Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: Molcrazy op 17-06-2021, 20:38:38

Titel: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 17-06-2021, 20:38:38
8u39
Het was een zeer rustige nacht behalve voor …
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)Tijd voor actie
- jullie gaan iemand lynchen. In geval van een gelijkspel geeft de stem van de bankdirecteur de doorslag.

- zorg dat je stem dikgedrukt is

- er is tijd tot vrijdag 18 juni, 20u30 om in dit topic te overleggen, te bespreken en te stemmenDe nog actieve spelers zijn:
- Brtdm
- Luchtmaniak
- michael90
- mrchipie
- TimvDons
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 20:43:49
Oeh Nice! Ben benieuwd wie de wolf heeft gekozen tho, maar door al het gedoe gister en eerder ben ik wel 100 procent zeker dat Timvdons de laatste wolf moet zijn ::jaja::

Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 20:45:44
Chipie en LuchtManiak, als jullie willen winnen, stem dan op Brtdm of Michael. Die zijn samen een koppeltje. En ik ben 100% NIET de laatste wolf in dit spel.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 20:46:39
oh, iemand had nog een verbandtrommel mee?

Maargoed, inderdaad deed Tim gisteren wel erg raar, net als Swifty.
Dus ik stem hoe dan ook TimvDons vandaag.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 20:48:59
Chipie en LuchtManiak, als jullie willen winnen, stem dan op Brtdm of Michael. Die zijn samen een koppeltje. En ik ben 100% NIET de laatste wolf in dit spel.
Ben je cupido dan? en anders hoe kon swifty dat weten? Dat maakt je alleen maar verdachter schat.

Je moet wel de wolf zijn
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 20:51:14
Logisch, want dan ben jij als koppeltje samen met Michael over, lunch jij Chipie of LM en stemmen jullie samen de laatste persoon eruit.

Chipie en LM, denk heel goed na. Er is een koppeltje (ik begin te vermoeden dat Michael cupido is en zichzelf gekoppeld heeft). Jullie beide zijn het niet, ik ben ook geen koppeltje dus dan moeten Brtdm en Michael een koppeltje zijn. Brtdm is een wolf dus er is sprake van een goed/slecht koppeltje. Het is toch vreemd dat Brtdm bij alle wolven tot nu toe direct hun naam oppert en soms zelfs direct stemt. Lees het spel eens terug en denk verder dan alleen de laatste dag!
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 20:52:49
Maar waarom zou ik een koppel zijn met Michael?  ???

Ik zie hier echt een totale wanhoopspoging met Swifty gisteren, omdat jullie het burgerkoppeltje er maar niet eigenhandig uit krijgen.
Tim is hoe dan ook wolf en daarmee hebben we onze 4e en laatste wolf gevonden. Dan moeten we morgen alleen nog proberen af te rekenen met de psychopaat.  ::) We komen al van zo ver, maar het kan nog!En met Monkey heb ik inderdaad geluk gehad dat ik die zo snel aanwees. Maar Convans en Swifty waren na goed redeneren vrij logisch.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 21:14:12
Omdat je het zelf heb toegeven in het wolvenpm.

Ik zal maar direct open kaart spelen omdat ik sowieso niet kan winnen en dan liever heb dat mijn medewolf de verrader niet wint.

Bij de rolverdeling heb ik de rol van welp gekregen. Daarbij kreeg ik ook de namen van vier wolven van het begin te horen: Brtdm, Convans, monkeysuncle en Swifty. Na dag drie was ik nog niet dood en ben ik onderdeel geworden van de wolven. Ik mocht toen nog niet iets zeggen. De volgende dag werd Convans direct aangevallen door Brtdm. Toen ik in de nacht daarover begon, kwam Swifty met het openlijke  vermoeden dat Brtdm een goed/slecht koppeltje is, mede omdat naast het aanvallen van zijn medewolven hij, aldus Swifty in elke lunchronde Michael het hand boven het hoofd viel. Toen wij Brtdm hiermee confronteerde in de wolvenpm. Na eerst wat tegenstrippelen (en het plaatsen van een GIFje van Samantha Steenwijk in de verraders als verrader) gaf hij toe een koppeltje te zijn. De lunch van vanavond is niet doorgegaan doordat Brtdm en ik er niet unaniem uitkwamen wie we zouden Luchen. In de nacht hiervoor is na overleg met MC door MC besloten dat er bij een gelijkspel qua stemmen er niet geluncht wordt (onder het mom van de prooi loopt weg omdat de wolven het niet eens konden worden. Michael zal wel zeggen dat hij een verbanddoos had, maar die heeft hij niet gebruikt.

Hopelijk beseffen jullie dat wat ik hierboven zeg niet uit mijn duim gezogen is. Ik wilde gisteravond al doorgeven dat ik zou proberen de lunch tegen te houden. Maar dacht mocht niet meer.

Daarnaast: als jullie mij lynchen, dan luncht Brtdm in de nacht Chipie of LM en dan zijn twee stemmen voldoende om de ander te lynchen op de volgende dag.

En als je me niet gelooft, test het dan uit. Lunch een van die twee? Zijn het geen koppel en lunch ik iemand in de nacht, dan zijn jullie nog met zijn tweeen tegen mij in mijn eentje en dan winnen jullie alsnog. Ik kan niet meer winnen, dus dan pak ik liever die verrader van een Brtdm aan

Lees de vorige dagen terug en kom tot de goede conclusie. Maar eerst Hup Holland  :)

Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 21:25:20
Hij geeft gewoon toe welp te zijn!  ::rofl::


En verder is dit prachtige verhaal volgens mij prima te weerleggen, want 5 wolven én een psychopaat zou echt een overkill zijn.
Bovendien zou dat het spel kansloos maken voor de psychopaat. In 5 stemmingen hebben we er al 3 wolven uitgehaald. Stél dat ik ook een wolf zou zijn, dan moet de psychopaat er dus van de laatste 5 mensen nog 2 wolven uitwerken. Die was dan bij voorbaat al totaal kansloos.

Dat je ervan overtuigd bent dat ik gekoppeld bent, oké. Maar de rest van het verhaal  ???

En denk er aan: als we nu een burgerkoppel eruit stemmen, dan hoeft Tim vannacht alleen nog maar de psychopaat eruit te halen om te winnen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 21:43:37
Ik heb de verdeling niet gemaakt Brtdm. Dat heeft de spelleider gedaan. En ja ik geef dat toe. Je zegt nu wel mooi dan 5 wolven en een psychopaat overkill is, maar de welp moet wel eerst drie dagen en nachten overleven terwijl de psychopaat nog langer moet overleven voordat hij aan zet is. Genoeg kansen dat beide rollen in een vroeg stadium afvalt.

Je hebt zelf nog toen je mij welkom heten in wolvenpm nog gezegd dat ik tijdens nacht 3 kandidaat voor lunchen was.

En ja Brtdm, jij hebt nu een makkelijke positie om alles te proberen te weerleggen wat ik zeg, maar je weet dat ik gelijk hebt. Michael zal heel verrassend je volgen dus daar heb ik ook niks aan.

En over je burgerkoppel: Dat kan NIET want jij bent onderdeel van het koppeltje en jij bent een WOLF!!!
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 22:00:47
Maar je geeft mensen sowieso een belachelijke keuze nu.

stél je verhaal klopt en ik krijg vandaag de meeste stemmen:
2 mensen gaan eruit, 3 blijven over.
Tim luncht vannacht iemand en wint.
(burgemeester doet er niet toe als er nog 2 mensen over zijn)

Wie wil er nu nog op mij of Michael stemmen?

