Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: MitchK op 3-10-2020, 23:17:51

Titel: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MitchK op 3-10-2020, 23:17:51
Sorry. Door persoonlijke omstandigheden kwam het verhaal vandaag later!

(https://assets.pokemon.com/assets/cms2/img/watch-pokemon-tv/seasons/season01/season01_ep15_ss04.jpg)

Het was ochtend op het rustige cruiseschip. Iedereen stond op en pakte een moment voor zichzelf. Bij het ontbijt zaten FrankLapidus en Chardo, op anderhalve meter van elkaar, aan dezelfde tafel. ‘Je weet niet eens wat PokéRus doet, dus hoezo zou jij een goede professor zijn?’ riep Chardo lichtelijk geďrriteerd tegen Frank. Frank negeerde hem en genoot van zijn cappuccino en croissant.

michael90 en DRenziboy waren op het dek aan het vissen. Natuurlijk in de hoop om een shiny Magikarp te vangen, maar tot nu toe waren het vooral nutteloze Magikarps. ‘Ik hoop dat we er snel zijn, ik verveel me dood met deze saaie mensen’ zei DRenziboy. michael90 knikte instemmend. Het gesprek was snel voorbij toen DRenziboy een hele grote vangst leek te hebben. Zowel DRenziboy als michael90 kregen hem niet binnengehaald. Toen Ricardo besloot te helpen lukte het eindelijk. Het was geen grote vis die ze binnen hadden gehaald, maar D*N die een verdieping lager lag te zonnen. Hij was not amused en de andere drie besloten maar snel, op zijn Hans Schiffers, weg te rennen.

Sanmol was ondertussen net klaar met het klaarmaken voor haar date. Zij had immers net voor het slapen gevraagd aan mrchipie of hij mee wilde naar de bar op schip. Toen er nog niemand open deed nadat zij vijf keer klopte, besloot zij met een haarspeld de deur te openen. Tot haar grote schrik zag zij daar het levenloze lichaam van mrchipie liggen. Het lichaam had bijtwonden die alleen van een kat- of hyena-achtige Pokémon konden zijn. Mrchipie was dood. Hij was
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Een vreselijke harde gil volgde. De hele boot werd opgeschrikt van dit lawaai. monkeysuncle en SpacyColours waren als eerste ter plekke en zagen Sanmol huilend met het lichaam van mrchipie. Voordat monkeysuncle en SpacyColours iets konden zeggen, pakte Sanmol de Sharp Beak die op het nachtkastje van mrchipie lag. ‘MIJN CHIPIEEEEE’ riep Sanmol huilend uit en besloot de Sharp Beak in haar eigen hart te steken. Sanmol is dood. Zij was
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Iedereen was snel ter plekke en iedereen leek erg geschrokken. Al was het duidelijk dat er een aantal al lang wisten wat er was gebeurd. Lucy riep dat ze als team moesten gaan werken. ‘Geen groepjes meer’ vulde Convans aan. LuchtManiak en MollenvangR-Art kwamen met de suggestie om hulp te vragen aan een sterke trainer die wist hoe je een goed team kon vormen. Ricardo vond dat ze een gymleader moesten benaderen. Hier was iedereen het mee eens.

De boot meerde na een lange tocht van Vermoljoen City naar Vermilion City aan in Kanto. FrankLapidus riep de groep bij elkaar. Het was duidelijk dat ze adviezen nodig hadden, maar van wie? Hij besloot een stemming te openen om te bepalen bij welke gymleader de groep langs ging om advies in te winnen.

Het stemtopic is open tot 4 oktober 20:00 uur om de moordenaar te vinden, daarna gaan we de tweede nacht in. Ook kun je tot dan stemmen op de poll.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De vraag voor de poll: Welke gymleader gaan jullie om advies vragen?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 00:01:48
Goed iemand al iets te zeggen over waarom Chippie het slachtoffer is geworden? Lijkt me een lucky shot voor de wolven geweest dat Sanmol zich als Luvdisk aan Chippie heeft gekoppeld (natuurlijk koppelt Sanmol zichzelf aan Chippie  ::)).

Chippie heeft niet eens de mogelijkheid gehad in nacht 2 een kant te kiezen, wie weet had hij wel voor Mighthyena gekozen... Als ik nu kijk naar op wie hij stemde voor burgemeester ben ik geneigd o.a D*N en misschien ook wel Chardo vrij te pleiten die heel erg pushte voor Chardo als professor aangezien de wolven een Chardo stemmer hebben gekilled.

