Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Zap! => Topic gestart door: D*N op 3-04-2021, 20:32:31

Titel: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 3-04-2021, 20:32:31
(https://i.ibb.co/MSzqVN1/zap.png) (https://ibb.co/F3QGw7Y)

Na drie mooie seizoenen Zap! is het misschien leuk eens terug te blikken op de leukste momenten. Dit heb ik zelf ook gedaan na drie seizoenen Survivor en gezien ik Robbie zijn welverdiende rust gun dacht ik, hey ik heb alle drie de seizoenen meegemaakt ik kan dit lijstje maken en toelichten. Dus komende week ga ik hier van 15 naar 1 de leukste momenten posten met wat (hopelijke leuke) toelichting. Op welke plaats iets staat doet er eigenlijk niet heel veel toe, iedereen heeft z'n eigen mening. Laten we vooral drie seizoenen Zap! vieren! Want het is nu een ware trilogie  ::bravo::.

  15                           14                           13                           12                           11                         
(https://i.ibb.co/6tDWjhq/zapicoon15.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/S6sjtKV/zapicoon14.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/sjNk0RM/zapicoon13.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/44xzvky/zapicoon12.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/kXj7Y5x/zapicoon11.png) (https://imgbb.com/)
  10                           9                             8                             7                             6                         
(https://i.ibb.co/ctx8qvY/zapicoon10.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/fkWWJG6/zapicoon9.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/NZZ4MFG/zapicoon8.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/kJDVbnq/zapicoon7.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/)
  5                            4                             3                             2                              1       
(https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/) (https://i.ibb.co/MZNHdkF/zapicoonvraagteken.png) (https://imgbb.com/)


Jullie mogen tussendoor gewoon reageren, ik zal zorgen dat er genoeg tijd tussen de momenten zit ::ok::. Welk Zap! moment was het leukste? Het meest iconisch? Het meest dramatisch?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 3-04-2021, 20:39:31
Oeh leuk! Ik zit er klaar voor. ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Lucy op 3-04-2021, 20:39:57
Oeeehhh ::hyper::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 3-04-2021, 20:44:14
Oehh, leuk!

Nu kan i ksit backen en relaxen en meekijken!  ::bravo::

Ik weet niet heel veel meer van het eerste seizoen. Enkel
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
. En van het 2e seizoen weet ik nog vooral
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 3-04-2021, 21:04:04
(https://i.ibb.co/6tDWjhq/zapicoon15.png) (https://imgbb.com/)  15. Winter is Coming!
Dead of Winter, The Walking Dead, Seizoen 3


(http://i5.photobucket.com/albums/y153/dustytrooper/AnimatedZombie.gif) (http://i5.photobucket.com/albums/y153/dustytrooper/AnimatedZombie.gif) (http://i5.photobucket.com/albums/y153/dustytrooper/AnimatedZombie.gif) (http://i5.photobucket.com/albums/y153/dustytrooper/AnimatedZombie.gif) (http://i5.photobucket.com/albums/y153/dustytrooper/AnimatedZombie.gif)
Eén van de hoogtepunten van het derde seizoen van Zap! Twee teams verdeeld door niet-te-stoppen-winnaar Susdus trotseren weer een ingewikkelde Walking Dead opdracht vergelijkbaar met die uit seizoen 2. In deze opdracht hebben alle spelers een individueel doel die ze moeten behalen wat kan verschillen van x aantal specifieke items bemachtigen, barricades bouwen, survivors uitmoorden en meer. Al snel wordt duidelijk dat beide teams een verschillende aanpak hebben. Het team van Luchtmaniak, Mitchkox, Michael90, De_witte en Monkeysuncle, oftewel “de mannen” gingen al snel allemaal hun eigen weg in het spel en het duurde niet lang voordat Michael90 anderen begon te dwarsbomen door ze aan te vallen. Dat de mannen niet van plan waren samen te werken was duidelijk. De voedselvoorraad werd niet bijgevuld, er kwam een heel leger aan hongerlijdende survivors los en strategieën werden aangepast. Zo sloot Luchtmaniak zichzelf op in het tankstation zodat de anderen hem met rust zouden laten.

Dit vormt natuurlijk een heel mooi contrast met het andere team bestaande uit Susdus, D*N, Vermoljoen, Daisy en Ycaris. Door ons benoemd als team "vrouwen, de homo en het kind". Hier heerste een samenwerking tactiek waarbij we elkaar beschermden, elkaars doelen uitvoerde en alles met elkaar deden delen. Maar de anderen mochten niet gelijk doorhebben dat we aan het samenwerken waren, anders zouden ze ons misschien nadoen. Dus deze we alsof we allemaal domme dozen waren die de opdracht niet deden snappen. Uiteindelijk begonnen we uitgebreide verhaallijnen te schrijven voor onze survivors en hadden we zoveel voedsel verzameld dat we de Kerst waarschijnlijk wel zouden halen.

(https://teachingkidsnews.com/wp-content/uploads/2018/04/42.4_kg_of_food_found_in_New_Zealand_household_rubbish_bins.jpg)(http://odditymall.com/includes/content/upload/bilco-intruder-defense-system-lets-you-lock-any-door-during-an-emergency-297.gif)(https://media.tenor.com/images/054c0fadb9e3833a7bdcb08e2baf9ed5/tenor.gif)

De tegenstellingen tussen de teams was erg mooi om te zien, de creativiteit van het ene team en de brutaliteit van het andere team. Uiteindelijk werd Mitchkox de enige persoon die zijn doelstellingen niet behaalde en moest hij mede dankzij deze opdracht, het spel helaas verlaten. Het spel heeft Robbie ook heel wat moeite gekost dus ik denk dat het sowieso een plekje verdiend op deze lijst.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 3-04-2021, 22:21:15
Wat tof Dennis! Ik ben heel benieuwd naar wat je uit alle prachtige momenten in je top 3 gaat zetten :D


Oehh, leuk!