(stél) je verhaalt klopt niet:
Jij bent een wolf,
we stemmen jouw eruit
4 mensen blijven over, waarvan 3 burgers en een psychopaat. (inclusief koppel)
iedereen kan nog winnen
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 22:06:49

(stél) je verhaalt klopt niet:
Jij bent een wolf,
we stemmen jouw eruit
4 mensen blijven over, waarvan 3 burgers en een psychopaat. (inclusief koppel)
iedereen kan nog winnen

Maar mijn verhaal klopt en dat weet jij ook. Jij bent een wolf dus dit hierboven klopt niet. Het zou fijn zijn als Cupido zich meld, maar vermoedelijk is dit Michael. Ik hoop zo dat LM Cupido blijkt te zijn en kan bevestigen dat Brtdm gekoppeld is
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 17-06-2021, 22:56:53
Pfoe zelfs de wolven hebben ruzie inmiddels. En dan ook nog een psycho en een koppeltje om te moeten vinden…..

Hoe kijk jij daar tegenaan Mrchipie? Als Tim een welp is en we schakelen het koppeltje nu uit weten we niet hoe dat eindigt. Als we Tim nu uitschakelen mag de overgebleven wolf iemand killen, en wint het koppeltje sowieso. En de psycho kan in alle situaties zo maar winnen. Want ik vermoed dat de psycho wel eens in het koppeltje zou kunnen zitten, met een wolf.

Ik snap er echt geen huppelkaas meer van  ::oink::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:05:04
ja, maar ik ben geen wolf. Tim doet gewoon een uiterste poging om zichzelf te redden door nu het stelletje eruit te gooien, omdat hij denkt te weten wie dit zijn.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:06:15
Ehm, thanks voor de druk op mij  ::rofl::

Ik weet het even nieet meer, als ik zie wat Tim zegt blijf ik er veel rare en niet kloppende dingen uithalen. zoals niet mee eens, uh je kan gewoon een naam dikdrukken like  ???   Dus Michael heeft dan zn verbanddoos gebruikt. Ik zie het verband met brtdm en Michael niet echt. ik denk wel dat 5 wolven teveel is tegenover een koppel en pshyopaat

Vind de discussie tussen Brtdm en tim wel opvallend, tja idk anymore, denk echt dat Tim zich probeert te redden net als Swifty gister
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:10:50
Oh dus die verbanddoos was alleen voor mij  :-[
Ik dacht dat elke persoon die de wolven zouden lunchen zou worden gered. Ik vond het al vreemd dat Mitch er vorige nacht uitging ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:13:33
Wacht je had hem toen al ingezet ::rofl:: Nou wat is jou mening in deze rare discussie
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:16:22
Wacht je had hem toen al ingezet ::rofl:: Nou wat is jou mening in deze rare discussie
Nee die verbanddoos wordt automatisch ingezet, dus ik hoefde niks te doen.
Maar ik dacht er zal wel iets zijn wat die rol opheft dan, maar ik denk dan toch dat hij echt alleen voor mij bestemd was ::rofl::

Ik ga het zo ff lezen. Ik ben geen wolf, zit niet in het koppel en ben ook de psycho niet in ieder geval ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:17:14
oh, wacht... Ik snap al waarom Tim denkt dat ik met Michael ben gekoppeld.

Nederland-Duitsland is gewoon hilarisch als duo natuurlijk.  ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:18:50
ja, maar ik ben geen wolf. Tim doet gewoon een uiterste poging om zichzelf te redden door nu het stelletje eruit te gooien, omdat hij denkt te weten wie dit zijn.

Je bent wel een wolf Brtdm. Echt waar geloof me. Kijk ook de vorige dagen eens terug. Jullie krijgen echt spijt als jullie mijn nu mij eruit stemmen.

Oh dus die verbanddoos was alleen voor mij  :-[
Ik dacht dat elke persoon die de wolven zouden lunchen zou worden gered. Ik vond het al vreemd dat Mitch er vorige nacht uitging ::rofl::

Waarom had ik deze opmerking kunnen verwachten van de geliefden van Brtdm. ::)

Ander dingetje: Als Brtdm/Michael NIET een koppeltje zouden zijn? Waarom maakt het echte koppeltje zich dan niet bekend? Die winnen alleen als de burgers winnen en als ik Brtdm moet geloven winnen de burgers in geen een scenario???
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:19:50
Nou, wellicht iets met een psychopaat?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:21:25
Nou, wellicht iets met een psychopaat?

Die komt pas in beeld als zowel jij als ik dood zijn. En omdat er maar 1 van ons bij de lynch dood kan gaan, zal de psychopaat nog steeds buitenspel staan.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:22:00
Ik ben echt confused  ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:23:49
Die komt pas in beeld als zowel jij als ik dood zijn. En omdat er maar 1 van ons bij de lynch dood kan gaan, zal de psychopaat nog steeds buitenspel staan.

Ja, maar als er sprake is van een burger/psychopaat koppel, snap ik wel dat je dit niet openbaart, want je moet wellicht nog een ronde en er kan ook nog zomaar een pistool in het spel zitten.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:26:56
Tim is de wolf, punt uit.
Maar als hij geen onderdeel is van het koppel dan is het mogelijk toch niet zo slim om hem uit het spel te spelen.
Stel de psycho is onderdeel van het koppel dan verliezen we toch nog als burgers wanneer in het koppel ook de burgemeester zit.
In dat scenario moeten we nu het koppel uit het spel spelen, Tim kan iemand opeten en dan is het daarna 1 speler vs Tim. En dan wint de burgemeester in die ronde het spel.
Maar als Tim wel in het koppel zit dan wordt het nog ingewikkelder ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:28:31
1 speler vs Tim betekend trouwens winst aan tim hè?
gelijk aantal wolven tegenover burgers, betekend normaal dat de wolven winnen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:29:59
Ja, maar als er sprake is van een burger/psychopaat koppel, snap ik wel dat je dit niet openbaart, want je moet wellicht nog een ronde en er kan ook nog zomaar een pistool in het spel zitten.

Waarom gaf je dan zelf aan in de wolvenpm dat het blok aan jouw been een gewone burger was? Ik mag niet letterlijk kopiëren of een screenshot sturen, maar volgens mij was jij diegene die tegen mij en Swifty opbiechtte dat je het koppeltje was en daarbij aangaf dat je eindelijk eens een wolf was! Dat het spel voor de wolven fantastisch loopt en dat nu dan toch vast zit met een blok aan je been?

Tim is de wolf, punt uit.
Maar als hij geen onderdeel is van het koppel dan is het mogelijk toch niet zo slim om hem uit het spel te spelen.
Stel de psycho is onderdeel van het koppel dan verliezen we toch nog als burgers wanneer in het koppel ook de burgemeester zit.
In dat scenario moeten we nu het koppel uit het spel spelen, Tim kan iemand opeten en dan is het daarna 1 speler vs Tim. En dan wint de burgemeester in die ronde het spel.
Maar als Tim wel in het koppel zit dan wordt het nog ingewikkelder ::rofl::

Klopt, ik ben een wolf. Maar nee ik ben geen onderdeel van het koppeltje
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:31:29
Zullen we deze welles-nietes discussie gewoon stoppen?
hier heeft niemand iets aan.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:31:40
1 speler vs Tim betekend trouwens winst aan tim hè?
gelijk aantal wolven tegenover burgers, betekend normaal dat de wolven winnen.
Hoezo? Tim verliest dan toch de stemming als de andere speler burgemeester is?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:32:42
(https://i.ibb.co/k3DRkrb/Schermafbeelding-2021-06-17-233212.png)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:34:20
Ik zie dat nergens staan ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:35:01
IK KAN HET NIET MEER AAN HOOR! ::rofl::

Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:35:33
Ik zie dat nergens staan ::ohno::

Dit zijn gewoon de standaard weerwolfregels.

hier tenminste: https://www.spelensite.be/spel/ontmasker-de-weerwolf#:~:text=Einde%20van%20het%20spel,burger%2C%20dan%20winnen%20de%20weerwolven.