Als Chardo slecht was, zouden ze iedereen die daarop stemt toch juist dankbaar zijn? Of zeg ik nou iets geks  ??? Een wolf als burgemeester/professor kan voordelig zijn. Sanmol stemde overigens voor Chardo, waardoor er nog maar weinog Chardo stemmers overblijven. Het lijkt me dat de wolven (op misschien 1 na) zich onder de Frank stemmers hebben verstopt, waar ik er zelf ook één van ben natuurlijk :P
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 00:17:59
Als die theorie klopt dan uuh... help?! Ik heb gehoord dat Monkeysuncle veel lekkerder smaakt dan ik doe wolfjes ;D.

Ik heb overigens geen idee waarom je chip in nacht 1 zou targetten, klinkt vrij random. Meestal doet die jongen wel selfdestructen als een electrode dus echt een sterke bedreiging voor de wolven is hij niet. Over elektrische pokémon gesproken, hoezo zijn wij in Vermoljoen city en kunnen we de gymleader die hier woont, lt. Surge, niet om advies vragen? ??? Die andere moeten allemaal hierheen komen vliegen op hun pidgey, wat een gedoe!
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MitchK op 4-10-2020, 00:21:04
Over elektrische pokémon gesproken, hoezo zijn wij in Vermoljoen city en kunnen we de gymleader die hier woont, lt. Surge, niet om advies vragen? ??? Die andere moeten allemaal hierheen komen vliegen op hun pidgey, wat een gedoe!

Vermoljoen City was de startplek, jullie zitten nu in Vermilion City. Inderdaad de stad waar je Lt. Surge kan vinden, maar vanwege corona zit hij in quarantaine...
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 00:23:10
Ah ja, het blijft een Amerikaan natuurlijk ;D

Oh wijze professor, wat moeten wij nu doen?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: michael90 op 4-10-2020, 00:42:47
Ik denk dat we onze vis die we gevangen hebben maar op moeten eten DRenziboy, wat denk jij? ::trots::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 00:45:26
Whoops, ik was helemaal vergeten dat ik me had ingeschreven en daarom heb ik de eerste dag gemist. Snel een beetje teruggebladerd en bijgelezen. ::rofl::

Ben ervan overtuigd dat de mightyena's gewoon willekeurig goed hebben gegokt.
Vraagje, hoeveel slechte pokémon zijn er in dit potje? Dit is mij niet helemaal duidelijk.

Vervolgens is het goed om te weten welk van de vier genoemde gym leaders iedereen zou willen zien.
Ik heb toch altijd wel wat met Misty gehad, maar dit komt puur door de anime.

Ik denk dat we onze vis die we gevangen hebben maar op moeten eten DRenziboy, wat denk jij? ::trots::
Ik ben geen fan van vis.  :-[
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: FrankLapidus op 4-10-2020, 00:46:28
Gelukkig, de twee grootste dramaqueens liggen er gelijk uit  ::bravo::

Ik kom morgen met een burgemeestersplan!

Oh en Chardo, ik heb nog nooit Pokémon gezien en weet er ook helemaal niks van.  ;D
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: michael90 op 4-10-2020, 00:47:49
Ik ben geen fan van vis.  :-[

Ik ook niet, maar D'N is gelukkig vlees noch vis :-X
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 01:13:07
Want ik ben 100% plastic? ???
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Ricardo op 4-10-2020, 02:58:16
Damn, we verliezen er meteen 2 ::oink::. Ik heb nog niks verdachts gezien en ik denk dat ik na vorige keer ook niet echt serieus genomen ga worden met verdenkingen. ::schaam::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 08:10:17
Ik weet niet zo goed wat ik van de dood van mrchipie aka Ditto moet vinden. Ditto had natuurlijk in nacht twee ook kunnen kiezen voor Team Rocket, dus we zijn een onzekere rol kwijt.

Dat Sanmol haarzelf heeft gekoppeld aan een mede Chardo stemmer is wel grappig maar kunnen we ook weinig uithalen vrees ik.

Zelf denk ik dat MollenvangR-Art teveel zoekt achter de dood van een Chardo stemmer maar hij is wel direct op Pokémon jacht. Opvallender vind ik het dat DRenziboy vraagt naar de hoeveelheid slechterikken (ben ik zelf ook nieuwsgierig naar hoor) en stelt dat de mightyena's goed hebben gegokt,  terwijl ik juist denk dat ze misschien wel de voor Team Ash meest onzekere rollen hebben geëlimineerd.

Ik ben benieuwd wat onze professor gaat brengen.

Als die theorie klopt dan uuh... help?! Ik heb gehoord dat Monkeysuncle veel lekkerder smaakt dan ik doe wolfjes ;D.

