Auteur Topic: De Farm  (gelezen 1590 keer)

Offline Shira

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • free spirit
De Farm
« Gepost op: 25-02-2005, 18:07:54 »
Diep in het hart van Zuid-Afrika, ver van de bewoonde wereld, ligt een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. Geen gas, geen stromend water en geen elektriciteit. Een zestiental avonturiers, afkomstig uit Nederland en Vlaanderen, reist af naar deze plek.

Vanaf donderdag 3 maart is bij Yorin in het nieuwe programma 'De Farm', de nieuwste creatie van de bedenkers van 'Expeditie Robinson' op NET 5, te zien hoe de avonturiers hun hectische levens achter zich laten en beginnen aan dit avontuur. Yorin zegt 'blij en trots' te zijn met het nieuwe programma, dat gepresenteerd wordt door Gijs Staverman.

"Wij zijn blij en trots dat we 'De Farm' hebben bemachtigd", zegt Erland Galjaard, programmaleider van Yorin. "Het heeft alles wat een Yorin-programma nodig heeft: meeslepende reality, dramatiek, avontuur, spannende confrontaties tussen de deelnemers en fabelachtige beelden van de prachtige natuur waarin ze (over)leven. Het programma is een wereldwijd succes en in talloze Europese landen de nummer één op het gebied van real life entertainment. We hebben er alle vertrouwen in dat de Nederlandse versie daarop geen uitzondering zal zijn".

De Farm is van elke luxe verstoken. De groep moet samen de primitieve boerderij draaiende houden; de debuterende boeren verbouwen hun eigen voedsel en verzorgen zelf de veestapel. De onervaren agrariërs krijgen hierbij hulp van een 'mentor'. Deze Zuid-Afrikaanse boer probeert zijn kennis van flora en fauna over te brengen op de groep. Elke week valt er een kandidaat af door middel van zduels, waarbij het kan aankomen op onder meer inzicht of fysieke kracht. In de dertiende en laatste week zijn er nog vier farmers over, die hopen op een plaats in de finale. Alle afgevallen deelnemers komen in deze laatste week terug naar 'De Farm' en gezamenlijk bepalen zij wie er gaan strijden om de hoofdprijs van 50.000 euro. Naast de benodigde teamspirit is er dus ook sprake van concurrentie. De presentatie van 'De Farm', dat ook in België wordt uitgezonden, is in handen van Yorin-coryfee Gijs Staverman en VTM-presentatrice Evi Hanssen.

De uitzending is wekelijks, vanaf donderdag 3 maart, op Yorin. Deel 1 is te zien tussen 20.30 uur en 21.40 uur en deel 2 tussen 22.40 en 23.10 uur. 'De Farm' wordt wekelijks in één lange uitzending herhaald vanaf zondag 6 maart, tussen 18.55 en 20.30 uur.


Uiteraard was ik te laat met inschrijven  ::ohno:: Maar ok.
Zo te lezen lijkt het wel veel op expeditie robinson (ook van dezelfde makers) alleen in een andere omgeving.

Ik ben benieuwd  ::tandpastasmiley::
w00t!

Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: De Farm
« Reactie #1 Gepost op: 25-02-2005, 18:20:05 »
Wij zijn ook benieuwd!  ::jaja::  Zo benieuwd zelfs dat Realitynet voor De Farm 'n eigen dochtersite heeft: www.defarm.org. Daar vind je vanaf nu alles over dit programma inclusief 'n eigen forum natuurlijk!  ::ok::

Lijkt me beter om daar over 't programma verder te gaan en ik sluit daarom ook dit topic.  :)
« Laatst bewerkt op: 25-02-2005, 18:21:47 door Han13 »