Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: Vermoljoen op 20-06-2020, 19:59:21

Titel: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 20-06-2020, 19:59:21
(https://www.mupload.nl/img/yf8ezoywbyw.png)


23 juni 2000

De dag waarop alles begon. Het eerste seizoen van 'Wie is de Mol?' is afgelopen en het is bekend dat er een tweede seizoen zal komen. Een ideaal moment om een forum op te richten waar gepraat en gediscussieerd kan worden over het programma.

Compuart is in juni 2000 net 21 jaar geworden en studeert Technische Bedrijfskunde. Hij heeft lang, donkerblond haar en de kleur van zijn ogen is een mix van grijs groen en bruin. Compuart is heel ambitieus en volhardend, maar kan ook teveel hooi op zijn vork hebben of perfectionistisch zijn. Het idee om een forum op te richten is begonnen in 1999 en zijn idee is ook werkelijkheid geworden: op 23 juni 2000 is de aanvraag van het WieIsDeMol.Com-domein officieel geregistreerd. Nu kan het echt beginnen.

Vanuit zijn studentenkamertje maakt hij de website. Hij doet weliswaar een technische studie, maar moet nog uitvinden hoe een website te bouwen. En vooral ook, hoe een website te bouwen waarbij je niet alleen content hebt, maar waarbij de bezoekers ook daadwerkelijk in kunnen loggen en met elkaar interactie kunnen hebben. Facebook en dergelijke waren er nog niet, dus in die zin stonden community-websites nog in hun kinderschoenen. Vaak sleutelt hij 's nachts aan de site, want 's ochtends om negen uur zit hij weer aan de collegebankjes. Slaap was vooral een noodzakelijk kwaad in die tijd.

De officiële site stelt dus nog niet al te veel voor, maar er is wel een chat. Overtuigd van zijn gelijk spreekt hij dan ook iedereen, die het maar wil horen, aan met zijn moltheorieën. Het is nog een seizoen waar je door goed opletten ook daadwerkelijk de mol kan aanwijzen, iets wat in de jaren daarna steeds lastiger is geworden.

15 juni 2003

In de voorbije jaren volgde Compuart met zijn forum het tweede, het derde en het vierde seizoen van WIDM. Alles verliep redelijk goed, want ook het derde Vlaamse seizoen volgden ze op het forum. Er werden zelfs een aantal Molfandagen georganiseerd. Na seizoen 2 was er in de Kargadoor in Utrecht een eerste Molfanatenbijeenkomst. Daar werd er met een groepje van een vijftigtal fans, enkele kandidaten en insiders nagepraat over het afgelopen molseizoen.

Ook na het derde seizoen werd dit gedaan. In samenwerking met Jantien.org organiseerden ze een veiling voor Mama Cash. Angela Groothuizen, op dat moment presentatrice van WIDM, presenteerde deze veiling. Met bijna 250 bezoekers, tien kandidaten en vele insiders werd het een geslaagde bijeenkomst en ook één van de zovele hoogtepunten uit de geschiedenis volgens Compuart. Het was de eerste keer dat ze het echt groots hadden georganiseerd, dus dat was best spannend maar het verliep gelukkig heel erg goed.

Toen het Vlaamse seizoen was gedaan, kwamen verschillende fans van De Mol weer samen. Deze keer ging het, in samenwerking met de Promoliaten (fanatieke Vlaamse molfans), door in een café in Zaventem. Nog geen 2 maanden later kwamen molfanaten opnieuw samen om na te praten over het vierde WIDM-seizoen. Opnieuw een groots opgezet evenement met alle kandidaten en verder nog een groot aantal oud-kandidaten, insiders en bezoekers. De veiling van mol-attributen kwam deze keer ten goede aan Artsen Zonder Grenzen. Nieuw was deze keer een panel met kandidaten en oud-kandidaten, dat vragen van het publiek beantwoordde, gepresenteerd door oud-kandidaat Jantien.

Compuart kan alleen maar tevreden zijn met de afgelopen drie jaar. Wieisdemol.com draait goed en er wordt veel gediscussieerd en gepraat met elkaar, maar de toekomst van 'Wie is de Mol?’ is erg onzeker en het is in elk geval al bekend dat er tenminste een jaar lang geen nieuwe serie zou komen. Om de inmiddels gegroeide community niet te laten afsterven, heeft Compuart met zijn team het plan opgevat om naast 'Wie is de Mol?' veel meer series te ondersteunen. Gebruikmakend van de opgedane kennis en een vaste achterban is Realitynet.nl op 15 juni 2003 opgericht. Expeditierobinson.net, Planetrace.org, Idolsweb.org, Pekingexpress.org, MissieKilimanjaro.org en nog meer sites worden aangemaakt om nog meer series beter te kunnen volgen en te bespreken.


(https://www.mupload.nl/img/5yiobfio.jpg)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 20-06-2020, 19:59:30
31 december 2018 - 6 juni 2020

Jaren gaan voorbij en Compuart heeft absoluut niet te klagen. RealityNet is nog groter, nog beter en nog succesvoller. Compuart zelf heeft het ondertussen vooral druk met werk. Hij is bij twee bedrijven actief, de één als platform-architect en de ander als security- en privacy-consultant. Hij heeft af en toe nog tijd om aan de site te sleutelen, maar idealiter heeft hij er nog wat meer tijd voor. In technisch opzicht heeft hij heel erg veel geleerd op het gebied van schaalbaarheid, performance en softwaredesign. Als hij informatica gestudeerd zou hebben, zou hij nu een hele andere developer geweest zijn, maar juist door de kennis vanuit de praktijk op te doen, maakt hij software op een andere manier dan iemand die ervoor gestudeerd heeft.

Achter Realitynet bevindt zich een groot aantal mensen die hem helpen. Dag en nacht zorgen Compuart en zijn team ervoor dat Realitynet het beste voor zijn forumleden kan bieden en al dat werken wordt beloond met enkele opvallende statistieken. Maar al deze statistieken zorgen voor jaloezie bij anderen.

Vermoljoen kwam dankzij het programma ‘De Mol’ terecht op RealityNet. Net zoals alle andere molloten wilde hij er alles aan doen om de juiste Mol te kunnen ontmaskeren. Hij las heel veel mee: van Follow The Money tot iedere opdracht en van de verdenkingen tot de verborgen hints. Alles. Zelf is hij nog een jonge gast die nog naar school moet gaan.

