Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
bodejos, de_witte, Ikwilmolletje, Realitynet
Nu online
860 gasten en 72 vaste bezoekers (suuuus, Moltijd, Naty, belg, MolDaan, Molbelg, Daisy, de_witte, Mollenmania, Conejo, widmfan6, -Dory-, Grover, Sanmol, Amateur, D*N, Dithe, ajedrez, xanneweetwel, kwkw, Jelsir, Hulpmol, Hadewychisdemol, Molloot200, bigbear, Heinz, edwin0102, Maarten20, Pac, SanderFMC, Fabiann, Joey94, kameel, Nijntjelief, Maxwest, Mizzsylver, DRenziboy, RoyL, egem, J, ruben67, Erik Leppen, Michmol, Miepmandarijn, DirkDeMol, Tarballs, djerdjo, Hans97, squirleon, Lythianc, richard.van.di..., Tunnelgraver, Nieky, Godenzoon14, Lukie4, hamsterdam, JP1999, mnoon16, MeneerStefan, m0lmuis, Sybren_J, Bodejos, Syllie10, Tristan, Mollende_Moller, Marloezzel, lacey, FrankLapidus, timothyvz, Grenouille, Martje, loetjef)
RealityTV vandaag
Wie is de mol?
Aflevering 3 - NPO 1 20:30
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post  (gelezen 15351 keer)
Cora Bora
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

CB&T secret-mole-org

« Gepost op: 29.10.2003, 10:13:03 »

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Realitynet.nl een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.
Op dit forum alleen televisie en film zaken. Een groot aantal bezoekers is vooral geïnteresseerd in discussies daarover. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van deze onderwerpen gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met tv en film. Het Huiskamerforum en de Relaxhoek hebben veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.Blijf on-topic. Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan. Dus in principe geen 2 topics voor 1 programma, dat lijkt me duidelijk.
Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen. Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen. Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand.Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.

Veel plezier!


« Laatste verandering: 5.11.2003, 09:22:11 door Cora Bora » Gelogd
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.29 seconden met 19 queries.