Auteur Topic: D*N's Talkshow  (gelezen 429689 keer)

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1340 Gepost op: 7-02-2016, 11:24:27 »



D*n ontdekt dat hij zijn stekkers niet kan gebruiken in Engeland
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Offline LdHmolletje

  • Winnaar ER Pool 2018 & De Mol pool 2019
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Oh, oh, Den Haag!
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1341 Gepost op: 7-02-2016, 14:27:20 »


Poesje verbaasd nadat hij te horen kreeg dat hij toch echt geen tijger is.
Ich bin ein Bärliner!

Offline MollenvangR

  • Winnaar ER-pool 2012 & 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Winnaar Mol Online 2022 & Winnaar Tour pool 2021
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1342 Gepost op: 7-02-2016, 14:37:29 »

Kat 'oogt' nogal angstig

Offline grasisgroen

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1343 Gepost op: 7-02-2016, 14:47:39 »


Catshee meets D*N
...maar soms even niet :)

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1344 Gepost op: 7-02-2016, 14:49:35 »
Mijn vraag:

- Je moet kiezen tussen: Nederland in, maar er nooit meer uit, of Nederland uit, maar er nooit meer in. Wat kies je en waarom?


Pfoe... Weer een lastige!
Dan ga ik denk ik voor nooit meer Nederland in. Dan kun je tenminste nog wat van de wereld zien, en familie enzo kunnen ook naar België komen, dat is het voordeel van Zuid-Limburg :)
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1345 Gepost op: 7-02-2016, 14:53:17 »
Das een lastige. Ik kijk heel veel horror films. Vooral de spooky ghost films hebben mijn voorkeur maar in dit genre zitten teveel slechte films om er een keuze uit te maken :D Dus zodra de tomatenketchup te overdreven vloeit haak ik af want dat vind ik dan weer te nep. Of ik lig in een deuk van het lachen omdat de kwaliteit zo slecht is dat je er melig van wordt.

Ik heb een vriendin die dat ook altijd vindt, en ze kijkt horror films dus ook meestal als een soort comedy xD


Nou weet ik niet of het voor elektrische gitaar of akoestische gitaar is, maar stairway to heaven zit in ieder geval een super mooie solo in. Maar geen idee of die makkelijk is om te doen :D
Ik heb tot nu toe alleen een akoestische gitaar! Bedankt! Ga hem eens zoeken en proberen ^^!

Dan kom ik toch weer terug bij Prince. Heb veel van zijn concerten meegemaakt en zou er nu ook nog eens dolgraag heen gaan, maar helaas ligt dat buiten budget. 
Maar mijn zusje is 1 keer mee gegaan naar een concert in Rotterdam. Met de trein erheen en een dagje in Rotterdam rond gehangen en daarna naar het concert toe. Ik wilde wat verder achteraan blijven staan omdat ik weet dat zusje niet tegen grote druktes kon maar ze wilde zelf graag naar voren. Dus uiteindelijk stonden we zowat bij de hekken, gezellig staan kletsen met een groep uit Groningen. En toen kwam 1 danseres het podium op, iedereen springt omhoog en vliegt naar voren met als gevolg dat we helemaal vast stonden en niet veel later ging zusje onderuit. Dus die hebben we met een paar mensen over het hek getild en iemand van de security nam haar mee. Maar ik kon niet weg natuurlijk.
Toen ik me uit de menigte gewrongen had op zoek gegaan naar de EHBO maar daar was ze niet. Bleek er nog een andere EHBO te zijn maar die was aan de andere kant. Dus samen met een beveiliger achter de schermen door en dan zie je daar de opslag van al zijn gitaren en andere spullen :O zijn danseressen liepen net richting stage en daarachter kwam Mr. Prince himself aangelopen. Ik ben nooit meer dichter bij mijn idool geweest als toen.  ::love::
Uiteindelijk zusje wel gevonden en alles was goed met haar, maar ergens was ik ook heel blij dat ze niet geluisterd had en flauw gevallen was want anders was ik nooit backstage gekomen en op 1 meter afstand van Prince :D  ::love:: ::love::


Wat een leuk verhaal ::bravo::


Bedankt voor dit leuke interview ::bravo:: ::hug::

Nu mag je, zoals D*N al zei nog een pittige vraag aan ons stellen :)
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Molbelg

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1346 Gepost op: 7-02-2016, 22:05:11 »

Miaaauw
#teamamaimiljaarde

Offline catshee

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1347 Gepost op: 10-02-2016, 20:53:50 »
Door naar onze eerste gast: Welkom Catshee!

