je wat het is Bjorn, waarom ik je final four spel niet zo leuk vind? Jij bent degene die het voortouw neemt om op mij te stemmen en doet daarbij of je nieuw ontstane driemanschap met Brent en Chip gewoon met je mee moet gaan. Dat zet me in een 3 tegen 1 en ik zie echt wel wie dat bewerkstelligd heeft. Ik speel het spel zoals ik het zie en recht door zee, dus ik ga het dan even niet verpakken terwijl de uitkomst hetzelfde is.

Ik mag je erg graag en heb fijne gesprekken met je gevoerd en ga dat ook na Sequester lekker met je uitpraten (nu een Discord en PM-verbod), maar zoals je het nu neerzet heb je me in een hoek gedreven en zet ik mijn verdediging neer.

Ok ik bied je een keuze: stem op Chip ipv op mij. Doe ik dat ook en dan zien we wel wie Chip meeneemt.

Op wie ik gestemd zou hebben als de final four BABS was? Op jou natuurlijk maar de vraag was of dat tot een meerderheid zou hebben geleid. In de final four is een stem niet altijd definitief, dat zag je in seizoen 4, waar uiteindelijk Brent z'n random.org Josh de das om deed. En ik had het goed spel van je gevonden als je die stem had gebruikt om tegen mij te zeggen: als je op me stemt dan drag ik je. Eigenlijk een beetje wat ik nu doe.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 10:31:54

en monkey nog een vraagje, waarom zeg je ja ik hoop dat de jury een goeie keuze maakt, maar je wel zegt dat je sowieso op brent gaat stemmen terwijl je mijn verhaal en antwoorden op vragen nog niet heb gehoord?

Ik zeg dat ik Brent een betere kans geef dan jou, maar als ik jury word ga ik echt wel naar de vragen en antwoorden kijken en als die van jou beter zijn dan die van de andere finalist  dan krijg je mijn stem.

Wat betreft het verraad omdat ik een F2 met Swifty had: hoeveel F2's had jij eigenlijk?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 10:36:10
Brent, wat denk jij nu? Ik zou denken dat je dit deel van het spel misschien wel het leukst zou vinden, maar je bent een beetje uitgezoned.

Aan jullie alle drie, oprecht no hard feelings als je op mij stemt, ook als je dat nu om strategische redenen doet. Sequester is nou eenmaal een hard spel en dit soort moeilijke gesprekken hoort erbij.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 11:20:59
Weet je wat? Ik ga gewoon op Mrchipie stemmen. Ik vind het enorm fijn dat Bjorn en MU zo loyaal naar mij toe zijn, en dat ze me niet zouden verraden. Ik zou geen idee hebben waarom ik deze heren plots wel de rug zou moeten toekeren aangezien ze voor mij dit spel naar een beter niveau hebben getild.

Mrchipie geeft zelf aan dat ik zijn voorkeur ben om op te gaan stemmen, dus ik ga voor hem. Dat lijkt me een logische beslissing. Als hij er nu uit moet en me mee zou nemen naar de jury, dan vind ik het best. Dat toont alleen maar aan hoe jaloers hij is op mijn succes!

Ik ben zelf ook een man van mijn woord en bij deze staat mijn keuze vast. Vertrouwen draag ik hoog in het vaandel, verraad des te minder. Wanneer iemand zijn woord breekt, dan ben bereid om diens spel te breken. Daarmee wil ik zeggen dat als ik er nu word uitgestemd, dat ik een verrader met mij meeneem.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 14:09:28
Weet je wat het is Bjorn, waarom ik je final four spel niet zo leuk vind? Jij bent degene die het voortouw neemt om op mij te stemmen en doet daarbij of je nieuw ontstane driemanschap met Brent en Chip gewoon met je mee moet gaan. Dat zet me in een 3 tegen 1 en ik zie echt wel wie dat bewerkstelligd heeft. Ik speel het spel zoals ik het zie en recht door zee, dus ik ga het dan even niet verpakken terwijl de uitkomst hetzelfde is.

Ik mag je erg graag en heb fijne gesprekken met je gevoerd en ga dat ook na Sequester lekker met je uitpraten (nu een Discord en PM-verbod), maar zoals je het nu neerzet heb je me in een hoek gedreven en zet ik mijn verdediging neer.

Ok ik bied je een keuze: stem op Chip ipv op mij. Doe ik dat ook en dan zien we wel wie Chip meeneemt.

Op wie ik gestemd zou hebben als de final four BABS was? Op jou natuurlijk maar de vraag was of dat tot een meerderheid zou hebben geleid. In de final four is een stem niet altijd definitief, dat zag je in seizoen 4, waar uiteindelijk Brent z'n random.org Josh de das om deed. En ik had het goed spel van je gevonden als je die stem had gebruikt om tegen mij te zeggen: als je op me stemt dan drag ik je. Eigenlijk een beetje wat ik nu doe.

