Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: D*N op 13-11-2020, 10:24:14

Titel: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 13-11-2020, 10:24:14
(https://i.imgur.com/hTA3OZf.png)

Het is tijd voor de grootste awardshow van je leven, want alle Diva's zijn aanwezig! Ondanks de coronacrisis gaat het gewoon door maar dan over meerdere dagen. Alleen komt niet iedereen met dezelfde intenties hierop af.

-> Stemmen is ook deze editie openbaar. De deadlines liggen weer op 20:00.
-> Dag en Nacht zijn gescheiden. Tijdens de nacht zullen er kleine challenges zijn voor informatie of andere fantastische Diva twists.
-> Wanneer je drie keer niet stemt ben je te inactief om nog mee te doen en zal je worden verwijderd van het spel.
-> De wolven kunnen met elkaar overleggen, maar alleen tijdens de nacht. Dit geldt ook voor de geliefden. De rest van het spel speelt zich af in het topic. Het is ten strengste verboden om daarbuiten het spel te beïnvloeden.
-> Het kan zijn dat niet alle rollen in het spel zitten, afhangend van het aantal deelnemers.

De Rollen
Met veel dank aan Lyra voor het maken van de banners voor de rollen ::bravo::

Team Slecht
De beroemde bloggers, paparazzi, talkshowhosts en nep artiesten die het onze talenten moeilijk proberen te maken in de showbizz wereld. Hun doel is om alle artiesten kapot te maken met de heetste tea die ze hebben. Ze zullen niet rusten tot iedereen is uitgeschakeld. *Neutrale rollen Lady Gaga & Billie Eilish hoeven niet uitgeschakeld te worden om te winnen.

(https://i.imgur.com/ekiq53B.png)
Aanvoerder van het team is blogger Perez Hilton. Hij maakt geregeld artiesten kapot met zijn posts en zet ook graag anderen tegen ze op. Dat maakt hem de wolvenleider. Hij is verantwoordelijk voor het doorgeven van het gossip (lunch) slachtoffer. Mocht de wolvenleider sterven dan wordt de taak doorgegeven op basis van deze lijst.

(https://i.imgur.com/0GWSzx7.png)
Deze talkshowhost is een pro in het verspreiden uit uitvergroten van rumors. Ze kan fake rumors verspreiden en de rol van een stervende persoon verstoren waardoor je niet de daadwerkelijke rol te zien krijgt. Dit kan ze twee keer doen voor een dag of nacht. Wanneer er meer dan 1 persoon tegelijk dood gaat, kan ze beide verstoren.

(https://i.imgur.com/B4iuRrW.png)
Talkshowhost Ellen is ieders favoriete persoon, maar wat niet iedereen weet is dat ze on set een ware tiran is. Dat maakt haar de wolf in schaapskleren. Als de Beyoncé (ziener) haar bekijkt dan is ze een doodnormale amateur (burger).

(https://i.imgur.com/YQiwwiP.png)
Wat doet Kim Kardashian tussen al deze diva’s? Niemand weet het, want ze heeft geen talent. Ze kan twee keer raden naar iemands rol in het gehele spel. Ze mag deze twee gokken niet in dezelfde ronde maken. Als ze deze goed raad dan kan ze deze nadoen en ziet de Beyoncé (ziener) haar als deze rol. Ze kan alleen de rol imiteren van iemand die nog leeft op het moment van de overname.

(https://i.imgur.com/gQQdNz1.png)
Deze diva steelt andere diva’s hun liedjes en vocals om aan de top te komen. Haar main beef is met Mariah Carey. Ze kan eenmalig proberen om de Mariah Carey aan te wijzen. Is dit juist? Dan steelt ze Mariah haar drankje.

Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 13-11-2020, 10:24:38
Team Goed
Onze diva’s en rising stars hebben als doel om goede muziek te maken en hun critici uit te schakelen. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens en zullen elkaar af en toe shaden, maar uiteindelijk spelen ze voor hetzelfde team.

(https://i.imgur.com/uBS1i8i.png)
Aan de top van de diva’s staat queen Beyoncé. Ze kan elke nacht haar Beehive op pad sturen om alle informatie van een potentiële bedreiging uit te zoeken. Ze is dus de ziener en kan elke nacht iemands rol bekijken. All my ladies now let’s get information!