Dankjewel, blij hier te zijn ;)

- Welke opleiding doe je? (Of was je al klaar?) Of welk werk doe je? ;D

Momenteel studeer ik Economics & Business Economics met een specialisatie in International Business Economics en major ik in accountancy. Dat doe ik in Maastricht, al kom ik net terug van een half jaar studeren aan National Chengchi University in Taipei.

Bijbaantje heb ik momenteel niet, weet niet of dat snel gaat veranderen. Heb wel een tijdje bij de klantenservice van bol.com gewerkt.

-  Welke hobby's heb je naast Realitynet en Carnaval?

Ik ben redelijk lui en dus heb ik ook heel erg luie hobby's :P Ik luister regelmatig muziek (wie niet?), probeer af en toe wat series te kijken (op dit forum zijn dat er wel meer) en momenteel lees ik "A Clash of Kings". Oftewel redelijk saaie hobby's.

Aangezien het vrij introverte hobby's zijn ben ik wel altijd in om dingen te doen met vrienden en heb ik een beetje de reputatie opgebouwd als de jongen die nooit nee zegt tegen een groepsactiviteit met een bepaalde groepvrienden. Dus ik ben regelmatig in de kroeg te vinden en als je me bij iets sportiefs ziet, heb ik waarschijnlijk ja gezegd om de vriendengroep te versterken voor een familietoernooi. Waarschijnlijk zie je me dan ook misschien 5 minuten de sportactiviteit doen en verder met een pilsje langs de kant staan, om met de meest domme onzin die ik kan bedenken mijn vrienden aan te moedigen :P

-  Welke muzieknummer vindt je echt steengoed? en waarom?

Qua muziek heb ik vaak rare buien. Paar maanden terug had ik een hiphop bui waarin er veel naar Kendrick Lamar, Outkast, Run the Jewels en Kanye West is geluisterd. Daarna kwam ik weer bij Radiohead, Nine Inch Nails en het nieuwe Bowie album. Heb momenteel ook nog veel carnavalsmuziek in mijn hoofd, maar omdat nou steengoed te noemen :P

Over het afgelopen half jaar ben ik echter steeds meer Techno en andere soorten minder bekende/mainstream "dance" muziek gaan luisteren, nadat in een club in Taiwan Ben Klock 6 uur stond te draaien. Eigenlijk is dat wat ik de laatste tijd voornamelijk luister, naar verschillende mixes en sets op festivals en van Boiler Room van de wat meer obscure dj's (versus de mainstream stamp Pannekoekenhouse :P ). Dus dat soort muziek heeft nu een speciaal plekje in mijn hart gekregen omdat ik er en wel lekker op kan gaan, maar als ik wil ik me er ook heel goed mee kan concentreren. Denk dan aan marathon bloksessies :P

Nu luister ik dus meestal gewoon de mixes, maar d'r zijn sowieso een boel losse nummers die ik supervet vind. DerDieDas van Kölsch, Astral van Tale of Us en Mind Against, Just van Bicep, XTC van DJ Koze... Eigenlijk is het gewoon te veel om op te noemen :P Maar deze draai ik volgens mij het vaakst de laatste tijd:



Goede toelichting waarom... Het heeft denk ik vooral veel met het genre te maken en dat heb ik hierboven wel redelijk toegelicht :P

- Hoe staat het met je liefdesleven? ::vergroot::

Niet zo nieuwsgierig jij.

Maar goed, ik ben momenteel single. Ik ben ook niet actief zoekende, maar meer van we zien wel wat op het pad komt als je het zo wil noemen(?) Ik ben niet echt de persoon die op een wildvreemd meisje in de kroeg afstapt of de hele dag zit te swipen op Tinder en creepy standaard openingszinnen stuurt naar meisjes.

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1348 Gepost op: 10-02-2016, 21:18:21 »
Dat doe ik in Maastricht

Heeee dat is dichtbij :D

Misschien ken ik je wel :o  ::spook::
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Syllie10

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1349 Gepost op: 10-02-2016, 21:36:25 »
Goede avond :D

Ik zag dat ik nog een vraag mocht stellen dus bij deze:

Je internet ligt er al 4 dagen uit. Wat doe je om jezelf bezig te houden en stiekem een 2e vraag.......... wat is het eerste wat je doet als je weer internet hebt.