Ik vind t rot om te horen dat het voelt alsof ik je in een hoekje drijf. Mijn plan was inderdaad om het voortouw te nemen tegen jou, deels omdat ik vermoedde dat je zoiets meer zou waarderen dan het volgen van anderen, maar als je dit vervelend vond vind ik dat jammer, dat is nooit mijn intentie geweest.
Toch voelt het niet alsof ik een 3 vs 1 scenario gecreëerd heb, maar eerder alsof wij beide tegen de groep hebben gepitcht waarom wij op elkaar stemmen, zonder dat Chipie of Brent hierin een kant had gekozen. Dat blijkt ook nu weer, aangezien ze beide elkaar lijken te targetten.

Uit je laatste alinea maak ik op dat jij eigenlijk van plan was om precies te doen wat ik nu deed, waarbij je het oke had gevonden als ik daarbij jou had bedreigd met een drag. Zou jij in die positie overtuigd raken om op Swifty te stemmen? Of zou je toch op mij blijven stemmen daar?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 14:33:00
Ik vind t rot om te horen dat het voelt alsof ik je in een hoekje drijf. Mijn plan was inderdaad om het voortouw te nemen tegen jou, deels omdat ik vermoedde dat je zoiets meer zou waarderen dan het volgen van anderen, maar als je dit vervelend vond vind ik dat jammer, dat is nooit mijn intentie geweest.
Toch voelt het niet alsof ik een 3 vs 1 scenario gecreëerd heb, maar eerder alsof wij beide tegen de groep hebben gepitcht waarom wij op elkaar stemmen, zonder dat Chipie of Brent hierin een kant had gekozen. Dat blijkt ook nu weer, aangezien ze beide elkaar lijken te targetten.

Uit je laatste alinea maak ik op dat jij eigenlijk van plan was om precies te doen wat ik nu deed, waarbij je het oke had gevonden als ik daarbij jou had bedreigd met een drag. Zou jij in die positie overtuigd raken om op Swifty te stemmen? Of zou je toch op mij blijven stemmen daar?

Ik weet niet hoe goed jouw band is met Chip maar mijn band met Swifty was voor mij goed genoeg om zelfs een stem van haar op mij of vice versa te kunnen hebben als het een van ons in een tactisch betere positie zou brengen in de F2. Dus misschien wel ja.

En deze reactie vind ik tof Bjorn, Dank!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 16:59:19
Ik ben gewoon eerlijk brent maar door wat bjorn en monkey zeggen was ik eigenlijk van plan ee te gaan met bjorn voor monkey. Omdat ik door wat hij zegt er een naar gevoel aan over hou, want ik was vanaf het begin goed met hem en enige final 2 dus wat je zegt hoeveel f2 ja 1
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 17:06:41
Ik voorzie op deze manier wel een vervelende situatie Chip. Ik wil eerlijk gezegd niet naar random.org
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 17:15:04
Ik ook niet maar opeens wordt er geswicht naar mij terwijl ik het al hellemaal niet weet en gewoon mn vragen stel en zei alleen mn zegje en voorkeur brent niet dat ik gelojk op hem ga stemmen!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 17:17:53
Nou ja als het 2-2 wordt dan hoef jij ook helemaal niet naar random.org, alleen Brent en ik zouden dan naar random.org gaan. Zou jij dat voor mij hebben gedaan als de rollen omgekeerd waren?

Ik wil dit spel heel graag winnen chipie, en ik herinner me ons gesprek nog. Je wilde niet op mij stemmen, maar je kon het me niet beloven want misschien zou je door de situatie worden gedwongen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 17:19:46
Ik ook the n heb gezegd waarom en hoe daarom hoop ik gewoon dat brent meegaat en niet omdat ik hem het liefst eruit heb van 4 voor mijn game dat hij opeens op mij gaat
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 17:22:22
Dat snap ik. Maar zou je bereid zijn geweest voor mij het spel uit te gaan als de rollen omgedraaid waren momenteel?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 17:27:58
Nee! want we hebben  het elkaar beloofd! en vind het een beetje naar dat opeens alles naar mij gaat terwijl ik niks anders gezegd heb dan vragen, mijn ding en dat ik het verwarrend vind. Brent ik vind het jammer dat je op mij gaat, omdat ik denk dat voor mij spel jou wegstemmen het beste is. En Brent als je oplet dan weet je dat je dan in de finale staat  ::rofl:: Maar goed. Ik ga voor Monkey nu omdat het gewoon niet goed meer voelt. en ik weet niet anders wat te doen en wil gewoon in de finale staan.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 17:30:59
Ik snap dat je niet voor mij uit het spel zou zijn gegaan, maar hopelijk snap je dan ook dat ik dat niet voor jou kan doen Chippie..
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 17:35:16
Maar ja dan blijft het zo, ik vind de switch ook gewoon heel naar nu :-\\ Brent wat zeg jij hierover, want nogmaals wil je niet weg ofzo en was nog niet eens van plan om op jou te stemmen heb alleen gezegd dat ik voor mijn  game het liefst op jou ga. niks meer niks minder. ik ben nu open en eerlijk. en vind het jammer dat ik nu opeens getarget wordt terwijl het vooral jullie zijn die lopen te sarren
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 17:39:58
Ik hoop dat je wat er ook gebeurd het sowieso niet ziet als iets persoonlijks Chipie.
Want van mijn kant is geen enkele move persoonlijk geweest, enkel bedoelt als tactisch spel.