  ::rofl:: yup
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 08:43:11
Ah, mijn keuze is natuurlijk:

(https://pa1.narvii.com/6414/a7aefd9ea254b444ebd891ca14ef4483ef564338_hq.gif)

Over die Chardo-stemmers; ik denk dat de meeste wolven op Frank hebben gestemd, aangezien hij al een confirmed goodie is en het daarom nogal risky is om niet op hem te gaan, vooral als Chardo zelf een wolf is. Maar het kan best zijn dat ze voor de variatie wel een wolf op Chardo hebben laten stemmen, dus het zegt niet heel veel.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 10:21:04
Ik heb nog niks verdachts gezien en ik denk dat ik na vorige keer ook niet echt serieus genomen ga worden met verdenkingen. ::schaam::
Waarom denk je dat? Deze Pokémonronde is toch weer een andere ronde van weerwolven dan de vorige keer? :P

Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: FrankLapidus op 4-10-2020, 10:24:09
Ik ga voor Blaine want die was leuk in GLEE

En mijn voorstel is om MollenvangR-Art te lynchen, want ik voel aan m'n water dat hij niet te vertrouwen is!
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 10:31:17
En mijn voorstel is om MollenvangR-Art te lynchen, want ik voel aan m'n water dat hij niet te vertrouwen is!
Ik vind het prima  ::ok:: Maar wat is je onderbouwing daarvoor, behalve dat je het aan je water voelt? :P
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Convans op 4-10-2020, 10:37:51
Goed dar Chip eruit is, Ditto kon een gevaarlijke rol worden als hij voor de baddies had gekozen..

Jammer dat Sanmol zich opnieuw aan Chip vasthangt.

Weten we eigenlijk hoeveel baddies we moeten zoeken?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 10:57:58
Tijd voor een lesje in Pokémon ::vergroot::
Ik ga voor Blaine want die was leuk in GLEE
Blaine was kei irritant in Glee, yikes In Pokémon is Blaine de 7de gymleader, gespecialiseerd in Fire-types. Hij woont op Cinnabar Island. Eén van zijn iconische quotes is: "Hah! You better have burn heal!"
(https://static.wikia.nocookie.net/wiki_marriland/images/8/81/HGSS_Blaine.png/revision/latest/scale-to-width-down/1200?cb=20120921220250)
Wat slim kan zijn aan deze keuze is dat Blaine één van de laatste gymleaders is, die beter zijn en dus misschien beter advies geven.

Citaat
En mijn voorstel is om MollenvangR-Art te lynchen, want ik voel aan m'n water dat hij niet te vertrouwen is!
Voor water moet je bij een andere gymleader zijn, namelijk Misty. Ze is de 2de gymleader in Kanto, wonend in Ceruleun City en gespecialiseerd in water pokemon. We kennen haar vooral van de anime waarbij ze met Ash meereist door Kanto en Johto. Ze is geďnteresseerd in daten en reizen ;D.
(https://i.pinimg.com/originals/b5/a3/e6/b5a3e668a98c4c6b11aa5ec7338ff8ea.png)
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 13:11:36
En de andere twee D*N?  ::vergroot::

Ik vind dat MollenvangR-Art rustig reageert op een beschuldiging, is dat zijn normale gedrag? Convans stelt dezelfde vraag als DRenziboy, leest wel de rollen maar nog niet de rest van dit topic.

Chardo hebben we nog niet gehoord vandaag en ook LuchtManiak en Lucy zijn nog niet gesignaleerd. Vooral van LuchtManiak vind ik dat opvallend, aangezien hij wel heel enthousiast de nulde dag opende.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 13:16:14
Ik had ergens een enthousiaste reactie verwacht van "oooh D*N vertel ons meer, wat weet je over die andere twee gymleaders? We MOETEN dit weten". Maar die fantaseer ik er wel even bij voor nu ;D. (edit: aaah kijk, daar is monkeysuncle al ::love::, you go babe!)

Een andere keuze is de eerste gymleader Brock. Gespecialiseerd in Rock types en wonend in Pewter City. Ook hem kennen we als reismaatje van Ash in de anime. Iedereen die charmander of pikachu als starter heeft maakt ie af en in de anime staat hij bekend om zijn kookkunsten. Zou hij ons iets over de lunch kunnen vertellen? Of geeft hij gewoon steengoed advies?
(https://vignette.wikia.nocookie.net/pokemon/images/e/ea/Brock_%28OS%29_%2801%29.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20151019194956&path-prefix=nl)

