Even voorstellen......D*N

Hallo iedereen!

Ik ben Dennis, op het forum beter bekend als D*N. (Het sterretje is dus geen A of O). Ik ben 25 jaartjes jong en op dit forum gekomen dankzij onze grote vriend Google. Het leek me leuk om met andere mensen over Expeditie Robinson te praten. Ook in het Wie is de mol? forum las ik stiekem af en toe mee. Dankzij een spelletje van Swifty, Trivial Survivor, begon ik meer te posten en de andere delen van het forum te ontdekken. De geweldige, interessante en prettig gestoorde mensen die hier ronddwalen hebben er voor gezorgd dat ik hier elke dag met plezier weer terug kom.

Tegenwoordig ben ik op eigenlijk elk board wel te vinden, host ik spelletjes zoals Survivor, het Geheim van Gizeh en The Amazing Race. En nu kom ik dus helpen als Actief lid om (hopelijk) de site nog mooier te maken! Als je vragen hebt, mag je me altijd PM-en.


Geboortedatum: 02-03-1994
Lengte:1.82m
Studie: Culturele en Maatschappelijke vorming
Werk: Verschillende baantjes op het moment
Goede eigenschappen: Enthousiast, creatief en open minded
Slechte eigenschappen: Wil teveel dingen tegelijk doen, rommelig
Favoriete kleur: Geel
Hobby's: Muziek (piano spelen en zingen), Liedjes schrijven en luisteren voornamelijk richting alternatieve popmuziek, Forumspelletjes spelen natuurlijk!
Lievelingseten: Gele Curry, speculaas
Lievelingsdrankje: Taksi, alcoholisch: Malibu Jus
Favoriete muziek: Jessie J, Marina (and the Diamonds), Lana Del Rey, Melanie Martinez, Allie X Shakira en meer
Favoriete tv programma's: ER, WIDM, Glee, Big Brother US, Cougar Town, Survivor, The Amazing Race, Once upon a time, Grace & Frankie, Peking Express, De Mol (BelgiŽ), Gilmore Girls, The Genius en meer.
Favoriete vakantie (tot nu toe): Jongeren rondreis door KroatiŽ en een Surprisereis naar MŠlaga met mede-forummer en mijn vriendje Hadewychisdemol.