Op deze dag beslist Vermoljoen om een account aan te maken op RealityNet. Hij vindt Realitynet heel indrukwekkend. Door een account aan te maken kan hij nu zelf mee discussiëren en praten over programma’s. Hij vindt dit allemaal zo tof, dat hij besluit om zelf eens opzoekwerk te doen over het beheren van een forum, want tot zover hij weet, bestaat er geen Belgische RealityNet. “Waarom kan ik dit zelf niet? Zo moeilijk kan het beheren van een forum toch niet zijn?”, denkt Vermoljoen bij zichzelf.

Hij begint met het bekijken van YouTube-video’s, op zoek naar hetzelfde systeem als dat wat Compuart gebruikt voor RealityNet. Hij dacht het snel te kunnen vinden, maar niks is minder waar. Vermoljoen blijft zoeken, maar hij vindt het niet. Hij geeft niet op en denkt na over een manier waarop hij zijn doel wel kan bereiken: een forum oprichten dat even groot is als RealityNet. Hij blijft maar nadenken en net op het moment wanneer hij besluit om op te geven, komt opeens het perfecte idee bovendrijven:”Wat als ik nu RealityNet ga hacken en het zelf ga gebruiken als een ander forum?”. Op deze manier heeft hij meteen de forumsoftware te pakken én moet hij het forum niet helemaal instellen, want alles is volgens hem al perfect zoals het is.

Er is alleen nog één struikelblok, hoe gaat hij RealityNet hacken? Hij besluit mensen te zoeken die deze kennis hebben, maar al snel blijkt dat veel van dit soort mensen daar veel geld voor vragen. Dus er blijft één optie over, en dat is misschien toch wel de beste optie: op het forum zelf mensen zoeken die voldoende computerkennis hebben om te kunnen hacken en een motief hebben om dat bij Realitynet te doen.

Hij begint met het samenstellen van een lijstje. Er komen veel verschillende soorten forumleden voorbij: mensen die jaloers zijn op Compuart, net zoals Vermoljoen, en ook veel mensen die in een discussie waren beland en wraak-emoties voelen. Op Compuart. Op moderators. Op heel RealityNet.

Niet veel later is hij klaar met zijn lijstje. Van zijn lijstje dat eerst 30 forumleden bevatte, bleven er nu nog 6 over. De hackers en leidinggevende Vermoljoen komen samen. Uren blijven ze doorpraten over de aanpak, maar rond 20:00 waren ze klaar. Alles was in details besproken en ze waren helemaal klaar om RealityNet te hacken. Vermoljoen zou een teken geven wanneer ze mochten beginnen, maar het bleef lang stil. Iets in hem zei dat er iets niet klopte… “STOP!!! We moeten nog even wachten met hacken. Als we het nu doen en we maken een foutje, dan kan hij misschien ons IP-adres zien!”. De hackers waren blij met deze ingrijping van Vermoljoen, want dat heeft hen mogelijk gered.

Iedereen gaat terug naar huis en Vermoljoen denkt na over een plan om ervoor te zorgen dat Compuart bij een eventueel foutje niet kan achterhalen wie de hackers zijn. Al snel komt hij tot de ideale oplossing: hij nodigt alle andere forumleden die hij op zijn lijstje had staan, uit en sluit hen samen met de hackers op.

Vermoljoen stuurt meteen naar ieder forumlid een uitnodiging voor een spelletjesavond. De spelletjesavond gaat door op 20 juni bij Vermoljoen thuis en nog iets wat heel belangrijk is: iedereen moet een eigen laptop meenemen. Zo kon niemand weten wie er effectief is aan het hacken. Iedereen antwoordt al heel snel op zijn bericht en zo lijkt Vermoljoen’s perfecte plan te werken.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 20-06-2020, 19:59:37
20 juni 2020

Vermoljoen begint de dag voor te bereiden. Hij doet er alles aan om het huis zo gezellig mogelijk te maken zodat het echt lijkt alsof er een echte spelletjesavond zou georganiseerd worden, want wat de anderen niet wisten, was dat er hier tijdens de spelletjesavond vreselijke dingen zouden gebeuren met RealityNet.

De eerste gasten komen binnen en iedereen begint van de klaargezette snacks te eten. Een paar minuten later is iedereen er en kunnen we beginnen aan het eerste spelletje. Iedereen vraagt zich af waarom ze een laptop moesten meenemen, dus Vermoljoen besluit om meteen met het eerste ‘spelletje’ te beginnen. Terwijl iedereen daarmee bezig is, zijn de hackers volop bezig met het hacken, maar ze stoten al snel op een probleempje waardoor Compuart een waarschuwing ontvangt en het IP-adres krijgt te zien. Hij ziet al meteen dat er 30 verschillende forumleden overeenkomen met dit IP-adres. Hij stapt meteen in zijn auto en vertrekt…

Ondertussen heeft iedereen door dat er iets niet klopt. Ze willen duidelijkheid en Vermoljoen besluit ze dat te geven, maar dan moet er eerst een aanspreekpunt worden gekozen. Vermoljoen moet zich immers bezig kunnen houden met het behalen van zijn doel, niet met alle klachten die de anderen hebben.



Aan jullie nu de taak om een aanspreekpunt aan te duiden. Deze persoon heeft de eindbeslissing wanneer er een persoon door de groep gebanned wordt en er zich een gelijke stand voordoet. Jullie krijgen tot zondag 21 juni om 20:00:00 om een stem uit te brengen op degene die volgens jou deze job perfect zou kunnen uitvoeren. Dit doe je door een PM naar Vermoljoen te sturen.

De Online Matchmaker krijgt ook al de taak om 2 mensen te koppelen. Alle andere rollen treden nog niet in werking, ook de hackers nog niet.

Ook wil ik nog eens Compuart enorm bedanken voor het beantwoorden van mijn vragen! Naar mijn gevoel hebben jouw heel interessante en toffe antwoorden een leuke toevoeging gebracht aan dit verhaal! Dankjewel!  ::bravo::

Deelnemerslijst:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Deadline: zondag 21 juni 20:00:00
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:07:29
Wat een verhaal meteen alweer.  ::bravo::

Zullen we gewoon beginnen met mensen die wel aanspreekpunt willen worden? Het liefst mensen die steeds bij de deadline online kunnen zijn, want dan kan het spel snel doorgaan in geval van gelijkspel.
Verder heb ik nog weinig eisen.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:10:57
Het moment dat je je realiseert dat dit forum ouder is dan Vermoljoen himself. #mindblown

Ik bén vaak aanspreekpunt, terwijl ik dat dan niet wil zijn. Ik wil dus géén aanspreekpunt worden.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Miek1999 op 20-06-2020, 20:12:00
Ik ben onregelmatig online, dus ik wil liever ook geen aanspreekpunt zijn
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ricardo op 20-06-2020, 20:12:58

veel mensen die in een discussie waren beland en wraak-emoties voelen. Op Compuart. Op moderators. Op heel RealityNet.