Nu kan i ksit backen en relaxen en meekijken!  ::bravo::

Ik weet niet heel veel meer van het eerste seizoen. Enkel
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
. En van het 2e seizoen weet ik nog vooral
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)



Oh my, de legendarische
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
heeft op jou zoveel indruk gemaakt dat je het hele
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
vergeten bent?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 3-04-2021, 23:58:36
Oh ja! K@ren.... omg
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 3-04-2021, 23:59:51
Seizoen 1 en de dynamiek van die kandidatengroep gaat nog uitgebreid aan bod komen  ::jaja:: ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 4-04-2021, 00:06:58
Echt wel een enorm verschil, Dead of Winter in seizoen 3, of proberen een screenshot te maken van iemand die een kaarsje komt branden bij een webcam in seizoen 1.  ::rofl::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 4-04-2021, 00:22:21
Overigens dacht ik dat iedereen Dead of Winter verschrikkelijk vond, dus blij te lezen dat veel mensen het leuk vonden! Waarschijnlijk dacht ik dat omdat ik het zelf verschrikkelijk vond om bij te houden allemaal.  ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 12:17:21
(https://i.ibb.co/S6sjtKV/zapicoon14.png) (https://imgbb.com/)  14. Mozaïek
Finale, Mozaïek kanaal, Seizoen 1


Ondanks dat we drie hele mooie en passende finales hebben gezien, is de ultieme finale uiteraard die van Seizoen 1: Het Mozaïek kanaal. Na weken lang door allerlei programma’s te zijn gezapt is het zeer passend dat het avontuur eindigt in het kanaal waar je alle zenders tegelijk kan zien en de finalisten dus spellen spelen die allemaal te maken hebben met de programma’s die we zijn tegengekomen dit seizoen (en meer). In dit seizoen waren er maarliefst 5 finalisten: K@ren, Fabiann, KD, Daisy en Mollenvanger. Er worden vier spellen gespeeld in de eerste ronde. Twee middagprogramma’s, het rad van fortuin & get the picture, en twee primetime programma’s, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Uiteindelijk is het Mollenvanger die als eerste de finale moet verlaten. Vervolgens gaat alles door elkaar en dit is heel lang geleden (dus sorry als ik het verkeerd noem), maar ze spelen in ieder geval nog iets van The Hunger Games, Peking Express, The Biggest Loser en het Junior Songfestival. K@ren, onze kleurrijke villain van dit seizoen verlaat het spel. De eerste drie spellen hebben we in primetime gespeeld en het songfestival is dus junior geworden, een leuke toevoeging.

Vervolgens worden er delen gespeeld van Lingo (middagprogrammatie) en The Bachelor (nieuw!). K@ren mocht dan niet deze ronde meer halen maar had wel een geweldige liefdesbrief geschreven voor Swifty die later in deze ranking nog relevant gaat worden: HIER (https://www.realitynet.org/TheB).
Fabiann kreeg geen groene ballen of rode rozen en verliet het spel op een verdienstelijke derde plek. De eindstrijd werd dus gespeeld tussen Daisy en KD. Die spelen nog een duel in The Farm (primetime) en moeten een grootse Survivor (nieuw) stemming trotseren. Uiteindelijk weten ze het spannend te maken want de bij de Survivor stemming scheelt het slechts 1 stem in het voordeel van KD. KD wint daarnaast wel The Farm en dus twee extra stemmen en is daarmee de allereerste winnaar van Zap! Daisy schrikt overigens nog steeds af en toe 's nachts wakker door die struisvogelpuzzel van The Farm. Deze lange, zeer intensieve finale was zeker een goed einde aan een fantastisch eerste seizoen en daarom verdiend het een plek op deze lijst. Uiteraard is er ondertussen alweer een betere finale voorgeko-... I'm kidding ;D.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 4-04-2021, 12:42:43
 The ever fameus struisvogel puzzel. Die had ik zonder hulp van Swifty nu nog niet opgelost   ::ohno::

Wel leuk om weer terug te lezen want ik weet ook niet alles meer :D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 12:44:22
Ah die was ik vergeten te noemen ja, ik was er natuurlijk zelf niet meer bij. Die kan ik er nog wel even in editten ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: putyourHANSup! op 4-04-2021, 12:59:06
Ooh leuk D*N! Ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar seizoen 2 momenten :D ::hyper::

Momenten die de top 15 net niet gehaald hebben:

16. Hans opent kistje met 1 euro in de finale.
17. Hans opent kistje met 0,50 euro in de finale.
18. Hans opent kistje met 5 euro in de finale.
19. Hans opent kistje met 0 euro in de finale.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 18:57:23
(https://i.ibb.co/sjNk0RM/zapicoon13.png) (https://imgbb.com/)  13. Toen we allemaal 100 kilo waren
The Biggest Loser, Seizoen 1

Je ziet het goed, alle vijftien kandidaten nog in het spel waren voor even 100 kilo ieder (1500 kilo bij elkaar jeetje). Dat kon alleen maar betekenen dat we het bekende afvalprogramma, The Biggest Loser, gingen spelen. Een erg leuk concept, want we konden op allerlei verschillende manieren onze kilo’s weer verliezen of door een serieuze vreetbui er per ongeluk weer bij krijgen. Het doel was uiteraard het eerste, zoveel mogelijk afvallen. D*N was al snel 1 kilo kwijt door het winnen van een kijkerspoll, die populaire jongen toch ook. Daarnaast was er een poll om mensen te doen laten verdikken, werd een woordzoeker gespeeld om af te vallen, kon je een foto in sportkleding posten om kilo’s eraf te sporten en moesten we goed letten op onze calorieën tijdens de verschillende maaltijden. Elke dag werd er namelijk een specifieke maaltijd gepost met keuzes. Zo snel mogelijk moest je een maaltijd claimen waarvan jij dacht dat daar de minste calorieën in zaten. Een hele beleving natuurlijk. Bij het ontbijt werd er al gevochten over fruitstukken, iets wat normaal minder vaak voorkomt buiten dit spel. Bij de foto’s zijn de meesten niet meer zichtbaar, enkele wel. De badpak foto van Vieffan die heel wat losmaakt bij sommige mannen helaas niet. Net als de foto van LdHmolletje overigens, die tv kijken met blikjes cola en een pak stroopwafels ook een sport vind.