En zo ben ik het ook gewend om te spelen. Ik kan niet 100% garanderen dat het nu ook zo is, maar ik zou niet weten waarom niet.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:36:13
Ik ben gewoon er van overtuigd dat Tim wolf is en koppeltje zit. en voor ik weer ga twijfelen hou ik het er gewoon bij
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:36:57
Dit zijn gewoon de standaard weerwolfregels.
Als het nergens staat is dat dus niet zo ::ohno::
Dit staat in de regels van deze editie: De burgers winnen als de weerwolven, de psychopaat en de sleutelbewaarder geëlimineerd zijn.
Dus dan zou 1 speler tegen Tim dus winnend zijn
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:38:12
@Molcrazy!
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:38:40
In dat geval denk ik dat LM en Brtdm het koppeltje zijn
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:39:49
Ik denk lucht en tim  ::jaja:: Maar laten we tim killen en dan kijken we wel, dan weten we het ook zeker
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:40:32
Ik denk lucht en tim  ::jaja:: Maar laten we tim killen en dan kijken we wel, dan weten we het ook zeker
Maar als Tim niet in het koppel zit en de psycho wel dan is het verloren voor de burgers he ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:41:46
Ja maar zo kunnen we alles gokken idem met jou en brtdm. Dus het is een kwestie van gokken vandaag
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:42:15
Nu snap ik er zelfs niks meer van.

Is het zelfs mogelijk dat Tim en michael een koppel zijn?
supertactisch om mij en michael op te noemen, maar dan met mij als wolf in plaats van hemzelf.
Hierdoor gaan mensen mij eruit stemmen en niet michael.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:44:09
Ik zie dat nergens staan ::ohno::


Ik wilde net zeggen!

Ik ben gewoon er van overtuigd dat Tim wolf is en koppeltje zit. en voor ik weer ga twijfelen hou ik het er gewoon bij

Waarom zou ik in het koppeltje zitten????

Ik denk lucht en tim  ::jaja:: Maar laten we tim killen en dan kijken we wel, dan weten we het ook zeker

Hoevaak moet ik zeggen dat ik geen onderdeel van het koppeltje ben. Moet ik er iets op zetten ofzo om mijn onschuld aan te tonen???

Nu snap ik er zelfs niks meer van.

Is het zelfs mogelijk dat Tim en michael een koppel zijn?
supertactisch om mij en michael op te noemen, maar dan met mij als wolf in plaats van hemzelf.
Hierdoor gaan mensen mij eruit stemmen en niet michael.

 ::rofl:: ::rofl:: Begin je natigheid te voelen en probeer je nu dit??? Ik heb aangegeven te stemmen op jouw of Michael. Ik heb nog niet naar specifiek iemand gewezen als stemkeuze.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:45:39
Ja maar zo kunnen we alles gokken idem met jou en brtdm. Dus het is een kwestie van gokken vandaag

Volgens mij heb ik meer argumenten gegeven waarom Brtdm onderdeel uitmaakt van het koppel/een wolf is dan dat hij argumenten heeft gegeven dat hij dat niet is?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:46:51
Ik heb aangegeven te stemmen op jouw of Michael. Ik heb nog niet naar specifiek iemand gewezen als stemkeuze.

ja, maar je zegt wel de hele tijd dat ik wolf ben. Waarom zou iemand op de burger uit het koppel stemmen, als je niet zeker weet of deze überhaupt een koppel vormt met een wolf?

En ja, ik voel ontzettend veel nattigheid, want als we vandaag mij eruit stemmen, weet ik zeker dat jij hier wint!
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:48:40
IK WEET HET OOK NIET MEER OKE ::ohno::

Dit hele gebekvecht je gaat nu zelfs over ja wat moet ik doen om mn onschuld te tonen, je bent gewoon de laatste wolf punt. en daar gaan het mij over. anders win je zometeen als je de pshyco pakt. Dus je moet er gewoon uit, grote kans is ook gewoon dat je in het koppeltje zit, dat is gewoon een gok en met waar je mee komt schommelt het aan alle kanten hoor
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:50:32
Volgens mij heb ik meer argumenten gegeven waarom Brtdm onderdeel uitmaakt van het koppel/een wolf is dan dat hij argumenten heeft gegeven dat hij dat niet is?
Als we nu Brtdm lynchen en hij zit in het koppel gaat er 2 man uit en jij luncht iemand en dan is het 1 vs 1, waarbij er de mogelijkheid zelfs nog is dat de psycho tegenover jou komt te staan. Afhankelijk van wat Molcrazy beslist over de 1 vs 1 hebben we (geen) kans als burgers.
Als we nu jou lynchen en je zit niet in het koppel is het sowieso verloren als de psycho wel in het koppel zit
Als we nu jou lynchen en je zit wel in het koppel is er mogelijk nog een psycho die kan lunchen als die niet in het koppel met jou zit.

Ik zie dus weinig kansen voor ons als burgers :\'(
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:54:36
Kan de psycho lunchen?
Ik dacht dat er alleen nog stemmingen overdag waren als alle wolven eruit gaan?
In de spelregels stond dat hij namelijk ook de wolven nodig had om de burgers eruit te werken.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:54:46
We praten hier morgen wel verder over. Ik moet morgen ook weer aan het werk. Ik adviseer iedereen om ook lekker naar bed te gaan en goed na te denken.

In ieder geval ben ik NIET de laatste wolf en NIET onderdeel van het koppeltje.

En alvast een voorspelling qua rolverdeling:
Brtdm: Wolf (en koppel)
Michael: (Cupido en waarschijnlijk koppel)
MrChipie: Psychopaat
LM: Burger
Tim: Welp

En tot zover. Welterusten  ::jaja::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:56:35
daarom is Tim de laatste wolf die zich wil vrijspelen door iemand anders te pakken. anders verliest hij

Ik ben nu nog meer overtuigd dat tim het is


en wtf psychopaat? Nu ben je je wel echt hellemaal aan redden.


en nu ben je opeens niet meer wolf, echt....
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 17-06-2021, 23:57:57
Kan de psycho lunchen?
Ik dacht dat er alleen nog stemmingen overdag waren als alle wolven eruit gaan?
In de spelregels stond dat hij namelijk ook de wolven nodig had om de burgers eruit te werken.
Wanneer alle weerwolven uitgeschakeld zijn, neemt de psychopaat de moordende rol op zich om andere spelers tijdens de nacht te elimineren.     
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 17-06-2021, 23:58:39
Oh dit is ook nieuw voor mij :o
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 17-06-2021, 23:59:09
oké, dan heb ik dat verkeerd begrepen.
(waarom zou je als psychopaat dan ooit burgers eruit willen stemmen?)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 17-06-2021, 23:59:23
Welp is na dag 3 een wolf dus hoezo ben ik geen wolf meer opeens?

Mijn psychopaat idee komt neer op
het feit dat jij mij wel heel graag weg wil hebben. Ideaal voor een psychopaat die de rol van de wolven overneem als die allen dood zijn. Alleen pech voor de psychopaat dat er nog twee wolven in het spel zitten.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 00:02:17
je doet gewoon rare tegenstrijdige dingen de hele tijd, brengt verwarring en je bent gewoon de laatste wolf dus die vlieger gaat gewoon niet op pyschopaat of niet
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 00:05:54
Als cupido gekoppeld is aan Tim (wolf) dan gaat hij zn mond houden.
Als hij gekoppeld is aan de psychopaat (of iemand die gezegd heeft gegijzelde te zijn) kan hij beter nu wel zeggen dat dat zo is, want anders gaat cupido zelf ook verliezen
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 00:46:31
Nog een keer dan vanuit mijn perspectief nu ik weet dat de psychopaat ook mag moorden:

Er is nog 1 wolf(welp)
Er is nog 1 psychopaat
Er zijn nog 3 burgers
en 2 vd 5 vormen een koppel


Als we nu de wolf eruit stemmen én een burgerkoppel wordt geopenbaard:
- stemt vannacht de psychopaat iemand uit het koppel eruit.
- start dag 8 met een psychopaat en een burger --> psycho wint.