En wat bedoel je met wij die lopen sarren als ik vragen mag?
Ik ben volgens mij heel eerlijk en open geweest in wie ik het liefst uit het spel stem in deze ronde, maar daarin wilde je niet meegaan. En nu wil je het wel maar daarvoor moesten eerst 2 mensen besluiten om op je te stemmen, dus dat voelt ook een beetje dubbel  :-\\
Maar ook dat zijn game moves, ik snap dat je het daarom zo speelt.
Hopelijk begrijp je mij ook  :(
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 17:43:09
bedoel ruzie maken, en ho ik heb nooit gezegd nog op wie ik ging stemmen behalve het beste is voor mij om op brent te gaan. dus dat is een beetje onzin. daarom vroeg ik nog die vragen aan monkey omdat ik daar eerst zeker van wilde zijn. Dus ik vind het een beetje onzin dat je nu zegt na dat iedereen op je swichtst. nee want heb nooit echt aangeven wie ik echt ging stemmen omdat ik eerst met jullie wilde praten. en hoop dat brent en monkey nog komen praten want anders heb ik hellemaal niks kunnen doen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 17:57:06
Sommige mensen moeten op dinsdag werken tot 19u ::niet-ok::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 18:09:31
rip, werkse nog! vind het gewoon heel naar dat er opeens gewitcht word naar mij uit het niks  :-\\
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 18:18:24
Tja het is natuurlijk niet helemaal uit het niks Chip, ik heb wel vaker op je gestemd en je dat ook verteld en uitgelegd.  Inclusief alle drama die daarbij kwam. Voor mij is het nu volstrekt logisch om op jou te stemmen. Als ik op Bjorn zou stemmen nu, dan loop ik de kans eruit te vliegen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 18:22:37
En Bjorn kan je prima redden door met je mee te stemmen. Als hij dat niet doet is dat ook een move.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 18:26:19
jawel, want je ging op bjorn. en nu opeens op mij.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 18:26:57
Ik heb geen ruzie gemaakt volgens mij. Ik ben wel in discussie gegaan met Monkeysuncle over deze stemming maar in mijn ervaring was dat geen ruzie, hopelijk voor hem ook niet.
En ik hoop dat je mijn lastige positie ook snapt Chipie, ik werd er door Monkeysuncle mee bedreigd dat hij mij uit het spel zou draggen als hij weggestemd zou worden, ongeacht wat ik verder nog zou doen.
En ik wil ook echt niet dat random.org de winnaar van dit spel gaat bepalen, daarvoor hebben we allemaal te hard ons best gedaan om hier te komen.  :-\\
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 18:28:52
En Bjorn kan je prima redden door met je mee te stemmen. Als hij dat niet doet is dat ook een move.

Daar zou ik mezelf wel volledig het spel uit kunnen stemmen, zelfs zonder een vote te ontvangen.
Ik hoop dat Chippie begrijpt in wat voor situatie ik zit, en dat ie vooral de dingen onthoud die ik gedaan heb om hem te helpen in dit spel  :(

Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 18:33:10
jawel, want je ging op bjorn. en nu opeens op mij.

Ik kan tellen Chip. En aan het begin van de Final Four ging je lekker met Bjorn mee en deed je nog vrij blij daarover. En als je goed leest heb ik gezegd dat ik Bjorn ging draggen als de stemming naar mij zou gaan en dat ik niet op Brent ga stemmen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 18:35:22
Pardon? Als je meegaat met monkey dan ga je mee naar de jury bjorn, sorry maar dat was de afspraak we gaan elkaar niet verraden! en vind de switch gewoon heel naar nu. brent ik hoop dat je ook switcht.


