RealityNet Jaarboek

Wat is het RealityNet Jaarboek?

Het RealityNet Jaarboek is bedacht door SpacyColours. Met verschillende forumleden wordt er samengewerkt om elk jaar een jaarboek te realiseren. De allereerste editie van het RN Jaarboek in het jaar 2020 kwam er onder leiding van SpacyColours en Lyra. Na deze editie werd de organisatie overgedragen aan Vermoljoen.

In het Jaarboek komt te staan wat er in het jaar op RealityNet is gebeurd. Bijvoorbeeld forumspellen, evenementen, leuke topics en meer. Er zijn ook genoeg andere leuke, creatieve ideeën mogelijk, zoals forumstatistieken, interviews, nieuwe leden in de spotlights, etc. Het boek is gewoon een leuke, gezellige terugblik om het jaar mee af te sluiten.

Gezocht: een nieuwe hoofdredacteur!
Op dit moment is er niemand die de leiding over het jaarboek neemt. Daarom is er sinds 2021 helaas geen jaarboek meer verschenen. Ben jij geďnteresseerd en gemotiveerd om het stokje over te nemen en er een vervolg aan te breien? Neem dan contact op met Vermoljoen!

RealityNet Jaarboek Overzicht

RealityNet Jaarboek 2020


De allereerste editie van het RN Jaarboek in het jaar 2020 kwam er onder leiding van SpacyColours en Lyra. Na een oproep om mee te werken aan het jaarboek vlogen ze er meteen in. Wat kan je lezen in dit jaarboek? Om te beginnen zijn er artikels over forumspellen die dit jaar gespeeld zijn zoals The Big Puzzle, RN's Most Wanted, etc. Ook is er een uitgebreid verslag van Chardo over Wie is de Mol Online. Daarnaast was dit jaar de 20e verjaardag van RealityNet en daar besteden we uitgebreid aandacht aan! Zo zijn er interviews met Compuart en Heinz, en vertellen we over het ontstaan en de geschiedenis van RealityNet. Verder deelt michael90 zijn visie over Jokers in Wie is de Mol, hebben we RN-leden aan Pokémon gekoppeld en nog véél meer.

En dit allemaal met de hulp van SpacyColours, Lyra, Vermoljoen, Chardo, Molduck, Ricardo, D*N, Mrchipie, michael90, Hautoa en Lodewijk!

RealityNet Jaarboek 2021


Na de succesvolle eerste editie over 2020 onder leiding van SpacyColours en Lyra nam Vermoljoen het stokje over om terug te blikken op 2021. De toestroom aan nieuwe leden en een extra lading aan forumspellen hield na 2020 namelijk absoluut niet op! Er werden in 2021 weer ontzettend veel leuke forumspellen georganiseerd en dus hebben we logischerwijze enorm veel aandacht geschonken aan de meeste daarvan. Naast verslagen en interviews is er weer een grote diversiteit aan soorten artikels te vinden. Er was van alles te beleven op het forum en we genoten tot in de treure toe van de competitiviteit tussen elkaar. Van drama tot een geweldige plottwist en van vriendschap tot elkaar - hopelijk figuurlijk - willen afmaken. U leest het allemaal in chronologische volgorde in dit jaarboek!

Met dank aan de fantastische bijdragen van Brent, Hautoa, HIDM, Kaaasje, Michael90, Molduck, SpacyColours, D*N, JaccoS en Monkeysuncle onder de leiding van Vermoljoen.