En ik vond het echt leuk om te gast te zijn en hopelijk hebben mensen me iets beter leren kennen :D

Offline Lama1997

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1350 Gepost op: 11-02-2016, 12:56:04 »
Beetje bijgelezen, heel mooi hoe open sommige mensen zijn :)
Ja precies! Heel mooi! ::ok::

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1351 Gepost op: 11-02-2016, 15:20:34 »
Onze tweede gast van deze aflevering is een hele bekende RN'er, al zijn er waarschijnlijk veel mensen die hem niet zo goed kennen! Daar gaan we hopelijk wat aan veranderen :D

Een warm welkom voor onze enige echte Test ::bravo::



- Hoe ben je op RN verzeild geraakt? Op je profiel staat dat je lid bent vanaf 27.05.2003, 00:00:00 :o ! Dat is echt super lang al! (en heel knap om om 00:00:00 precies te registreren ;D)
- Je weet veel van ict. Wat vind je het leukste daaraan?
- Uit betrouwbare bron hoor ik dat je geboren bent in het zuiden van het land en nu helemaal in het noorden van het land woont.  ::vergroot:: Heb je lang in het zuiden gewoond?
- Bestaat er buitenaards leven? En zo ja, in welke vorm? En zo nee, waarom niet?
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1352 Gepost op: 11-02-2016, 23:47:51 »
Goede avond :D

Ik zag dat ik nog een vraag mocht stellen dus bij deze:

Je internet ligt er al 4 dagen uit. Wat doe je om jezelf bezig te houden en stiekem een 2e vraag.......... wat is het eerste wat je doet als je weer internet hebt.

En ik vond het echt leuk om te gast te zijn en hopelijk hebben mensen me iets beter leren kennen :D

Zingen, liedjes schrijven, naar het theater gaan en nog meer zingen. Waarschijnlijk ook wel veel slapen, altijd als het internet eruit ligt ga ik vroeg slapen.

Ik heb altijd de tik dat als ik de computer opstart ik standaard realitynet, facebook, de mail en youtube open. Dus die zou ik wsl als eerste openen en dan kijken waar ik het meeste zin heb om doorheen te worstelen ;D.
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline AaPje16

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • ▐ ●▼■
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1353 Gepost op: 12-02-2016, 12:43:12 »
Goede avond :D

Ik zag dat ik nog een vraag mocht stellen dus bij deze:

Je internet ligt er al 4 dagen uit. Wat doe je om jezelf bezig te houden en stiekem een 2e vraag.......... wat is het eerste wat je doet als je weer internet hebt.

En ik vond het echt leuk om te gast te zijn en hopelijk hebben mensen me iets beter leren kennen :D

Dan ga ik natuurlijk gitaar spelen!
En tekenen, wandelen (als het gaat), dvd's kijken, muziek luisteren, kletsen met mensen die hier zijn, ... (of mag internet op mn telefoon wel ;D ? )

Het eerste wat ik doe als ik weer internet heb is in het 'ik schreeuw het van de daken' topic roepen dat ik weer internet heb ;D
I won't worry my life away. I choose to be happy!

Offline Moni

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1354 Gepost op: 12-02-2016, 12:54:44 »


Kat schrikt van achteruitgang in kwaliteit van het forum.

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1355 Gepost op: 13-02-2016, 11:45:44 »
Onze tweede gast van deze aflevering is een hele bekende RN'er, al zijn er waarschijnlijk veel mensen die hem niet zo goed kennen! Daar gaan we hopelijk wat aan veranderen :D

Een warm welkom voor onze enige echte Test ::bravo::

Dank je wel! Wat leuk om eens door jullie geïnterviewd te worden. ;D

- Hoe ben je op RN verzeild geraakt? Op je profiel staat dat je lid bent vanaf 27.05.2003, 00:00:00 :o ! Dat is echt super lang al! (en heel knap om om 00:00:00 precies te registreren ;D)