En dan hebben we nog een fan favorite gymleader van deze regio. Sabrina, specialist in de psychic type uit Saffron City. Ze wordt door fans gezien als de sterkste gymleader, voornamelijk omdat psychic in de eerste generatie nog ongelooflijk overpowered was. Later deden ze dit fixen door dark en steel types toe te voegen. Een goed weetje is dat haar main pokemon line abra, kadabra, alakazam is, deze zitten natuurlijk ook in ons spel. Zou ze ons iets over de toekomst kunnen vertellen? Of alakazam kunnen helpen?
(https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/93289c8e-7cdc-4ad2-9b54-bad46b5f85ae/ddds6sd-67899142-e4e7-4785-b081-276c7e7f6448.png/v1/fill/w_1024,h_2117,strp/pokemon_sabrina_gym_leader_by_luigicuau10_ddds6sd-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD0yMTE3IiwicGF0aCI6IlwvZlwvOTMyODljOGUtN2NkYy00YWQyLTliNTQtYmFkNDZiNWY4NWFlXC9kZGRzNnNkLTY3ODk5MTQyLWU0ZTctNDc4NS1iMDgxLTI3NmM3ZTdmNjQ0OC5wbmciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTAyNCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19.hCO6ZORcIiJlpL-LeNLNHsdXs2Y5riryIDLG2GYuqQk)


Mijn gevoel zegt dat Blaine of Sabrina het handigste zijn ::jaja::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 13:16:15
Ik vind dat MollenvangR-Art rustig reageert op een beschuldiging, is dat zijn normale gedrag? Convans stelt dezelfde vraag als DRenziboy, leest wel de rollen maar nog niet de rest van dit topic.

Chardo hebben we nog niet gehoord vandaag en ook LuchtManiak en Lucy zijn nog niet gesignaleerd. Vooral van LuchtManiak vind ik dat opvallend, aangezien hij wel heel enthousiast de nulde dag opende.
Mag ik zelf antwoord geven op die vraag? Ik kan op heel veel manieren reageren :P Meestal als ik meedoe, leidt het ertoe dat ik mezelf alleen maar verdachter maak ongeacht hoe ik reageer  ::rofl::

Ik ben ook wel benieuwd naar de meningen van mensen die we nog niet gehoord hebben. En ik ben benieuwd naar de reactie van Ricardo op mijn vraag. Het de "oh na vorige keer neemt toch niemand me serieus" tactiek heb ik ook wel eens gebruikt. Iets met een underdogrol :P
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 13:18:50

Oh en Chardo, ik heb nog nooit Pokémon gezien en weet er ook helemaal niks van.  ;D

SCHANDE!

Wel jammer dat Mrchipie en Sanmol eruit liggen hoor. Straks zit er zo'n zure Poké-leek groep in de finale.

http://www.youtube.com/watch?v=qpMEhsxfUPw
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 13:25:33
En nu over naar Chardo, die ons kan vertellen hoe je deze vier gymleaders kan crushen met strakke strategieën, cijfertjes die niemand boeien en perfecte counters! Take it away Chardo ::bravo::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 13:43:39
Bedankt D*N!

Om Brock te verslaan kun je het beste Water of Grass Pokémon gebruiken. Heb je die niet? Zet dan per ongeluk de sprinklers aan, waardoor zijn Rock/Ground Pokémon doorweekt raken. Pro Tip: Gebruik deze tactiek nooit in het bijzijn van een Charmander, want als zijn staartvlam uitgaat dan is ie dood en dat wil je niet hebben.

Misty is het beste te verslaan met een level 100 Raichu, Zapdos, Jolteon, Electrode, Magneton, Electabuzz, Venusaur, Parasect, Tangela, Victreebel, Vileplume of Exeggutor. Push wel alle Effort Value punten op Special, want Electric en Grass zijn allebei Special Types.

Sabrina is een trut met een levelgap van 18 tussen haar en de vorige Gym Leader (in Yellow althans). Vergeet Dark, Steel, Ghost en Bug. Humor is het beste type om Psychic mee te verslaan.

Blaine is natuurlijk de beste Gym Leader, want hij heeft de beste smaak. Je zou hem en zijn Pokémon kunnen verzuipen onder een Surf golf, maar als je eervol wilt winnen adviseer ik vuur met vuur te bestrijden.



Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: LuchtManiak op 4-10-2020, 13:56:31
Mag ik even zeggen dat ik Sabrina heel vervelend vond in de series? Ze was een soort spooky gymleader die allerlei mensen kidnapte en in een poppenhuis zette? Hoe de hell werd zij door de Pokémon League als officiële gym beschouwd? En waar the hell waren al die agent Jenny’s? Blijkbaar allemaal lastig gevallen door Brock  ::rofl::

Daarover gesproken, Brock heeft veel connecties met Jenny’s, die ons kunnen helpen bad guys te signaleren. Dus ik heb deze steengoede keuze gemaakt  ;D

Sorry trouwens voor mijn inactiviteit vanmorgen, mijn vriendin is hier dit weekend dus ik probeer niet al te veel tijd online te zijn.