Blij? Ik ben de hele tijd verward en weet ik niet wat ik wil doen. heb mijn zegje gedaan. waar brent bij uitkwam. maar door wat jij zei en de antwoorden op mn vragen ga ik voor jou. dat deze rare switch naar mij bijkomt vind ik gewoon heel naar
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 18:42:08
Pardon? Als je meegaat met monkey dan ga je mee naar de jury bjorn, sorry maar dat was de afspraak we gaan elkaar niet verraden! en vind de switch gewoon heel naar nu. brent ik hoop dat je ook switcht.

Ik snap dat je dit niet chill vindt Chipie, maar ik zit in een soort onmogelijke positie. Als ik met je meestem op Monkeysuncle, dan dragt hij me het spel uit. Brent en MU gaan niet switchen, zeker als je ze vertelt dat jij ze persoonlijk de final 2 cadeau doet door op jou te stemmen. Als dit iemand zijn schuld is is het die van Monkeysuncle, hij kiest hier bewust voor, hij had ook kunnen proberen om mensen te overtuigen om niet op hem te stemmen, maar nadat enkel ik had uitgesproken dat ik op hem ging stemmen bedreigde die me al. En vervolgens zorgt hij ervoor dat ik alleen kans maak om in het spel te blijven door op jou mee te stemmen of mijn stem te throwen.

Moet ik dan echt maar mijn eigen spel opgeven voor jou Chipie?
Je hebt voor dit alles begon nog tegen mij gezegd dat je er een kans is dat de anderen je dwingen om op mij te stemmen, dus ik voelde me alles behalve zeker in deze final 4, maar wilde toch dat jij het haalde.

Blij? Ik ben de hele tijd verward en weet ik niet wat ik wil doen. heb mijn zegje gedaan. waar brent bij uitkwam. maar door wat jij zei en de antwoorden op mn vragen ga ik voor jou. dat deze rare switch naar mij bijkomt vind ik gewoon heel naar

En tegen wie bedoel je dit nou? Tegen Monkeysuncle of tegen mij? Want als je op mij stemt kan ik je al helemaal niet redden in deze vote.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 18:47:18
Hee Bjorn  dat is niet helemaal fair, mij de schuld in de schoenen schuiven. Ten eerste ben ik niet de enige die op Chip stemt en ten tweede heb ik heel duidelijk gemaakt dat ik in deze F4 een eliminatie als jouw creatie zie.

Ik ga niet op Brent stemmen zelfs al zou dat betekenen dat mijn naam random.org in gaat. Heb jij hetzelfde over voor jouw F2?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 18:49:16
tegen monkey.


En idk maar we hebben afgesproken om niet op elkaar te stemmen hoe dan ook. heb ik nog gezegd en anders nemen we elkaar mee. en brent zit sowieso in de finale, want als monkey eruit gaat kiest hij een van ons. het is voor brent nu belangrijker tegen wie hij in de finale wilt staan.

Maar Brent waarom zeg je weinig en ga je alleen af op mij terwijl ik niet eens zeg dat ik op je ga stemmen?

Maar effe hoe werkt die random.org  dus monkey en mij/bjorn 2-2 en dan?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 19:34:01
Maar effe hoe werkt die random.org  dus monkey en mij/bjorn 2-2 en dan?

Als jij 2 stemmen krijgt en Monkeysuncle krijgt 2 stemmen, dan komt er een revote waarin Brent en ik de kans hebben om onze vote te veranderen. Als we dat niet doen dan gaan ENKEL Brent en ik naar random.org.
Als ik mijn vote verander of brent verandert zijn vote lig ik eruit, want zowel jij als Monkeysuncle bedreigen me met een drag als ik op jullie stem.

Dus Chipie ik heb absoluut begrip voor jou en dat deze situatie heel vervelend is voor jou, ik wilde ook niet dat het er zo uit zou zien.
Voor we stemmen wil ik dit in ieder geval nog gezegd hebben:

Ik denk dat ik de enige van dit viertal ben die jou de finale wel gunt. Ik vermoed dat ik waarschijnlijk de enige ben momenteel die jou niet zou draggen als ik weggestemd zou worden. Maar ik was bang om dat van tevoren tegen jou te zeggen, omdat ik dan zelf zou worden weggestemd. Nu is de situatie omgedraaid, en mocht het zo zijn dat jij de meeste stemmen krijgt, dan heb jij deze ontzettend belangrijke keuze. En ik hoop dan dat je ervoor kiest om mij een kans te geven in die finale, want we hebben beide tegen elkaar gezegd dat we elkaar de finale gunnen. Ik ben niet de aanstichter hiervan, maar ik ben bang dat ik er niet voor kan zorgen dat wij beide in het spel blijven. Jij kan er wel voor zorgen dat een van ons de finale haalt, ook al heeft het natuurlijk je voorkeur dat jij het zelf haalt.