Als we nu de wolf eruit stemmen én het burgerkoppel kan geheim blijven:
- stemt vannacht de psychopaat 1 of 2 burgers neer
- óf dag 8 start met een psychopaat en 2 burgers: burgers maken kans om te winnen!
- óf dag 8 start met een psychopaat en 1 burger: psychopaat wint.

Als we nu de wolf eruit stemmen én de psychopaat is koppel met een burger:
- stemt vannacht de psychopaat een burger eruit
- start dag 8 met een psychopaat met lover en een burger --> psycholover wint

Als we nu de wolf eruit stemmen én die is gekoppeld, maar niet aan de psychopaat:
- luncht de psychopaat een burger
- start dag 8 met een psychopaat en een burger: psycho wint.

Als we nu de wolf eruit stemmen en die is gekoppeld met de psychopaat:
- burgers winnen meteen
(echter onlogisch dat cupido zich nog niet gemeld heeft)

Als we nu de psycho eruit stemmen die gekoppeld is aan een burger (of andersom):
- Wolf luncht burger
- start dag 8 met een burger en een wolf: wolf wint.

Als we nu de psycho eruit stemmen, die niet gekoppeld is:
- wolf luncht burger (of koppel)
- óf start dag 8 met 1 wolf en 1 burger: wolf wint.
- óf start dag 8 met 1 wolf en 2 burgers: burgers maken kans om te winnen!

Als we nu een burger eruit stemmen, die niet gekoppeld is:
- wolf luncht burger of psychopaat (of koppel)
- óf start dag 8 met 1 wolf en 2 burgers: burgers maken kans om te winnen!
- óf start dag 8 met 1 wolf, 1 psychopaat en een burger: wolf of psychopaat wint.
- óf start dag 8 met 1 wolf en een psychopaat/burger: wolf wint.

Als we nu een burger eruit stemmen, die gekoppeld is aan een burger:
- wolf luncht burger of psychopaat
- start dag 8 met 1 wolf en 1 burger/psychopaat: wolf wintexcuses als ik vanalles vergeten ben of foutjes maakte, maar het is nogal vaag allemaal.
Ik ben uitgegaan van 1 wolf, omdat we anders sowieso kansloos zijn. Als er nu nog 2 wolven zijn, dan kunnen alleen de wolven of het koppel(met wolf) winnen.

Conclusie:
als burgers zijn we vrijwel kansloos, voor mijn gevoel hebben we nog het meeste kans als we vandaag de psychopaat eruit halen gekgenoeg. De psychopaat is immers net zo gevaarlijk nu als de wolf zelf. En zo langzamerhand begin ik er vol van overtuigt te raken dat Michael de psychopaat is. Dus de vraag voor mij is nu vooral: stemmen we op een zekerheid wolf of stemmen we op een zeer mogelijke psychopaat?


Rolverdeling wat ik denk:
Tim - welp
Michael- psychopaat
Luchtmaniak- Burger
Chipie- Burger
Brtdm- Burger

betreft het koppel en cupido ben ik de draad kwijt.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 01:06:36
Ik denk lucht en tim  ::jaja:: Maar laten we tim killen en dan kijken we wel, dan weten we het ook zeker

Hoe in hemelsnaam kom je tot de conclusie dat ik in het koppel zit? Ik heb nooit mensen verdedigd, ik kijk gewoon naar verdacht gedrag. Op dit moment heb ik eigenlijk reden om op iedereen behalve Mrchipie te stemmen. Dus dat is lastig….

Aangezien ik gewoon wil dat de goodies winnen stem ik nu op Timvdons. De puzzel van psycho’s, koppels, wolven en combinaties daarvan is volgens mij onmogelijk te leggen. Maar hiermee komen we in elk geval een stapje dichter bij een goed einde.

Maar ik sta ervoor open om op Michael of Brtdm te stemmen als er nog schokkende onthullingen of een sterke theorie komt.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 12:31:15
Dit bericht is waarschijnlijk kansloos maarja.

Als de burgers kansloos zijn, waarom gokken jullie dan niet op Brtdm of Michael als koppeltje. Denken jullie echt dat ik alles was ik hier deze dag geopperd hebt uit mijn duim gezogen heb? Ik kom toch niet voor niets met opmerkingen als blok aan het been etc.

En Brtdm zijn laatste post kan je met een korreltje zout nemen wat er zijn nog twee wolven. Dus burgers (LM en Chipie), als jullie nog enige kans willen maken op de winst, stem dan gezamenlijk op een van het koppeltje. Stemmen jullie op jij dan vermoord Brtdm een van jullie vanavond en dan is de volgende dag alleen nog een/twee tussen het koppeltje nodig voor hun winst.

Als we het koppeltje eruit stemmen dan wordt het 1-1 op de laatste dag en dan winnen jullie waarschijnlijk.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 13:11:17
Ik twijfel toch nog of we niet op Brtdm moeten stemmen.

Btw, wie is er ook alweer burgemeester?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 13:16:44
Chip is burgemeester.

Maar als je echt mij of michael eruit wil halen, stem dan op michael.
Ik ben er van overtuigd dat hij psychopaat is, omdat hij weet dat er niks klopt van Tims verhaal, maar toch nog op zoek is naar een koppel.

Of we er nu een wolf of psychopaat uithalen, maakt niet heel veel uit. Beide zijn momenteel even gevaarlijk.

En als Michael eruit is zie je meteen dat wij geen koppel zijn en Tims verhaal totale bullshit is.


Het enige is dat ik niet wil dat Tim gaat winnen, terwijl hij heeft toegegeven wolf te zijn. Dan krijgen we echt de ultieme floptroffee.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 13:23:55
En als Michael eruit is zie je meteen dat wij geen koppel zijn en Tims verhaal totale bullshit is.

Zeg je hier nu verkapt dat je wel een koppel bent maar niet met mij? ::vergroot::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 13:25:21
Ik ga alvast het goede voorbeeld geven: Brtdm
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 13:28:32
 
Zeg je hier nu verkapt dat je wel een koppel bent maar niet met mij? ::vergroot::


Zeg je hier nu verkapt dat je wel heel graag het (burger)koppel eruit wil hebben en dus psychopaat bent?  ::vergroot::

Ik zeg alleen dat wij geen koppel zijn. En uit tactische overwegingen houd ik het graag vaag wie er wel een koppel kan zijn. Want ik denk dat er gewoon twee burgers zijn gekoppeld.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 13:31:22
Ik heb al gezegd dat ik geen koppel ben, geen wolf en ook geen psychopaat! ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 13:35:47
Waarom ga je dan mee in Tims verhaal op zoek naar een koppel, terwijl je weet dat het niet klopt wat hij zegt?

Geloof me nou, Tim is de laatste wolf en hij probeert nu met een wanhoopspoging een goedaardig koppel eruit te werken, zodat hij meteen wint.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 13:37:33
Waarom ga je dan mee in Tims verhaal op zoek naar een koppel, terwijl je weet dat het niet klopt wat hij zegt?

Geloof me nou, Tim is de laatste wolf en hij probeert nu met een wanhoopspoging een goedaardig koppel eruit te werken, zodat hij meteen wint.
Ik wacht nog steeds op het antwoord van Molcrazy of 1 vs 1 mogelijk is
Als dat kan dan ga ik nu liever voor het koppel denk ik

EDIT: Ik heb ook nooit gezegd dat ik niet geloof dat Tim een wolf is. Dat heeft hij zelf al bevestigd zelfs. Het is alleen de vraag of het nu slim is om hem eruit te spelen of dat we beter op jou kunnen gaan
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 13:40:41
Laten we inderdaad dan afwachten op het antwoord van Molcrazy.

Ik ben ervan overtuigd dat ik gelijk heb, maar zo niet, dan snap ik je redenatie.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 18-06-2021, 14:08:18
Afhankelijk van wat Molcrazy beslist over de 1 vs 1 hebben we (geen) kans als burgers.