Qua verdenkingen: is het mogelijk dat iemand Ditto heeft ontmaskerd? En dat de wolven deze “liability” bewust hebben uitgeschakeld? Of begrijp ik dan de krachten van Persian/Weezing verkeerd?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Lucy op 4-10-2020, 15:20:00
Heyy ik ben een weekend met mijn vriend omdat die komende week voor werk 2 maanden weg moet. Ik kan vanavond wat meer reageren maar heb verder ook niet echt iets toe te voegen. Ik vertrouw Frank maar de MV verdenking is wel random ???
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 15:31:26
Heyy ik ben een weekend met mijn vriend omdat die komende week voor werk 2 maanden weg moet. Ik kan vanavond wat meer reageren maar heb verder ook niet echt iets toe te voegen. Ik vertrouw Frank maar de MV verdenking is wel random ???
En dus stem je tóch op mij  ??? ook lekker random :P In other words:

Argumentatie om op MV te stemmen: ik voel het aan mijn water, niet te vertrouwen (Frank) en bij gebrek aan tijd en informatie (Lucy). Goede argumenten hoor  ::ok::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Ricardo op 4-10-2020, 15:34:57
Mag ik zelf antwoord geven op die vraag? Ik kan op heel veel manieren reageren :P Meestal als ik meedoe, leidt het ertoe dat ik mezelf alleen maar verdachter maak ongeacht hoe ik reageer  ::rofl::

Ik ben ook wel benieuwd naar de meningen van mensen die we nog niet gehoord hebben. En ik ben benieuwd naar de reactie van Ricardo op mijn vraag. Het de "oh na vorige keer neemt toch niemand me serieus" tactiek heb ik ook wel eens gebruikt. Iets met een underdogrol :P
Ik was nog niet online geweest, maar het is letterlijk door meerdere personen tegen mij gezegd. Ik neem je niet meer serieus tijdens weerwoven. Ik wil best mijn verdenkingen gaan delen hoor, maar ik heb nu nog geen verdenkingen.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 15:37:50
Ik was nog niet online geweest, maar het is letterlijk door meerdere personen tegen mij gezegd. Ik neem je niet meer serieus tijdens weerwoven. Ik wil best mijn verdenkingen gaan delen hoor, maar ik heb nu nog geen verdenkingen.
::ok:: ah dat is dan langs me heengegaan, want heb ook niet alle voorgaande potjes gevolgd :P
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: michael90 op 4-10-2020, 16:08:42
Ik ga denk ik voor Lucy. Eerst gaat ze uitleggen dat het niet logisch is om op MV te gaan en dan stemt ze vervolgens toch op hem
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 16:10:12
Iedereen die op de Frank-trein springt zonder na te denken is natuurlijk wel verdacht, ongeacht aanwezigheid vriendje/vriendinnetje  ???

Zelf vind ik het zonde om Chardo en D*N nu al weg te stemmen vanwege hun kennis. Ik neig nu naar DRenzyboy  ::vergroot::

Ik ga denk ik voor Lucy. Eerst gaat ze uitleggen dat het niet logisch is om op MV te gaan en dan stemt ze vervolgens toch op hem

Ik lees het anders (ze gaat mee met FrankLapidus, maar snapt zijn keuze niet) en vind het wat tricky om op iemand te stemmen die duidelijk aangeeft zich niet te kunnen verdedigen.

Rocket-punten voor Michael90  ::niet-ok::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 17:27:13
Ik vind dat Lucy wel met een non-argument komt en dan raar stemt, maar ik zou dat niet zien als verdacht, want wolven zijn perfectionistisch.

MV, mwah, zou kunnen, maar hij kent ook wel Pokémon, dus vanuit dat principe stem ik niet op hem.
Hetzelfde geldt voor D*N. En ik vind het ook fijn dat monkeysuncle ons erkent.

Ik ga voor Convans en zijn passieve houding tot dusver. (Hierop gaat hij waarschijnlijk wel agressief reageren om het tegendeel te bewijzen.)
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 17:30:51
Dus.. wat gaan we doen. Het is bijna 20.00 uur, er zijn wel wat mensen die zich er stil houden of niks echt uit durven spreken. En dat ga ik wel doen. Ik neig naar een stem op de volgende mensen:

Lucy, komt wel heel makkelijk met een reden op mij stemmen (weinig tijd en informatie en gewoon de eerste de beste redenering van Frank overnemen vind ik raar). Weinig tijd kan ik nog inkomen, maar dan wel op mij stemmen en zeggen dat het idee van Frank random is, dat rijmt niet met elkaar.

Ricardo, hoewel je mijn vraag prima gepareerd heeft, is er iets dat me niet lekker zit. Hoezo heb je nog geen verdachten? Je kunt je op zijn minst ergens over uitspreken toch? Doe ik ook.