(https://i.ibb.co/dLyzfsM/biggestloserplaatje.png) (https://ibb.co/cCd7yK3)
KD, Daisy & Mr. Brain gaan sporten

Uiteindelijk zien we hier:
http://www.youtube.com/watch?v=z766j_RtwGM
hoe Bjorrn, Mollenvanger en Jorg23 het minste zijn afgevallen en in de gevarenzone komen. Een bloedstollende stemming gaat bepalen wie er het spel moet verlaten. Los van dat de complotten alle kanten opgaan in een spel met zoveel mensen en er super veel verschillende samenstellingen waren, is het belangrijk om te weten dat er uiteindelijk twee redelijk duidelijke kanten vormen met hier en daar wat mensen die ertussen hangen. Als dit een écht tv programma zou zijn, wat overigens geweldig zou zijn, dan zou het ook wel duidelijk zijn welke kant als sympathieker neergezet zou worden dus ik noem de twee kanten eigenlijk altijd een beetje de heroes vs de villains, ook al klopt deze benaming misschien niet voor elke persoon. Dit is belangrijk op dit moment omdat hier al een eerste move gemaakt werd in het voordeel van de Heroes die op dit moment nog een redelijk grote meerderheid vormen (mede door de mensen die ertussen zitten). Prominente namen aan de Heroes kant zijn o.a. Daisy, Swifty, LdHmolletje, Mollenvanger en Mr. Brain. De Villain kant bestaat hier nog voornamelijk uit K@ren, KD, D*N, Vieffan en Jorg23. Beide kanten denken voornamelijk dat ze het duo Ycaris en Schulz aan hun kant hebben, maar deze besluiten uiteindelijk met de Heroes mee te stemmen (want let’s be honest, dat zijn deze twee ook ::respect::), waardoor niet Mollenvanger maar Jorg23 het spel moet verlaten. En daarmee eindigt één van de tofste afleveringen van Zap.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 4-04-2021, 19:03:48
Oh ja alle bondjes in het begin van die editie van Zap, wat een chaos! Lief dat je ons heroes noemt :D maar het echte verbond met Daisy, MV en LdH vormde ik pas later in het programma. In deze fase zaten we nog in verschillende bondjes, die wel allemaal aan dezelfde kant stonden wat betreft MV vs Jorg.
Vieffan was echt legendarisch qua foto, wat een lef had ze!
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 4-04-2021, 19:08:00
maar het echte verbond met Daisy, MV en LdH vormde ik pas later in het programma. In deze fase zaten we nog in verschillende bondjes, die wel allemaal aan dezelfde kant stonden wat betreft MV vs Jorg.
::jaja:: Maar volgens mij geldt dat voor de "villain kant" ook dat ze hier niet perse één duidelijk bondje zijn. Maar je ziet wel dat deze twee groepen ook in het begin al heel erg naar elkaar trekken ondanks dat de twee kanten niet vastgelegd waren.

Vieffan was echt legendarisch qua foto, wat een lef had ze!
Een hoogtepunt al alleen door dit  ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 4-04-2021, 19:21:19
::jaja:: Maar volgens mij geldt dat voor de "villain kant" ook dat ze hier niet perse één duidelijk bondje zijn. Maar je ziet wel dat deze twee groepen ook in het begin al heel erg naar elkaar trekken ondanks dat de twee kanten niet vastgelegd waren.

Volgens mij was ik in deze fase v/h spel nog een vrij 'lone wolf'. Ja ik had wat contact met Molcrazy maar die was er al uit op dat moment. Pas halverwege kwam er een echt bondje tot stand, nadat een aantal kandidaten in de The Hunger Games duidelijk had samen gewerkt tegen een aantal anderen, dus kwam dat tegen verbond tot stand. ::jaja::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 5-04-2021, 10:35:47
Haha toen ik nog heel veel tijd had om elke aflevering filmpjes te maken!  ;D

Ik krijg die verdelingen en bondjes meestal niet zo mee als ik met het spel zelf bezig ben. Ok het staat in biechten enzo maar die lees ik meestal ook pas achteraf omdat er nog tientallen andere pm’s staan te wachten om te behandelen. En dan lees ik er achteraf snel overheen en blijft het niet echt hangen. Dus leuk om terug te lezen wie in welk bondje zat zo.  :D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Vermoljoen op 5-04-2021, 22:15:37
Hahahaha echt grappig om dit allemaal zo terug te lezen!  ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 6-04-2021, 14:05:04
(https://i.ibb.co/44xzvky/zapicoon12.png) (https://imgbb.com/)  12. Het Spookschip
Pirates of the Carribean, Seizoen 3

We hebben op Realitynet veel afvallerseiland en twists gekend, dus dat er af en toe weer één naar boven komt drijven moet geen verrassing zijn. Het allerleukste is misschien als ze dat wel zijn. Hoewel iets lastiger uit te voeren treedt Zap 3 in de voetsporen van onder andere “De Wonderen Der Wereld” (seizoen 1) en “Het Geheim van Gizeh” door een geheime afvallers koers te varen. Deze keer startend met de vier mensen die niet geselecteerd waren. Ik denk dat niemand dat had zien aankomen, want dat waren vier mensen waar echt niemand meer rekening mee hield. Daardoor was deze twist wel daadwerkelijk een grote verrassing. Elke week speelden de afvallers of niet geselecteerden één van de spellen mee die de kandidaten in het spel ook deden. Daar viel dan iemand af en de volgende afvaller voegde zich dan toe aan het gezelschap. Dat kwam uiteindelijk tot uitbarsting in de zesde aflevering van het seizoen “Pirates of the Carribean”. Niet geselecteerden Molcrazy, ViWiRu en Chardo waren ondertussen al weggespeeld door de afvallers maar niet geheel verrassend wist Swifty het wel tot de laatste vier van de spookschip te halen. Daar was ze nog samen met afvallers Molfreak Arno, Monkeysuncle en Vermoljoen. Zij kregen de kans om één extra kandidaat weg te spelen en het plekje over te nemen.

