Auteur Topic: Wat is de kleur van uw liefde?  (gelezen 5368 keer)

Offline Yvje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Be heppie!! : )
Re: Wat is de kleur van uw liefde?
« Reactie #20 Gepost op: 22-06-2004, 19:42:56 »
Heb de test nog een keer gedaan en dit kwam eruit:
U scoort 7 op blauw, 2 op groen, 7 op paars, 3 op rood en 7 op oranje.
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
ben blauw, paars en oranje  ;D ::)
Smiling isn't a crime..

Online D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: Wat is de kleur van uw liefde?
« Reactie #21 Gepost op: 1-11-2011, 02:57:59 »
U scoort 4 op blauw, 3 op groen, 2 op paars, 12 op rood en 5 op oranje.


De rode liefde: spanning

U scoort het hoogst op rood. Bij de rode liefde gaat het u vooral om de spanning in de liefde. Een relatie is voor u allereerst een spannende aangelegenheid. U bent erop gericht om veel met elkaar te ondernemen. U wilt graag veel opwindende dingen meemaken. Wat u betreft gaat het er niet om dat de ander steeds moet bewijzen dat hij of zij van u houdt. Nee, u bent juist zeer gesteld op uw autonomie en wilt de ander graag vrijlaten. U loopt wel het risico dat u hierin te ver doorschiet, en te veel met uzelf bezig bent, waardoor u verwijderd raakt van elkaar en onverschilliger wordt ten opzichte van de ander.

Tips voor rood: ‘Al dat verlangen naar spanning, nieuwe ervaringen, meeslepende variatie en plezier, kan de intimiteit enorm verstoren. Het lijkt alsof het niet in de eerste plaats gaat om deze partner, maar om het gevoel, de vlinders in uw buik, het kippenvel op de rug als uw partner u aanraakt. Dus eigenlijk draait het om u. In zo’n relatie is er weinig plaats voor zwakte en problemen – tenzij ze erg heftig zijn en u het gevoel heeft die ander zonder al te veel inspanning toch te kunnen ‘redden’.
Waarschijnlijk bent u iemand die zich snel verveelt en zich snel ‘leeg’ voelt. In de liefde fladdert u van de ene verliefdheid naar de andere; u bent romantisch en steeds opnieuw op zoek naar die ene ware.
Mocht u willen dat hieraan een einde komt, dan zult u moeten leren rust, alledaagsheid en stilte te gaan waarderen. Een eerste stap kan zijn dat u zich minder afvraagt wat u wilt (meemaken), en dat u probeert u in de ander en in diens behoeften in te leven. Wat kunt u betekenen voor die ander? Door die kant verder te ontwikkelen ontdekt u misschien nieuwe dimensies aan de liefde.’

 ::rofl:: ::rofl::
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human