(https://i.imgur.com/xuykX8f.png)
Deze Britse popdiva is niet zo’n ruziemaker en support haar mede-diva’s. Ze is de beschermer en kan elke nacht iemand kiezen om te beschermen. Dit kan niet tweemaal dezelfde persoon zijn. Ze kan ook niet zichzelf beschermen.

(https://i.imgur.com/8Mo6Cbs.png)
De Queen of Shade raakt mensen met haar stijlvolle maar keiharde shade. Haar shade is zo hard dat ze hier iemand eenmalig mee kan doden. Als ze haar aartsrivaal Jennifer Lopez raakt dan krijgt ze zelfs een extra drankje om iemand kapot te shaden.

(https://i.imgur.com/zI5aiO4.png)
Dit spel bestookt ze niet alleen Trump met hekserij maar ook haar mede-diva’s. Ze heeft een levenselixir waarmee ze iemand kan redden. Alleen is Lana niet de snelste. Haar drankje is pas klaar nadat ze er drie nachten aan heeft gewerkt. Na de derde nacht kan ze eenmalig iemand redden van de gossip inclusief zichzelf.

(https://i.imgur.com/9e51702.png)
Oh mama, mama, mama, I just shot a man down. Barbados geboren diva Rihanna zal terugvuren met échte kogels wanneer ze neergehaald wordt. Ze is dus de jager.

(https://i.imgur.com/sEMJrEi.png)
De superzoete diva probeert ook mee te komen met de andere diva’s. Wanneer ze wordt neergehaald zal ze net als Rihanna nog terugvuren. Maar in tegenstelling tot Rihanna vuurt ze niet met échte kogels maar vuurt ze een straal slagroom uit haar tieten. De persoon die ze raakt is voor één dag verward en zal niet kunnen stemmen, maar blijft wel leven. Ze is dus de nepjager.

(https://i.imgur.com/sKGuwNJ.png)
Wie is haar volgende liefje? Ze gaat van huisje naar huisje en slaapt elke nacht ergens anders. Wanneer ze ergens heeft geslapen dan volgt er een slechte breakup waardoor de persoon waarbij ze heeft geslapen de volgende ochtend niet kan stemmen. Wie geen stemrecht heeft krijgt diegene zelf te horen, dit is aan de persoon zelf of hij dat wil delen met de groep. Ze mag niet tweemaal bij dezelfde persoon slapen. Ze mag ook thuis slapen maar ook voor haar geldt dat ze dan destructief wordt en ze zelf de volgende ochtend niet kan stemmen. Ze is dus de slechte slet.

(https://i.imgur.com/CYacgsK.png)
It only takes two lonely people, to f*ck love up and make it evol. Marina heeft geen idee waar ze mee bezig is want she doesn’t know a lot about love, a lot about love, a lot about love. Maar ze doet toch de eerste nacht twee personen aan elkaar koppelen die geliefden (the diamonds) worden. Of deze personen goed, slecht of neutraal zijn, wie zal het zeggen.

(https://i.imgur.com/cMyX53d.png)
Deze pop prinses domineert de charts de laatste jaren. Ze is de prinses en overleeft een eerste lynch. Ze verliest wel haar stemrecht, een tweede lynch of een gossip (lunch) doden haar wel.

(https://i.imgur.com/7wYStpO.png)
De originele pop prinses heeft het maar lastig de laatste tijd. Ze is gevangen door haar vader en fans roepen op “Free Britney!” Er moet drie keer (in totaal, niet per stemming) op haar worden gestemd voordat haar stemmen gaan tellen. Ze mag niet zeggen dat ze gevangen is, dan zal haar vader haar vermoorden.

(https://i.imgur.com/fI8465E.png) (https://i.imgur.com/kPMhqTm.png)
Jullie zijn allemaal rising stars, maar helaas nog niet relevant genoeg als diva. Jullie hebben geen extra powers. Er kunnen meerdere Dua Lipa's en James Cordens zijn in het spel. Hoeveel er van elk zijn zal niet gezegd worden.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 13-11-2020, 10:32:56
Kinda Goed
Deze artiesten spelen ook voor team Goed alleen hebben ze nog een extra doel om een mede teamgenoot om te leggen. Dat maakt ze kinda goed. Voor de duidelijkheid: Ze winnen dus met team goed en hoeven daarvoor niet in leven te blijven. Ze moeten alleen zorgen dat de rivaal eerder dood is.

(https://i.imgur.com/ZEwx5bp.png)
Vele rivalen zijn gekomen en gegaan, maar de persoon die ze nu echt niet kan uitstaan is Cardi B. She will f*ck her up if she get’s the chance. Ze wint het spel alleen met team goed als Cardi B niet meer in het spel zit.