Haha, 27-5-2003 klopt wel, denk ik, maar die 00:00:00 niet. Dat heeft te maken met de overgang op nieuwe forumsoftware destijds waarbij het tijdstip niet is meegenomen, denk ik. Anyway, ik ben fan van widm vanaf de eerste serie en las in 2003 (serie in Canada) mee op het widm.com forum. Ik had me toen nog niet geregistreerd. Ik ben toen een keer in de chat terecht gekomen en me daar ingelogd als test. Gewoon om eens te kijken hoe dat werkte. Tot mijn schrik waren daar 'echte' mensen aanwezig, die me ook aanspraken en me enthousiast maakten om me op het forum te registreren. Omdat ik geen idee voor een nick had, heb ik toen maar test gekozen, waarmee ik ook ingelogd was op de chat. Weten jullie meteen hoe ik aan mijn nick kom... ;D

- Je weet veel van ict. Wat vind je het leukste daaraan?

Ik heb een opleiding gehad in de ict in een tijd dat er nog geen pc's waren en door bedrijven nog met van die bakbeesten van computers (mainframes) werkt gewerkt. Ict is natuurlijk een vrij exact ding en daar ben ik wel van. Het leukste aan ict vind ik dat het ons leven heeft verrijkt met computers, telefoons en allerlei andere apparaten en snufjes die je tegenwoordig in ons leven terug vindt. Behalve dat ik veel zelf gebruik vind ik het ook mooi werk om mensen te helpen bij het gebruik hiervan of bij problemen.

- Uit betrouwbare bron hoor ik dat je geboren bent in het zuiden van het land en nu helemaal in het noorden van het land woont.  ::vergroot:: Heb je lang in het zuiden gewoond?

Je bronnen kloppen hoor. 8) Ik ben geboren in Heerlen en heb daar zo'n 9 1/2 jaar gewoond. Ik heb zelfs met een lichtelijk Limburg accent gesproken in die tijd, maar daar hoor je nu niks meer van. Dat leer je wel af als je verder naar het noorden gaat wonen. Ik heb een hele mooie tijd in Heerlen gehad en ben daar nog wel eens terug geweest in mijn oude buurtje.

- Bestaat er buitenaards leven? En zo ja, in welke vorm? En zo nee, waarom niet?

Wat een moeilijke vraag. Ehhh, als ik de heren/dames wetenschappers mag geloven is dat kans dat buitenaards leven bestaat groter dan dat het niet bestaat. Waarom zouden wij de enige planeet zijn waarop leven is ontstaan? En in welke vorm dat leven dan zou hebben is natuurlijk speculeren: dat kan variëren van eencelligen tot nog veel intelligenter leven dan de mens. De vraag is, zullen we dat buitenaards leven ooit ontmoeten als mensheid? ;)
« Laatst bewerkt op: 13-02-2016, 11:58:06 door Test »
Geniet nooit met mate...

Offline grasisgroen

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1356 Gepost op: 13-02-2016, 11:56:44 »
Ha, leuk weer om te lezen  ::bravo::
...maar soms even niet :)

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, dúh
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1357 Gepost op: 13-02-2016, 12:31:58 »
Momenteel studeer ik Economics & Business Economics met een specialisatie in International Business Economics en major ik in accountancy. Dat doe ik in Maastricht, al kom ik net terug van een half jaar studeren aan National Chengchi University in Taipei.
Taipei :o. Hoe was dat? Vanwaar de keuze voor Taipei? Cool!
Citaat
Ik ben redelijk lui en dus heb ik ook heel erg luie hobby's :P Ik luister regelmatig muziek (wie niet?), probeer af en toe wat series te kijken (op dit forum zijn dat er wel meer) en momenteel lees ik "A Clash of Kings". Oftewel redelijk saaie hobby's.
Niets mis met rustige hobbies, netflix & chill is best populair bij veel mensen ;D.

Citaat
Aangezien het vrij introverte hobby's zijn ben ik wel altijd in om dingen te doen met vrienden en heb ik een beetje de reputatie opgebouwd als de jongen die nooit nee zegt tegen een groepsactiviteit met een bepaalde groepvrienden. Dus ik ben regelmatig in de kroeg te vinden en als je me bij iets sportiefs ziet, heb ik waarschijnlijk ja gezegd om de vriendengroep te versterken voor een familietoernooi. Waarschijnlijk zie je me dan ook misschien 5 minuten de sportactiviteit doen en verder met een pilsje langs de kant staan, om met de meest domme onzin die ik kan bedenken mijn vrienden aan te moedigen :P
::rofl:: Geen sporter dus :P.