Ik denk dat chocomolletje een Hacker is.

OT: Ik hoef ook geen aanspreekpunt te zijn.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 20:13:09
Ik ben onregelmatig online, dus ik wil liever ook geen aanspreekpunt zijn

Hetzelfde als Miek hier, dus kies mij ook niet.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 20:14:50
Ik ga in ieder geval op Brent stemmen, want ik stem altijd op mijn eigen teamleden, gezien ik een hacker ben en hij dat ook is.

Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 20-06-2020, 20:16:03
Zoals altijd wil ik wel aanspreekpunt zijn.
Als dat tenminste een beetje te combineren is met liedjes beoordelen ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:16:48
Zoals altijd wil ik wel aanspreekpunt zijn.
Als dat tenminste een beetje te combineren is met liedjes beoordelen ::hypocriet::
We kunnen dit natuurlijk wel testen hoe je muzieksmaak is. Als dat al verschrikkelijk is dan weet ik niet of ik vertrouwen erin heb.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 20-06-2020, 20:18:08
maar je weet pas over ruim 3 weken welk lied ik heb ingestuurd  ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:18:33
Het maakt mijzelf niet veel uit. Ik vind het prima om aanspreekpunt te worden, maar aangezien ik de vorige keer al succesvol bankdirecteur ben geweest, mag iemand anders wel.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:19:52
Ik weet wel een soort test hoor. Stuur eens twee liedjes hier door waarmee je heel RealityNet je laat vertrouwen  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 20:20:12
O ja! Door jouw toedoen hadden we verloren toen!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Larikoek op 20-06-2020, 20:21:05
Hallo iedereen, voor de mensen die mij nog niet kennen: mijn naam is Larikoek, en ik kom van datzelfde Pokémonforum af als sommige andere leden (Focus, Brent, Kitty, Chardo, Aurynn, en Lodewijck). Aangenaam ::tandpastasmiley::

Aangezien ik nieuw ben ga ik niet verwachten dat mensen op me stemmen voor het aanspreekpunt, dus deze hoef ik dan ook niet te zijn.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 20-06-2020, 20:21:42
Die Vermoljoen heeft trouwens wel een groot huis zeg... als hij 30 mensen kan ontvangen en daarbij de afstandsregels kan respecteren  ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 20:21:48
Stem op mij!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 20:22:39
Die Vermoljoen heeft trouwens wel een groot huis zeg... als hij 30 mensen kan ontvangen en daarbij de afstandsregels kan respecteren  ::hypocriet::

Misschien moeten we alle dikke mensen maar eerst wegstemmen.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:23:04
Die Vermoljoen heeft trouwens wel een groot huis zeg... als hij 30 mensen kan ontvangen en daarbij de afstandsregels kan respecteren  ::hypocriet::

Ik verbaas me vooral over zijn internetkwaliteit.  ;D
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: mrchipie op 20-06-2020, 20:23:07
Heeeey ik wil ook wel aanspreekpunt worden zou vast gelijk vermoord worden, aangezien het vorige keer niet gebeurde. Heb nu geen leven dus ik wil het wel doen
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Robbieazerty op 20-06-2020, 20:23:22
Ik ga er ook niet genoeg online voor zijn.

Brtdm deed het vorige keer goed... voor de overvallers. Aangezien ik dat deze keer niet ben, toch maar niet brtdm. :)

De_witte is ok voor mij, tenzij iemand een ontzetten geweldig argument heeft waarom zij het moet zijn?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Daisy op 20-06-2020, 20:24:51
We zijn begonnen ::bravo::

Ow die foto geweldig  ::rofl::
Één van ons 30en staat trouwens op de foto (En nee ik ben het niet zelf)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:25:04
Ik ga er ook niet genoeg online voor zijn.

Brtdm deed het vorige keer goed... voor de overvallers. Aangezien ik dat deze keer niet ben, toch maar niet brtdm. :)

De_witte is ok voor mij, tenzij iemand een ontzetten geweldig argument heeft waarom zij het moet zijn?
Ik vond de regenboog van Kitty wel overtuigend.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:27:19
Het maakt verder niet heel veel uit. Ik heb de vorige keer geen enkele keer een beslissing hoeven te maken. Dat kan nu natuurlijk anders zijn, maar ik verwacht niet dat het vaak een doorslag zal geven.
Momenteel zijn er gegarandeerd hackers en forummers die wel aanspreekpunt willen worden.
Het is niet zo dat het aanspreekpunt de leiding hoeft te nemen, slechts de doorslag bij een ex equo.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Robbieazerty op 20-06-2020, 20:27:43
We zijn begonnen ::bravo::

Ow die foto geweldig  ::rofl::
Één van ons 30en staat trouwens op de foto (En nee ik ben het niet zelf)
::zwaai::

Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 20:28:01
Het zou leuk zijn mocht ik het spel beginnen met een rol 🤔
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 20:29:52
Gewoon even voor iedereen die het nog niet weet. Brtdm stemde vorige keer op zichzelf om te bewijzen aan iedereen in het spel dat hij geen wolf was. Er zaten nog drie mensen in het spel toen (inclusief hijzelf).
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: DRenziboy op 20-06-2020, 20:31:48
Ik zal proberen zo veel mogelijk online te zijn hiervoor.
Aanspreekpunt Wil ik liever niet worden, toch een risico dat je gelijk wegvalt en ben vaak niet goed met verantwoordelijkheid.  :-X
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:32:32
Gewoon even voor iedereen die het nog niet weet. Brtdm stemde vorige keer op zichzelf om te bewijzen aan iedereen in het spel dat hij geen wolf was. Er zaten nog drie mensen in het spel toen (inclusief hijzelf).