Verder ben ik benieuwd wat Convans zijn verdenkingen/bedenkingen zijn. Behalve herhalen wat ik al zei (dat de Ditto ook voor Rocket had kunnen kiezen) en de vraag van DRenzieboy herhalen, hebben we nog niet veel van hem gehoord. Let op: dit is (nog) geen verdenking, wil gewoon horen wat je vindt.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Convans op 4-10-2020, 17:56:05
Klopt MV, ik ben wat inactief dit weekend. Maar dit heeft te maken met familiale redenen (een sterfgeval).

Ik heb wel wat gelezen (de verhalen + de speluitleg), maar ik had idd enkele reacties gemist.

Ik weet het niet zo goed. Ook erg moeilijk om nog iets op te merken. Ik had gehoopt dat er wat discussie zou ontstaan en dat ik hierdoor wel wat zou kunnen afleiden, maar helaas..

Edit: hoewel ik nu zie dat Chardo op mij stemt zonder enige onderbouwing. Ik hoop dat mijn passieve houding dus hier niet afgestraft wordt aangezien jullie nu de reden kennen. En als je van jezelf weet dat je een goodie bent, is dit natuurlijk iets opvallends ;)

Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 18:02:51
Gecondoleerd Convans  ::hug::

Ik ga op michael90 stemmen maar mocht ik nog iets nieuws zien, dan ben ik nog wel online om te wijzigen.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: LuchtManiak op 4-10-2020, 18:06:42
@Convans hierboven legt Chardo uit dat het door jouw passieve houding komt.

Persoonlijk vind ik het lastig om te stemmen aangezien nog niemand het achterste van zijn tong laat zien. Volgens mij zouden de weerwolven niet het voortouw nemen in verdachtmakingen.

@monkeysuncle kun je toelichten waarom je op michael90 gaat? Misschien kan ik daarin meegaan.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Convans op 4-10-2020, 18:08:25
Ja, ik zie het. Maar ik denk niet dat ik de enige ben met een passieve houding. Dus nog altijd een beetje random ;)
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 18:13:08
Klopt MV, ik ben wat inactief dit weekend. Maar dit heeft te maken met familiale redenen (een sterfgeval)..

Ah, dat verklaart het.  Gecondoleerd en sterkte  ::hug::

Ik weet het niet zo goed. Ook erg moeilijk om nog iets op te merken. Ik had gehoopt dat er wat discussie zou ontstaan en dat ik hierdoor wel wat zou kunnen afleiden, maar helaas..
Ja, dat gesprek probeer ik een beetje op gang te brengen, maar het loopt nog niet echt volgens mij :P

 
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Convans op 4-10-2020, 18:29:27
D*N en Chardo. Leuk jullie bijdrage over Pokémon, maar hebben jullie nog iets over de deelnemers te vertellen?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MitchK op 4-10-2020, 18:32:33
Nog anderhalf uur om te stemmen. Zoals jullie kunnen zien is het momenteel een gelijkspel tussen 4 mensen ::oink::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 18:54:57
D*N en Chardo. Leuk jullie bijdrage over Pokémon, maar hebben jullie nog iets over de deelnemers te vertellen?
Bedankt voor het compliment schat :-*, ik hoopte dat er wat discussie zou komen en daar hoopte ik ook een beetje op aan te sturen door activiteit te tonen. Helaas was het vrij stil vandaag en heb ik nog weinig verdachte dingen gezien.

Mijn voorstel zou zijn om gewoon voor de minst actieve deelnemer te gaan. Ook als stimulatie voor iedereen om wat te gaan praten ::jaja::.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 19:00:04
Mijn voorstel zou zijn om gewoon voor de minst actieve deelnemer te gaan. Ook als stimulatie voor iedereen om wat te gaan praten ::jaja::.
En aan wie zat je te denken? Zijn er een aantal die voor die titel in aanmerking komen denk ik :P
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 19:02:03
En aan wie zat je te denken? Zijn er een aantal die voor die titel in aanmerking komen denk ik :P
Ja dat zou dan Drenziboy of Spacycolours zijn dan naar mijn idee. Lucy is ook niet actief maar ik weet dat die echt een weekend weg is (met foto's en al ;D), dus ik neig dan naar één van die eerste twee.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: LuchtManiak op 4-10-2020, 19:02:39
Dat zouden dan bijv. Lucy of DRenziboy kunnen zijn? Lucy heeft al 1 stem en nog niet heel actief deelgenomen aan de discussie. DRenzi poste vannacht iets, maar de opmerkingen “wellicht stemmen de wolven willekeurig” helpt ons natuurlijk nog niet echt verder..
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 19:08:56
Ja dat zou dan Drenziboy of Spacycolours zijn dan naar mijn idee. Lucy is ook niet actief maar ik weet dat die echt een weekend weg is (met foto's en al ;D), dus ik neig dan naar één van die eerste twee.
Haha, iedereen die aangeeft ook privé dingen te hebben gehad dit weekend geloof ik ook wel :P Haar redenering van stemmen vind ik gewoon vaag en tegensprekend.