Ik heb geen algemene regels nagelezen maar het spel blijft doorgaan tot er een kant gewonnen heeft. Stel dat op de laatste dag een wolf en een burger over zijn dan stemmen die uiteraard op elkaar en dan hangt het er van af wie de burgemeester is en wiens stem dubbel telt. Als tijdens de laatste nacht nog een wolf en een burger over zijn, dan wint uiteraard de wolf omdat die de burger 's nachts kan opeten.

Kan de psycho lunchen?
Ik dacht dat er alleen nog stemmingen overdag waren als alle wolven eruit gaan?
In de spelregels stond dat hij namelijk ook de wolven nodig had om de burgers eruit te werken.

Als de psychopaat over is en er zijn geen wolven meer, dan neemt de psychopaat de moordende rol 's nachts over.

Dat hij wolven nodig heeft, wijst op het feit dat hij hun hulp nodig heeft om het aantal burgers te verminderen: stel dat de psychopaat overblijft met tien burgers, dan wordt het nog een hele uitdaging. Als de psychopaat overblijft met drie burgers is het natuurlijk al een stuk overzichtelijker en haalbaarder.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 14:10:08
Oké, dan heb ik me daar significant in vergist. Ik ben andere regels gewend..

 ::schaam::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 14:23:21
Dan zet ik mijn stem voor nu op Brtdm
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 14:23:46
Ik blijf bij timvdons als wolf kan gewoon niet anders hopelijl ga je ook mee michael de grootste kans hebben we dan


Ah dan liegt tim toch gewoon als je op brtdm gaat,
Dus waarom ga je niet mee op tim?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 14:32:50
Ik blijf bij timvdons als wolf kan gewoon niet anders hopelijl ga je ook mee michael de grootste kans hebben we dan


Ah dan liegt tim toch gewoon als je op brtdm gaat,
Dus waarom ga je niet mee op tim?
Omdat ik denk dat Tim niet in het koppel zit, maar de psychopaat wel.
Dan wordt het 1 speler vs Tim als slot en gaat de burgemeesterstem de burgers de overwinning brengen.
Maar als Tim wel in het koppel zit is het een verliezende strategie, zoals nu op Tim gaan verliezend is als hij niet in het koppel zit.
Dus je moet je afvragen of je denkt dat Tim in het koppel zit, ja of nee. Ik denk van niet
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 14:35:23
Ik denk van wel vooral hoe hij nu speelt, en voor de rest is het gewoon gokken. En hoe tim doet vertrouw ik echt totaal niet.! Dusja hopelijk ga je mee op tim is denk ik echt de beste keus
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 14:38:46
Als je refereert dat ik Michael als koppeltje aan Brtdm heb gelinkt zal ik uitleggen waarom ik zijn naam genoemd heb. Zoals aangegeven kwam Swifty met de koppeltjestheorie. Wij zijn er toen vanuit gegaan dat na onderzoek Michael de grootste potentie had om gekoppeld te zijn. Daarom ben ik er ook vanuit gegaan dat Michael het koppeltje is. De enige keerzijde die daaraan zat was het feit dat Brtdm weigerde toe te geven met wie hij gekoppeld is. We hebben dat ook meerdere malen gevraagd/geconfronteerd. Het kan dus heel goed zijn dat hij Swifty en mijzelf daarmee heeft willen overtuigen dat het Michael is en dat het blijkbaar toch LM of jijzelf Chipie.

En met het antwoord van MC blijkt dat ik sowieso niet kan winnen. Als jullie vandaag mij lynchen, dan pakt Brtdm als laatste wolf samen met zijn geliefde vannacht een burger en winnen zij vanwege de meerderheid. Indien we Brtdm lynchen, pakken we twee personen tegelijkertijd, lunch is iemand en dan verlies ik alsnog omdat we 1-1 uitkomen en de BM dan dubbel stemt.
Chipie zal mij nooit burgemeester maken.

Dus burgers. Als jullie willen winnen, stem dan Brtdm eruit (en dan tegelijkertijd zijn geliefde) zodat jullie winnen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 14:41:19
Eh als
Ik goed reken kan je wel winnen
Schat dus echt weer raar spelletje, sorry maar dit bevestig me meer jij bent wolf en gekoppeld ik ben nu overtuigd  ::jaja::  ::zwaai::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 14:44:38
Eh als
Ik goed reken kan je wel winnen
Schat dus echt weer raar spelletje, sorry maar dit bevestig me meer jij bent wolf en gekoppeld ik ben nu overtuigd  ::jaja::  ::zwaai::

Leg dan uit hoe ik kan winnen? Je zegt nu wel iets maar je beargumenteerd dat niet.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 14:47:06
Even een koppels overzicht:

Brtdm:
- Is waarschijnlijk geen koppel met Tim, want wil Tim eruit hebben.
- Is waarschijnlijk geen koppel met Michael, want Michael stemt op hem.
- Heeft als burgemeester op Mrchipie gestemd. Dat is dus een potentieel koppel.
- Rollen: logisch als wolf + onderdeel van koppeltje, aangezien Swifty en Tim (als wrakende wolven die zich verraden voelen) op Brtdm hebben gestemd in de vorige ronde.

Michael:
- Stemt op Brtdm, dus geen koppel met hem.
- Vanuit de hypothese dat Brtdm in het koppel zit, zit Michael daar dus niet in.
- Potentiële rollen: psycho, burger.

TimvDons:
- Is geen koppeltje met Brtdm/Mrchipie, want die jagen (= stemmen) deze ronde op hem.
- Kan een koppeltje zijn met Michael. Maar dit sluit niet aan bij de hypothese dat Brtdm in het koppeltje zit.
- Rol: welp

Mrchipie:
- Geen koppeltje met Tim, want daar stemt hij op.
- Meest logische koppel is met Brtdm. Hebben nooit elkaar weggestemd, wel samen op Mrchipie als burgemeester gestemd in ronde 1.
- Potentiële rollen: psycho, burger.

Nu ik er over nadenk is een koppel Brtdm-Mrchipie best logisch, aangezien Mrchipie steeds precies weet wie de wolven zijn. Die info krijgt hij natuurlijk van zijn lover.

Ik hoop dat ik het mis heb Mrchipie en dat je een niet gekoppelde goodie bent. Maar ik denk zeker te weten dat Brtdm een wolf is én onderdeel van het koppel, dus ik wijzig mijn stem naar Brtdm. En dan hoop ik dat we daarmee meteen ook de psycho eruit spelen, dan hoeven we alleen nog maar de welp te killen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 14:50:16
Als koppel en als wolf


En luchtmaniak wat doenje, wat je ziet is toch meer dan duidelijk tim de een raar spelletje speelt om te winnen als koppel en wolf

Plzz verander want zo winnen we  niet  ::ohno::


En waar heb ik gezegd dat ik de wolven weet? Like huh ik verdacht hem
Mee de hele tijd but oke dus ik denk echt dat tim samen met michael gekoppeld is
Als il het zo zie dus lcuht asjeblieft wissel teruf
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 14:53:21
Ik ben geen koppeltje dus die vlieger gaat niet op. En ik heb al aangegeven dat ik sowieso niet meer kan winnen.

Met het overzicht van LM erbij vind ik het Brtdm-Chipie koppeltje ook zeer aannemen. Ook nu deze twee als enige op mij stemmen!

Edit: en waarom ik zo fel ben in Brtdm uitschakelen. Omdat hij ons verraden heeft als koppeltje en ik Swifty hebt beloofd tot het laatste moment zou strijden om wraak te nemen, ook nu ik niet meer kan winnen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 14:56:20
Omdat je raar doet en verwarring maakt! Wat je nu dus ook leukt  brtdm stond elke
Keer hoog op mn lijstje zelfs

En nu ben ik dus opeens gekoppeld en net michael met brtdm echt.....