Dus in het kort: Als jij in exact dezelfde situatie zat en door Monkeysuncle werd gedwongen om op mij te stemmen, dan had ik misschien ook gezegd dat ik je geen draggen, maar zodra de votes binnen waren gekomen en ik eruit had gelegen, had ik je niet kunnen draggen omdat ik wist dat je er niets meer tegen had kunnen doen behalve je eigen game opofferen. En dat zou ik niet van je hebben verwacht.

Geloof me, ik vind het echt enorm balen dat deze ronde momenteel zo aan het lopen is  :(
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 19:36:40
Ik zeg zo weinig omdat ik het razend druk had de afgelopen dagen. Ik ben nu zelfs tijdens het avondeten dit aan het typen, want ik ben nog maar net thuis.

Ik stem nooit op MU, zelfs niet als dat zou betekenen dat ik naar random.org moet. Hij heeft een speciaal plekje in mijn hartje verworven gedurende dit spel. Bjorn heeft me sociaal gecharmeerd tijdens het spel en ik heb heel veel respect voor hem ontwikkeld. Hij heeft me nooit bedrogen gedurende Sequester en dat apprecieer ik enorm. Ik besef dat ik nooit op hem kan stemmen omdat hij het niet zou verdienen om door mij bedrogen te worden.

Ik mis die speciale connectie bij jou, wij hebben de zwakste band gehad tijdens het spel en dat laat mij nu beslissen om op jou te stemmen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 19:41:42
Brent, ik hou van je je bent een grappig persoon en omdat ik nooit echt weet hoe je speelt en ik bang ben dat je weer met screenshots loopt te strooien of loopt te liegen durf ik nooit met jou in een spel te staan en wil ik je snel weghebben. Daarbij heeft monkey je ook gewoon verraden en had hij een bondje met swifty over jou waardoor je met mij en bjorn ging samenwerken. dus dat zegt meer over hem dan over mij.

en denk effe logisch en goed na over tegen wie je het best in de finale kan staan om te winnen. ik heb gestemd, ik weet verder ook niet wat ik moet doen. ik heb mn best gedaan en ja... jammer dat het zo moet :-\\
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:44:10
Bjorn het is heel simpel. Je hebt de mogelijkheid om Chip te redden. Dat is een keuze. Want zelfs als het random.org in gaat heb je nog een kans om het te redden. Dus je gooit Chip er op zeker uit als je op hem stemt terwijl het niet zeker is dat je er zelf uit gaat. Jouw F2 is blijkbaar minder waard.

Dat zijn de feiten en daar kun je een heel verhaal omheen breien dat het mijn schuld is (en dat je Brent in dat verhaal negeert zegt al dat je verhaal rammelt) maar ik vind het echt een nare move om mij de aanstichter te noemen terwijl je het toch echt zelf doet. En jij bent begonnen met de stemming richting mij te sturen dus dat ik daarop reageer met een duidelijk statement lijkt me gewoon "Je oogst wat je zaait".
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:48:36
En Chip ik heb Brent nooit verraden. Ik heb niet op hem gestemd, ik heb zijn potjes niet kapot geslagen. Dat ik een band met Swifty heb doet daar niets aan af. Ik heb namelijk ook een hele fijne band met Brent en Mitch en dat heeft mij dit spel ook laten waarderen. Dat laat ik nu ook zien.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 19:50:38
Sorry maar monkey kan je stoppen met je f2 is dus blijkbaar minder waard etc, je loopt nu gewoon te stoken en dat is niet fair! Bjorn geeft meer om zijn bond genoten dan jij die blijkbaar mensen veraad om verder te komen met swifty die je achter hebt gehouden. dus volgensmij ben jij de gene die mensen veraad en je bondjes niet belangrijk vind pas als swifty eruit is is het brent weer die je vorige ronde aan de kant schoof
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:51:09
Wat Brent en ik wel voor elkaar over hebben  dat heeft Bjorn niet voor Chip over. Dat is gewoon wat het is nu.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 19:52:37
jawel je schoof brent aan de kant vorige ronde voor swifty, en ik weet dat swifty mij of brent eruitwilde. en nu swifty eruit is ga je terug naar hem, omdat je weet dat ik en bjorn tegen je zouden zijn. dus dat is bullshit monkey! en brent denk effe goed na!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:53:21
Sorry maar monkey kan je stoppen met je f2 is dus blijkbaar minder waard etc, je loopt nu gewoon te stoken en dat is niet fair! Bjorn geeft meer om zijn bond genoten dan jij die blijkbaar mensen veraad om verder te komen met swifty die je achter hebt gehouden. dus volgensmij ben jij de gene die mensen veraad en je bondjes niet belangrijk vind pas als swifty eruit is is het brent weer die je vorige ronde aan de kant schoof

Feiten Chip. Ik heb niemand verraden. Ik heb gewoon meerdere bondjes gehad. Jij bent hier degene die door Bjorn verraden wordt en je lijkt het nu ook nog te slikken. En dat Bjorn bondjes verraadt weet ik inmiddels.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:55:21
jawel je schoof brent aan de kant vorige ronde voor swifty, en ik weet dat swifty mij of brent eruitwilde. en nu swifty eruit is ga je terug naar hem, omdat je weet dat ik en bjorn tegen je zouden zijn. dus dat is bullshit monkey! en brent denk effe goed na!

