Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: Aurynn op 5-04-2021, 17:49:19

Titel: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Aurynn op 5-04-2021, 17:49:19
Weerwolven 8 - De RealityNet-Affaire

(https://i.imgur.com/4N1qOk4.jpg)

Het is een maand na de RealityNet-affaire. Mark Rutte is afgetreden nadat hij geen herinnering had aan het manipuleren van Weerwolven van Wakkerdam, waardoor duizenden RealityNetters gedupeerd zijn en niet meer zo snel de Wolven kunnen vinden. Deze affaire leidde tot een groot kamerdebacle en wonderlijk genoeg vond Rutte het tijd om af te treden. Om in zijn woorden te spreken: “Ik heb niet gelogen, ik wás geen wolf en ik heb RealityNet NIET, maar ik herhaal dan ook, NIET om zeep geholpen. Ik ben klaar met jullie, stik in jullie democratie!”.

En daar was het dan. Een leeg gat waar ooit Mark Rutte stond als leider van Nederland. Een grote politieke crisis, want de populisten willen de macht grijpen in Nederland. Met de plannen die zij hebben, is de economie binnen een jaar om zeep geholpen en hebben de Nederlanders geen geld meer voor een fatsoenlijke internetverbinding (iets wat toch wel vereist is om RealityNet te bezoeken). De democratie is geen uitweg meer, dus er moet op andere manieren besluiten gemaakt worden. Wie wordt de nieuwe minister-president? En weten de kamerleden te ontkomen aan het smaad van de populisten? Het is tijd om te strijden voor een nieuwe regering!


---
Zoals je ziet een nieuwe Weerwolven, en deze keer in het thema van Den Haag. Na de enorm geslaagde watchparty van het kamerdebat van afgelopen woensdag kwam het idee om een Weerwolven in deze stijl te doen. Hier even in het kort wat je kunt verwachten:

-> De dag en de nacht duren elk een volle dag. Deadlines gaan om 20:00 zijn.
-> Tijdens de nacht wordt ook bepaald hoe de besluitvorming voor de dag is. Hoe er gekozen gaat worden wie er uit de kamer gezet gaat worden (lynch), ligt helemaal aan jullie. Hierover later meer!
-> 3x niet stemmen = inactief = weg uit de Tweede Kamer. Voor jou hebben we hier geen plek! Jouw zetel mag je niet meenemen.
-> De Populisten kunnen, enkel tijdens de nacht, met elkaar overleggen in de achterkamertjes van het Binnenhof om te bepalen welk kamerlid ze willen lasteren. Verder kun je helaas niet zonder toestemming van de kamervoorzitter, mijzelf, vertrekken naar achterkamertjes om politiek te bedrijven. Alles gebeurt in de Tweede Kamer (dit topic).
-> Je spreekt via de voorzitter en in redelijke taal. Over de vergaderdiscipline komt later meer!
-> Achterkamertjespolitiek mag niet, en screenshots via de media verspreiden is uit den boze.
-> Je hoeft geen hints te gaan zoeken, want daar doe ik niet aan.

Noot: Ik wil niemand beledigen met enig politieke voorkeur en alles is gestereotypeerd voor deze game. Laat elkaar ook in de waarde.
Noot 2: Ik gebruik de termen smaad en laster door elkaar. Ik weet dat er een verschil is, kan deze uitleggen, maar omdat ze zo dichtbij elkaar staan gebruik ik beide termen in dit spel, zodat ik een woord afhankelijk van de tekst kan gebruiken.


Volgorde van de nacht:
Pieter Omzigt
*Sylvana Simons
Esther Ouwehand
*Henk Krol
Populisten
*Geert Wilders
*Jesse Klaver
Jaïr

* = Eenmalig of totdat krachten niet meer nodig zijn

Je kunt je inschrijven door in dit topic je naam bij de inschrijflijst te zetten. Daarnaast zit er een spelelement in waar je leeftijd in meedoet en geslacht (M/V/X). Dit hoeft niet naar waarheid ingevuld te worden (al geef je op dat je 97 bent, prima), maar zet het achter je naam. Bijv: Aurynn (M/27).
Doe dit uiterlijk 15 april 23:59, het spel start 16 april in de avond.

