Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Zap! => Topic gestart door: Robbieazerty op 23-01-2021, 20:35:43

Titel: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 20:35:43
(https://i.ibb.co/HCNyYW2/reface-1610663369267-280.gif)

Dit is een versimpelde versie van Dead of Winter (https://boardgamegeek.com/boardgame/150376/dead-winter-crossroads-game). Jullie spelen in 2 aparte groepen. Je zal moeten samenwerken, maar hebt ook je eigen doelstelling. Je wint enkel punten als je die doelstelling behaalt.

Ieder start met 2 survivors. Alle survivors leven samen in een kolonie en starten daar ook het spel. Daarnaast zijn er 6 andere locaties waar de survivors heen kunnen. Daar liggen items die je kan doorzoeken. De meeste doelstellingen zullen dan ook dingen zijn als 'Als het spel eindigt, moet je 5 medicijnkaarten in handen hebben.' en daarvoor zal je dus items moeten doorzoeken.

ACTIES & ACTIEPUNTEN
Ieder heeft zoveel actiepunten als ie survivors heeft +1. Dus aan de start heeft iedereen 3 actiepunten (want je hebt 2 Survivors, dus 2 + 1 = 3). Je kan Survivors verliezen, waardoor je minder actiepunten hebt, maar je kan ook nieuwe Survivors vinden, waardoor je meer actiepunten hebt.

Elke dag mag je acties doen met je Survivors. Sommige kosten actiepunten, andere zijn gratis. Je hoeft niet te wachten tot je aan de beurt bent, maar het is soms wel handig om met anderen af te spreken, aangezien er beperkte plaats is op de locaties waar je naartoe kan gaan.

Acties die actiepunten kosten:
- Barricade plaatsen: door een barricade te plaatsen op een plek waar normaal een zombie zou verschijnen, voorkom je dat er daar een zombie geplaatst wordt. De zombie breekt die barricade wel, maar gaat dan weg. Een 2e zombie zou die plaats dan vervolgens wl innemen.
- Zoeken: Op een locatie buiten de kolonie kan je items zoeken. Ik stuur je dan wat je gevonden hebt en wat je ermee kan doen.
- Aanvallen: Je kan een zombie aanvallen. Deze sterft sowieso, maar ik moet de 12-zijdige dobbelsteen rollen om te kijken hoe hard de zombie heeft terug gevochten. Er zijn 6 lege kanten op de dobbelsteen, die geen gevolg hebben. Er zijn 5 zijden die een wonde opleveren en er is 1 zijde die jouw Survivor instant dood maakt. Je kan ook een Survivor aanvallen (misschien is dit nodig voor sommige doelstellingen). Als je dat doet, krijgt die Survivor een wonde. Bij 3 wonden is de Survivor dood.

Gratis acties:
- Item spelen
- Survivor verplaatsen: elke Survivor mag per ronde (dus per dag) n keer naar een andere locatie verplaatsen. Dan komt ie echter wel buiten en loopt ie kans om zombies tegen te komen, dus ik rol dan de 12-zijdige dobbelsteen weer (zelfde resultaten als hierboven bij het aanvallen van een zombie)
- Voedselkaarten inleveren: hiermee lever je voedsel aan de kolonie. 1 blik eten geeft voeding aan 2 Survivors.
- Items vragen/geven: Je mag aan medespelers vragen om specifieke kaarten. Als jullie allebei een Survivor hebben die op dezelfde locatie staan, mag je items geven/uitwisselen.