Het vaak herhalen maakt het niet waar hoor.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 19:55:45
je bent nu gewoon aan het stokken monkey!! ik ben niet dom ik weet heus wel wat er gebeurd is. en je hebt brent aan de kant geschoven voor swifty vorige ronde dat is gewoon hoe het is! dat is het echte feit!
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 19:59:40
je bent nu gewoon aan het stokken monkey!! ik ben niet dom ik weet heus wel wat er gebeurd is. en je hebt brent aan de kant geschoven voor swifty vorige ronde dat is gewoon hoe het is! dat is het echte feit!

Alsof ik tegen een muur praat.

Ik stook niet Chip, ik probeer juist Bjorn te vertellen dat hij een faire move kan maken door met jou mee te stemmen. Als hij dat niet doet, DAN is hij een verrader. Misschien valt het wel mee.

En de privé gesprekken die we hadden zijn blijkbaar ook niks meer waard. Dit was en blijft mijn laatste spel met jou Chip, ik ben het zo zat.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 20:04:35
Ik ben er gewoon klaar mee nu dat je jezelf probeert in te dekken terwijl je het gewoon g4edaan heeft, en ga nu niet de prive gesprekken erbij halen want dat staat hier buiten van en dat doet me nu echt pijn dat je dit nog een keer zegt. maar prima ik doe geen spel meer, ben hier zo klaar mee dat je dit erbij haalt terwijl het hier buiten staat, we kunnen dus blijkbaar geen discussie hebben in een spel zonder dat je die bullshit erbij haalt. Basta nu dit is mijn laatste spel op het forum en ik ga alleen nog reageren wat geen spel is. Ik ben er iklaar mee dat dit soort dingen telkens erbij komen terwijl ik die laaste ben die zin heeft in deze bullshit
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:08:36
Dat is niet wat ik wil Chip, maar je spel zorgt er wel voor dat ik het zat met je ben. Maar het is je eigen keuze, niet de mijne. Er zijn genoeg spellen waar ik niet aan mee ga doen, met name dit soort spellen.

Je beschuldigt mij van stoken terwijl je de hele tijd roept dat ik Brent verraden heb. Is dat geen stoken?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 20:11:52
Ik vind het gewoon bullshit dat je prive dingen erbij haalt terwijl je gewoon loopt te liegen daarover het is gewoon zo. ik kan niet eens een discussie met je aan zonder dat jij dit erbij haalt dus, daar heb ik geen zin in. en dit is al hellemaal niet wat ik wil want wil gewoon dat iedereen aan spel mee kan doen als die gene dat wil. jij ook.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:13:51
Ok excuses daarvoor. Ik raakte iets te geïrriteerd en had dat er niet bij moeten halen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 20:15:15
Excuus aanvaard, ik zeg nog zo aan het begin dat ik geen drama wilde maken nog. en dit sowieso niet. Wilde gewoon effe aanhalen.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:15:29
 :-*
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:17:51
Ik vond het wat alles betreft trouwens rete-ingewikkeld dat ik in twee bondjes zat. Achteraf gezien had ik gewoon met Brent en Swifty samen moeten gaan werken en niet Bjorn erbij moeten halen. Toen ging het allemaal peervormig.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:19:18
Btw bij een gelijkspel gaat de discussie nog wat langer door. Je kunt op z'n minst Bjorn vragen deze eerste ronde een 2-2 te doen creëren.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 20:21:31
Als brent slim is swicht hij en als bjorn mij veraad weet hij dat wat ik doe
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 20:42:16
Gelukkig is de ruzie niet ge-escaleerd, maar Monkeysuncle ik vind wel dat je dit spel gemeen speelt. Je bedreigt me en zegt dat je me dragt tenzij ik meestem op chipie, en vervolgens zeg je kijk chip hij verraad je. Dus wat Chippie hier zei is helemaal correct. Je probeert alleen maar te steuken om zo er zelf met de winst vandoor te gaan.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 20:45:12
Mag ik trouwens nog zelf bepalen of ik me al dan niet verraden door iemand voel? Monkeysuncle en ik hebben nooit afspraken gemaakt over andere bondjes en de kans om een move tegen mij te maken heeft hij toen ook gewoon niet gehad. Niemand kan weten wat er was gebeurd als het spel anders was gelopen sinds vorige ronde.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 20:56:18
Gelukkig is de ruzie niet ge-escaleerd, maar Monkeysuncle ik vind wel dat je dit spel gemeen speelt. Je bedreigt me en zegt dat je me dragt tenzij ik meestem op chipie, en vervolgens zeg je kijk chip hij verraad je. Dus wat Chippie hier zei is helemaal correct. Je probeert alleen maar te steuken om zo er zelf met de winst vandoor te gaan.