(https://i.imgur.com/wy4z4G1.png)
Hoewel Cardi B de nieuwe rapster on the block is, heeft een grote fanbase en al een hele intense rivaliteit met miss Nicki Minaj. Ze wint het spel alleen met team goed als Nicki Minaj niet meer in het spel zit.

Neutraal
Deze diva’s boeit het vrij weinig of goed of slecht wint, ze hebben hun eigen agenda waar ze op zijn gefocust.

(https://i.imgur.com/rYd8qgH.png)
Miss Monster probeert een legioen aan little monsters te krijgen. Elke avond maakt ze een nieuwe fan lid van haar monster cult. Ze wint wanneer alle spelers die nog in het spel zitten onderdeel zijn van haar cult. Het spel stopt dan en ze wint in haar eentje. Ze is dus de Cultleader.

(https://i.imgur.com/XK30Ys3.png)
Hoewel Lana del Rey ondertussen een lust for life heeft, is deze zangeres nog born to die. Billie Eilish is geobsedeerd door de dood en wil haar graag ontmoeten. Billie heeft nogal moodswings en wil op sommige dagen doodgaan en op andere dagen weer leven. Haar doel is om dood te gaan tijdens de juiste moodswing. Wanneer ze doodgaat in de juiste ronde verzekerd ze haar winst maar gaat het spel wel door tot goed/slecht of de cultleader wint. Maar er zal wel een consequentie zijn van haar winst op de rest van de spelers. Ze is dus de looier.

(https://i.imgur.com/Bq05LoF.png)
De twee die aangewezen worden door Marina de eerste nacht vallen op slag op elkaar. Hun doel is om samen te overleven. Wanneer het twee goede (of cultleader) zijn dan winnen ze gewoon met team goed. Wanneer er minstens één iemand van team slecht in zit dan moeten de twee als laatste twee overblijven. Geliefden gaan voor Nicki Minaj en Cardi B, dus in het geval dat deze twee worden gekoppeld dan zullen ze elkaar niet meer dood willen. Ze kunnen niet op elkaar stemmen en ze gaan dus samen dood.


Volgorde tijdens de nacht:
0. (Marina and the diamonds)
1. Beyoncé
2. Adele
3. Taylor Swift
4. Team Slecht
5. Lana del Rey
6. Mariah Carey
7.Lady Gaga
8. Rihanna/ Katy Perry
Inschrijving is NU geopend. Dit kan tot 26 november 20:00!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 13-11-2020, 10:38:35
Yeah!!! Ben erbij!!! ::love::

1. monkeysuncle
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Mitchkox op 13-11-2020, 10:39:50
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Miek1999 op 13-11-2020, 10:42:47
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3. Miek1999
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 13-11-2020, 10:49:23
Yes we start with Mmm
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Robbieazerty op 13-11-2020, 10:52:24
OMG I love it! Geweldig hoe je die diva’s aan rollen hebt kunnen linken!  ::bravo::

En sorry ik ga de mmm reeks doorbreken:
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B ::bravo::)
3. Miek1999
4. Robbie
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Molfreak Arno op 13-11-2020, 11:02:15
Ik ben redelijk nieuw op dit forum. En daarom wil ik hier heel graag beginnen met spellen. Diva wordt dus mijn eerste spel hier.
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 13-11-2020, 11:03:54
 ::bravo::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Sanmol op 13-11-2020, 13:00:25
http://www.youtube.com/watch?v=gik8zGApUMQ

#ikdoeooknogmee.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: hillo op 13-11-2020, 13:05:37
Hell yeah!

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Convans op 13-11-2020, 13:08:08
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: FrankLapidus op 13-11-2020, 13:15:27
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Dua Lipa burger  ??? Dua > Ariana sowieso  ;D
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Mitchkox op 13-11-2020, 14:16:23
Veel te vroege eerste verdenkingen: ::rofl::
FrankLapidus wolf.
Hillo wolf.
Convans goed.
Sanmol noch goed noch slecht. Eigen agenda.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Vermoljoen op 13-11-2020, 18:13:15
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Ik zal ook nog eens meedoen  :)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: mrchipie op 13-11-2020, 18:22:54
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.


Tuurlijk doe ik weer mee, Nu niet op een rare manier er uit plzz ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: hulpdakdekker op 14-11-2020, 10:03:04
Dit is werkelijk het laatste spel waaraan ik ooit mee zou doen...