Jammer genoeg werkte de eerste proef niet zo goed voor de situatie. De vier spookschippers streden natuurlijk tegen de kandidaten maar ook tegen elkaar want er zou maar één plekje vrijkomen als ze zouden winnen, terwijl de verdedigende kandidaten als team konden samen spelen. Bij de vervangende proef bleek dat in hun strategie ook nog parten te spelen. De kandidaten hadden overleg over hoe ze de arcade games het beste konden aanpakken terwijl de Spookschip kandidaten ieder voor zich bezig gingen en toen bijna elk duel hebben verloren. Uiteindelijk kwam er dus geen Spookschip kandidaat in het spel, hoewel Swifty door het opgeven van Michael90 twee rondes later alsnog mocht toetreden. Maar de twist en de schok geven dit moment toch een verdiend plekje op de lijst van meest iconische momenten.
(https://static.spele.nl/0/94090/83401/415x233/olli-ball.jpg)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 6-04-2021, 14:51:19
Haha ja "uitbarsting" viel uiteindelijk wel allemaal mee. Maar het momentje zelf om het te posten was wel leuk. Op Discord was het toch een beetje een uitbarsting. :)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 6-04-2021, 14:59:04
D*N   :-*
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 6-04-2021, 17:33:24
(https://i.ibb.co/kXj7Y5x/zapicoon11.png) (https://imgbb.com/)  11. The Amazing Survival of Mijdrechtsemol
The Amazing Race, Seizoen 1

Deze zijn jullie vast alweer vergeten maar is toch wel een beetje een hidden gem. Niet alleen omdat Mijdrechtse Mol, die ondertussen Utrechtse Mol heet overigens en nog steeds af en toe actief is, super leuk is als jonge actieveling die nog niet zo goed in spelletjes is, maar ook omdat de omstandigheden super grappig waren en het hele programma weer super in elkaar zat. Voor de mensen die het programma niet kennen, in The Amazing Race racen mensen de wereld over, onderweg moeten ze opdrachten uitvoeren en uiteindelijk gaat het er dus om dat je zo snel mogelijk de op de pitstop aankomt. Dit doen ze altijd in duo’s, vandaar dat de 18 kandidaten zich hebben opgedeeld in 9 duo’s. Met een eerste hint gingen de teams naar Zweden waar ze bij de Ikea een detour moesten uitvoeren (een keuze tussen twee opdrachten). Ook de vluchten maken uit, zo kwam de eerste lichting samen aan (KD & K@ren, Ldhmolletje & Bjorrn, D*N & Jorg23, Swifty & Mr.Brain, Mollenvanger & Daisy en Vieffan & Ycaris). Een latere rechtstreekse vlucht werd genomen door onze ster Mijdrechtsemol & Pacmol. Dat terwijl de laatste twee teams een gigantische omweg namen (Bassteijns & Jules, Jann & Schulz). Mijdrechtsemol bevond zich dus bij de laatste teams maar zeker niet hopeloos achteraan gezien de andere twee teams bijna 4 uur later aankwamen. De teams die voor tellen kozen gingen iets sneller weg bij deze opdracht dan de bouwers maar de eerste teams leken weinig moeite te hebben met de opdrachten. Mijdrechtsemol en Pacmol, die de lastigere opdracht bouwen hadden gekozen, kozen er dus uiteindelijk voor om te wisselen van opdracht naar het tellen. Het wisselen naar de andere opdracht kost een uur straftijd. Gelukkig ging ook team Bassteijns & Jules de fout in, ze kozen voor tellen maar na 2 uur wisten ze geen goed antwoord te geven en deden ze een wissel naar de bouwopdracht. Mijdrechtsemol en Pac-mol lukte het uiteindelijk om goed te tellen, maar hier hadden ze wel ruim 3 uur voor nodig. Dat zijn nog eens tijden voor zo’n online spelletje. Gelukkig voor onze ster deden ook Bassteijns & Jules er ruim 4 uur over om verder te geraken.

Het spel vervolgde zich in Italië. Terwijl de kopgroep drama creëert door elkaar lastig te vallen met yields (straftijd) krijgt onze Mijdrechtsemol ander nieuws. Zijn partner Pacmol had slecht nieuws ontvangen en moest per direct de race verlaten. Hij zou in zijn eentje de race vervolgen. Ondertussen kwamen Swifty & Mr.Brain door een goedgekozen vlucht als eerste aan bij de yield en die kozen zonder lang na te denken voor D*N & Jorg23. Vervolgens kwam de gehele kopgroep achter elkaar aan met Ycaris & Vieffan voorop die geheel conflictvermijdend de yield lieten liggen. Die vervolgens wel opgepakt werd door Mollenvanger en Daisy om tegen KD & K@ren in te zetten. De volgende opdracht was een detour (een opdracht voor 1 van de 2 kandidaten van een duo). Hoewel sommige kandidaten dit in 2 minuten vonden (Swifty) en ook de directe tegenstanders van Mijdrechtsemol in zo’n 4 minuten, maar onze ster moest quote “tussendoor even gaan slapen” en deed daarom net geen 9 uur (!) over het vinden van de waldo. In een eerste rare twist was de top 2 de LdHmolletje & Bjorrn en de geyielde KD & K@ren, die de aflevering uiteindelijk wonnen. En ondanks Mijdrechtsemol zijn tegenslagen, zijn wissel bij de detour, het wegvallen van zijn duo partner en het slapen tijdens de waldo opdracht wist hij op een respectabele 7de plek van de 9 uit te komen en viel hij dus niet af. Na zo’n rit kunnen we dat toch wel The Amazing Survival of Mijdrechtsemol noemen niet? Slapend door naar de volgende ronde!
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 6-04-2021, 17:41:54
Mijdrechtse Mol ::bravo::

ik was dit alweer helemaal vergeten, wat een spel ::ok::