1.
2.
etc. (max. 24)

In de volgende drie posts de rollen.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Aurynn op 5-04-2021, 17:49:29
De Traditionele Politici (Burgers)
(https://i.imgur.com/IkilZK9.png)

De traditionele politici kunnen een rol hebben, maar zij winnen als de burgers winnen.

Pieter Omtzigt - Heeft heldere ingevingen en kan tijdens elke nacht één naam doorgeven van wie hij de politieke achtergrond wilt weten en wat diegene nu allemaal uitspookt in de kamer (ziener).
Sylvana Simons - Wil vooral mensen bij elkaar brengen, of ze nu willen of niet. In de eerste nacht kiest zij twee Kamerleden uit die als een ware Kuzu en Azarkan voor altijd bij elkaar blijven, in lief en leed (cupido).
Esther Ouwehand - Esther heeft compassie en wil altijd de zwaksten beschermen tegen de sterksten. Elke nacht stuurt zij een een groep klimaatactivisten op pad om het kantoor van één van de Kamerleden te blokkeren. Mochten de populisten hier smaad willen plegen, dan kunnen zij er niet in en overleeft het kamerlid het (beschermengel).
Llianne Ploumen - Staat erom bekend dat ze graag praat, maar wordt helaas niet altijd serieus genomen. Als de Kamer er voor kiest om haar weg te sturen, vinden ze het sneu en mag ze toch blijven. Ze heeft dan alleen geen stemrecht meer, al mag ze natuurlijk het een en ander blijven roepen.
Caroline v/d Plas - “Dat zal ze leren!” moet Caroline gedacht hebben toen ze per tractor de kamer binnenreed. Mocht zij belasterd worden of weggestemd worden uit de Kamer, dan laat ze zich niet kennen. Via een van tevoren gestuurde nota aan de Kamervoorzitter (dit mag ze zo vaak wijzigen als ze wilt), laat ze weten met de traktor iemand anders mee te slepen de Kamer uit (jager).
Kees v/d Staaij - Als langstzittend Kamerlid heeft hij al heel wat smaad en laster meegemaakt. Door één keer smaad van de populisten zal hij niet de Kamer verlaten. De tweede keer is echter te veel.
Jaïr - Als razende reporter wil hij overal op de hoogte van zijn. Niemand weet hoe hij in de kamer is gekomen. Elke nacht mag hij van één kamerlid via de Kamervoorzitter horen of diegene zijn kracht heeft gebruikt. Wat dit is, weet Jaïr helaas ook niet.
Willekeurig kamerlid (met naam) - Dit zijn normale Kamerleden zonder extra kracht. Bij de start van het spel zullen zij wel een naam krijgen, zodat ze niet helemaal anoniem en niets waard zijn.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Aurynn op 5-04-2021, 17:49:36
De Populisten (Weerwolven)
(https://i.imgur.com/bM31qOL.png)

Hieronder staan de populisten (weerwolven) in dit spel. Van tevoren wordt er niet bekendgemaakt hoeveel populisten er meedoen.

Thierry Baudet - Thierry Baudet staat nogal bekend als een draaikont. Naast dat hij populist is, kan hij één keer in het gehele spel zijn stem overdag over wie de kamer moet verlaten veranderen via een PM aan de Kamervoorzitter (Aurynn).
Henk Krol - Henk Krol is een populist die groot ervaring heeft met afsplitsingen en het wisselen van partijen. Hij kan éénmalig, vanaf nacht twee, een speler naar keuze veranderen in een populist. Deze persoon verliest de oude krachten en wordt een normale populist.
Geert Wilders - Geert Wilders is een populist, maar op een aantal gebieden wil hij toch sociaal zijn. Eenmalig in het spel mag hij een poging tot smaad ongedaan maken door een PM privé naar de kamervoorzitter (Aurynn) te sturen.
Dion Graus - Het is onbekend of Dion Graus in de kamer aanwezig is of dat hij bezig is met z’n andere liefde voor dieren. Mocht hij in de kamer zijn, is het een normale populist.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Aurynn op 5-04-2021, 17:49:43
De Lobbyisten (Neutraal)
(https://i.imgur.com/YU1ctzN.png)

De lobbyisten zijn neutraal. Zij zijn niet uitgesproken populist, maar ook niet traditioneel. Zij hebben elk een andere tactiek om in de nieuwe regering te komen en dus te winnen.