Ja, ik heb helderdere momenten gehad in mijn leven.  ::schaam::
Of zal ik nu starten waarmee ik de vorige keer ben geeïndigd? Met op mezelf stemmen?  :P
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 20:44:31
Ik was vorige keer #robbed van mijn burgemeesterschap, dus nu is het mijn beurt! Jullie hoeven niet verder te kijken, jongens!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:50:30
Maar, gaan we gewoon at random stemmen? Of even kijken of we echt ergens kunnen komen? Potentiële burgemeesters, toon eens wat leiderschap!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 20:51:44
Laten we eerst eens kijken wie allemaal überhaupt willen. Nog niet iedereen is aan het woord geweest. We hebben nog genoeg tijd.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 20:52:16
Laten we eerst eens kijken wie allemaal überhaupt willen. Nog niet iedereen is aan het woord geweest. We hebben nog genoeg tijd.
Precies, genoeg tijd om alvast erover te hebben waarom de mensen die zich nu al kandidaat gesteld hebben geschikt zouden zijn.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 20:53:21
Oké hier is mijn speech, kies mij!

http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Lucy op 20-06-2020, 20:55:08
Ik ben voor Brent ::love::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Swifty op 20-06-2020, 21:00:54
We zijn begonnen ::bravo::

Ow die foto geweldig  ::rofl::
Één van ons 30en staat trouwens op de foto (En nee ik ben het niet zelf)


Ik zat al te zoeken naar MC in de deelnemerslijst, maar die doet niet mee. Wel een geweldige foto! :D

Goed verhaal Vermoljoen!



Ik hoef geen aanspreekpunt te zijn, ik ben nu het overzicht namelijk al kwijt :P De_witte, Brent, Kitty, dat zijn de kandidaten tot nu toe?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 21:01:34
Ik ben eigenlijk bij voorbaat al tegen de mensen die het hardste schreeuwen. Dus voor mij staat de_witte nu bovenaan.

Chipie vind ik nu al verdacht. Is steeds kort online, komt even 'heeeeey' zeggen (dan weet je al dat er iets niet klopt) met de mededeling dat hij wel aanspreekpunt wil worden. Ik had verwacht dat hij meer zou zeggen. Maargoed, grote kans dat ik gezien onze geschiedenis natuurlijk spoken zie. En die discussie hoeft morgen pas, maar van mij hoeft de chipster geen aanspreekpunt te worden.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 21:02:48
Ik ben eigenlijk bij voorbaat al tegen de mensen die het hardste schreeuwen. Dus voor mij staat de_witte nu bovenaan.

Chipie vind ik nu al verdacht. Is steeds kort online, komt even 'heeeeey' zeggen (dan weet je al dat er iets niet klopt) met de mededeling dat hij wel aanspreekpunt wil worden. Ik had verwacht dat hij meer zou zeggen. Maargoed, grote kans dat ik gezien onze geschiedenis natuurlijk spoken zie. En die discussie hoeft morgen pas, maar van mij hoeft de chipster geen aanspreekpunt te worden.

Dat is inderdaad wel hoe ik Chippie ken  ::rofl:: Zou niet echt mijn lot in zijn handen durven te leggen
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 21:11:31
Brtdm is een wolf jongens! Vermoljoen had de verkeerde rol naar mij gestuurd met alle andere wolven in CC!

De rest van de wolven verklap ik als ik burgemeester ben.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 20-06-2020, 21:13:01
Het zou leuk zijn mocht ik het spel beginnen met een rol 🤔
Normaal gezien nu wel! Ik had het naar kitty gestuurd in plaats van Kītty. Sorry!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: mrchipie op 20-06-2020, 21:15:09
Ik ben eigenlijk bij voorbaat al tegen de mensen die het hardste schreeuwen. Dus voor mij staat de_witte nu bovenaan.

Chipie vind ik nu al verdacht. Is steeds kort online, komt even 'heeeeey' zeggen (dan weet je al dat er iets niet klopt) met de mededeling dat hij wel aanspreekpunt wil worden. Ik had verwacht dat hij meer zou zeggen. Maargoed, grote kans dat ik gezien onze geschiedenis natuurlijk spoken zie. En die discussie hoeft morgen pas, maar van mij hoeft de chipster geen aanspreekpunt te worden.
Lieve Brtdm, ik had mijn voorstelling en zat in de auto naar huis, dus ging effe kijken en reageren dat ik het wel wil zijn. daarom dat ik af en toe kort reageer, Wat is daar verdacht aan ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:18:18
Normaal gezien nu wel! Ik had het naar kitty gestuurd in plaats van Kītty. Sorry!

Oooh girls, gather around for the first scandal of season .. (https://media.giphy.com/media/9rrbXvbDswQPtikIGc/giphy.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 20-06-2020, 21:19:25
Lieve Brtdm, ik had mijn voorstelling en zat in de auto naar huis, dus ging effe kijken en reageren dat ik het wel wil zijn. daarom dat ik af en toe kort reageer, Wat is daar verdacht aan ::rofl::

En dan ineens wel reageren!

Chipie is een wolf hoor! Ik weet het zeker!  :P


Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:20:15
Oooh girls, gather around for the first scandal of season .. (https://media.giphy.com/media/9rrbXvbDswQPtikIGc/giphy.gif)
Well what you wanna do isn't necessarily what you're gonna do.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:21:24
Well what you wanna do isn't necessarily what you're gonna do.
Quite literally in this case ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:22:09
Quite literally in this case ::rofl::.
Iedereen zegt altijd slechte dingen over jou, maar je lijkt me echt wel oke. <3
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 21:22:19
Voertaal is Nederlands
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:24:45
Voertaal is Nederlands
そうだけど、シンクスは可愛いと思う。あなたも?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:24:52
Iedereen zegt altijd slechte dingen over jou, maar je lijkt me echt wel oke. <3

Ik probeer aardig en optimistisch te zijn  ::joehoe::. Je ken niet altijd un kans krijgen voor een oneliner haha.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 21:25:37
おばあちゃんはフライドポテトが好き
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: DRenziboy op 20-06-2020, 21:25:56
IJe ken niet altijd un kans krijgen voor een oneliner haha.

______________________________

Ik denk dat dit een lijn is toch?

edit: Jammer het werkt niet  :-[
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: D*N op 20-06-2020, 21:26:39
Ik denk dat chocomolletje een Hacker is.
Stop met me hoor

(https://media.giphy.com/media/9xgnurolZtx6rJzZ9m/giphy.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:26:50
______________________________

Ik denk dat dit een lijn is toch?

Hebben we het nou over mijn haar  ::pinokkio::.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 20-06-2020, 21:28:02
Wat een lekkere hoop onzin bij elkaar zeg... Zijn de hackers ons nu al aan het afleiden? ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:29:32
Ik probeer aardig en optimistisch te zijn  ::joehoe::. Je ken niet altijd un kans krijgen voor een oneliner haha.

