RealityNet Jaarboek

Wat is het RealityNet Jaarboek?

Het RealityNet Jaarboek is bedacht door SpacyColours. Met verschillende forumleden wordt er samengewerkt om elk jaar een jaarboek te realiseren. De allereerste editie van het RN Jaarboek in het jaar 2020 kwam er onder leiding van SpacyColours en Lyra. Na deze editie werd de organisatie overgedragen aan Vermoljoen.

In het Jaarboek komt te staan wat er in het jaar op RealityNet is gebeurd. Bijvoorbeeld forumspellen, evenementen, leuke topics en meer. Er zijn ook genoeg andere leuke, creatieve ideeën mogelijk, zoals forumstatistieken, interviews, nieuwe leden in de spotlights, etc. Het boek is gewoon een leuke, gezellige terugblik om het jaar mee af te sluiten.

RealityNet Jaarboek Overzicht

RealityNet Jaarboek 2020


Klik op de afbeelding hierboven om het jaarboek te lezen.
Wil je het jaarboek in PDF bekijken en/of downloaden? Klik dan hier.

De allereerste editie van het RN Jaarboek in het jaar 2020 kwam er onder leiding van SpacyColours en Lyra. Na een oproep om mee te werken aan het jaarboek vlogen ze er meteen in. Wat kan je lezen in dit jaarboek? Om te beginnen zijn er artikels over forumspellen die dit jaar gespeeld zijn zoals The Big Puzzle, RN's Most Wanted, etc. Ook is er een uitgebreid verslag van Chardo over Wie is de Mol Online. Daarnaast was dit jaar de 20e verjaardag van RealityNet en daar besteden we uitgebreid aandacht aan! Zo zijn er interviews met Compuart en Heinz, en vertellen we over het ontstaan en de geschiedenis van RealityNet. Verder deelt michael90 zijn visie over Jokers in Wie is de Mol, hebben we RN-leden aan Pokémon gekoppeld en nog véél meer.

En dit allemaal met de hulp van SpacyColours, Lyra, Vermoljoen, Chardo, Molduck, Ricardo, D*N, Mrchipie, michael90, Hautoa en Lodewijk!

RealityNet Jaarboek 2021

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe editie van het RealityNet Jaarboek. Heb je interesse om hier aan mee te werken? Stuur dan een pm naar Vermoljoen.