Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
244 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
24 Juli 20:00
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
 21 
 Gepost op: Gisteren om 21:12:52 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Hadewychisdemol hoort de commotie, maar zit nog op het toilet. Hij wil terug het café in lopen, maar wordt tegengehouden door Nigel en Bodejos, die ook de toiletruimte ingevlucht zijn. Nigel: "Ik heb de politie gebeld."

KD. parkeert zijn auto voor de deur. KD. : "Ik ben er weer. En kijk eens .... huh?" Loezel heeft de tapes open en blood op tafel gelegd. KD.: "Loezel, het is niet wat het lijkt. Loezel: "Nou leg het dan maar eens uit." KD.: "Ok, je moet me geloven. De dag nadat wij uit België terugkeerden, belde Robbieazerty me op. Het OM zou WouterV gaan vervolgen, maar ze konden hem maximaal voor 5 jaar in de bak krijgen. Vijf jaar, da's helemaal niks! Robbieazerty stelde een ander plan voor. Het bewijs zoek maken, zodat het OM geen zaak had en de zaak liet vallen. Zodat we in alle rust een sterkere zaak konden bouwen." Loezel: "Ehm ok..." KD."Ondertussen onderschepte ik het pakje dat HDD naar België had verstuurd, en verstopte de tapes in het huis van Lucy. Dat stond toch leeg, en daar zou toch niemand het vinden. Hoe kom jij eraan?" Loezel: "Via MaikeMeisje en Moni. Die gingen het huis leeghalen." KD.: "Denk je dat ze de tapes beluisterd hebben." Loezel: "Denk het niet, die zijn goudeerlijk, en daarnaast, wat moeten ze ermee. Maar waarom heb je me dit niet verteld?" KD.:"Robbieazerty wilde dat zo weinig mogelijk mensen dit wisten. Als uit zou komen dat Europol bewust bewijs zoek zou maken, dan hangen onze carrieres." Loezel: "Dus je deed het om mij te beschermen?" KD. "Exact." Loezel: "Mmmm .... maar goed, wat wilde je zeggen." KD.: "Deel 2 van het plan heeft gewerkt, kijk eens wie hier is." MollenvangR-Art: "Jullie willen dus mijn hulp?" Loezel: "Ik geloof dat jij nog een appeltje te schillen hebt met jouw broer Nieky?" MollenvangR-Art: "Hij heeft mij laten stikken in de bak, dus zekerste weten. Wat moet ik doen?"

Hadewychisdemol: "Ik moet naar D*N." Nigel: "Nee da's hartstikke gevaarlijk, daar staan twee gekken met een pistool en een mes." Ondertussen heeft de politie Hulpdakdekker naar het café gestuurd, hij woont immers vlakbij. Elise staat achter het politie tape toe te kijken, net als PutyourHANSup! en Starlight, laatste twee in cognito. Hulpdakdekker pakt een megafoon en roept: "Dit is de politie. Ik wil iedereen met een wapen vragen naar buiten te komen. We kunnen dit vreedzaam oplossen."

Maar dat lijkt niemand van plan. Tristan: "Wie ben jij nou weer. En waar bemoei jij je mee. Ik heb D*N nodig." D*N: "Waarom heb je me nodig Tristan, wat heb ik misdaan?" Tristan: "Jij ... jij." Duncton: "Niet doen, leg dat mes neer." Tristan: "Laat me gewoon gaan man ,ik heb jou niks misdaan." Duncton: "Nee, en dat gaat ook niet gebeuren, als jij gewoon dat mes neerlegd. Ik heb in mijn leven genoeg misdaad gezien. Ik ... " Dan rent Hadewychisdemol terug het café. "Laat D*N met rust!" Tristan schrikt en het mes verdwijnt van D*N's keel. D*N bukt en Duncton vuurt een schot af. Tristan wordt in zijn schouder geraakt. Tristan: "Aaaauwwww .... " Hadewychisdemol vliegt D*N om de nek en het duo valt op de grond. D*N: "Idioot! We hadden allebei geraakt kunnen worden!"

Het schot is het signaal voor de politie om het café te bestormen. Hulpdakdekker: "Politie!"  Hulpdakdekker ziet Tristan op de grond liggen, en schopt het mes aan de kant. Hulpdakdekker: "Jij staat onder arrest. Maar ik zal een ambulance voor je bellen." Silvermaiden, B&W, FrankLapidus, Bodejos en Nigel worden door de politie veilig naar buiten gebracht. Hadewychisdemol en D*N zijn te geschrokken om het café te verlaten. Hulpdakdekker ondervraagt het duo." D*N: "Die man met het pistool heeft mijn leven gered. Hulpdakdekker ziet het pistool op de grond liggen. Maar die man is nergens te bekennen.

 22 
 Gepost op: Gisteren om 21:12:24 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Aflevering 10 - Dag 5 - donderdag 22 december

Loezel snapt er niets van. De tapes waren toch door Hulpdakdekker zoek gemaakt? Ze twijfelt. Moet ze Robbieazerty bellen? Nee, ze geeft KD. het voordeel van de twijfel, om te vertellen hoe hij eraan komt. Over een kleine twee uur is hij thuis, en zal ze hem er mee confronteren.

Swifty: "Ga zitten AaPje16 ." AaPje16 slurpt van een lekker warm kopje thee. AaPje16: "Waar zal ik eens beginnen ....