Met je goeie smaak in drag race references komt dat zeker goed 😉

おばあちゃんはフライドポテトが好き

青いアーバー
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:29:48
Wat een lekkere hoop onzin bij elkaar zeg... Zijn de hackers ons nu al aan het afleiden? ::hypocriet::

(https://media.giphy.com/media/lrE7YHleIbm2PtY1RL/giphy.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: D*N op 20-06-2020, 21:30:19
Heeeey ik wil ook wel aanspreekpunt worden zou vast gelijk vermoord worden, aangezien het vorige keer niet gebeurde. Heb nu geen leven dus ik wil het wel doen
Lijkt mij een slecht plan! We moeten iemand hebben die overzicht kan houden over de groep ::regenboog::

Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:30:43
(https://media.giphy.com/media/lrE7YHleIbm2PtY1RL/giphy.gif)

Nothing but respect for my winner
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:31:36
hallooooooo sanmol!

(https://i.imgur.com/5LCrcOL.gif)

Stars are blind en dat zijn mollen ook.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: JaccoS op 20-06-2020, 21:31:43
Brtdm deed het goed vorige keer, dus ik vind het prima als hij het aanspreekpunt wordt.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 20-06-2020, 21:32:45
Brtdm deed het TO-TAAL niet goed?!?!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: D*N op 20-06-2020, 21:33:32
Brtdm deed het goed vorige keer, dus ik vind het prima als hij het aanspreekpunt wordt.
En dit is waarom 13 jarigen nog geen stemrecht hebben  ::vergroot::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 20-06-2020, 21:34:37
En dit is waarom 13 jarigen nog geen stemrecht hebben  ::vergroot::
(https://media2.giphy.com/media/KDbi6mOb2O73HHs0xg/giphy.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ricardo op 20-06-2020, 21:39:34
Misschien moeten we alle dikke mensen maar eerst wegstemmen.
*voelt zich totaal niet aangesproken ::).

Is het een idee dat iedereen die aanspreekpunt wilt worden zich hier opschrijft voor het overzicht?
1. De_witte
2. Brtdm
3. Kitty
4. Mrchipie
5. Brent
6.
7.
8.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:41:22
En dit is waarom 13 jarigen nog geen stemrecht hebben  ::vergroot::

Huh is dit niet 17 jaar? Of ben ik nou zo dom haha.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: mrchipie op 20-06-2020, 21:41:53
 :-[SAAANMOOOOL onze legende ::bravo::Hackers jullie komen niet aan onze sanmol hoor
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: JaccoS op 20-06-2020, 21:42:22
En dit is waarom 13 jarigen nog geen stemrecht hebben  ::vergroot::
Er is nog helemaal niets van bewijs waarom iemand wel of niet een wolf is, dus vind ik het geen gekke optie om iemand te kiezen die zijn werk vorige keer best goed deed naar mijn mening en zelf ook aanspreekpunt wil zijn. Maar het maakt me dus niet uit wie het is omdat we geen informatie hebben. Ik vind de_witte of Brent ook prima.

Huh is dit niet 17 jaar? Of ben ik nou zo dom haha.
Ik ben echt 13, al twijfelen sommigen er wel aan... (Lodewijk  ;D)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:44:29
Er is nog helemaal niets van bewijs waarom iemand wel of niet een wolf is, dus vind ik het geen gekke optie om iemand te kiezen die zijn werk vorige keer best goed deed naar mijn mening en zelf ook aanspreekpunt wil zijn. Maar het maakt me dus niet uit wie het is omdat we geen informatie hebben. Ik vind de_witte of Brent ook prima.
Ik ben echt 13, al twijfelen sommigen er wel aan... (Lodewijk  ;D)

Ik dacht dat je minstens 18 moest zijn om op deze website te zitten lmao.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 21:45:18
1. De_witte
2. Brtdm
3. Kitty
4. Mrchipie
5. Brent
6. Focus
7.
8.

ik trakteer jullie allemaal in de Efteling als jullie mij kiezen!

Zijn dit de acht mensen die naar de Efteling gaan?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ricardo op 20-06-2020, 21:47:58
Er is nog helemaal niets van bewijs waarom iemand wel of niet een wolf is, dus vind ik het geen gekke optie om iemand te kiezen die zijn werk vorige keer best goed deed naar mijn mening en zelf ook aanspreekpunt wil zijn. Maar het maakt me dus niet uit wie het is omdat we geen informatie hebben. Ik vind de_witte of Brent ook prima.
Ik ben echt 13, al twijfelen sommigen er wel aan... (Lodewijk  ;D)
Ik dacht dat we op hackers jaagden?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: DRenziboy op 20-06-2020, 21:51:07
Dat is een plan voor op de langere termijn, aangezien je maar met max. 8 uit hetzelfde huishouden naar binnen mag nu.  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: D*N op 20-06-2020, 21:53:19
Huh is dit niet 17 jaar? Of ben ik nou zo dom haha.
Ik denk het tweede ;D

Ik dacht dat je minstens 18 moest zijn om op deze website te zitten lmao.
Het is geen datingsite  :P
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Larikoek op 20-06-2020, 21:53:38
Lyra's Efteling-voorstel is wel aanlokkelijk. Kan daar nog iemand overheen?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 20-06-2020, 21:54:55
Ik denk het tweede ;D
 Het is geen datingsite  :P

Nee, maar het hunk & chick topic zijn best 18+ vandaar  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Daisy op 20-06-2020, 22:08:40
Lyra's Efteling-voorstel is wel aanlokkelijk. Kan daar nog iemand overheen?

Misschien dat Focus toch eens een naamswijziging moet overwegen  :P

Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ricardo op 20-06-2020, 22:10:30
Focus Jolyra de Eerste
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 20-06-2020, 22:14:20
Ik ben het wel eens met Nyx over Insouiance. Daarentegen denk ik toch dat Genext de betere keuze is. Kitsune valt totaal buiten beschouwing, net als die drie andere kandidaten.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 22:15:05
Hoorde ik daar Efteling?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: FrankLapidus op 20-06-2020, 22:27:31
Lees zo alles bij, nu eerst douchen. 5 pagina's nu al, oh my lord
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ester.vdw op 20-06-2020, 22:37:20
Ik zie al veel mensen die graag aanspreekpunt willen zijn. Ik heb geen idee wie dit goed kan... Een beetje overzicht is inderdaad wel handig. Aangezien dit mijn eerste potje is hier hoef ik het aanspreekpunt in ieder geval niet per se te worden...
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 20-06-2020, 22:42:45
Mag ik ook met al mijn persoonlijke problemen naar het aanspreekpunt? #dtv #ikvraagditvooreenvriend
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: FrankLapidus op 20-06-2020, 23:02:27
Chippie of Brtdm als "aanspreekpunt" lijkt me niet heel verstandig nee  :P

Zelf hoef ik het eigenlijk ook niet te zijn, maar gelukkig genoeg een aantal kandidaten al  ::ok::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: HappyDutchman op 20-06-2020, 23:52:14
Ik hoef geen aanspreekpunt te zijn, want ik kan waarschijnlijk niet vaak rond 20.00 uur online zijn.
Verder maakt het mij weinig uit wie het aanspreekpunt wordt, aangezien ik hier niet heel actief ben en jullie dus ook niet zo goed ken.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 21-06-2020, 01:20:16
Hallo ik kijk een dag niet op dit forum vanwege vakantie en meteen zijn er vijf pagina's uit het niets ontstaan. Dat ben ik niet gewend van vorige fora waar ik actief op was!