Luchtmaniak en michael het is nu toch wel duidelijk dat tim liegt? Of zie ik dat als enige hier

Dus vooral luchtmaniak switch asjeblieft deze man is duidelijk niet tw vertrouwen
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 14:58:58
@Mrchipie ik wil je heel graag vertrouwen. Maar als je geen onderdeel uit maakt van het koppeltje, waarom zou je dan niet op Brtdm stemmen?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 15:00:14
LuchtManiak is dus Cupido ::rofl::
Wel handig dat je niemand die rol geeft bij je verdenkingen ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 15:02:23
oké, chip.. Het was leuk, maar we moeten het nu over een andere boeg gooien.

Ik ben Cupido en ik heb mezelf gekoppeld aan Chipie.
Het probleem nu is dat als jullie ons eruit gooien, chipster gewoon het burgemeesterschap overdraagt aan Tim.
hij kan het wel overdragen aan Luchtmaniak, maar dan wordt die vannacht geluncht en wint morgen Tim als wolf of Michael als psychopaat.

Als we vandaag Tim eruit stemmen, dan luncht hij vannacht mij of chippie. Chippie geeft het burgemeesterschap over aan luchtmaniak. Dag 8 start met burgemeester Luchtmaniak en met psychopaat michael. Dan kunnen de burgers nog winnen.

Dus Luchtmaniak, als je echt nog kans wilt maken, stem op Tim.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 15:05:29
Omdat tim het is, door als zijn manipulerende berichten over brtdm en eerst gekoppeld
Met michael en nu met mij

Elke keer tegenstrijdige dingem zegen ook. Hij hoort ook de enige wolf te zijn met alle rollen die kunnen winnen.

Pakt michael erbij zodat hij daarmee wordt uitgeslotem
Als koppel. Zo denk ik er over

Brtdm stond toen met convans hoog op mn lijstje omdat iemand wel op me gevote moest hebben dat was dan convans

Luchtmaniak voor alle keren dat in dit spel niet werd geloofd vond ik het leuk dat ik eindelijk vertrouwen had
Dit potje en als burger/burgemeester kom tonen en speuren wie de wolven zijn etc en bij eerdere potjes werd ook niet geluisterd dus hopelijk vertrouw je me echt dit keer, ben echt hellemaal overtuigd door ts zijn gedrag. Tim moet wel gekoppeld
Zijn aan michael hij was ool de eerste die meeging op brtdm zodat jij mee zou gaan.

Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 15:06:40
Hahaha wat een claim en wat een bluf. Leuk geprobeerd. Wil de echte Cupido zicht bekend maken.

Zal je net zien dan MrChipie Cupido is en nu niks zegt ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 15:10:38
De enige reden die ik kan bedenken waarom Cupido zich niet meldt is omdat hij gekoppeld zit aan Tim. Dus ik kan niet anders dan op Timvdons stemmen
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 15:13:12
Finally! Ookal snap ik niet dat jij opeens op tim stemt dan nu, AAAAAAAAAAAAH ik snap niks meer van dit potje!

Ik ga voetballen kijken, nadenken en rusten.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 15:15:21
 ::ohno::

Brtdm kan alleen Cupido ‘geoorloofd’ claimen indien zijn geliefde Cupido is. Dit is gewoon bluf van hem  ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 15:53:06
Ik blijf op Brtdm, anders verliezen we sowieso. Hopelijk doe jij dat ook Michael.

Aan Brtdms uitleg zie je namelijk dat er niets van klopt. Hij zegt dat Tim een van ons gaat lunchen nadat we hem gekillt hebben. Dat kan natuurlijk niet, want dan is hij er al uit. Hier bespreekt hij zich. Waarschijnlijk bedoelt hij dat hij zelf dan iemand gaat lynchen. Ik weet niet of dat is als psycho of als wolf, maar sowieso niet als goodie.

Mrchipie wat je ook doet, maak Tim geen burgemeester. Jij kan ook nog winnen als je dood bent, als de goodies winnen. Ongeacht of je psycho, burger of wat dan ook bent. Ik vertrouw jou dat je geen wolf bent.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 15:55:38
oja, dat was een beetje dom.

Ik bedoelde: als we nu tim eruitstemmen, dan luncht de psychopaat vannacht ons als koppel.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 15:55:46
Als we vandaag Tim eruit stemmen, dan luncht hij vannacht mij of chippie. Chippie geeft het burgemeesterschap over aan luchtmaniak.

Brtdm zegt dat met zijn plan (Tim eruit stemmen) de goodies nog kunnen winnen. Maar dat is niet zo, want als Tim eruit is krijgt het koppel de volledige dominantie. Er zit een psycho of een wolf in het koppel, dus als we Brtdm nu niet killen krijgen we het koppel (met evil daarin) niet meer kapot.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 15:56:33
oja, dat was een beetje dom.

Ik bedoelde: als we nu tim eruitstemmen, dan luncht de psychopaat vannacht ons als koppel.

Dit lijkt me een heldere bekentenis dat de psycho in het koppel zit. Waarom zou Brtdm anders een plan verkondigen waarmee hij zelf verliest?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 16:00:29
Omdat jullie me er anders uitstemmen en ik zeer waarschijnlijk sowieso verlies. resterende burger kan alleen winnen als hij burgemeester wordt. Dan zou chip het burgemeesterschap overmoeten geven aan de psychopaat. De wolf de pyschopaat luchen en de psychopaat het burgemeesterschap overdragen aan de burger.

Nu het burgemeesterschap overdragen aan de burger heeft geen zin.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:06:15
Ik blijf op Brtdm, anders verliezen we sowieso. Hopelijk doe jij dat ook Michael.

Mrchipie wat je ook doet, maak Tim geen burgemeester. Jij kan ook nog winnen als je dood bent, als de goodies winnen. Ongeacht of je psycho, burger of wat dan ook bent. Ik vertrouw jou dat je geen wolf bent.
Als je me vertrouwt ga dan mee op Tim! Hij is koppel en wolf 100 procent zeker van! ik ben echt te vertrouwen..
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 16:12:25
Als je me vertrouwt ga dan mee op Tim! Hij is koppel en wolf 100 procent zeker van! ik ben echt te vertrouwen..

Waarom ben ik een koppel als Brtdm aangeeft dat hij cupido is en met jouw gekoppeld is ???
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:14:06
 Ik ben niet gekoppeld met Brtdm, die probeert alleen maar zichzelf te redden tegenover jou ::rofl::

Jij bent gekoppeld wolf met cupido ::zwaai::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 16:18:01
Ik pas mijn stem aan naar mrchipie Klopt niks meer van wat hij allemaal zegt
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 16:19:09
Heb ik mijn scheidingsakte gemist of kan iemand even uitleggen wat hier allemaal gebeurd?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 16:21:35
Chip is de psychopaat
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:22:20
Serieus? Echt ::ohno:: Gaan we nu deze kant op, Tim probeert iedereen te manipuleren omdat hij geen kans meer zag en het lijkt gewoon te werken Tim moet toch gewoon koppel zijn en wolf, dat is toch veels te duidelijk atm. wat brtdm doet is gewoon zichzelf redden, stop effe daarmee we weten dat je geen wolf bent en koppel ::zwaai::


Tim probeert veels te duidelijk te sturen, ik ben gewoon burger en zit niet in een koppel, heb brtdm ook vaak hoog op mn lijstje gehad. heb ik ook gemeld.


ik probeer als burgemeester gewoon jou en luchtmaniak te laten zien dat alles wijst naar Tim niks meer niks minder.

Dus plzz gebruik je verstand en vote voor hem. ik btw wel echt klaar met die potje zometeen ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 16:28:37
Ik pas mijn stem aan naar mrchipie Klopt niks meer van wat hij allemaal zegt

Stem dan liever Brtdm, want hierbij wordt ik eruit gestemd vanwege burgemeester stemmen.

