Auteur Topic: Hunted  (gelezen 232690 keer)

Offline :Selmar:

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • You can run, but you can't hide
Re: Hunted
« Reactie #1660 Gepost op: 3-05-2024, 15:04:15 »
Ik blijf wel kijken (met een half oog), maar vraag me af wie dit een goed idee vond. De kandidaten zitten vaak in (half)open terrein, maar er worden geen drones of heli's ingezet. Het is totaal niet spannend of realistisch.

En sowieso, waarom het de Hunted-naam mag dragen. In het VK doen ze niet aan Into The Wild.
Omdat je zowel de naam, als het format kan kopen. En aangezien HitW een format is van SimpelZodiak hoeven ze voor het format niet te betalen aan de UK.

Offline Tunnelgraver

  • Forumlid
  • Een uur lang winnaar De Mol Pool 2021 ;-) (2e...)
Re: Hunted
« Reactie #1661 Gepost op: 3-05-2024, 15:35:37 »
Het kan mij ook een stuk minder boeien dan het eerste seizoen merk ik, misschien ook omdat ik de teams overwegend niet zo leuk vind (en de leukste twee er helaas al uit zijn). En ik denk ook dat 7 dagen misschien gewoon te kort zijn er er te weinig gebeurt om er 8 afleveringen aan te wijden. Het Into The Wild concept vind ik op zich leuk, maar ik heb wel het gevoel dat de teams ook meer van geluk afhankelijk zijn ipv echt goed spelen.


Ik blijf wel kijken, maar inderdaad waren die twee biologen en die twee zusjes de leukste teams. Die twee meiden hebben humor en gelukkig houden ze nu hun kaken stijf op elkaar.



Daarbij vind ik Jordy en Sander bloedirritant.


Mee eens. Maar afgaande op de laatste aflevering lopen die twee zo in de armen van de hunters. Ik verheug me al op hun arrestatie en hoop dat die hardhandig zal zijn!
 >:D
2019 the double: NL en B Mol ontmaskerd. 2021  de bubble double: wederom NL en B Mol ontmaskerd. 2022: B Mol goed voor ze het zelf wist. 2023: eitje!

Offline domol2

  • Forumlid
Re: Hunted
« Reactie #1662 Gepost op: 3-05-2024, 16:41:28 »
Ik vind dit seizoen ook niet heel erg spannend. Ik mis toch een beetje een bepaalde spanning of doel. Nu is het een beetje naar een punt lopen op het juiste moment bellen ben je te laat kan je weer een uur wachten. Persoonlijk vind ik sowieso dat ze dat mobiele telefoon gebruik moeten schrappen dat hoor niet in de wildernis. Vindt het sowieso een beetje dom om als koppel voor een boot te kiezen op het water kan je geen kant op. Mocht er nog een nieuw seizoen komen hoop ik echt dat ze terug gaan naar de basis.