Ik herinner me nu nog wel de biecht achteraf van K@ren, waarin werd verteld hoe KD alle werk deed en K@ren rustig op de bank zat tv te kijken en af en toe een goedkeurend berichtje stuurde...
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 6-04-2021, 19:07:27
 ::rofl::
Ik was dit ook vergeten! Zat toen uren te wachten op een antwoord omdat de rest het wel heel snel deed. Uurtje gewacht... nog een uur gewacht... nog een... en toen was ie al twee uur offline en dacht ik ja whatever ik ga slapen hoor. Niet wetende dat hij dat dus ook al lang aan het doen was!  ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 6-04-2021, 21:47:28
Ik weet hier echt niks meer van  ::schaam::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: KingLennart op 7-04-2021, 23:09:42
Komt er nog een keer een seizoen Amazing Race?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Lucy op 7-04-2021, 23:36:24
Vast wel, maar dat kan wel even duren. Er zijn veel spellen in de maak ::jaja::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: SpacyColours op 9-04-2021, 14:15:24
Ooh leuk D*N! Ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar seizoen 2 momenten :D ::hyper::
De Allihansie! ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 9-04-2021, 14:27:16
(https://i.ibb.co/ctx8qvY/zapicoon10.png) (https://imgbb.com/) 10. Villains downfall
Big Brother UK, Seizoen 1

Ik had het toch over Heroes en Villains in de andere stukjes van seizoen 1? Een classic in tv-programma’s is de villain downfall. Het programma bouwt iemand of een groep op tot villain van de show, vaak in echte programma’s ook hoe ze worden neergezet maar hier natuurlijk voornamelijk vanwege de speelstijl van mensen, om ze later in het programma een downfall aflevering te geven waar de kijkers van smullen. Nou dit was dus die aflevering in Zap 1. We zijn aangekomen in Big Brother UK met nog slechts 9 kandidaten in het spel, zo’n downfall komt altijd enigszins laat in het spel want de climax moet natuurlijk niet te vroeg zijn. We hebben nog onze Heroes Daisy, Swifty, Mollenvanger en LdHmolletje. Ondertussen is het Villains complot K@ren, KD, D*N, Fabiann en Vieffan. Een kleine meerderheid dus. Overigens misschien goed om erbij te zeggen dat KD niet echt een villain is maar voornamelijk niet zo geliefd was doordat hij zoveel won en een goeie strategische zet niet uit de weg gaat en dat Fabiann ook meer een gevalletje “guilty by Association” was. De echte villains in het spel waren natuurlijk K@ren en D*N die beiden graag wat stoken, gewoon voor de lol en om anderen de kast op te jagen. We speelden eerst een leuk spelletje in teams waarbij we gerankt waren op verschillende categorieën (humor, eerlijkheid, bescheidenheid etc.) die we goed moesten inschatten. Uiteindelijk waren KD, Fabiann en D*N hier het beste in en streden ze tegen elkaar voor immuniteit. Deze won, verrassend genoeg (not), KD waardoor hij niet genomineerd kon worden. Vervolgens zou iedereen twee mensen mogen nomineren voor eliminatie. De targets werden gezet. Team Villain wou Daisy en Swifty eruit hebben en leek door de 5-4 meerderheid dit te kunnen verwezenlijken. Maar door goed spel van de dames wisten ze Vieffan (kijk dit is dus wat echte villains doen!) over te halen om zich tegen haar alliantie te keren en werden de twee grote villains van het spel, en ondertussen goed bevriende,  K@ren en D*N genomineerd. De ultieme downfall van de villains. Uiteindelijk moest K@ren hier naar het middagprogramma want een populariteitspoll verliest D*N niet. Maar een aflevering later zou ze al gejoined worden door D*N, dus de twee villains werden achter elkaar de middag programmatie ingewerkt.

Zoals goed opgemerkt door de lezers is K@ren uiteindelijk wel in de finale terecht gekomen door de queen van het middagprogramma te worden, dus het was nog niet helemaal uitgespeeld. Maar het moment zelf toen de twee grootste villains van het spel tegenover elkaar genomineerd werden terwijl ze dachten een meerderheid te hebben, blijft natuurlijk epic. Dat kan zelfs de schrijver toegeven, die hier natuurlijk de dupe van werd ;D.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 9-04-2021, 15:28:05
Ik wil niet al te hard op genders duiden, maar wist je overigens dat K@ren een man was die onder een vrouwelijke schuilnaam opereerde?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 9-04-2021, 16:30:10
Ik wil niet al te hard op genders duiden, maar wist je overigens dat K@ren een man was die onder een vrouwelijke schuilnaam opereerde?
::jaja:: I know. Maar z'n spelpersonage was vrouwelijk, dus binnen spelcontext refereer ik gewoon naar een zij ;D.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: monkeysuncle op 9-04-2021, 16:42:39
Wat was nou precies die middagprogrammering?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 9-04-2021, 16:54:11
Wat was nou precies die middagprogrammering?
Gezien die de top 15 net niet heeft gehaald kan ik dat wel uitleggen  ;D. Dat was basically het "afvallerseiland" van zap. Wanneer je uit het spel lag (oftewel uit de prime time televisie), dan werd je gedegradeerd naar de middagprogrammatie waar je in plaats van wie is de mol, the amazing race, the hunger games, je geforceerd werd om spelletjes te spelen als lingo, vergeet je tandenborstel niet, cijfers en letters etc. Eens in de zoveel tijd kwam er iemand terug in het spel, volgens mij in ieder geval ergens halverwege en voor de finale en waarschijnlijk nog ergens want ik heb geen idee waar Fabiann opeens vandaan kwam. Maar ja, dat maakte het spel dus een stukje ingewikkelder en nog grootser  ;D.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: putyourHANSup! op 9-04-2021, 17:43:57
De Allihansie! ::bravo::
Wat een enorm succesvol verbond was me dat ::rofl::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 9-04-2021, 19:04:26
Wat een geniaal moment was dit in Zap 1 ::trots::


Over hoe goed KD was: heb je het moment dat Bjorrn werd weggespeeld in de Farm ook opgenomen in je top 15? Ik verwacht van niet, dus ik kan het nu wel vertellen denk ik.
Bjorrn was nog maar 16 of zo, nog niet zo'n puzzelaar als nu. K@ren en ik waren enorm aan elkaar gewaagd. En wij wilden allebei liever Bjorrn in het spel houden dan KD. En dus hadden we allebei, los van elkaar, zonder het van elkaar te weten, Bjorrn onze hulp aangeboden. Hij moest puzzelen, en wij losten ieder een puzzel voor hem op. KD kreeg dezelfde puzzels, en wist ze in zijn eentje 2,5 minuut sneller op te lossen...
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Sanmol op 9-04-2021, 21:00:30
Ik wil niet al te hard op genders duiden, maar wist je overigens dat K@ren een man was die onder een vrouwelijke schuilnaam opereerde?