EINDE DAG
De dag stopt om 22u, dan is een speelronde voorbij en pas ik het spel als volgt aan:
1. Eten
Iedere Survivor die in de kolonie zit, moet eten hebben (de survivors op andere locaties trekken hun plan en vinden daar automatisch eten). Jullie moeten dus zorgen dat er voldoende eten in de kolonie aanwezig is om iedereen te voeden. De eerste keer dat er neit genoeg voedsel is, gebeurt er nog niets, maar telkens je daarna voedsel te kort hebt, sterft er een Survivor.
2. Zombies
Op alle locaties (de kolonie en de 6 andere) verschijnen er zombies afhankelijk van het aantal Survivors dat er op die locatie zijn. In de kolonie komt er n zombie per 2 aanwezige Survivors (naar boven afgerond) en op de andere locaties komt er 1 zombie per aanwezige Survivor. Er zijn beperkte plaatsen om zombies toe te voegen. Als alle plaatsen vol zijn en er moet een zombie toegevoegd worden, betekent het dat de locatie "overrun" is en de zombies binnen dringen. Als dat gebeurt, wordt de Survivor met het laagste getal automatisch gebeten. Deze sterft, verandert in een zombie en valt de volgende Survivor met het laagste getal op die locatie aan. De speler die die Survivor beheert, heeft 2 opties: 1) Kies ervoor om die Survivor te laten sterven. In dat geval wordt de volgende Survivor met laagste getal niet gebeten en stopt het verspreiden van de beet. 2) Een gokje wagen en met de dobbelsteen gooien (dat doe ik voor jou). Het is een 12-zijdige dobbelsteen met 6 lege zijden en 6 zijdne met een symbool. Als er een lege zijde wordt gerold, overleeft de Survivor de aanval en stopt het verspreiden van de beet. Als er een symbool gerold wordt, sterft je Survivor en wordt de volgende Survivor met het laagste getal op die locatie aangevallen.
3. Eindtijd spel instellen
Als er Survivors gestorven zijn, gaat er per Survivor 12 uur tijd af van jullie deadline. Hoe meer Survivors overlijden, hoe minder tijd jullie dus hebben om je doelstelling te bereiken. Jullie starten met 10 dagen (240 uur).
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 20:36:24
LOCATIES
(https://i.ibb.co/6rgjjD4/0-Kolonie.jpg)
Dit is de kolonie waar alle survivors wonen. Hier starten jouw 2 Survivors dus ook, samen met de Survivors van je medespelers.
Op het einde van de dag moet er per 2 Survivors die hier aanwezig zijn n blik voedsel ingeleverd worden.
Er moeten dus voedsel items gespeeld worden om voedsel in de kolonie te brengen.

De kolonie heeft zes plaatsen waar zombies binnen kunnen dringen. Op elke plaats kunnen 3 zombies staan, maar als er een 4e komt, breken ze binnen en vallen de Survivor met het laagste getal aan. (zie deeltje onder Zombies in de bovenste post).
Telkens er een Zombie in de kolonie geplaatst moet worden, begin ik te tellen vanaf plaats 1.
BVB: Zoals ik zei zijn er 6 plaatsen. Als er 8 zombies komen, dan komt er eentje op plaats 1, dan op plaats 2, dan 3, 4, 5, 6 en de volgende weer naar 1 en dan naar 2. Dan zijn er 8 zombies geplaatst. (het wordt gaandeweg tijdens het spel wel duidelijker ;) )

Vervolgens zijn er zes locaties buiten de kolonie waar jullie naartoe kunnen om items te zoeken.
Hier zie je de namen van de locaties, hoeveel Survivor er maximum naartoe kunnen en hoeveel zombies er kunnen staan voordat ze binnen dringen en aanwezige Survivors aanvallen.
Daarnaast duiden de symbolen aan wat voor soort items je op die locatie kan vinden. Links staan de items waarvan er op die locatie de meeste te vinden zijn en rechts de minste.

Bvb
(https://i.ibb.co/94nWN16/1-Politiebureau.jpg)
Op het politiebureau kunnen maximum 3 Survivors aanwezig zijn en maximum 4 zombies. Als er een 5e zombie geplaatst moet worden, breken ze dus naar binnen.
Verder zie je dat er op deze locatie vooral wapens te vinden zijn. Dan benzine, tools, voedsel en Survivors.

De andere locaties zijn:
(https://i.ibb.co/hRV2PQb/2-Supermarkt.jpg)
(https://i.ibb.co/10SG4Pz/3-School.jpg)
(https://i.ibb.co/yQF1gJP/4-Bibliotheek.jpg)
(https://i.ibb.co/GcmwVyK/5-Ziekenhuis.jpg)
(https://i.ibb.co/zQ28Znt/6-Tankstation.jpg)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 20:39:51
Susdus heeft de volgende verdeling gemaakt:

**Dead of Winter**:
*Groep 1*: D'N, Daisy, Susdus, Vermoljoen & Ycaris
*Groep 2*: de_witte, LuchtManiak, michael90, Mitchkox & monkeysuncle

Ik ga na WIDM aparte topics starten.