Spacy vind ik inderdaad ook nog niet heel veel toevoegen behalve een leuk Sabrina gifje :P Hoewel Spacy wel ingaat op mijn stem theorie. Dat is op zich nog wel inhoudelijk.

en Drenzie zegt inderdaad ook niet veel..
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 19:13:28
Ik ben er. :-[ Ik ben al zo lang niet meer actief geweest op RealityNet dat het weer een beetje in m'n systeem moet komen. ;D

Tja, ik ga dan toch ook maar voor DRenzyboy omdat ik het anders écht niet weet.

Ik weet het nog niet bij Lucy. De vorige keer dat zij een wolf was had ik dat vrij snel door, en dat gevoel heb ik bij haar nu nog niet. Ze is nu vooral heel chaotisch bezig, eerst in het verkeerde topic posten, en nu weer een beetje een vage stem. Als ze een wolf is, dan is ze wel heel roekeloos bezig, dus ik geef haar nog even het voordeel van de twijfel.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 19:22:14
@monkeysuncle kun je toelichten waarom je op michael90 gaat? Misschien kan ik daarin meegaan.

Ik vind de reden om op Lucy te stemmen, die zich niet meer verdedigen kan, niet passen bij een Pokémon die op zoek is naar vijanden. Je probeert wat te prikkelen en dan hoop je wat te vangen. Ik ben ook wel voor DRenziboy, sterker nog die had ik als eerste voorgesteld.

Michael90 houd ik in de gaten (ook al dat 1-2tje met D*N) maar een minder actieve speler eruit is voor het spel leuker.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 19:23:13
Door gebrek aan tijd en persoonlijke gebeurtenissen die niet super prettig zijn heb ik vandaag niet kunnen posten...  :(

Mij nu wegstemmen zou niet voordelig uitkomen dat stel ik voorop.

Ik weet zelf niet zo goed waar ik op moet stemmen. Want ik heb me niet goed kunnen inlezen.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 19:24:03
D*N en Chardo. Leuk jullie bijdrage over Pokémon, maar hebben jullie nog iets over de deelnemers te vertellen?

Ach, ga fietsen.
http://www.youtube.com/watch?v=fR0wNf1Gz90

Je kan ook niet D*N of mij eruit sturen, want dat is zonde van het programma.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 19:25:41
Mij nu wegstemmen zou niet voordelig uitkomen dat stel ik voorop.

Claimt DRenziboy hier een speciale rol?   ???
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 19:26:42
Claimt DRenziboy hier een speciale rol?   ???

Ik ga nu niet precies vertellen wat ik ben, maar ik heb mijn voordelen.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 19:29:41
Door gebrek aan tijd en persoonlijke gebeurtenissen die niet super prettig zijn heb ik vandaag niet kunnen posten...  :(

Mij nu wegstemmen zou niet voordelig uitkomen dat stel ik voorop.

Ik weet zelf niet zo goed waar ik op moet stemmen. Want ik heb me niet goed kunnen inlezen.
Aaah  ::hug:: Je hebt nog even de tijd. Dus als je kan, lees die 3 pagina's even door en bepaal je stem  ::ok:: (en deel je gedachtes met ons).

Edit: ah ik zie dat je al gestemd hebt.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 19:32:22
Getver Lucy voelt ook niet goed.  ::ohno::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 19:32:44
Ik ga switchen. De vorige keer werd DRenziboy helemaal boos toen hij als wolf in het nauw kwam. Nu reageert hij heel gelaten.

Ik stem op D*N. Met zijn bewuste stem op Chardo als burgemeester saboteerde hij eigenlijk de boel door niet voor confirmed goodie Frank te gaan.

Of het wolfs is, dat weet ik niet. Maar veel meer aanknopingspunten zijn er niet atm.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 19:35:04

Ik stem op D*N. Met zijn bewuste stem op Chardo als burgemeester saboteerde hij eigenlijk de boel door niet voor confirmed goodie Frank te gaan.