Objectief gezien ben ik natuurlijk de meest logische keuze als aanspreekpunt, maar ik zal me deze editie niet verkiesbaar stellen en dat komt door twee belangrijke redenen. Allereerst is dit mijn eerste WvW op dit forum en wil ik dus enigszins rustig beginnen (voor zover mij dat toegelaten wordt) en ten tweede, en dat is ook de belangrijkste reden, gun ik de mensen die momenteel op de lijst staan ook even een moment in de spotlights, omdat de lijst tot nu toe alleen nog maar muurbloempjes bevat.

In vorige edities van WvW (dus op andere fora) stemde ik altijd op Brent voor deze belangrijke rol, en dat ga ik nu natuurlijk ook weer doen vanwege zijn potentiële leiderschapskrachten. Hij is nu nog een beetje verlegen, maar ik denk dat die jongen helemaal zal opbloeien als we hem die kans gunnen. En dat verdient hij ook, want hij was de enige kandidaat ooit die tijdens een online WidM uit het spel stapte omdat hij al wist wie de Mol was (gedurende WidMO 2020). Oké, Sanmol wist natuurlijk ook wie de Mol was, maar die besloot uit tactische overwegingen zijn test niet op de Mol in te zetten.

Maar goed, hoe mooi zou het zijn om een aanspreekpunt te hebben dat zo onze berichten leest:
(https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/28796164_1715639815160772_8048103633774300880_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=2d5d41&_nc_oc=AQksmkaongjKlCtJs0TMf-VuSPVknzhyk9Y5Vh8E5dt0ccFfcaqjup6FpDjEaY2xi_8&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&_nc_tp=14&oh=89c27c823e66d2b44859f4a6cfa894e4&oe=5F137ADA)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: TimvDons op 21-06-2020, 01:55:57
Ik ben net terug van het werk (Lamg leve de Horeca). Ik ga morgenochtend even bijlezen ::zwaai::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: SpacyColours op 21-06-2020, 02:58:17
Ik vind dat Lödewijk burgemeester (of het equivalent in dit spel daarvan) moet worden, of hij nou wil of niet. ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 03:33:06
Ik ben net terug van het werk (Lamg leve de Horeca). Ik ga morgenochtend even bijlezen ::zwaai::
Zoveel leve de horeca dat een tweepoot gelijk een driepoot is geworden  ::rofl:: Lam leve de horeca, hoera *hik* hoera

(https://media.tenor.com/images/4572fd89979d91900ec06cfadacdf8d4/tenor.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Daisy op 21-06-2020, 09:51:45
Half 4  ::slaap::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 21-06-2020, 09:57:35
Ach... het is weekend ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: TimvDons op 21-06-2020, 10:14:34
Zoveel leve de horeca dat een tweepoot gelijk een driepoot is geworden  ::rofl:: Lam leve de horeca, hoera *hik* hoera

(https://media.tenor.com/images/4572fd89979d91900ec06cfadacdf8d4/tenor.gif)

Haha oeps ::schaam:: Wellicht was de laatste sluitborrel niet verstandig ::rofl::

Ik heb even bijgelezen. Ikzelf stel mij niet verkiesbaar. Dat doe ik eigenlijk nooit, ben ik niet geschikt voor en daarnaast ben ik de komende weken niet enorm veel online i.v.m. mijn thesis. ::zwaai::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 21-06-2020, 10:21:04
Haha oeps ::schaam:: Wellicht was de laatste sluitborrel niet verstandig ::rofl::

Ik heb even bijgelezen. Ikzelf stel mij niet verkiesbaar. Dat doe ik eigenlijk nooit, ben ik niet geschikt voor en daarnaast ben ik de komende weken niet enorm veel online i.v.m. mijn thesis. ::zwaai::

That's tea sis.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: TimvDons op 21-06-2020, 10:22:28
(https://media3.giphy.com/media/MU3M6lcjgVVHizBK3z/giphy.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Sanmol op 21-06-2020, 10:53:29
(https://media3.giphy.com/media/MU3M6lcjgVVHizBK3z/giphy.gif)

En ja dat was een woord grap  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: TimvDons op 21-06-2020, 10:55:34
Ik lees hem nu pas ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: belg op 21-06-2020, 11:11:18
Is het een idee dat iedereen die aanspreekpunt wilt worden zich hier opschrijft voor het overzicht?
1. De_witte
2. Brtdm
3. Kitty
4. Mrchipie
5. Brent
6.
7.
8.

Eindelijk iemand die het overzicht bewaart  ::ok::
Dat zijn goede kwaliteiten voor een burgemeester. Waarom wil je zelf geen burgemeester zijn Ricardo?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: D*N op 21-06-2020, 11:13:20
Ik zou een perfecte burgemeester zijn, maar ik geef mijn blessing aan Brent  ::bravo::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 21-06-2020, 11:57:08
Naar ouwe getrouwe gewoonte stem ik uiteraard op Lödewijk als burgemeester. Tradities zijn er niet altijd om te doorbreken, en Lödewijk is een uitstekende burgemeester met zijn wijze en wulpse opmerkingen. Ik denk dat we niemand beter of logischer kunnen wensen als burgemeester.

Misschien worden we wel allebei burgemeester? Samen, jij en ik, zullen het sterkste duo van de hele wereld worden. We zullen de Aarde domineren!