Vervolgens stuur ik jullie:
- 2 Doelstellingen: Je moet er hiervan eentje kiezen. Dat wordt jouw doelstelling die je moet vervullen om dit spel te winnen.
- 4 Survivors: Hieruit mag je er 2 kiezen waarmee je het spel wil starten.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 22:00:52
Oh, ik heb het zoeken nog niet uitgelegd.

ZOEKEN
Op een locatie kan je dus naar items zoeken. Dat kost een actiepunt. Je doet het door naar een locatie te gaan met een Survivor (als die nog niet vol staat met andere Survivors)(en remember: telkens je een survivor verplaatst, rol ik de 12-zijdige dobbelsteen om te kijken of ie het wel overleeft). Vervolgens post je bij die locatie dat je wil zoeken. Ik pm je dan wat het bovenste item is. Je mag dan beslissen of je dat item houdt f je mag posten dat je verder zoekt. Dan pm ik het 2e item op de stapel.
MAAR: als je verder zoekt, maak je lawaai. Op het einde van de dag rol ik voor elke keer dat er lawaai gemaakt is een 6-zijdige dobbelsteen. Als ik 1, 2 of 3 gooi, komt er een zombie op dat lawaai af. Dus wees voorzichtig!


Jeetje wat een uitleg, vat het eens kort samen?
Wat moet je doen?
Je doelstelling halen voordat de tijd om is. Per Survivor die sterft gaan er 12 uur van die tijd af.
De meeste doelstellingen zijn dingen als "Zorg dat je x aantal van dit soort item hebt". Bvb 4 benzine. Dus dan moet je naar locaties gaan om die items te vinden.

Waar moet ik op letten?
- Op het einde van de dag moeten Survivors die in de kolonie zijn gevoed worden. Daarvoor moet je tijdens de dag al voedselkaarten gespeeld hebben om voeding in de kolonie te brengen. 1 blik voedsel geeft eten aan 2 Survivors.
- Als je een zombie aanvalt, gaat die sowieso dood. Maar ik gooi met een 12-zijdige dobbelsteen waar 6 lege vlakken op staan (dan gebeurt er niets), 5 vlakken waarbij je Survivor een wonde krijgt en 1 waarbij je Survivor instant dood gaat.
- Elke Survivor mag per dag maar n keer verplaatsen. Voor elke verplaatsing rol ik de 12-zijdige dobbelsteen om te kijken of je Survivor onderweg niet aangevallen geweest is.
- Op het einde van de dag voeg ik zombies toe aan de locaties. In de kolonie is dat 1 zombie per 2 aanwezige Survivors. Op de andere zes locaties is dat 1 zombie per aanwezige Survivor.
- Als je laatste Survivor sterft, krijg je automatisch een nieuwe toegewezen. Let op dat je in het spel n actiepunt hebt plus 1 actiepunt per Survivor. Dus als je weinig Survivors hebt, kan je minder acties uitvoeren.

Puntentelling
Iedereen die hun doel bereikt heeft als de tijd om is, wint 3 punten voor Zap!
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 22:59:11
Oh en nog iets.  :-[ :-X ;D

Maar het is kort!

Op sommige items zal staan dat je het uit kan rusten.
Dat doe je door te posten dat je item X wil uitrusten bij Survivor Y (een van jouw Survivors dus). Vanaf dat moment heeft die Survivor dat item vast. Je kan ongelimiteerd items bij Survivors uitrusten.


En als je Survivor sterft, ben je dat item ook kwijt!
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2021, 23:21:25
OK, alles is verstuurd.  ::zweet::

Sorry, wat doe ik jullie ook aan ::sorry::
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 12:26:28
Citaat
Nog wat vragen:

-> Zijn de acties van de personages gratis acties of kosten die ook actiepunten?
De acties van de personages kosten geen actiepunt. Tenzij het erbij staat, bvb "Bij het zoeken, mag je..." dan moet je een actiepunt spenderen om te zoeken en dan mag je dus doen wat er bij die survivor staat beschreven.