Die meid deed Drag voordat Drag iets was.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 9-04-2021, 21:01:59
Wat een geniaal moment was dit in Zap 1 ::trots::



Mijn favoriet  ::jaja::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Vanessaa op 9-04-2021, 21:38:43
 ::nieuwsgierig::

 ::rofl:: wat een, euh, eer om hier nog 8 jaar na dato genoemd te worden. Het is ook wel een klein wonder dat ik als halve kleuter dertienjarige ook maar één ronde van Zap heb overleefd laat staan de aaneenschakeling van drama bij de Race. En de dramatische boardroom van mijn team in de Apprentice (al hoefde ik daar niet heen) maar goed hopelijk komt die nog langs.

Wat een leuk initiatief en super ook dat er al 3 momenten tussen zitten van "mijn" seizoen  ;D Ik schat in dat nog langs kunnen komen the Apprentice en de liefdesbrief van K@ren en dé songfestivalinzending van de 21e eeuw... oh en eigenlijk ook K@ren wel gewoon als persoonlijkheid  ;D

Dit seizoen heb ik wat half-half gevolgd (herinner me vooral het spookschip en alle shenanigans van the Handmaid's Tale) maar nog mijn late felicitaties, D*N  ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: hillo op 9-04-2021, 22:34:53
Was K@ren een man? ::oink:: wie zat er achter dat account? Of is dat nooit officieel bekend geworden?

Ik was fan van ‘haar’ weet ik nog ;D heb toen nog in de board room bij The Apprentice als zurylid enorm pleidooi gehouden dat we Karen moesten redden, Swifty moesten laten schrikken en Schulz (die beetje opgaf geloof ik?) moesten ontslaan.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 9-04-2021, 22:44:22
ons aller Chriz hillo, ik ben verbaasd dat je dat nooit hebt geweten ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 9-04-2021, 22:50:53
Ik heb het ook jarenlang niet geweten, volgens mij vertelde iemand mij het tijdens de vorige Zap. :-X
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 16-04-2021, 12:09:59
::nieuwsgierig::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 16-04-2021, 15:45:52
 ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 25-04-2021, 08:30:00
Vandaag een nieuwe! Ik was even bedolven onder o.a. Widmonline en andere shit
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: hillo op 25-04-2021, 12:16:18
ons aller Chriz hillo, ik ben verbaasd dat je dat nooit hebt geweten ;D

NEE JOH! Chriz ::rofl:: die was ik bijna vergeten! Wat mooi dat ik daar nu achter moet komen haha
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Kaaasje op 29-04-2021, 19:47:02
::nieuwsgierig::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: KD. op 1-05-2021, 00:25:21
Ha, superleuk om te lezen dat hier wat highlights van eerdere seizoenen worden beschreven. Ik bewaar goede herinneringen aan dat eerste seizoen. Ontzettend afwisselende opdrachten, leuke mede-kandidaten, verrassende twists.  ;D Prachtig.

En ik had geen idee van K@ren, eerlijk gezegd. ::)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: grasisgroen op 1-05-2021, 14:01:35
 :o  Karen is nep?!  ::oink::   Ik kan me die heftige discussie nog goed herinneren tussen Karen en Swifty. Nu voelt het wel als verloren tijd die ik erin heb gestopt  ::)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2021, 01:45:37
Ach ja een serie, film of roman is ook fictie en toch entertaining en geen verloren tijd.  ;)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: grasisgroen op 2-05-2021, 13:12:18
Ja, klopt hoor  :)  Maar een biografie lezen en er later achter komen dat alles verzonnen is, is ook niet leuk  ;) 
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 2-05-2021, 14:11:49
K@ren was iemand anders dan hoe ze zich voordeed inderdaad, maar de fanatieke en slimme deelnemer in K@ren was wel echt.  Al had ik liever Chriz zelf gewoon als tegenstander gehad, dan wist ik waar het fanatisme richting mij vandaan kwam.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 2-05-2021, 17:13:03
(https://i.ibb.co/fkWWJG6/zapicoon9.png) (https://imgbb.com/) 9. Een Thuiswedstrijd
Wie is de Mol? , Seizoen 1

Voor velen toch wel een beetje het programma waar ze op zaten te wachten: Wie is de Mol? Uiteraard als je een spel maakt waarbij je door allerlei grote kenmerkende televisieshows reist, dan kan het programma waar dit forum op is gebouwd natuurlijk niet missen. Het concept zelf is natuurlijk gewoon al extreem sterk en binnen het Zap spel is het weer een vorm van eliminatie die vrij uniek is. Overigens was die in het eerste seizoen sowieso vaak uniek variërend van stemming, opdracht, race, kansloting, juryoordeel, test etc. Daarnaast had Robbie uiteraard drie sterke Wie is de Mol? opdrachten bedacht die de deelnemers goed bezig zouden zetten. De volgende negen deelnemers gingen op zoek: Daisy, KD, LdHmolletje, Swifty, Vieffan, D*N, Mollenvanger, Fabiann en Schulz, die net teruggekomen was vanuit de middag programmatie. Vrij ironisch dat hij weer terug is hier gezien de manier waarop hij eruit ging de eerste keer, maar daar komen we later op. De opdrachten bestonden uit een Stripopdracht waarbij kandidaten iets in een juist volgorde moeten zetten, een anagram opdracht met letters teveel en de klapper van de aflevering: de webcam opdracht. Nee we werden niet allemaal webcam boy of girl voor een week, een ander soort webcams!

Dit waren drie vaststaande camera’s ergens in de wereld. We kregen een lijst met dingen die we moesten spotten, en of we fanatiek waren? Zeker weten. Ik weet sowieso nog dat ik uren naar die Times Square camera heb gekeken om een auto-ongeluk en brandweerwagen te spotten. Maar ook dingen als een fiets, kinderwagen, rode auto, iemand met een hoofddeksel etc. leveren geld op. Deze opdracht was zelfs zo goed dat hij uiteindelijk hergebruikt is in Wie is de Mol Online 2018 (HIER (https://www.realitynet.org/forum/?topic=63148.0)).