(https://thumbs.gfycat.com/YellowSnoopyIndianpangolin-small.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: michael90 op 21-06-2020, 12:07:12
Mijn stem gaat naar de_witte ;D
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 12:13:31
7/30 stemmen zijn al binnen  ::ok::

Kleine herinnering voor mocht het niet duidelijk zijn: stemmen doe je door een PM naar Vermoljoen te sturen.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: mrchipie op 21-06-2020, 12:25:38
Opzich was brent eerst alleen maar meme. maar nu ik hem beter ken vertrouw ik hem ook wel met de burgemeester ketting
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 13:16:26
Het maakt mijzelf niet veel uit. Ik vind het prima om aanspreekpunt te worden, maar aangezien ik de vorige keer al succesvol bankdirecteur ben geweest, mag iemand anders wel.

Hoezo ben ik door deze reactie op de lijst van  mensen gekomen die wel aanspreekpunt willen worden? Ik zou het niet erg vinden, maar liever iemand anders.
(Vorige keer wilde ik niet eens Burgemeester worden)

Ik denk dat ik dingen duidelijker moet formuleren...
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 13:17:18
Haha oeps ::schaam:: Wellicht was de laatste sluitborrel niet verstandig ::rofl::

Ik heb even bijgelezen. Ikzelf stel mij niet verkiesbaar. Dat doe ik eigenlijk nooit, ben ik niet geschikt voor en daarnaast ben ik de komende weken niet enorm veel online i.v.m. mijn thesis. ::zwaai::
Haha je dacht vast op dat moment dat die laatste borrel verstandig was. En ik vond het wel een mooie verwijzing naar de horeca hoor, lam leve.

Die lijst klopt ook niet helemaal geloof ik, waren meer mensen die wel burgemeester wilde worden en er staan mensen op die dat niet gezegd hebben.

Maar goed, we gaan denk toch allemaal als kippen zonder kop zomaar stemmen zonder enige argumentatie, dus ik zal dan ook maar een mak schaap zijn. Ja, ik mekker, meeeeeh.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Robbieazerty op 21-06-2020, 13:22:19
Ik heb nog voor niemand een goede reden gezien om er op te stemmen.  ::fluit::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 13:25:58
We kunnen ook wel weer zo'n absolute willekeurige gaan aanwijzen.  :-X  :P
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: SpacyColours op 21-06-2020, 13:35:50
We kunnen ook wel weer zo'n absolute willekeurige gaan aanwijzen.  :-X  :P
Dat is natuurlijk idealiter de beste oplossing, maar het probleem daarmee is dus dat we alsnog iemand moeten vertrouwen om een willekeurig nummertje te trekken. Desnoods moet iemand een livestream hosten dat diegene op Random.org een getal uitkiest. ;D
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 13:39:50
Ja, dat zou kunnen. Maar uiteindelijk is de rol van het aanspreekpunt toch niet zo groot. Dan vind ik het belangrijker dat het iemand wordt die elke dag om 20:00 uur klaarstaat, dan dat een willekeurig persoon het wordt.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Kitt op 21-06-2020, 13:41:03
Ik stem op Brent.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 13:47:23
Ja, dat zou kunnen. Maar uiteindelijk is de rol van het aanspreekpunt toch niet zo groot. Dan vind ik het belangrijker dat het iemand wordt die elke dag om 20:00 uur klaarstaat, dan dat een willekeurig persoon het wordt.
Ja, en een derde van de groep heeft al gestemd dus doesn't make sense.

Ik heb op Brent gestemd. Ik ken deze knul, die jongen hangt hier 20 uur per dag rond en zal keurig opzij stappen als er een dolk zijn kant op wordt geworpen. Klinkt als een aanspreekpunt to me. En hij is al bekend met mijn gemekker dus dan zadel ik daar niemand anders mee op.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: FrankLapidus op 21-06-2020, 14:03:12
Op wie moet ik stemmen?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Swifty op 21-06-2020, 14:29:49
7/30 stemmen zijn al binnen  ::ok::

Kleine herinnering voor mocht het niet duidelijk zijn: stemmen doe je door een PM naar Vermoljoen te sturen.


Oh fijn, dat gaat al lekker, de wolven hebben al gestemd natuurlijk :P


Het lijkt erop dat de meeste stemmen richting Brent gaan? Ik ben niet zo voor Chip en niet voor Brtdm, maar de rest van de lijst maakt mij niet uit. Misschien stem ik wel op Kitty, gewoon omdat ze vrouw is. En ik wil niet naar de Efteling, zelfs niet met Focus.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 21-06-2020, 14:33:49
Ik heb nog voor niemand een goede reden gezien om er op te stemmen.  ::fluit::
Als je op mij stemt, dan koop ik een D&D spel voor jou

Op wie moet ik stemmen?
Als je op mij stemt, dan zorg ik voor een fan meeting met Liesbeth van Expeditie Robinson

(https://images3.persgroep.net/rcs/AiNv0MhrG-I6rCuqA1Ja06dvatg/diocontent/165781577/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8)

(https://i.imgur.com/HFLa7yx.png)

Misschien stem ik wel op Kitty, gewoon omdat ze vrouw is.
Als je op mij stemt, dan verklap ik dat Kitty geen vrouw is.

(https://media.tenor.com/images/5d56d5987776c94d88d5077d2de7210e/tenor.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: FrankLapidus op 21-06-2020, 14:40:32
Brent, I'm sold  ::love::

Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Robbieazerty op 21-06-2020, 14:51:30
 ;D

Ik ga random stemmen. Dan zien we nadien wie als groep op iemand gestemd heeft en dat zijn dan alle wolven. Klaar, next!
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 14:54:32
Ik ga op de_witte stemmen. Maar dat is vooral omdat wit zo'n mooie kleur is en omdat er geen goede alternatieven zijn.   :P
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Daisy op 21-06-2020, 14:58:05

Het lijkt erop dat de meeste stemmen richting Brent gaan? Ik ben niet zo voor Chip en niet voor Brtdm, maar de rest van de lijst maakt mij niet uit. Misschien stem ik wel op Kitty, gewoon omdat ze vrouw is. En ik wil niet naar de Efteling, zelfs niet met Focus.