... Maar wel heel tof gemaakt  ::bravo:: ::ok::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Molduck op 14-11-2020, 13:43:35
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: DRenziboy op 14-11-2020, 16:13:58
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Lucky number 13.  ;)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 14-11-2020, 16:18:12
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15.
16.
17.
18.
19.
20.

(Via app laten weten)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Brtdm op 14-11-2020, 17:23:39
Is dat nou VondelCS op de achtergrond bij de rollen? #randomvraagtussendoor

ik kijk nog even of ik me ga inschrijven.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Lucy op 15-11-2020, 10:11:12
Begint het spel echt 26 november al ook?
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 15-11-2020, 12:07:25
Nee we beginnen volgend jaar pas  ::pinokkio::

(https://media1.tenor.com/images/e0cc8dfdc4318ae501e9bf850d1fad1e/tenor.gif?itemid=13014004)

26 november 20:00 beginnen we gewoon zoals altijd met een burgermeesterstemming  ::jaja::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Lucy op 15-11-2020, 13:16:41
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16.
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Daisy op 15-11-2020, 13:41:29
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17.
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: JaccoS op 15-11-2020, 14:37:58
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18.
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hadewychisdemol op 15-11-2020, 14:42:50
Leuk! ::bravo:: Als er te veel aanmeldingen zijn trek ik me wel terug ::jaja::

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19.
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: FrankLapidus op 15-11-2020, 14:53:18
Hoezo te veel? We hebben dit ooit met 36 mensen - ik hoop dat we dat weer eens gaan halen - gespeeld en dat werkte perfect  ;D niet uitschrijven dus!
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hadewychisdemol op 15-11-2020, 14:59:43
 ::ok::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Miek1999 op 15-11-2020, 15:43:59
 ::love::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: hillo op 15-11-2020, 16:03:42
Wat een diva's bij elkaar ::schaam::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Robbieazerty op 15-11-2020, 16:16:30
(https://66.media.tumblr.com/0cac3316194195283c67ee7095606563/tumblr_na8b0uUo8d1slj24go1_500.gif)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: mrchipie op 15-11-2020, 16:40:42
ik hoop ook dat het weer een keer 34 mensen zijn, dat was echt een fantastisch potje ::bravo::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Daisy op 15-11-2020, 18:03:47
ik hoop ook dat het weer een keer 34 mensen zijn, dat was echt een fantastisch potje ::bravo::

Ow ja heerlijk, als stervende ziener vanuit het theater er 15 minuten voor de deadline nog even chaos ingooien. ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: FrankLapidus op 15-11-2020, 18:10:48
Oprecht het beste en leukste potje ooit  ::jaja::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Lucy op 15-11-2020, 19:50:38
::)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: FrankLapidus op 15-11-2020, 20:06:13
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: mrchipie op 15-11-2020, 23:53:32
Eens, mijn eerste spel ook op het forum ::rofl:: En gelijk drama maken  ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: LuchtManiak op 16-11-2020, 09:17:04
Oeps, bijna te laat om mee te doen :P

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: DRenziboy op 16-11-2020, 11:28:59
Nog meer dan een week, en ik verwacht zelfs een twist waarbij het chic is om laat te komen.  ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hautoa op 16-11-2020, 12:00:55
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hadewychisdemol op 16-11-2020, 16:55:41
 ::bravo::

Wat een diva's bij elkaar ::schaam::
(https://i.imgur.com/IQWBLSB.gif)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: michael90 op 16-11-2020, 20:23:54
Ik twijfel nog over deelname. Laten we maar zeggen dat het niet helemaal mijn thema is ;)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Swifty op 16-11-2020, 20:25:23
Precies dat Michael ;D
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Convans op 16-11-2020, 20:32:51
Gewoon meedoen, het blijft gewoon een wolvenspel he  ;)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: mrchipie op 16-11-2020, 20:39:42
Ja indd het thema is Bijzaak. Gewoon lekker meedoen
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 16-11-2020, 21:35:36
Beetje divagedrag hoor, thema staat je niet aan en dan direct niet meer meedoen  ::hypocriet::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Vermoljoen op 16-11-2020, 22:35:04
Ik ken ook niet veel over al die bekende mensen, maar het zit best grappig in elkaar  ::rofl::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 16-11-2020, 22:40:49
Je hoeft inderdaad niets te weten over de bekende Diva's. Voor de echte kenners zitten er natuurlijk wel extra grapjes en verwijzingen in naar de Diva's, maar die zullen niet van spelbelang zijn en alleen ter entertainment zijn ;D. 
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Robbieazerty op 17-11-2020, 07:54:40
Gisteren tijdens het hardlopen moest ik aan dit spel denken. Want dit lied begon op Spotify plots te spelen:
http://www.youtube.com/watch?v=rNM5HW13_O8

 ;D
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: belg op 19-11-2020, 09:06:40
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Ricardo op 19-11-2020, 21:06:02
Ik wachtte al de hele tijd op dit startnummer!