Citaat
Nu luister ik dus meestal gewoon de mixes, maar d'r zijn sowieso een boel losse nummers die ik supervet vind. DerDieDas van Kölsch, Astral van Tale of Us en Mind Against, Just van Bicep, XTC van DJ Koze... Eigenlijk is het gewoon te veel om op te noemen :P Maar deze draai ik volgens mij het vaakst de laatste tijd:

Klinkt inderdaad wel als goede muziek voor een bloksessie ;D.

Citaat
Niet zo nieuwsgierig jij.
::nieuwsgierig::
Citaat
Maar goed, ik ben momenteel single. Ik ben ook niet actief zoekende, maar meer van we zien wel wat op het pad komt als je het zo wil noemen(?) Ik ben niet echt de persoon die op een wildvreemd meisje in de kroeg afstapt of de hele dag zit te swipen op Tinder en creepy standaard openingszinnen stuurt naar meisjes.
Ik vond je wel het type dat creatieve/lichtelijk creepy openingszinnen zou sturen via tinder ::rofl::, je hebt er de humor voor in ieder geval ;). Of er ook iets uit zou komen is natuurlijk een andere vraag ::). Maar als ik ooit iemand tegenkom die bij je zou passen dan geef ik het door ::vergroot::.

- Als je voor één dag god zou zijn, wat zou je dan doen?
- Hoe ben je op Realitynet terecht gekomen en wat heeft je doen besluiten om hier te blijven rondhangen?
- Wat was vroeger je beste vak op de middelbare school en wat je slechtste?
-  *Alert diepe vraag*, wat is jou idee van geluk?
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human

Offline catshee

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1358 Gepost op: 13-02-2016, 14:33:16 »
Taipei :o. Hoe was dat? Vanwaar de keuze voor Taipei? Cool!

Uitwisseling naar het buitenland... Is voor iedereen eigenlijk gewoon een halfjaar vakantie ::rofl:: De vakken stellen minder voor, de werkdruk is veel lager en uitwisselingsstudenten in Azië worden zelfs een beetje voorgetrokken :P

Het was heerlijk om je gewoon een half jaar in een andere cultuur onder te kunnen dompelen en tegelijkertijd is Taipei best Westers en zijn de mensen supervriendelijk. Ook is Taipei zo'n grote stad, dat er altijd wel van alles te doen was. Dus ja, dat was supervet en om heel eerlijk te zijn mis ik Taipei dan ook nu al.

Ik heb destijds gekozen voor Taipei, omdat ik wist dat ik en ver weg wilde gaan, ik om een of andere reden een voorkeur voor Azië had en mijn kansen voor Taipei van de Aziatische opties beter waren dan voor bijvoorbeeld Shanghai, Hong Kong en Singapore. Uiteindelijk ook heel blij met die keuze, aangezien er buiten Taipei in Taiwan ook nog heel veel te zien is.

::nieuwsgierig::Ik vond je wel het type dat creatieve/lichtelijk creepy openingszinnen zou sturen via tinder ::rofl::, je hebt er de humor voor in ieder geval ;). Of er ook iets uit zou komen is natuurlijk een andere vraag ::). Maar als ik ooit iemand tegenkom die bij je zou passen dan geef ik het door ::vergroot::.

Ik ben meer het type dat iemands telefoon jat en dan over the top creatieve creepy openingszinnen gaat sturen. Dat doe ik trouwens alleen bij mijn veel te creepy vrienden of bij mijn vrienden die nooit iets durven te zeggen op Tinder :P

En D*N, als jij als cupido je pijlen op een leuk meisje voor mij kan richten zou ik dat altijd waarderen ::rofl::

- Als je voor één dag god zou zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een veel te slechte god zijn denk ik, aangezien ik waarschijnlijk in de verleiding zou komen om mezelf een of andere oppermachtige dictator-koning te maken en dan gewoon de hele dag op mijn luie reet zou zitten terwijl ik door de hele wereld bediend wordt.

MAAR, mocht ik in een goede bui zijn dan zou ik mensen op een bepaalde manier zo intelligent maken dat ze niet langer vooroordelen hebben en daarmee racisme, seksisme en homofobie uit de wereld helpen. En wie weet los ik ook even dat hele probleem op van mensen die onder de armoede grens leven op. Laten we hopen dat ik in een goede bui ben als ik voor één dag god word gemaakt :D

- Hoe ben je op Realitynet terecht gekomen en wat heeft je doen besluiten om hier te blijven rondhangen?