En nogmaals Chipie. Jij roept de hele tijd wel dat ik een koppel ben, maar met serieuze argumenten komt je nog steeds niet. Is alleen maar hard roepen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 16:29:19
Chip zit zelf in het koppel ::jaja::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:32:16
Zeg de gene die elke keer loopt te roeptoeteren zonder argumenten en tegenstrijdige dingen zegt om iedereen te overtuigen en te manipuleren om op Brtdm of michael te stemmen en daarna opeens ben ik het.

Hoe duidelijk moet het zijn. ben blij dat ik na alle tijd ook veel goed hebben en niemand die luistert nu het wel heb om het goed te doen en duidelijik te zien dat jij het bent!

Michael stop eens! DENK EENS NA! ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 16:34:13
Als ik alles teruglees komt ik uit op twee potentiële koppeltjes:

1) Brtdm en Michael - Dat vermoeden hadden Swifty en ik in het begin. Ik begon daar vandaag aan te twijfelen, mede door het feit dat hij ook op Brtdm stemde en Chipie vaag en stug achter Brtdm mee ging. Maar nu hij eerst weer op mij stemt en daarna op Chipie stemt is weer opvallend. Als  hij daadwerkelijk gekoppeld is met Brtdm is dit een afleidingsmanoeuvre geweest. Met  1-2-2 stemmen is chip zijn stem dubbel en lig ik eruit. Als we meegaan met chip dan wint hij alsnog

Optie 2 - Brtdm en Chip. Zie uitleg van LM icm het blijven volgen en verdedigen van Brtdm.

Kortom, stem op Brtdm zodat het koppeltje (goed/slecht) verdwijnt, de psychopaat het niet overneemt en jullie morgen als burgemeester winnen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 16:35:18
Ik pas mijn stem aan naar mrchipie Klopt niks meer van wat hij allemaal zegt

Mag ik vragen waarom je niet meer op Brtdm wil stemmen?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 16:36:32
Zeg de gene die elke keer loopt te roeptoeteren zonder argumenten en tegenstrijdige dingen zegt om iedereen te overtuigen en te manipuleren om op Brtdm of michael te stemmen en daarna opeens ben ik het.

Hoe duidelijk moet het zijn. ben blij dat ik na alle tijd ook veel goed hebben en niemand die luistert nu het wel heb om het goed te doen en duidelijik te zien dat jij het bent!

Michael stop eens! DENK EENS NA! ::ohno::

Zover ik weet is de enige niet feitelijk waarheid (die ik per direct checken) die ik deze dag heb gezegd de naam van de geliefde van Brtdm en wellicht de rolclaim van gisteravond.

En qua argumenten met ik meer gezegd dat alleen hij doet raar, hij vertrouw ik niet en hij manipuleer zoals jij doet ::zwaai::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:41:23
Ik verdedig alleen hier brtdm vanwege alles wat jij zegt. thats all. ik heb meerdere keren aangegeven dat Brtdm een van mn verdachten was, Dus elke keer verdedigen is gewoon niet waar.

Daarom ook dat het niks anders kan dat jij wolf en koppel moet zijn die zichzelf probeert te reden


echt Tim ga toch weg! je liegt meerdere keren en spreekt onwaar heden uit. sorry maar dan is er niks anders dan jij die wolf en koppel moet zijn.

over michaels verbandsdoos
dat Michael gekoppeld is dan opeens ik en nu opeens weer Michael.

moet ik nog meer noemen of geloof je het nu zelf ook wel.

Ik ben hier in iedergeval klaar mee! ik ga voetbal kijken en zo weg, dus ik zie wel wat deze mess is geworden. ik heb hier geen zin meer in. enige juiste is michael en lucht is op Tim te stemmen zodat de burgers meer kans hebben op winst aangezien deze man gekoppeld is.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 16:42:36
Jullie krijgen het bijna voor elkaar dat ik weer op mezelf ga stemmen.  :P
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 16:44:14
Ik ga toch weer terug naar Brtdm
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 16:44:48
Wacht maar Chip. Je komt er nog wel achter hoe dicht ik bij de waarheid zit ::jaja::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:45:51
Ach hou je mond toch Tim! vuile manipulator!

ik ben klaar hiermee. stem maar op mij! geen zin meer in

want als je zo wilt winnen Tim dan kan je het krijgen!
mn burgemeesterschap gaat naar Timvdons
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 16:45:59
Ik ga toch weer terug naar Brtdm

 ::cheerleader::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 16:47:36
Ik stem op Mrchipie Goed gedaan Tim!  leuk dat je zo walgelijk wil winnen
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 17:04:40
oké. oké.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Met andere woorden: er zit al dagenlang nog maar één burger in het spel!


die burger heeft nu de keuze:
Wil je de wolven, de psychopaat of het koppel laten winnen?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 17:27:08
 ::oink:: Eh
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 17:28:49
Vrij ongeloofwaardig. Er gaan echt geen 5 wolven en een psychopaat in een spel van maar 16 deelnemers zitten ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 17:33:07
oké, dus je denkt nogsteeds dat ik cupido ben en dat ik mezelf aan chipie heb gekoppel en dat die psychopaat is?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 17:36:37
oké, dus je denkt nogsteeds dat ik cupido ben en dat ik mezelf aan chipie heb gekoppel en dat die psychopaat is?
Het is mij echt om het even aan wie je gekoppeld zit. Ik verwacht niet zo een overkill aan slechte rollen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 17:38:47
Sorry voor mn uitbarsting van net maar ben nog steeds niet eens met het spel van Tim maar dat is persoonlijke mening.

Maar eens met Michael dat het wel ongeloofwaardig is. Maar wat ik dus weer zie is Brtdm die zichzelf probeert te redden tegenover de leugens van tim.....


Ik wijzig gewoon naar Timvdons en zie vanzelf wel hoe en wat.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 17:41:20
Het is mij echt om het even aan wie je gekoppeld zit. Ik verwacht niet zo een overkill aan slechte rollen.

Maar als ik geen wolf ben, dan liegt Tim dus ook. En dat doet hij niet zonder reden. Hij wil vanaf het begin van deze dag hoe dan ook mij eruit hebben. Waarom ga je met hem mee als je weet dat hij de boel aan het bedriegen is?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 17:45:04
Dat zeg ik al de hele dag ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 17:56:16
Gelukkig heb ik nog ergens een geweer gevonden in een kluis.


Ik schiet Tim neer

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 18:02:51
(https://tweakers.net/i/GRQsyTfNB8liPr11RxlHw8-BhcY=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):gifsicle():strip_exif()/f/image/6q7LC2MCV3MwwgW9Cstzi2nD.gif?f=user_large)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 19:04:41
Ik blijf bij jou Brtdm. Ik zie nog altijd Tim niet als onderdeel van het koppeltje en aangezien ik de kleine kans die er is nog wil aangrijpen om als burgers te winnen moet ik wel
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 19:13:24
Het is opzich wel een grappig potje.

Straks bepaalt chippie voor 50 of 100% wie er wint.

Wordt Tim burgemeester, dan wint Tim.
Wordt LM burgemeester, dan luncht Tim LM en bepaalt LM of Tim of Michael wint.
Wordt Michael burgemeester, dan luncht Tim Michael en bepaalt Michael of Tim of Luchtmaniak wint.

Dusja, zolang jullie niet zeker weten wat chipie doet, maken jullie inderdaad allemaal nog kans. Maar Tim het meeste.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 19:59:46
Ik gun het niemand meer hoor ::rofl::

Nee maar Michael Tim heeft het meeste kans op koppel zijn, anders had hij wel niks gezegd want het is de enige wat hij kan doen andere beschuldigen zodat hij er in blijft en dat lukt hem.

Dus stem asjeblieft op tim trouwens Luchtmaniak waarom zeg jij niks meer
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 20:14:52
Ik gun het niemand meer hoor ::rofl::

Nee maar Michael Tim heeft het meeste kans op koppel zijn, anders had hij wel niks gezegd want het is de enige wat hij kan doen andere beschuldigen zodat hij er in blijft en dat lukt hem.