Citaat
Wat zijn hulpeloze survivors?
Het wordt bekeken als kleine kinderen of hele oude mensen die in je kolonie wonen. Die moeten dus wel eten om te overleven, maar kunnen verder helemaal niks.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 12:44:12
Ik heb de puntentelling aangepast om alle moeite toch ietsje meer waar te maken.

Puntentelling
Iedereen die hun doel bereikt heeft als de tijd om is, wint 3 punten voor Zap!
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 15:45:00
Vraag gekregen:
Moet je elke ronde met je Survivor ergens naartoe gaan?

Antwoord: nee hoor!
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 16:08:53
Ik ga de doelstellingen nog even extra nakijken want door het verwijderen van sommige elementen uit het spel zijn sommige t makkelijk geworden. Waarschijnlijk verhoog ik bij sommige doelen waar je bvb 3 voedsel moet hebben het aantal een beetje...

Sorry had ik eerder over moeten denken.   :-[Heb vanavond tijd om te updaten.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: de_witte op 24-01-2021, 16:15:16
mogen we dan ook wachten met kiezen van onze doelen? ::hypocriet::
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 16:56:27
Ja  :)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 17:50:32
Ik heb aangepaste doelen verstuurd. Als je niets ontvangen hebt is er dus niks aan de hand.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: monkeysuncle op 24-01-2021, 18:01:19
Volgende vraag (arme Robbie): de items die je hebt buiten de uitgeruste items, houd je die als je laatste survivor sterft en er een nieuwe komt?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 19:12:31
Volgende vraag (arme Robbie): de items die je hebt buiten de uitgeruste items, houd je die als je laatste survivor sterft en er een nieuwe komt?
::oink::

Goed dat je het zegt, die regel was ik vergeten te typen en is wel redelijk belangrijk. OMG sorry allemaal ::sorry::

Inderdaad krijg je dus automatisch een nieuwe Survivor als je laatste sterft, maar als straf ben je wel alle items die je op handen had kwijt!
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Susdus op 24-01-2021, 19:18:57
::oink::

Goed dat je het zegt, die regel was ik vergeten te typen en is wel redelijk belangrijk. OMG sorry allemaal ::sorry::

Inderdaad krijg je dus automatisch een nieuwe Survivor als je laatste sterft, maar als straf ben je wel alle items die je op handen had kwijt!
Oh, uit de PM had ik het anders genterpreteerd dus good to know!


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 19:20:41
Je mag je keuze nog aanpassen hoor.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Susdus op 24-01-2021, 19:24:32
Nah, volgensmij is het alternatief niet veel beter dus ik blijf maar hier bij  ::rofl:: 
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Vermoljoen op 24-01-2021, 19:25:16
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: D*N op 24-01-2021, 19:46:29
(https://media1.tenor.com/images/8dc9166d6d96e650ee6798be3eaef47f/tenor.gif?itemid=8775567)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 19:53:18
(http://cimg.tvgcdn.net/i/2016/10/12/c9c76f4a-417e-4537-84fd-bc2b10b0294f/negan-laughing.gif)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2021, 21:09:35
Citaat
Even checken, je hoeft binnen je eigen groepje survivors de items toch niet toe te wijzen? Dwz als 1 survivor buiten de kolonie voedsel of wapens vindt, dan kan de ander dat gebruiken?
Ja klopt, als almighty God (speler) kan je aan je eigen survivors geven wat je wil. En ook overdragen, zonder dat ze samen staan.
Dus als je Survivor 1 een wapen vindt in het politiebureau, mag je dat bij Survivor 2 uitrusten.

Citaat
En ook een check, kan je een wapen ook "ontuitrusten"? En dan bv bij de andere survivor "uit te rusten" op dezelfde manier als ik boven beschrijf?
Ja  ::jaja::
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Ycaris op 25-01-2021, 04:19:24
De boel nog maar een keer gelezen en langzamerhand wordt het me een beetje duidelijk.
Toch nog wel een boel vragen:
Citaat
Ieder heeft zoveel actiepunten als ie survivors heeft +1. Dus aan de start heeft iedereen 3 actiepunten (want je hebt 2 Survivors, dus 2 + 1 = 3).
Dit is per ronde, toch?