Verder was het gewoon erg leuk omdat het Wie is de Mol is. We zaten overigens allemaal fout. Het was heel logisch wie de mol was, namelijk meneer KD ::). Maar de verdenkingen waren:
Mollenvanger -> Daisy
Daisy -> D*N
D*N -> Vieffan
Swifty -> Vieffan
Fabiann -> Schulz
Vieffan -> Schulz
LdHmolletje -> Vieffan
Schulz -> Fabiann

The end voor ondertekende dus ::rofl::.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 2-05-2021, 17:15:27
Ja, klopt hoor  :)  Maar een biografie lezen en er later achter komen dat alles verzonnen is, is ook niet leuk  ;) 
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Denk inderdaad dat je hier ook werkelijkheid en spelwerkelijkheid goed gescheiden moet houden ::jaja::. En inderdaad wat Swifty zegt, hij was nog steeds een fanatieke kandidaat die er wel vol voor ging. Dat kon ook niet onder eigen account omdat hij volgens mij verbannen is, maar dat is allemaal voor mijn tijd dus ik heb geen idee wat ie misdaan heeft  ;).
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2021, 18:43:08
Haha die webcamopdracht heb ik echt in al mijn online molspel en gebruikt. En bijna allemaal op Times Square. Ook toen de Mol Carree heette wat Frans is voor Square waardoor iedereen per ongeluk ineens dacht dat het een hint was en ze Carree begonnen verdenken...
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Fabiann op 2-05-2021, 19:09:17
Ah, ja dat was zo'n leuke opdracht. Ik heb me daar ook uren mee vermaakt. :D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 2-05-2021, 19:09:42
Leuk om dit weer terug te lezen. Ja die webcam opdrachten waren leuk. ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 2-05-2021, 19:12:37
Hadden we toen ook niet die weddingchapel ergens in de UK?

En als ik me niet vergis was dit de enige versie WIDM ooit die ik won ;D zo fijn dat het maar 1 aflevering was, niemand goed zat, en ik vooral snel was met de test :P
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 2-05-2021, 19:14:00
Volgens mij maakte die weddingchappel onderdeel uit van de finale.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 2-05-2021, 19:49:06
(https://i.ibb.co/NZZ4MFG/zapicoon8.png) (https://imgbb.com/) 8. Rood VS Blauw oorlog
The Walking Dead , Seizoen 2

Jullie waren je al aan het afvragen, waar blijft seizoen 2 nou?! Nu zullen waarschijnlijk de andere twee seizoenen meer iconische pareltjes hebben opgeleverd maar dat betekent zeker niet dat dit seizoen saai was. Als het iets ook beter deed dan de andere twee seizoenen, dan was het wel de opening. De opening was alles wat je wil van een goeie opening, hij was groots, spannend, grappig en eindigde in een close finish. Daarnaast had deze opening heel veel impact op de rest van het spel, hier ontstond namelijk de oorlog van dit seizoen: Rood VS Blauw.

Dit was de eerste keer dat The Walking Dead, overigens ook het enige herhaalde thema in drie seizoenen als je het mozaïek kanaal niet meetelt, chaos losbarstte. Twee kampen overlevenden moesten samenwerken met elkaar en tegen het andere team. De blauwe commune bestond uit: Lucy, Starlight, Wouterv, Nieky, Fabiann, Franklapidus, Swifty en Lan. De rode commune bestond uit: Mollenvanger, D*N, Belg, Spacycolours, Bjorrn, Timvdons, Putyourhansup en B&W.

Overigens, in tegenstelling tot seizoen 1 waarbij beide main complotten redelijk in balans bleven gedurende het spel en zeer aan elkaar gewaagd waren. Was dit niet het geval voor het rode en het blauwe complot. In plaats van Heroes vs Villains was dit meer een Winners vs Losers situatie waarbij team rood ronde na ronde leden bleef verliezen. Alleen Putyourhansup overleefde het als enige rode lid vanaf de laatste 7 tot aan de finale. Vandaar dat ik al zei, een grote impact op de rest van het spel.

Het begon dus gelijk al in de eerste aflevering. Twee mensen van elk team werden een soort waldo zoekers in het verlaten Chernobyl stadje. De voorwerpen die werden gevonden door het duo leverde punten op voor de eindstand. De rest van het team ging locaties veroveren en doorzoeken. Uiteindelijk zouden ze met veroverde gebieden en items ook punten kunnen verdienen. Er gebeurt natuurlijk super veel, de battles zijn interessant. Zowel op het veld als de zoekers (Lucy & Starlight VS MollenvangR & D*N). Uiteindelijk komt het allemaal aan op één laatste confrontatie in de kleuterschool.
(https://media.giphy.com/media/MbXWJYjl2hNPG/giphy.gif)

Nieky slaat uiteindelijk Bjorrn naar de grond en de rode commune verliest op 1 punt het grote gevecht en moet daarmee twee leden wegstemmen. Deze ronde werden Belg en B&W weggestemd. Belg omdat hij clashte in leiderspositie met Bjorrn en daarmee het team ontwrichte met voorstellen die niet aansloten op de gekozen strategie en B&W omdat ie tijdens het spel een aantal impulsieve acties had tegen de strategie in van het team. Het begin van de achterstand en de uiteindelijk downfall van Commune Rood. Wat zeker niet hielp was dat de aflevering hierna, Titanic, we door een stemming konden forceren dat er twee blauwe leden overboord gegooid werden. Dit waren Lan en Wouterv. Alleen toen was er een twist dat ze opeens allebei alsnog bleven. Vervolgens moesten achter elkaar Spacycolours (aflevering 3), Bjorrn (aflevering 4), D*N (aflevering 5), MollenvangR (aflevering 6) en Timvdons (aflevering 7) het spel verlaten. Commune Blauw verloor onderweg ook wat leden, maar kwam nooit in een minderheid terecht. Uiteraard hielp het niet dat er in de dramatische stemming van aflevering 5 D*N door zijn eigen alliantiegenoten weggestemd werd (sans Timvdons). Uiteindelijk is de conclusie dus zeker dat Commune Rood kansloos was na hun 1 punt verlies in aflevering 1 en vervolgens Commune Blauw het spel regeerde. Met uiteindelijke winnaar: Nieky.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: KD. op 2-05-2021, 21:35:34
(https://i.ibb.co/fkWWJG6/zapicoon9.png) (https://imgbb.com/) 9. Een Thuiswedstrijd
Wie is de Mol? , Seizoen 1

Ha, dat was ook zo'n leuke, ja. :P

Even de archieven van mijn inbox in gedoken en ik vond dit:
Ja, wel verdacht van jou hoor. Iets vinden wat al gevonden is ;D. * duikt tunnel in*
...had je toch beter in die tunnel kunnen blijven toen!