Jesse Klaver - Heeft soms populistische neigingen, maar wil toch ook wel graag traditioneel kamerlid zijn. Kan iemand extra belasteren, maar ook heel goed de smaad van de populisten ongedaan maken. Dit kan allebei voor het einde van de nacht (heks).
In de eerste nacht geeft Jesse Klaver aan de Kamervoorzitter door bij welk team hij wil aansluiten: de populisten of de traditionelen. Hij wint dan mee als één van beide teams winnen.
Kuzu en Azarkan - Kunnen niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar. In andere Weerwolfspellen bekend als de geliefden. Zijn beide goed of beide slecht? Dan winnen ze met dat team mee. Zijn ze uit twee verschillende teams? Dan zullen ze samen tot het einde moeten overblijven.
Wybren van Haga - Wybren is bekend met het roven van zetels en gaat hier slinks mee om. Vanaf dag 2 kan hij bij de stemming wie er de Kamer uitgezet kan worden ervoor kiezen (hetzij in het openbaar, hetzij via PM aan de Kamervoorzitter) om de rol van dat Kamerlid over te nemen. Let op: Ook van Haga moet zich houden aan de deadline van 20:00. Afhankelijk van welke rol van Haga krijgt wordt hij populist, traditioneel of een andere lobbyist.
Rita Verdonk (en haar Marionet) - Al jaren uit de kamer, maar staat op de loer om weer een plekje in de kamer in te nemen. Voor het einde van de nacht (vanaf nacht twee) mag Rita Verdonk een bericht sturen naar de Kamervoorzitter dat ze graag de invloed wil uitoefenen aan degene die ter lastering gebracht wordt. Deze persoon zal niet doodgaan, maar doorgaan als Marionet van Rita. Rita weet niet wie dit is en voor de rest van de Kamer zal het lijken alsof er niemand belasterd. Rita kan winnen door samen met haar marionet in de Kamer over te blijven.
Als alle populisten de Kamer hebben moeten verlaten, of als Rita de Kamer heeft verlaten, kan de marionet andere Kamerleden ter lastering brengen. Het kan in theorie dus zijn dat er na een nacht twee Kamerleden belasterd zijn. Als de marionet per ongeluk Rita belasterd, zullen zij beiden uit de Kamer gezet worden. De marionet wil tot het einde overblijven. Rita wint met de marionet mee, ook al is Rita dood.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: LuchtManiak op 5-04-2021, 18:05:31
Super leuk bedacht Aurynn  ::bravo::

1. LuchtManiak (M/26)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: MitchK op 5-04-2021, 18:09:48

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 ::bravo::
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: FrankLapidus op 5-04-2021, 18:13:46
Wat leuk! ::bravo::

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Nieky op 5-04-2021, 18:21:07
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5
6.
7.
8.
9.
10.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: mrchipie op 5-04-2021, 18:26:07
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6.
7.
8.
9.
10.
Super leuk!
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: hillo op 5-04-2021, 18:28:18
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7.
8.
9.
10.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Ricardo op 5-04-2021, 18:28:51
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8.
9.
10
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Vermoljoen op 5-04-2021, 18:29:16
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9.
10.

Veel zin in! Super origineel en actueel thema!  ::bravo::
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Molfreak Arno op 5-04-2021, 18:29:53
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Molfreak (M/18)
7.
8.
9.
10.
Super leuk!
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affiare ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Swifty op 5-04-2021, 18:31:19
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11.
12.
13.
14.
15.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: michael90 op 5-04-2021, 19:06:52
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12.
13.
14.
15.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Convans op 5-04-2021, 19:10:52

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13.
14.
15.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 5-04-2021, 19:12:41
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14.
15.

Voel me nog redelijk jong in dit gezelschap  ::)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Daisy op 5-04-2021, 19:19:02
Why not :)

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15.
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: putyourHANSup! op 5-04-2021, 19:38:09
16 april starten, tegen dan heb ik vast weer wat meer tijd. En het is al even geleden dat ik hier meedeed aan weerwolven. En dit heerlijke thema laat ik niet schieten :D

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Chardo op 5-04-2021, 19:39:38


1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Brent op 5-04-2021, 19:41:51
(https://static.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2016/06/06/9d18ef24-1c2d-11e6-8549-153060f1933f_web_scale_0.1237186_0.1237186__.jpg)

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)

Ik meen het hé!

http://www.youtube.com/watch?v=Idc2mkS-QLk
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Fabiann op 5-04-2021, 20:05:41
Klinkt leuk! ::ok::

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Brtdm op 5-04-2021, 20:17:51
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: mrchipie op 5-04-2021, 21:21:57
HET IS BRTDM IK WEET HET ZEKER! ;D
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: MitchK op 5-04-2021, 21:24:43
Nummer 7 is het geluksgetal. In de politiek heb je veel geluk nodig!