Daar baal ik van, want ik wil het spel hard maar fair spelen. Ik heb niks gezegd of gedaan waar ik niet achter sta, behalve dat ik de privé met Chip er niet bij had moeten halen.

Ik stook misschien maar dat doen jullie ook. Dus dat vind ik gewoon het spel .
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 21:10:25
Gemeen vind ik oprecht een naar woord Bjorn. Ik vertel gewoon hoe het zit, ik dreig inderdaad met een drag ja, dat is niet verboden.

En ja Bjorn, je hebt mij verraden. Zo voelt dat wel. En ik ben er fair mee omgegaan maar het heeft wel consequenties die alleen nog maar versterkt werden door de aanval op mij in de F4. Dat ik daarmee je spel in de war schop, dat hoort daarbij.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 21:17:27
Ik mag je erg graag en heb fijne gesprekken met je gevoerd en ga dat ook na Sequester lekker met je uitpraten (nu een Discord en PM-verbod)

Dit staat nog steeds bovenaan btw Bjorn, boven dit spel.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 21:38:32
Gemeen vind ik oprecht een naar woord Bjorn. Ik vertel gewoon hoe het zit, ik dreig inderdaad met een drag ja, dat is niet verboden.

En ja Bjorn, je hebt mij verraden. Zo voelt dat wel. En ik ben er fair mee omgegaan maar het heeft wel consequenties die alleen nog maar versterkt werden door de aanval op mij in de F4. Dat ik daarmee je spel in de war schop, dat hoort daarbij.

Natuurlijk heb ik je niet verraden. Als jij van plan bent me te backstabben in de final 4 en ik schat dat correct in dan heb ik dat gewoon goed gedaan.

Dit staat nog steeds bovenaan btw Bjorn, boven dit spel.

Dit bij mij ook overigens.

Maargoed, ik ben benieuwd naar de uitslag. Neem aan dat we nadat de uitslag bekend is niet massaal mogen gaan smeken bij de afvaller of wel Wouter?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: wouterv op 17-08-2021, 21:58:17

Maargoed, ik ben benieuwd naar de uitslag. Neem aan dat we nadat de uitslag bekend is niet massaal mogen gaan smeken bij de afvaller of wel Wouter?


Degene met de meeste stemmen, valt af maar mag iemand meepakken naar de jury. Zij worden dan jurylid 6 en 7. Hierover is ook geen overleg, het woord van afvaller 6 is dus wet.


De uitslag:
MU stemt op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Mrchipie stemt op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Brent stemt op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Bjorrn stemt op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dat betekent dat

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 22:17:19
Hoelang heb ik de tijd?
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: wouterv op 17-08-2021, 22:27:26
Hoelang heb ik de tijd?

Liefst zo snel mogelijk
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Brent op 17-08-2021, 23:00:55
(https://c.tenor.com/LE2abeu0wTsAAAAC/natalia-kills-talk.gif)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 23:17:14
Oke ik weet niet echt waar ik moet beginnen, maar denk bij het begin ofzo?