Citaat
- Zoeken: Op een locatie buiten de kolonie kan je items zoeken. Ik stuur je dan wat je gevonden hebt en wat je ermee kan doen.
Kun je hier nog bepaalde zoektechnieken toepassen, of is het gewoon 'ik zoek' en dan krijg je de bovenste kaart van de stapel ofzo?

Citaat
Wat moet je doen?
Je doelstelling halen voordat de tijd om is.
Citaat
'Als het spel eindigt, moet je 5 medicijnkaarten in handen hebben.'

Als je je doelstelling haalt vrdat de tijd om is, ben jij dan klaar met het spel? Trekken jouw survivors zich dan terug? Of moet je die doelstelling volhouden tot het eind van het spel? En als iedereen zijn doel heeft gehaald (als dat mogelijk is hoor) stopt het spel dan voortijdig?

We hebben allemaal 4 survivors gekregen. We kiezen er elk twee om mee te beginnen. Wat gebeurt er met die andere 2? Zijn dat de volgende survivors die je krijgt? Of worden die juist uit het spel verwijderd?

Heeft het nut om een survivor uit te rusten met een wapen of iets anders? Wat kan de survivor daarmee? Want je hoeft een survivor niet uit te rusten met medicijnen om zijn/haar wonden te kunnen verzorgen, toch?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 25-01-2021, 07:55:02
Dit is per ronde, toch?
Per ronde inderdaad (en een ronde is elke dag van 22u tot 22u)

Citaat
Kun je hier nog bepaalde zoektechnieken toepassen, of is het gewoon 'ik zoek' en dan krijg je de bovenste kaart van de stapel ofzo?
Bovenste kaart van de stapel. Je mag dan lawaai maken om de 2e kaart ook te bekijken. Dan mag je 1 van de 2 kaarten houden. Zint het je nog niet, mag je nog lawaai maken etc etc. Maar per lawaai dat er op een locatie is, maak je kans dat er zombies op af komen. Per lawaai rol ik op het einde van de dag (om 22u) een dobbelsteen. Bij 1 tot 3 komt er een zombie, bij 4-6 niet.

Citaat
Als je je doelstelling haalt vrdat de tijd om is, ben jij dan klaar met het spel? Trekken jouw survivors zich dan terug? Of moet je die doelstelling volhouden tot het eind van het spel? En als iedereen zijn doel heeft gehaald (als dat mogelijk is hoor) stopt het spel dan voortijdig?
Nee, je moet het tot het einde van de apocalyps overleven. Als jouw Survivors allemaal dood gaan, raak je al je kaarten kwijt. Het spel blijft dus sowieso door duren. Jullie kunnen wel Survivors opofferen door elkaar aan te vallen om de deadline naar achter te laten gaan. :)

Citaat
We hebben allemaal 4 survivors gekregen. We kiezen er elk twee om mee te beginnen. Wat gebeurt er met die andere 2? Zijn dat de volgende survivors die je krijgt? Of worden die juist uit het spel verwijderd?
Ze komen onderaan de stapel Survivors. Er waren er nog 8 over. Dus de Survivors die jullie niet kiezen, komen onder die 8 te liggen.

Citaat
Heeft het nut om een survivor uit te rusten met een wapen of iets anders? Wat kan de survivor daarmee? Want je hoeft een survivor niet uit te rusten met medicijnen om zijn/haar wonden te kunnen verzorgen, toch?
Nee, de medicijnen slikt ie meteen in en daarmee verwijder je een wonde. En benzine bvb kan je ook gewoon spelen, die is dan ook op. Als het een item is dat je moet uitrusten om te kunnen gebruiken, dan meld ik dat erbij. Bij je start items zit niks dat uitgerust moet worden.
Wapens moeten wel uitgerust worden, om aan te geven welke Survivor ermee rond loopt. Normaal als je een zombie aanvalt met de blote vuisten, rol ik een dobbelsteen  om te kijken of jij geen wonde krijgt of dood gaat. Maar als je bvb een wapen hebt, staat daarbij dat je 1 keer per ronde bij het aanvallen niet met die dobbelsteen hoeft te gooien.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: monkeysuncle op 25-01-2021, 10:36:09
Robbie, nog een vraag over zoeken. Kost het bekijken van een tweede item ook een tweede actiepunt? Want anders kan je gewoon 20 keer zoeken op een locatie als het geluid je toch niet uitmaakt.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 25-01-2021, 13:46:41
Robbie, nog een vraag over zoeken. Kost het bekijken van een tweede item ook een tweede actiepunt? Want anders kan je gewoon 20 keer zoeken op een locatie als het geluid je toch niet uitmaakt.
Verder zoeken met geluid kost geen actie. Je item houden en nog eens naar een ander item zoeken wellen.

