Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
241 gasten en 1 vaste bezoeker (D*N)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
24 Juli 20:00
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 ... 7 8 9 [10]
 91 
 Gepost op: 21.07.2018, 17:01:19 
Gestart door Bodejos - Laatste bericht door Daisy
Iemand in een winterjas

 92 
 Gepost op: 21.07.2018, 15:24:34 
Gestart door Nostradamus - Laatste bericht door de_witte
... Laura Dekker met haar reclame.... Regenboog smiley

 93 
 Gepost op: 21.07.2018, 11:37:25 
Gestart door D*N - Laatste bericht door Heinz
Dan ga ik het toch ook maar eens kopen. Met de finale in Kinepolis stond de auteur de boeken te verkopen en te signeren maar de rij voor de geldautomaat buiten was me te groot. Grin

 94 
 Gepost op: 21.07.2018, 10:29:48 
Gestart door D*N - Laatste bericht door SpacyColours
Ik heb het boek De Mol van Bart Debbaut uitgelezen (eindelijk). Het is eigenlijk een must-read voor elke De Mol-fan, en erg spannend bovendien! Duimen omhoog!

 95 
 Gepost op: 21.07.2018, 10:27:43 
Gestart door MollenvangR-Art - Laatste bericht door G-root
2e plaats  confettie G-root - Grootse renners    681 punten confettie

Dagwinnaar:  Duimen omhoog!  G-root Duimen omhoog!
Grootste stijger:    Tandpasta Smiley G-root 5 plaatsen Tandpasta Smiley


Wow +5, hoe dan  Verbaasd ?

Doe mij nog zo'n sprintetappe  Bravo! .

 96 
 Gepost op: 21.07.2018, 10:09:23 
Gestart door m@ri@nne - Laatste bericht door Moni
Het lichtblauwe broekpak van Sanne Vogel gestreken.

 Hilarisch

Voor een speciale gelegenheid?

 97 
 Gepost op: 21.07.2018, 09:49:32 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Duncton is gearriveerd in Borkel en Schaft. Het is erg rustig op straat. Er zijn nog wat mensen naar hun werk. De rest zit binnen, want het is erg koud. Er vallen wat regendruppels uit de lucht. Voor de komende dagen is zelfs sneeuw voorspeld. Dan ziet Duncton een café. Tijd om wat te drinken en eten. Nigel: "Wat kan ik voor u inschenken?" Duncton: "Doe maar warme chocomel met slagroom. O, en een tosti graag." Nigel haalt de spullen. Duncton: "Mag ik u wat vragen." Nigel: "Zeker meneer." Duncton: "Ik ben op zoek naar een oud-inwoner van dit dorp, Mollenmania, bent u bekend met hem." Nigel: "En of ik die ken. Hij was een stamgast hier. Samen met zijn baas van de auto garage, Tristan kwam hij regelmatig hier. En van de ene op de andere dag was hij ineens weg. Tristan komt hier nog regelmatig. Misschien moet u eens met hem gaan praten." Duncton: "Dank voor het advies."

Terwijl Duncton zijn lunch nuttigt, komen er ook wat andere mensen binnen. B&W, FrankLapdius en Silvermaiden hebben er afgesproken. Het wachten is op Bodejos, die nog wat post moet bezorgen in een uithoek van het dorp. Ook Moni en MaikeMeisje hebben besloten buiten de deur te gaan lunchen. D*N en Hadewychisdemol komen bekvechtend binnen. Hadewychisdemol: "Jij zou de wekker zetten!" D*N: "Ik zet nooit een wekker."  Ondertussen post Tristan onopvallend voor de deur.

BREAKING NEWS
De TV staat aan in het café van Nigel, en daar zien de bezoekers het volgende bericht. Molduck: "Hier volgt een extra uitzending van Molduck Mysteries. De Duitse politie heeft gisteren een lijk gevonden in de Duitse hoofdstad Berlijn. Vandaag is bekend geworden dat het gaat om een Nederlandse, genaamd Juul1x. En laat dat de zus zijn van de verdwenen Lukie4, een speler in het mysterie in het dorp Borkel en Schaft. Wat heeft dit nu weer te betekenen? Is Lukie4 in Berlijn? En verplaatst het mysterie zich daarheen? Onze reporter Pjotr1992 is naar Berlijn onderweg om dit uit te zoeken. A.s. zondag op kerstavond een extra uitzending met meer informatie."

Loezel is thuis. Het is wachten op KD. Hij is onderweg. Ze bedenkt dat ze nog wat moet uploaden op het Europol netwerk. Haar laptop is net updates aan het laden, dus besluit de laptop van KD. te gebruiken. Ze zoekt in een la naar de stroomkabel, want de laptop is bijna leeg. Dan stuit ze op een verborgen ruimte in diens bureau. Ze trekt wat, de la schiet open en ze stuit direct op de tapes van LdHmolletje en WouterV. "Huh? Wat doen die tapes hier?"

Wordt vervolgd ...

Er staat een hoop te gebeuren in forumsoap land. Wat heeft Starlight allemaal aan Hulpdakdekker verteld? En kunnen ze Kaaasje vinden? Bij wie stapt MollenvangR-Art in de auto? Waar komen Molcrazy en AaPje16 ineens vandaan? R.I.P. Juul1x. Hoe is ze aan haar einde gekomen? Wie zitten er allemaal in Berlijn? En wie gaan er allemaal naartoe?

