Even voorstellen...Miek1999

Hoi iedereen!


Ik ben Miek1999, en mijn leeftijd mag je zelf uitrekenen zodat ik niet ieder jaar dit verhaaltje aan hoef te passen (hint: er staat een enorme clue in mijn forumnaam!). Ik ben sinds 3 september 2013 om 13:33:53 op dit forum te vinden en ik baal er nog steeds van dat ik niet 20 seconden eerder lid ben geworden. Ik kwam hier voornamelijk om mee te posten over Expeditie Robinson en ‘Wie is De Mol?’ en natuurlijk om nieuwe online contacten te vinden. Een aantal forummers zijn nu ook in het ‘echte leven’ hele goede vrienden geworden!

Door de jaren heen ontdekte ik ook de Relaxhoek en de forumspellen. Inmiddels ben ik voornamelijk nog te vinden in de Relaxhoek en doe ik regelmatig mee aan kleinere spellen zoals Weerwolven, de medeforummersquiz en het RealityNet-Songfestival. En sinds 2021 ga ik met veel plezier mee op het jaarlijkse spelletjesweekend!

Nog wat weetjes over mij:

Geboortedatum: 3 februari 1999
Lengte: 1.66m
Studie: Bachelor Taalwetenschap, Master Taal- en Spraakpathologie
Werk: Taalcoördinator
Lievelingskleur: Rood
Lievelingseten: Italiaans
Lievelingsdier: Kat
Favoriete muziek: Lindsey Stirling, Poets of the Fall, Set it Off, 5 Seconds of Summer, All Time Low en nog veel meer
Favoriete serie: Dark
Funfact: mijn tweelingzus en ik hadden geen zin om in mei jarig te zijn, dus wij maakten onze entree in februari. Als gevolg hiervan heb ik een lichamelijke beperking, maar ik leid een heel normaal leven!