MAAR: Je kan maximum 4 keer geluid maken op een locatie.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: monkeysuncle op 25-01-2021, 15:10:33
Nog een vraagje: bij een tweede keer voedseltekort in de kolonie staat dat er dan 1 survivor sterft. Is dat ook de laagste qua nummer, of is dat random? Of nog anders?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: de_witte op 25-01-2021, 17:38:46
nog een vraag:

Wat gebeurt er eigenlijk met voedsel dat over is in de kolonie?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: michael90 op 25-01-2021, 17:41:35
nog een vraag:

Wat gebeurt er eigenlijk met voedsel dat over is in de kolonie?
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 25-01-2021, 17:44:45
Nog een vraagje: bij een tweede keer voedseltekort in de kolonie staat dat er dan 1 survivor sterft. Is dat ook de laagste qua nummer, of is dat random? Of nog anders?
Laagste nummer  ::jaja::

nog een vraag:

Wat gebeurt er eigenlijk met voedsel dat over is in de kolonie?
Het is voedsel in blik, dus dat blijft gewoon goed tot de volgende dag. (en daarna, het vervalt niet)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 25-01-2021, 23:36:11
Ik ben Dead of Winter aan het overlopen en van 0 gestart, want heb vandaag tussendoor geen overzicht bij kunnen houden. Even geduld dus nog en dan komt de info van de voorbije dag.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: monkeysuncle op 26-01-2021, 14:18:30
Regelvraagje: de deadlines nemen bij dooie survivors soms stapjes terug. Hoe zit het met de nachten, welke gaan nog plaatsvinden? Vindt er na de laatste 22:00 nog een nacht plaats?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 26-01-2021, 17:40:28
Regelvraagje: de deadlines nemen bij dooie survivors soms stapjes terug. Hoe zit het met de nachten, welke gaan nog plaatsvinden? Vindt er na de laatste 22:00 nog een nacht plaats?
Ja, op de deadline gebeurt de laatste nacht (eten en zombies). Je doelstelling moet dus tot en met het einde daarvan geldig zijn.

Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: de_witte op 26-01-2021, 18:17:01
ook als de deadline 10u wordt?
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: monkeysuncle op 26-01-2021, 18:31:49
Een voor de hand liggende vraag misschien: je kunt vast geen barricade bouwen op een plek waar een zombie staat
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Daisy op 26-01-2021, 19:50:12
(https://i.ytimg.com/vi/blHKW1wRtAw/maxresdefault.jpg)

Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 26-01-2021, 19:51:49
ook als de deadline 10u wordt?
Ja, het spel eindigt met een eindfase.

Een voor de hand liggende vraag misschien: je kunt vast geen barricade bouwen op een plek waar een zombie staat
Nee, want daar staat een zombie. Tenzij je die eerst afmaakt, kan je daar niets bouwen.
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: D*N op 26-01-2021, 21:17:32
@Daisy ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Lucy op 26-01-2021, 22:36:04
(https://i.ytimg.com/vi/blHKW1wRtAw/maxresdefault.jpg)Weet Daisy wat voor plaatje ze post? ::hypocriet::

(Ik deed verder niet per ongeluk haar bericht veranderen in plaats van citeren of zo hoor)
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: Robbieazerty op 31-01-2021, 20:47:30
Iedereen behalve Mitchkox is geslaagd.

Iedereen behalve Mitchkox heeft dus 3 punten.


 ::hug:: Mitchkox
Titel: Re: TWD - Dead of Winter (+++)
Bericht door: MitchK op 31-01-2021, 21:50:41
Iedereen behalve Mitchkox is geslaagd.

Iedereen behalve Mitchkox heeft dus 3 punten.


 ::hug:: Mitchkox

Ik vond mijn doelstellingen stom ::rofl:: en ik snapte het spel niet. Al vond ik het wel leuk met al die bekende namen ::bravo::