Ik ga ook voor een vrouw. Ik hoef zelf niet zo nodig , Focus en Kitty willen wel. Kitty ken ik nog niet, en ik wil wel graag naar de Efteling  ;D
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 21-06-2020, 15:06:11
Mensen die niet op mij stemmen als burgemeester worden als eerste geluncht, ik geef het maar even mee ::joehoe::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Chardo op 21-06-2020, 15:09:46
http://www.youtube.com/watch?v=f35H0UDd0dU

Natuurlijk stem ik op Führer Brent!  ::love::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: JaccoS op 21-06-2020, 15:19:34
Ik twijfel...
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Lucy op 21-06-2020, 15:22:19
Is Kitty een vrouw 👀 ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 15:41:14
Ik vind het overigens wel grappig dat precies Convas en Mitchkox nog niet gereageerd hebben. Die zitten nog te genieten van hun geld uit de vorige editie geloof ik.  ::rofl::

En Molduck is volgens mij de enige andere die ook nog geen reactie heeft. Alle anderen wel.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 15:43:48
Ik vind het overigens wel grappig dat precies Convas en Mitchkox nog niet gereageerd hebben. Die zitten nog te genieten van hun geld uit de vorige editie geloof ik.  ::rofl::

En Molduck is volgens mij de enige andere die ook nog geen reactie heeft. Alle anderen wel.
Ik zie jou nu al zitten met een lijstje om te turven wie wanneer post  8)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Convans op 21-06-2020, 15:45:14
Ik vind het overigens wel grappig dat precies Convas en Mitchkox nog niet gereageerd hebben. Die zitten nog te genieten van hun geld uit de vorige editie geloof ik.  ::rofl::

En Molduck is volgens mij de enige andere die ook nog geen reactie heeft. Alle anderen wel.

Hey!

Ik had gisterenavond een BBQ en vanmorgen ben ik gaan fietsen, daarna moest ik op restaurant. Dus nog weinig tijd gehad. Ik heb gewoon random gestemd voor een burgemeester. Het echte spel begint toch pas vanavond ;)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Ricardo op 21-06-2020, 15:52:56
Eindelijk iemand die het overzicht bewaart  ::ok::
Dat zijn goede kwaliteiten voor een burgemeester. Waarom wil je zelf geen burgemeester zijn Ricardo?

Ik heb niet echt behoefte aan de taak. Ik gun het een ander daarom. Mijn stem gaat naar Brent of De_witte.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 21-06-2020, 15:53:35
kan je niet beter in een restaurant gaan zitten, i.p.v. er op  ::hypocriet::
(tenzij het een dakterras heeft natuurlijk)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 16:19:37
Nog 10 stemmen!
Ik stuur altijd een bevestiging terug. Als je dit niet hebt gehad, dan raad ik je aan om jouw stem opnieuw te sturen.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 16:21:04
Wat als de gekozen burgemeester gelijk de allesweter word?

Dit vond ik wel een interessante vraag bij de speluitleg.

Stel de Allesweter wordt aanspreekpunt. Het is zeker niet mogelijk dat de allesweter de namen van de hackers te horen krijgt voordat hij zijn burgemeesterschap kan overdragen? Anders maken we de allesweter tot burgemeester, waarop die direct zijn burgemeesterschap op een hacker kan overdragen. Weten we gelijk wie we morgen kunnen elimineren.

Maar zo makkelijk zal het vast niet kunnen..
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 16:25:45
De allesweter verlaat vanavond automatisch het spel en zal ook pas dan te horen krijgen wie de hackers zijn.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 16:31:28
Je bedoelt daarmee ook dat hij eerst zijn burgemeesterschap moet overdragen voordat hij de namen van de hackers te horen krijgt?

sorry mensen, ik probeer altijd wat gaten in de regels te zoeken, maar ze zijn er nooit.  :(

(of weet de allesweter nog niet dat hij allesweter is?)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 16:38:08
Je bedoelt daarmee ook dat hij eerst zijn burgemeesterschap moet overdragen voordat hij de namen van de hackers te horen krijgt?

Ja

(of weet de allesweter nog niet dat hij allesweter is?)

Iedereen heeft gisterenavond een PM ontvangen met zijn/haar eigen rol, ook de allesweter.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brtdm op 21-06-2020, 16:50:40
Kan de allesweter dan nu niet alvast zijn tactiek vertellen voor de geheime boodschappen?
De allesweter heeft er zelf geen nadeel aan, die ligt toch direct uit het spel. Maar wellicht dat het voor ons makkelijker kan maken.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 21-06-2020, 16:51:52
6 bad guys op 30 mensen is best wel veel toch?
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 16:54:16
Kan de allesweter dan nu niet alvast zijn tactiek vertellen voor de geheime boodschappen?
De allesweter heeft er zelf geen nadeel aan, die ligt toch direct uit het spel. Maar wellicht dat het voor ons makkelijker kan maken.
Nee, dat mag hij of zij niet doen.

6 bad guys op 30 mensen is best wel veel toch?
Er zijn dan ook veel goede rollen in het spel ;)  Ik heb de verdeling dankzij Robbie op een goede en eerlijke manier kunnen doen, want hij had een weerwolvenset waar op iedere kaart een getal staat. Bij een goede rol is dat een getal in de plus, bij een slechte rol een getal in de min. Zo zou je dus moeten proberen het op 0 te houden. Daar heb ik dus rekening mee gehouden.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 17:13:16
6 op 30 lijkt me redelijk hoor. En anders merken we dat snel genoeg  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: de_witte op 21-06-2020, 17:36:11
vorige keer was 6 op 33 toch... en dat ging niet echt goed voor de burgers... maar nu zitten er meer speciale rollen in, misschien helpt dat ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 17:37:45
vorige keer was 6 op 33 toch... en dat ging niet echt goed voor de burgers... maar nu zitten er meer speciale rollen in, misschien helpt dat ::hypocriet::
We hebben nu gewoon een topburgerteamjoh. Iets met BurgerNet ofzo.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 17:43:40
vorige keer was 6 op 33 toch... en dat ging niet echt goed voor de burgers... maar nu zitten er meer speciale rollen in, misschien helpt dat ::hypocriet::
Dat compenseert elkaar inderdaad  ;)
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Molduck op 21-06-2020, 19:18:02
En Molduck is volgens mij de enige andere die ook nog geen reactie heeft. Alle anderen wel.

Ik had het een druk weekend maar zal even reageren. Mijn stem gaat naar Brent
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 19:18:52
24/30 stemmen zijn binnen! Nog 6 stemmen te gaan.
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Brent op 21-06-2020, 19:49:38
Ik had het een druk weekend maar zal even reageren. Mijn stem gaat naar Brent
Ik zal je niet teleurstellen, lieve Molduck ::love::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Aurynn op 21-06-2020, 19:55:00
24/30 stemmen zijn binnen! Nog 6 stemmen te gaan.
Krijgen de mensen die niet gestemd hebben 'anoniempje' onder hun naam? ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [RH] Dag 0 - IP-adressen
Bericht door: Vermoljoen op 21-06-2020, 20:02:00
Nee