Allereerst wilde ik eigenlijk niet meedoen aan het spel, maar dacht fack it doe het gewoon. kan alleen maar meevallen. Nou dat heb ik geweten. Het begon leuk, maar na een tijdje voelde ik al dat ik de pineut was, ik was die week ook niett huis en door een rol ben ik eruit gegaan. ik had er vrede mee en toen kreeg ik het bericht dat ik terug kon komen, ik dacht oh nee niet weer! ::rofl:: het was een geluksspel die werd gestopt na de twee pogingen van de andere spelers en ik dacht ik ben eruit, en tot mn  verbazing kwam ik terug in het spel! En kan ik verder strijden met mn bondjes en vrienden Arno en Bjornn. en toen kwamen we er dus achter van het trio bondje. na gezeik eerder wilde iedereen me er nog sneller uit dat eerst. wat ik wel naar vond. aangezien ik niet perse het meesterbrein ben bij alles. en toch de grote target zijn. ik ben de weakest link op het oog, maar onderschat me niet! ik heb het tot final 4 geschopt :) Eerst het drama met arno. wat ik niet gestart ben en hij wilde het zelf.
En toen de drama die ik niet zag aankomen... tegen mitch. Ja het doet me pijn dat Monkey en mitch zich zo voelen en het deed me echt veel pijn ook nu ik dit aan het typen ben. Ik ben zoals ik ben. ik kies er niet voor om snel boos te zijn of geïrriteerd of drama te maken. Dat komt door mijn autisme en door mijn foutje in mn chromosomen. ik wil er niet de schuld aan geven maar daardoor doe ik wel zoals ik doe. en ik zeg het niet voor niks. en ja ik haal het erbij omdat ik er ook niet voor kies. daarna had ik dus gewonnen en was niet normaal blij! maar was er nog lang niet. daarna bleek er dus dat swifty en monkey een verbond al hadden sinds het begin. Ja ik ben niet gek, bij spellen week dacht ik het al :P Dus moesten ik samenwerken met brent.... ja swifty we waren al aan het begin een trip om monkey en jou te splitten. dat bjorn dan zonder te vertellen en liegen want hij zei nee toen ik het hem vroeg terwijl ik hem als eerste vertelde over een los die in het spel kwam door Tim. Moest ik tegen swifty die ik altijd al wilde verslaan en toen stond ik in final 4 ik was zo blij, maar wist en dacht dat sowieso wie er ook ging ik altijd het slachtoffer was geweest. Ik zat te kijken naar het gekibbel en ik wist het niet meer, ik denk doe mn zegje en ja ik wilde het liefst brent eruit voor mn eigen game. ik heb nergens gezegd dat mijn vote naar hem zou gaan. toen bjorn in het nauw kwam en monkey een ding werd dacht ja ik ga op hem, maar ik wil dingen vragen voor ik het ga zeggen. en toen werd ik wakker en zag ik een switch op mij? ik had gehoopt dat bjorn er een 2-2 van ging maken en brent zou nadenken dat tegen mij beter is dan tegen monkey of bjorn. maar nu ben ik er uit door een mes in mijn rug. ik loop iedereen effe door:

Brent: Ja als je slim had gespeeld had je gewoon meegegaan en niet je verrader monkey gelooft. want tegen mij had je het beste kans gemaakt en daarom wilde ik je weghebben. Ik heb je weinig vertrouwt omdat ik door eerder spellen niet meer weet wat ik met je aan moet. en ook niet of ik je eruit wil halen. omdat je echt niet nadacht of deze keus heb ik het gevoel.

Monkey: Ja met jou is het een rollercoaster geweest. en hopelijk kunnen we het afsluiten hierna. en beide meespellen in spelen als we het willen. hoe je dit einde heb gespeeld vind ik wel echt not done. en blijven liegen ook. Ik vind ook eigenlijk dat je de finale ook niet verdiend hierdoor. ik heb nog gezegd dat het beste voor jou en mij om samen in de finale te staan want dan maak je het beste kans. maar daar heb je niet eens naar gekeken. bjorn stond elke keer aan mijn kant dus ik snap niet dat je je verraden voelt door hem terwijl er niet eens zoveel was door de split in het kamp.

Bjorn... Ik ben diep teleurgesteld in je. ben boos, verdrietig en het voelt alsof je beste vriend je opeens verraad waar je bij staat. we waren een team. vanaf dag 1 en dan dit ja ik weet het niet. we hebben nog afgesproken dat mochten we elkaar eruit gooien dat we de ander mee zouden nemen. je hebt niet op mij gestemd maar gewoon iemand anders een vote gegeven dat is precies hetzelfde en beetje laf. had dan gewoon echt op mij gestemd. ik kan dit misschien wel vergeven. maar vergeten zeker niet. ookal was het een andere situatie bij big brother, daar deed je het ook. mij verraden op het einde.


Dan nu moet ik kiezen.... Ik heb alles herbekeken en bedacht wie wil ik dat een kans maakt op de winst. wie verdiend de winst of een finale plek en wie niet.

Ik heb nagedacht... en de gene die ik meeneem naar de jury is...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 23:23:22
Oke nu echt. De gene die ik meeneem naar de jury is.....

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: monkeysuncle op 17-08-2021, 23:23:51
Ik maak alvast een kortere afscheidsspeech. Succes Bjorn en Brent in de finale.
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: wouterv op 17-08-2021, 23:24:59
Bjorrn en Brent, jullie zijn de F2.

Monkey en Chipie, jullie zijn de laatste juryleden
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: mrchipie op 17-08-2021, 23:27:01
1 Ding! Bjorn dit was op het randje. en dit bekent zeker niet dat jij mijn stem gelijk binnen hebt

Maar gefeliciteerd met de finale ::bravo::
Titel: Re: [sequester] ronde 7: de laatste 4
Bericht door: Bjorrn op 17-08-2021, 23:30:28
Begrijp ik Chipie!
Ik ben dankbaar dat ik de finale mag spelen en ga mijn best doen om jullie stem te verdienen!