En ik waarschuwde je nog een klein beetje, want ik wilde je er echt niet uit hebben. Maar dat had je niet door:
Heehee,

Gaan we onze verdenkingen trouwens delen? Ik denk dat het onhandig is als één van ons beide afvalt voor ons beiden.

 ::joehoe::

Citaat van: KD.
Ja, dat vind ik op zich wel een goed plan. Alleen herinner ik me een eerder spel waaraan ik heb meegedaan hier: The Virtual Mole. Daar wisselde ik verdenkingen uit met Vieffan, maar daardoor werd ik direct in de eerste ronde keihard geëlimineerd. Zij was namelijk de mol. :o

Om die reden aarzel ik nu een beetje.  ;)
Ja, ik had ook een complot met de mol ;D. Waardoor ik op tijd nog de eerste ronde doorkwam, maar gelukkig daarna wel snel op de juiste mol zat :). ( en de finale haalde ;D)

Maar je weet nu vrij zeker dat ik niet de mol ben. ( dan zou ik een hele slechte zijn) Ik ben een keer de mol geweest op een ander forum en nu ik echt precies het tegenovergestelde :P. Ik heb al 650 euries opgehaald ::tandpastasmiley::.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 3-05-2021, 08:10:59
Oh ja de final face-off in de kleuterschool!

Bjorrn stapt de kleuterschool binnen met een kettingzaag met nog genoeg benzine in om goed te maaien. Het bloed van Blacky drupt nog van de ketting op de grond. Bovendien heeft hij nog een breekijzer op zak.

Aan de andere kant van het gebouw stapt Nieky de kleuterschool ook binnen, zijn revolver met 3 kogels op zak. Zijn broek zakt bijna af ( ::wenkbrauw:: ) van alles dat aan z'n riem hangt: 2 breekijzers en een hamer. Bovendien zit er nog een schaar in zijn broekzak. In zijn rechterhand zwaait hij met een afgezaagd jachtgeweer en in zijn linkerhand met een knuppel.

En hey KD!  ::zwaai::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: putyourHANSup! op 3-05-2021, 09:38:03
Ohja!
Nieky's broek zakt af en hij zwaait in zijn linkerhand met z'n knuppel ::regenboog::

Die opening was episch ::jaja::
Ik had gelukkig nog wat lijntjes uitstaan naar Starlight en op het eind vooral naar Nieky, die hebben me zeker geholpen. Want ja, rood was een zinkend schip ;D
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 3-05-2021, 15:52:33
Ohja!
Nieky's broek zakt af en hij zwaait in zijn linkerhand met z'n knuppel ::regenboog::
(https://i.pinimg.com/originals/04/82/66/04826614fa54e512ba97038dd0902e25.gif)
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: D*N op 3-05-2021, 16:32:33
(https://i.ibb.co/kJDVbnq/zapicoon7.png) (https://imgbb.com/) 7. Het Zap Journaal en de legende van de Plant 
Hele seizoen lang , Seizoen 1

http://www.youtube.com/watch?v=Rxxmgvigq9o
Zoals Robbie zelf zou zeggen: “Toen ik nog tijd had hiervoor”. Ja toen Robbie nog tijd had voor the extra spice deed hij zoals we bij een paar eerdere punten al hebben gezien “Het Zap Journaal”. Bijna elke aflevering kwam er weer een Zap Journaal met uitleg/uitslagen, Robbie die zelf in beeld kwam als nieuwslezer inclusief perfecte visuals natuurlijk. Maar dit is Zap 1, niet alleen een goed inhoudelijk onderdeel komt hier helemaal op plek 7 terecht. Nee, er was ook een iconische meme geboren in het Journaal.
Aanschouw: De plant
http://www.youtube.com/watch?v=t5pKWGbiQkc

Hier maakt de plant zijn iconische entree in de serie. Na jubelende zap deelnemers over deze toevoeging kwam de plant een aantal keren terug in de serie. Zoals bijvoorbeeld hier, waar zijn naam onthuld word als “Plante de Chambre”
http://www.youtube.com/watch?v=XA1UOYMBDdk
Ik kan mij geen betere Heidi Klum voorstellen!

En uiteraard kwam hij ook in de finale weer terug:
http://www.youtube.com/watch?v=R9BufokiZuA

Over de jaren kreeg de plant vele fans en niemand zal hun (ik zal geen gender assumen voor deze icoon) ooit vergeten. Toen Zap 2.0 om de hoek kwam kijken waren de fans nog steeds dit icoon niet vergeten en één van de eerste vragen was dan ook: Waar is de plant?

De plant is al jaren dood  :-X

R.I.P. dit icoon.
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Robbieazerty op 3-05-2021, 16:53:46
Haha the drama in sommige van die filmpjes ook  ::rofl::

En ja, ik was toen nog niet echt een plant persoon. Hence de dorre bladeren en vroegtijdige dood.  :-X
Intussen heb ik er 10+ in/rond m'n huis die allemaal in blijven (so far)!  ::ok::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Daisy op 3-05-2021, 17:43:20
Jaaaaa de plant heeft de lijst gehaald ::bravo::
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: FrankLapidus op 16-08-2021, 13:41:06
Nog 6 te gaan right?
Titel: Re: Top 15 meest iconische Zap! momenten
Bericht door: Swifty op 2-10-2021, 12:57:43
Oh ja, hier ben ik ook nog nieuwsgierig naar!