Je beseft je hopelijk dat wij je nu met deze uitspraak uit ons podcastgroepje kunnen gaan pesten?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 19:36:56
Zeg, wat is dit voor kliek dat jij vormt met D*N?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: D*N op 4-10-2020, 19:38:36
Je hebt mij helemaal door Spacy! Ik ben dit seizoen de...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: Chardo op 4-10-2020, 19:42:39
Zullen we allemaal op SpacyColours stemmen in de laatste 5 minuten?

http://www.youtube.com/watch?v=z9PsOUyH2fs
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 19:43:02
Denk dat ik nu voor Lucy ga, voelt niet helemaal lekker bij haar.

Wat er ook gebeurt nu, het gaat jullie goed. ::bravo::
En jammer van deze gemiste kans.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 19:49:51
Aargh Lucy 3, DRenziboy 3, MollenvangR-Art 2 waarvan 1 van de prof. Verder nog wat extra keuzes. Ik kan de boel nu van DRenziboy naar MollenvangR-Art sturen en anders gaat Lucy vanwege DRenzi's verdedigende stem. Brrr allemaal keuzes waar ik niet blij van word.

Edit: dan gaat er niemand want 3-3?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 19:51:30
Zullen we allemaal op SpacyColours stemmen in de laatste 5 minuten?
(https://2.bp.blogspot.com/-U8cwXa1aT94/Us2HRUsAihI/AAAAAAAAAJI/uQ35EcwxZVo/s280/Sabrina+Laughing.gif)
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 19:52:41
Aargh Lucy 3, DRenziboy 3, MollenvangR-Art 2 waarvan 1 van de prof. Verder nog wat extra keuzes. Ik kan de boel nu van DRenziboy naar MollenvangR-Art sturen en anders gaat Lucy vanwege DRenzi's verdedigende stem. Brrr allemaal keuzes waar ik niet blij van word.

Edit: dan gaat er niemand want 3-3?

Als ik samen met jouw wissel naar mv?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: SpacyColours op 4-10-2020, 19:53:07
Waarom MV?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 19:54:53
Om een beslissende stem te hebben en mijn hachje te redden  ::rofl::

Maar ook omdat mv ook niet prettig voelt. Ik voel er nattigheid bij.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 19:59:31
Als jij het doet is het al genoeg
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: DRenziboy op 4-10-2020, 20:01:35
Dan blijf het toch 3-3?
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 20:02:24
#professor
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: monkeysuncle op 4-10-2020, 20:03:06
Ben ik nu in een wolvenval getrapt?  ::oink::
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MollenvangR op 4-10-2020, 20:10:17
Ik zie heel vaak mijn naam voorbij komen, wat ik prima vind, maar steeds zonder enige onderbouwing. Is het omdat de discussie op gang help? In ieder geval minder inactief ben dan anderen?

3 redenaties nu:
1. Ik voel het aan mn water
2. Gebrek aan tijd en info
3. Het voelt niet goed

Nergens iets concreets. Tip voor de volgende ronde: wees dan in ieder geval concreet bij een verdenking WAAROM het niet goed voelt ;)  ::ok:: de mensen die weinig tijd en info hebben stemmen op mij. Ja en Frank (een van de goeden), maar die onderbouwt ook verder niks.
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MitchK op 4-10-2020, 20:23:44
Het verhaal staat klaar, ik wacht op een reactie/keuze van iemand.

Ik dank u allen voor het geduld haha!
Titel: Re: [P] Dag 1 - De boottocht
Bericht door: MitchK op 4-10-2020, 20:35:14
Nadat mrchipie en Sanmol het leven lieten besloten jullie de moordenaar in de schroef van het cruiseschip te gooien. Zowel Lucy als DRenziboy waren volgens de stemmingen erg verdacht. FrankLapidus riep de groep bij elkaar. ‘Een gelijkspel!’ riep hij. Hij dacht tien seconden nadat voordat hij het wist. Jij bent de slechterik!

FrankLapidus gaf zijn verdachte een duw en zag hem zo in de schroef verdwijnen. Maar hij zag dat dit een water-Pokémon was, want hij ontweek de schroef in eerste instantie en schoot nog net zijn kanon af. Echter raakte hij toch nog de schroef en overleed hij.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

FrankLapidus stond vooraan en was ook degene die werd geraakt door het kanon. FrankLapidus was natuurlijk Mr Mime en zag dit aankomen. Hij riep nog snel wie zijn opvolger als professor werd. Het bleek
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De schrik zat er bij iedereen in, maar de groep moest door. Ze gingen namelijk advies vragen bij één van de gymleaders.

Jullie gaan morgen advies vragen aan
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Morgen staat de reis naar deze gymleader op het programma. Voordat jullie deze tocht maken slapen jullie in een hotel. De wolven mogen in hun WolvenPM in overleg en de anderen gaan lekker slapen. Morgen om 20:00 uur begint dag 2 ::bravo::

Stemmen in volgorde:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)