Even kijken wie nummer 7 op de lijst is...

RICARDO. Ik ben eruit. Ricardo is een wolf!
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Ycaris op 6-04-2021, 04:56:23
Ik wil graag nummer 21. Is er iemand die 20 wil bezetten?
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: monkeysuncle op 6-04-2021, 07:12:54
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20.
21. Ycaris

There ya go
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Kaaasje op 6-04-2021, 09:35:00
Voor een klein spel zou ik wel tijd moeten hebben  :D

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20. Kaaasje (F/31)
21. Ycaris
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: wouterv op 6-04-2021, 11:34:57
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20. Kaaasje (F/31)
21. Ycaris
22. Wouterv (M/30)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: D*N op 6-04-2021, 18:30:16
1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20. Kaaasje (F/31)
21. Ycaris
22. Wouterv (M/30)
23. D*N (V/17)

(https://media2.giphy.com/media/hWGhxXRWSgIWAYKzOA/giphy.gif)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Ycaris op 6-04-2021, 18:36:00
Merci Monkeysuncle  ::ok::

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20. Kaaasje (F/31)
21. Ycaris (V/91) (ik ben wel de oudste hè!)
22. Wouterv (M/30)
23. D*N (V/17)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Sanmol op 6-04-2021, 20:35:43
Enfin, omdat ik gevraagd was.

1. LuchtManiak (M/26)
2. MitchK (M/26)
3. FrankLapidus (M/19)
4. Nieky (M/27)
5 Mrchipie (M/19)
6. Hillo (M/30)
7. Ricardo (M/20)
8. Vermoljoen (M/16)
9. Molfreak (M/18)
10. Swifty (V/47)
11. Michael (M/90)
12. Convans (M/64)
13. Monkeysuncle (M/47)
14. Daisy (V/36)
15. putyourHANSup! (M/25)
16. Chardo (M/17)
17. Brent (V/58)
18. Fabiann (M/29)
19. Brtdm (M/21)
20. Kaaasje (F/31)
21. Ycaris (V/91) (ik ben wel de oudste hè!)
22. Wouterv (M/30)
23. D*N (V/17)
24. Sanmol (X/20)
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: mrchipie op 6-04-2021, 20:45:10
Leuke groep ::bravo::
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Swifty op 13-04-2021, 20:40:22
Nog 3 dagen ::hyper::

Lang geleden dat we geweerwolfd hebben :D
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Aurynn op 13-04-2021, 22:55:36
Ik kan alvast mededelen dat jullie vrijdag overdag jullie rol toegestuurd zullen krijgen, waarna om 18:00 er een spoeddebat plaatsvindt om te bepalen wie het volgende debat mag aanvragen (burgemeester). Ik kijker alvast naar uit. En vergeet niet via de voorzitter te spreken!
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: KingLennart op 13-04-2021, 23:08:56
Weerwolven lijkt me een keer leuk, ken het niet...
Maar ik laat hem nu even schieten. Heb het buiten WIDMO / RN veel te druk nu...

Doe graag een keer mee (en laat me graag de weg wijzen) als ik het wat rustiger heb!
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Brtdm op 14-04-2021, 14:59:48
ohja, deze chaos begint ook bijna weer :o  ;D
Titel: Re: [RNA] RealityNet-Affaire ~ Speluitleg en inschrijving
Bericht door: Daisy op 14-04-2021, 18:07:54
Weerwolven lijkt me een keer leuk, ken het niet...
Maar ik laat hem nu even schieten. Heb het buiten WIDMO / RN veel te druk nu...

Doe graag een keer mee (en laat me graag de weg wijzen) als ik het wat rustiger heb!

Volgens de openingspost is er een max van 24, dus je had er sws niet meer bij gekunt.

Maar er komt vast nog wel eens een kans. ::jaja::