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
22. Ricardo
23.
24.
25.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: mrchipie op 19-11-2020, 21:13:27
oeh gaan we weer richtin ::tandpastasmiley::g de 35
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 19-11-2020, 21:34:39
Dan moeten Swifty en Michael90 nog wel meedoen natuurlijk ;D

En Spacy, en MV, en Nieky, en Kaaasje, en Susdus en en en en
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: SpacyColours op 22-11-2020, 23:07:41
Don't you dare start without me, honey ::blond:: ::hand:: :-*

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
22. Ricardo
23. SpacyColours
24.
25.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Ycaris op 23-11-2020, 23:33:56
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
22. Ricardo
23. SpacyColours
24. Ycaris
25.


Ik snap alleen de op één na laatste zin bij Billy Eillish (de looier) niet. Kan dat speciaal voor mij nog een keer uitgelegd worden?  ::blond::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Mitchkox op 24-11-2020, 00:22:26
Dat is nog een verassing neem ik aan. Stel de looier wint, dan gaat het spel door. De spelers die er nog zijn zullen dan een consequentie ondergaan.

Zo denk ik toch D*N?
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Robbieazerty op 24-11-2020, 07:39:27
Ycaris! Lang geleden!  ::bravo::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 24-11-2020, 11:31:09
Jaaaa Ycaris ::bravo::, te lang geleden! ::hug::

Ik snap alleen de op één na laatste zin bij Billy Eillish (de looier) niet. Kan dat speciaal voor mij nog een keer uitgelegd worden?  ::blond::
Dat is nog een verassing neem ik aan. Stel de looier wint, dan gaat het spel door. De spelers die er nog zijn zullen dan een consequentie ondergaan.
Mitchkox snapt het ::jaja::. Die consequentie gaat pas duidelijk worden wanneer het gebeurt, dus dat is een surprise.

Overigens zal ik voor het spel begint nog een aantal dingen verduidelijken die mogelijk nog onduidelijk kunnen zijn. Het kan ook nog zijn dat ik op basis van het aantal spelers die krachten van de weerwolven nog iets versterk of een extra wolf toevoeg (mochten er nog veel bijkomen).
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Ycaris op 24-11-2020, 23:17:04
Ycaris! Lang geleden!  ::bravo::
Jaaaa Ycaris ::bravo::, te lang geleden! ::hug::
Véél te lang geleden. Wel regelmatig even op bezoek bij het Mol? forum geweest, maar inderdaad al jaren geen spellen meer gedaan.
Daarom alvast een vriendelijk verzoek aan alle medespelers om me niet te snel te lunchen of lynchen. Ik wil graag even meedoen  8) ;D
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Lucy op 25-11-2020, 05:44:39
::rofl::

Hi Ycaris ^^ Nog giraffen gezien de laatste tijd?
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Ycaris op 25-11-2020, 21:49:22
Vandaag nog: bij de rekenles   ::lukie::

En heel vaak in mijn dromen ::pinokkio::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 26-11-2020, 12:09:54
Nog een aantal aanpassingen en verduidelijkingen:

Slecht
-> Wendy Williams kan tweemaal een dag of nacht verstoren (één extra door het grote aantal deelnemers)
-> Kim Kardashian kan tweemaal gokken om een rol te imiteren, maar deze twee gokken mag ze niet in dezelfde ronde doen (voorheen één gok).
-> Verduidelijking Kim Kardashian: Ze kan de rol niet imiteren van rollen die al dood zijn, dus alleen van iemand die nog leeft op het moment dat ze de rol raad.
-> Team Slecht hoeft de neutrale rollen Lady Gaga en Billie Eilish niet te doden om te winnen.