Maar de vraag van vandaag is .... wat doet Loezel nu?

A Ze besluit KD. er mee te confronteren zodra hij thuis is.
B Ze belt Robbieazerty.
C Ze neemt ze mee, omdat ze zelf degene is die ze bij Lucy verstopt had.
D Ze doet helemaal niks en wacht af.

Wil je meebeslissen hoe het verhaal verder gaat? Laat dan je keuze achter in dit topic en speculeer mee over het vervolg!

 98 
 Gepost op: 21.07.2018, 09:46:50 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
De avond ervoor...
Elise: "PutyourHANSup! Wat doe jij hier." PutyourHANSup!: "Dat is een lang verhaal." Hulpdakdekker: "Starlight zei je toch. Ga zitten en vertel op, wat moet ik zo nodig weten, waardoor ik PutyourHANSup! niet moet arresteren?" PutyourHANSup!: "Ik kan jullie aan Kaaasje helpen. En ik weet wie haar het moordwapen heeft geleverd." Hulpdakdekker: "Ok. Dat is interessant. Maar hoe weet je dat?"PutyourHANSup! zucht: "Ik had geld nodig, en kwam bij toeval Kaaasje tegen. Ik heb op haar advies Niuno gechanteerd. Hij zou op de dag van de schietpartij met een zak geld naar het park komen. Kaaasje zou het geld stelen, en wij zouden de opbrengst delen. Maar Niuno had het geld niet, waarop zij Niuno neerschoot. Tenminste, daar ga ik vanuit. Misschien was ze dat al die tijd al van plan. Ze raakte ook mijn broer. Dat neem ik haar heel erg kwalijk." Hulpdakdekker: "Maar je weet dus niet waar ze is?"PutyourHANSup!: "Nee dat niet. Maar ik kan wel tegen haar getuigen als ze wordt gearresteerd. En dat getuigen ben ik bereid te doen, onder bepaalde voorwaarden natuurlijk. Er moet natuurlijk wel iets tegenover staan." Hulpdakdekker: "Daar kunnen we over praten. Maar Starlight, wat is jouw hele rol in dit verhaal." Starlight: "Kaaasje was mijn beste vriendin. En ik woonde bij de_witte in. Iemand die jullie geloof ik zoeken. Ik kan je wat wel wat over de hele historie vertellen." Hulpdakdekker: "Nou heel graag." Elise haalt even drinken voor iederen. Het kan een lange avond worden.

Hadewychisdemol: "Sh**** . MollenvangR-Art wordt nu vrijgelaten!" D*N wrijft het slaapt uit zijn ogen. D*N: "Nu? Het is half elf? Ik draai me nog een keer om hoor." Hadewychisdemol trekt D*N uit bed. Hadewychisdemol: "Jij moet rijden, ik mag nog niet rijden van de artsen." D*N: "Oké, oké. Maar goed, we zijn nu toch al te laat. Laat me heel even kort gaan douchen en dan gaan we direct weg." D*N loopt de badkamer in. Op dat moment loopt MollenvangR-Art de gevangenis uit. Heerlijk, frisse lucht happen, zonder dat er iemand over je schouder meekijkt. Hij kijkt eens om zich heen. Niks te zien. Dat wordt lopen naar de bushalte 2 kilometer verderop. Na 5 minuten wandelen stopt er een auto naast MollenvangR-Art. Er draait een raampje open. MollenvangR-Art babbelt wat met de bestuurder. MollenvangR-Art stapt in en de auto rijdt weg. Een kwartiertje later arriveren D*N en Hadewychisdemol bij de gevangenis poort. MollenvangR-Art is nergens te bekennen.

Binnen gaat de celdeur van Molino open. Een man loopt naar binnen. Molino: "U bent mijn nieuwe celgenoot?" De man knikt. Molino: "U bent niet lang van stof. Mag ik vragen hoe u heet?" Molcrazy: "Noem me maar MC." En Molcrazy gaat op bed zitten. Molino besluit 'm maar met rust te laten en de recratie ruimte in te gaan.

Swifty belt Lan en spreekt zijn voicemail in. "Lan waar ben je? Ben je nog steeds ziek, of ben je iets anders aan het doen? Neem alsjeblieft contact met me op!" Swifty hangt op en gooit in frustratie haar mobieltje tegen de deur aan. Op dat moment komt er iemand binnen. Swifty: "O sorry, dat ging maar net goe ..... AapJe16?!" AaPje16: "Dat klopt dat ben ik. Ik geloof dat ik word gezocht." Swifty: "Ehm ... nogal ja, ga zitten." AaPje16: "Ik heb ook een hoop te vertellen. Is er thee?"

 99 
 Gepost op: 21.07.2018, 09:24:29 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door LdHmolletje
Erg veel rust straalt D*N uit...

 100 
 Gepost op: 21.07.2018, 09:21:48 
Gestart door Dolfie - Laatste bericht door LdHmolletje
MV is er inderdaad ook bij gekomen! Gefeliciteerd?

Pagina's: 1 ... 7 8 9 [10]
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.325 seconden met 18 queries.