Een jonge catshee dacht ooit dat hij een briljante molloot was die met de rest van de wereld zijn theorieën moest delen. Eenmaal op het forum aangekomen vond hij echter uit dat hij maar een dom jongetje was en besloot hij mee te lezen, om dan in de tweede klas van de middelbare school indruk te maken op chicks met theorieën dat Dennis de mol was in Mexico. Catshee had natuurlijk gelijk en deed natuurlijk alsof hij een geniale baas was, indruk maken op de meisjes hiermee deed hij echter niet.

Later besloot catshee alle NL WIDM's te kijken... En de Engelse... Amerikaanse... Australische... Catshee raakte een beetje verslaafd aan dit soort programma's en vond later de Amerikaanse versie van ER: Survivor en nog later Big Brother US.

Ik ben dus eigenlijk vooral blijven rondhangen voor die laatste 2 op het internationale forum. En op een gegeven moment ook om Survivor en andere forumspellen te kunnen spelen ;)

Bovenstaande verhaal: is enigszins aangedikt met catshee's fantasie

Offline catshee

  • Forumlid
Re: D*N's Talkshow
« Reactie #1359 Gepost op: 13-02-2016, 14:33:29 »

- Wat was vroeger je beste vak op de middelbare school en wat je slechtste?

Eigenlijk was ik in meeste vakken best goed, ik was alleen echt superslecht in Biologie en (dit zal niemand verbazen als ze mijn resultaten in de creativiteitsronde in Gladiator checken) handvaardigheid en tekenen :P Hoewel ik wel weer best goed was in CKV.

Mijn beste vak... Engels misschien? Had er eigenlijk mee te maken dat ik zoveel buitenlandse series keek zonder ondertiteling XD Was ook best goed in Wiskunde, Nederlands en M&O, maar ik heb dan eigenlijk nooit ook echt wat gedaan op de middelbare en ben eigenlijk wel het ultieme voorbeeld van de zesjes cultuur. Al moet ik toegeven dat ik mezelf in mijn vijfde en zesde jaar zelfs zelf verbaasde door het boven verwachting te doen. Dat zelfs mijn mentor zei dat tijdens de docentenvergadering ieder positief verrast was ::rofl:: Ze dachten schijnbaar ook echt dat ik meer was gaan doen, maar ik denk juist dat sommige vakken wat intuïtiever werden en minder keihard leren en opslaan in de harde schijf in mijn schedel :P

-  *Alert diepe vraag*, wat is jou idee van geluk?

Goede vraag! Ik heb het hier in filosofische (dronken) gesprekken het met vrienden over gehad. Ik ben dus heel lui, dus orgineel dacht ik dat het leven van een hond die huisdier was ideaal was. Je hoeft niks te doen, bent best dom (en ja "ignorance is bliss") en kan eigenlijk gewoon de hele dag chillen. Maar daar ben ik redelijk snel van afgestapt, ook i.v.m. dat hele castratie gedoe.

Ik denk echter dat geluk voor iedereen anders is en dat voor bijna iedereen het zo is dat, wat we ook hebben, we altijd meer willen. Er is altijd toch nog plek voor verbetering en dat brengt ons nooit in de ideale staat van geluk.

Wat zou voor mij geluk zijn aan de ene kant wel een redelijk stabiel leven, maar aan de andere kant moet er wel nog steeds constant iets interessants als afleiding zijn.

Dus misschien iets van huisje, boompje, beestje met een interessante baan die financiële stabiliteit biedt en je gaat elke dag wel wat leuks doen (denk nieuwe serie, boek, bar, film). Maar nu ik erover nadenk zou dat ook best saai kunnen zijn.

Waarschijnlijk zou je mij geluk kunnen brengen door me mee te laten doen aan een of ander supervet spel dat Survivor, Big Brother US, WIDM, The Challenge en The Genius (ja Genius ben ik nu ook half mee bezig) combineert waarbij ik de onethische klootzak kan uithangen en hopelijk 5 miljoen euro mee kan winnen. Denk niet dat ik ooit die kans zal krijgen :P