Goed/ Kinda Goed
-> Er kunnen meerdere Dua Lipa's en James Cordens zijn. Hoeveel er van elk in zitten zal niet gezegd worden.
-> Voor de duidelijkheid over Nicki en Cardi: Ze winnen met de burgers en hoeven zelf niet te blijven leven hiervoor. Ze moeten slechts zorgen dat hun rivaal eerder dood is dan zijzelf.
-> Wie geen stemrecht heeft door Taylor Swift zal niet openbaar bekend gemaakt worden. De persoon mag dit wel zelf delen.

Neutraal
-> Aanpassing Billie Eilish. Alleen doodgaan is te gemakkelijk dus Billie Eilish heeft moodswings. Ze ene ronde zal ze dood willen en de andere ronde niet. Ze moet zorgen dat ze doodgaat in de juiste moodswing.

Deze regels en verduidelijkingen zijn ook aangepast in de originele post. Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust!
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Mitchkox op 26-11-2020, 13:12:33
Ik heb er zin in! ::bravo::

Nog meer mensen die mee gaan doen?
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Kaaasje op 26-11-2020, 13:20:05
Ik heb nog even om me toch en in te schrijven toch :P
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 26-11-2020, 13:22:42
Vanavond 20 uur begint het volgens mij
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: D*N op 26-11-2020, 13:24:34
Ik heb nog even om me toch en in te schrijven toch :P
::jaja:: Tot 20:00 vanavond!

Na 20:00 ga ik de rollen verdelen en komt de eerste dag online. Verwacht tussen 20:00 en 20:30 de kick-off ::blond::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Vermoljoen op 26-11-2020, 15:07:37
Zin in! Vergeet niet dat je me al een weerwolvenrol beloofde  ;D
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Mitchkox op 26-11-2020, 15:09:58
Mijn eerste lynchstem gaat naar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Mijn tweede lynchstem gaat naar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Mijn derde lynchstem gaat naar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: LuchtManiak op 26-11-2020, 16:15:21

Is dit ook bijgewerkt in de eerste post? Anders raak ik sowieso in verwarring als ik bij de spelregels ga spieken  :P

Edit: never mind ^^ Mag ik mezelf nomineren voor knulligste post van 2020?
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 26-11-2020, 16:19:15
Is dit ook bijgewerkt in de eerste post? Anders raak ik sowieso in verwarring als ik bij de spelregels ga spieken  :P

Lees de regel direct boven je vraag  ;)
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Daisy op 26-11-2020, 17:39:35
Schrapt Mitchkox als eerste eliminatie kandidaat en gaat vol voor Luchtmaniak
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hautoa op 26-11-2020, 17:51:39
Schrapt Mitchkox als eerste eliminatie kandidaat en gaat vol voor Luchtmaniak
::rofl:: dit
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Brtdm op 26-11-2020, 17:53:15

1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
22. Ricardo
23. SpacyColours
24. Ycaris
25. BrtdmAch, ik doe toch maar weer eens een poging. Dan zien jullie ook eindelijk eens de diva in mij naar boven komen.  :o


Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: michael90 op 26-11-2020, 18:04:19
1. monkeysuncle
2. Mitchkox (a.k.a. Queen B )
3. Miek1999
4. Robbie
5. Molfreak
6. Hillo
7. Convans
8. FrankLapidus
9. Sanmol
10. Vermoljoen
11. Mrchipie
12. Molduck
13. DRenziboy
14. Bjorrn
15. Lucy
16. Daisy
17. Jacco
18. HIDM
19. LuchtManiak
20. Hautoa
21. belg
22. Ricardo
23. SpacyColours
24. Ycaris
25. Brtdm
26. michael90
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hautoa op 26-11-2020, 18:05:19
 ::bravo::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: LuchtManiak op 26-11-2020, 18:53:56
Schrapt Mitchkox als eerste eliminatie kandidaat en gaat vol voor Luchtmaniak

On point ::rofl:: Ik moet echt verder gaan lezen dan mijn neus lang is.
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 26-11-2020, 19:09:24
Is dit ook bijgewerkt in de eerste post? Anders raak ik sowieso in verwarring als ik bij de spelregels ga spieken  :P

Edit: never mind ^^ Mag ik mezelf nomineren voor knulligste post van 2020?

Nominatie  ::bravo::
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Ycaris op 26-11-2020, 23:22:55
Mijn eerste lynchstem gaat naar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
:\'( Nou zeg
Titel: Re: [D] DIVA'S - Spelregels & Inschrijving
Bericht door: Hadewychisdemol op 27-11-2020, 01:42:08
Jaaa wat leuk Ycaris! ::bravo::