Ongeveer 3 maanden geleden
AaPje16: "Hoe lang denk je dat je me hier nog moet vasthouden? Ik heb je al heel vaak vertelt, ga gewoon, je hebt de middelen om te verdwijnen, ik vorm geen gevaar. De_witte twijfelt: "Ik weet nog steeds niet waar ik heen moet. De enige mensen die ik ken, of beter gezegd, kende, wonen hier in Groningen. Als ze hier nog wonen. En of ik die nu nog kan vertrouwen, vraag ik me af. Na al die maanden, zijn die ongetwijfeld wat anders gaan doen." AapJe16: "Ga lekker naar het buitenland. Naar een zonnig oord." De_witte: "Ik heet de_witte, ik verbrand bij het eerste de beste zonnestraaltje." AaPje16: "Dan naar een naburig land. België, of Duitsland ofzo." De_witte: "Mmmm....." Hij maakt de handen van AaPje16 los, geeft haar wat bankbiljetten en doet de deur open. De_witte: "Wegwezen jij. En zorg ervoor dat ik er geen spijt van krijg. AaPje16: "Dat zal je zeker niet!"

Swifty: "En dus uiteindelijk liet hij je zomaar gaan." AaPje16: "Ja. Hij gaf me 1000 euro mee
Swifty: "Maar waarom ben je nu hier? En niet 3 maanden geleden al?" AaPje16: "Ik heb me zoals beloofd even koest gehouden. Ik wilde zeker weten dat hij zich niet bedacht. Maar nu is het geld is op. Mijn vader is dood. Waar moet ik anders heen? Hier kan ik nog wat proberen op te bouwen." Swifty: "Ik wil je vertrouwen, ik geloof niet dat dit het hele verhaal is. Maar goed, dat je ontvoerd was, dat stond wel vast. Ik heb niks tegen je. Ik ga de sleutel van je ouderlijk huis zoeken, en dan mag je wat mij betreft weer gaan. Maar blijf wel beschikbaar, voor het geval ik nog meer vragen heb, of jij bedenkt waar de_witte heen kan zijn gegaan." AaPje16: "Uiteraard."

In het café zitten de gasten met verbazing naar het nieuwsbericht van Molduck Mysteries te kijken. Moni: "Als Juul1x in Berlijn is gevonden, zou Lukie4 daar dan ook zitten? Of op zijn minst naartoe gaan?" MaikeMeisje: "Die kans is wel groot ja." Het duo rekent af en verlaat het café. Ducton schrikt zich een hoedje, maar houdt zich in, hij wil niet opvallen. Voordat hij Tristan gaat zoeken, besluit hij nog even naar de WC te gaan. Silvermaiden: "Bodejos, waarom ben jij hier?" B&W: "Ik heb 'm gevraagd." Silvermaiden: "Waarom?" Bodejos: "Ik ken iedereen in het dorp." Hadewychisdemol: "Eet eens door, we moeten op zoek naar mijn broer." D*N: "Snel eten is niet goed voor je." Hadewychisdemol: "Ik ga wel even naar de WC dan." Op dat moment loopt Duncton net naar buiten. Duncton: "O sorry." Hadewychisdemol loopt hoofdschuddend verder. Duncton wil afrekenen bij Nigel, als hij van rechts Tristan het café binnen ziet lopen. Duncton denkt: "Wat een toeval." Als hij zich omdraait, ziet hij dat Tristan een mes in zijn handen heeft, en op D*N afloopt. Duncton twijfelt geen moment en roept: "Mes!" Silvermaiden begint te gillen, terwijl FrankLapius en B&W onder de tafel dekking zoeken. Duncton trekt een pistool uit zijn achterzak en houdt Tristan onder schot. In een flits weet Tristan D*N vast te pakken, en zet het mes tegen diens keel.

 23 
 Gepost op: Gisteren om 21:00:35 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
En de keuze is gevallen op optie ...

Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)


Zo meteen aflevering 10 .... we zijn op de helft. En dat betekent weer een lekker lange aflevering. Hij is zelfs iets langer geworden dan eigenlijk de bedoeling was, maar ik had veel te vertellen. Smiley

Aflevering 11 volgt woensdag, we lopen redelijk op schema dus ik geef mezelf een extra dag.  Overigens, aflevering 11 wordt een aflevering zonder cliffhanger. In aflevering 11 gaan we namelijk even terug in de tijd, om wat mysteries op te helderen. De afloop van aflevering 10 zal dus verder gaan in aflevering 12. Volmondig Ja

 24 
 Gepost op: Gisteren om 20:13:24 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Molduck
B

 25 
 Gepost op: Gisteren om 18:58:06 
Gestart door Cora Bora - Laatste bericht door Daisy
In oktober bezoek ik zijn woonplaats Volmondig Ja

 26 
 Gepost op: Gisteren om 18:57:59 
Gestart door m@ri@nne - Laatste bericht door putyourHANSup!
Voor het topic: wat heb je gedaan vandaag vannacht?

Goed gefeest in Gent Smiley
Ofja, eerder goed gezorgd voor mede-feesters die iets te enthousiast hadden gefeest waardoor er eigenlijk niet veel te feesten meer was haha Grin
Maar het was heel tof!! Cheesy

 27 
 Gepost op: Gisteren om 18:54:28 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door D*N
Okee ik ga de datum alvast op aankomende dinsdag vastzetten! Informatie komt vanavond of morgen Smiley

 28 
 Gepost op: Gisteren om 18:53:57 
Gestart door Cora Bora - Laatste bericht door putyourHANSup!
Hij is gek op kokosbrood Wink Love

 29 
 Gepost op: Gisteren om 18:46:40 
Gestart door Nostradamus - Laatste bericht door Mollenmania
Hilarisch

Als ze mijn moeder bellen zegt ze heel vaak "Hello, this is the police" en dan hangen ze meestal meteen op Grin

Goeie, die ga ik onthouden Tongue

 30 
 Gepost op: Gisteren om 18:45:37 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door putyourHANSup!
B Volmondig Ja

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.263 seconden met 19 queries.