Dus stem asjeblieft op tim trouwens Luchtmaniak waarom zeg jij niks meer

Ik heb al gestemd, niks meer aan toe te voegen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:15:28
IK BEN LOOIER!!


Oké, nu ben ik echt door al mijn pogingen heen.  ::rofl::Dit potje ging voor mij als volgt:
- oh help, wolf
- ach, wel leuk, dit moeten we winnen
- shit, gekoppeld. Kansloos.
- ach, wel leuk, onmogelijk doel, dus ik kan alles maken.
- haha, niemand heeft me door
- wacht, kunnen we dit misschien toch winnen?
- nu hebben ze me wel door toch?
- Tijd om op te biechten aan de wolven. Het kán nog, maar is niet makkelijk.
- Dit zou nog wel eens kunnen lukken ook.
- LOL, Tim die denk nog altijd dat ik gekoppeld ben aan Michael
- GEWONNEN!!
- Dag 7 begint. RIP.
- Ach, we hoeven maar 1 persoon mee te krijgen.
- Rest dag 7 (wat een lijst op zich is)
- Lekker klooien, want ik ga toch niet meer winnen.

ohja, ik haat verbanddozen. Heb ik dat al gezegd?
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:16:23
Ja maar waarom ga je zo snel zonder iets daarop, het is toch veels te duidelijk nu


Nou fijn dan verliezen jullie maar, niet mij probleem ::zwaai:: ::zwaai:: ::zwaai:: ::zwaai::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:17:26
ach, dat doen ze sowieso.  ::zwaai::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:18:34
True Nou zou ik dan voor de vorm op je stemmen brtdm  ::rofl::

Alvast timvdons als volgende burgemeester, tenzij jullie switchen ofc


Nou dan ga ik wel open kaart spelen

Brtdm is wolf en ik ben cupido die zich gekoppeld heeft aan brtdm.

Dus burger je kan niet meer winnen! het is nu kiezen voor wie je gaat <3
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:29:01
Ik wil jullie wel allemaal bedanken voor dit fantastische potje!
Ondanks alle stress en gekte, heb ik ontzettend genoten.

De rollen waren wat vreemd verdeelt naar mijn idee, maar het is toch nog spannend geworden.


Tim Gefeliciteerd alvast! We wensten elkaar gisteren een leuke strijd en dat is het geworden!
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:29:55
Chip heeft dus geflopt als Cupido door een wolf als burgemeester aan te wijzen ::bravo::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:30:04
Brtdm je was een leuke wolf geliefde en had het met neimand anders willen spelen dan met jou, groet cupido


Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:31:14
Brtdm je was een leuke wolf geliefde en had het met neimand anders willen spelen dan met jou, groet cupido

 ::love::
Was leuk! (maar doe het me alsjeblieft nooit meer aan!  ::rofl::)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:32:01
Nou dit laatste wil ik ook nooit meer, gelukkig zijn wij de echte winnaars met een floppende burger die niet eens meer kan winnen ;D
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:32:29
Chip die nog steeds denkt dat ik niet meer had kunnen winnen ::rofl:: ::rofl::
Je flopt echt hoor ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 20:32:44
Als je na de lynch van Swifty had gezegd dat ik nog zou winnen dan had ik je voor gek verklaard  ::oink::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 18-06-2021, 20:33:29
De stemmen zijn geteld:

Brtdm 3, TimvDons 2

TimvDons, Luchtmaniak en michael90 hebben 1 keer niet gestemd.

Brtdm was een
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)Mrchipie, je mag nu officieel de burgemeestersrol doorgeven.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:34:30
Je hebt geluk dat nooit iemand me gelooft in dit spel Tim ::hug::  Maar brtdm zijn de ecchte winners ::hug::


en Michael, je kon echt niet meer winnen brtdm en tim zijn wolf schat
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:34:57
en Michael, je kon echt niet meer winnen brtdm en tim zijn wolf schat

 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Denk eens na aub
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:36:36
Wat nu als jij nu LM burgemeester had gemaakt? Dan had Tim LM kunnen lunchen en had LM de burgemeester aan mogen wijzen voor de laatste stemming. Of ik dat dan was of Tim dat maakt me niet uit, maar er was wel degelijk een kans
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:38:53
je weet inmiddels toch al dat Chip en ik een kwaadaardig koppel zijn? Wij hebben sowieso verloren.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:39:12
Dat doe ik, oh had ik het nog niet goed gezegd?

Molcrazy als de burger wint, win ik dan alsnog mee? effe vraagje
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 20:39:41
Mrchipie jij bent cupido, dus als de burgers winnen win jij ook….. Je hoeft alleen nu de juiste als burgemeester aan te wijzen, dus niet Tim.

Anders help je Brtdm winnen ipv jezelf.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 20:40:09
Mrchipie jij bent cupido, dus als de burgers winnen win jij ook….. Je hoeft alleen nu de juiste als burgemeester aan te wijzen, dus niet Tim.

Hij heeft mij toch al aangewezen ::vergroot::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 20:40:49
Hij heeft mij toch al aangewezen ::vergroot::

Molcrazy zegt hierboven dat ie vanaf dan officieel iemand moet aanwijzen.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:41:32
Ik wacht op een antwoord van Molcrazy
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 20:42:17
Molcrazy zegt hierboven dat ie vanaf dan officieel iemand moet aanwijzen.

Oh daar heb ik overheen gelezen ::schaam::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 18-06-2021, 20:42:58
Moet nog even officieel gebeuren ja, pas nadat de burgemeester uitgeschakeld is.

Mrchipie, ik check dit even, ik kom erop terug.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:44:48
normaal kan je als wolf/burger koppel alleen winnen als je iedereen uitschakelt.
Anders ging ik dit potje ook wel mee met de wolven, dat zou een stuk makkelijker zijn geweest.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 20:45:20
Ah fijn ::trots::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:46:27
normaal kan je als wolf/burger koppel alleen winnen als je iedereen uitschakelt.
Anders ging ik dit potje ook wel mee met de wolven, dat zou een stuk makkelijker zijn geweest.
Koppel gaat boven alles normaal gesproken, dus meegaan met de wolven mocht sowieso niet.
Of je nog wel bij de winnaars hoort als het koppel uit het spel is maar je zelf eerst wolf was weet ik niet
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:48:03
(https://i.ibb.co/FbcZ2C3/Schermafbeelding-2021-06-18-204706.png)

(al heb ik er natuurlijk eerder naast gezeten met mijn bronnen)

ach, wat maakt het ook uit. Ik heb verloren, maar wel genoten.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 20:49:24
(https://i.ibb.co/FbcZ2C3/Schermafbeelding-2021-06-18-204706.png)

(al heb ik er natuurlijk eerder naast gezeten met mijn bronnen)

ach, wat maakt het ook uit. Ik heb verloren, maar wel genoten.
Hou jij ook zo van verbanddozen? :)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 18-06-2021, 20:49:37
Hou jij ook zo van verbanddozen? :)

 ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Brtdm op 18-06-2021, 20:49:53
http://ihatefirstaid.com/ (http://ihatefirstaid.com/)
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: LuchtManiak op 18-06-2021, 21:31:55
Is er al een burgemeester? Of heb ik iets gemist? Volg het even niet meer  ???
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: TimvDons op 18-06-2021, 21:32:54
Nope volgens mij nog niet ::ohno::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: michael90 op 18-06-2021, 23:20:30
Chip ga je nog kiezen?  ::vergroot::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 18-06-2021, 23:35:27
als ik antwoord krijg ::rofl::
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: Molcrazy op 19-06-2021, 09:05:57
De gekoppelden kunnen alleen winnen als ze met twee overblijven.
Titel: Re: [GW] Dag 7
Bericht door: mrchipie op 19-06-2021, 15:51:40
Dus ik kan niet meer winnen met de burgers?

Nou dan is de keuze snel gemaakt en is tim de volgende burgemeester  >:D