Auteur Topic: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY  (gelezen 63167 keer)

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #180 Gepost op: 26-02-2005, 23:09:15 »
3 avonden achter elkaar CSI :o

Hadden ze dat niet ff beter kunnen plannen, nu heb je 3x achter elkaar wat en dan weer 4 dagen niks. Maar goed, CSI komt iig terug, heb ik samen met PE en Meiden vd Wit weer iets om naar uit te kijken nu 24 morgen eindigt :)

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #181 Gepost op: 27-02-2005, 19:35:07 »
Wanneer komen er nieuwe delen van de serie CSI?
Vanaf maart 2005.
CSI Las Vegas serie 5 zal te zien zijn v.a. Ma 7 Maart om 21:30 op RTL4
CSI Miami serie 3 zal te zien zijn v.a. Di 8 Maart om 20:30 op Yorin
CSI New York, een nieuwe serie zal te zien zijn v.a. Zo 6 Maart om 20:30 op Yorin.
Eindelijk! ::ok::

Zondag en dinsdag moet dus opgenomen worden en later worden gekeken... ::)
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #182 Gepost op: 2-03-2005, 13:21:56 »
onderstaand bericht, komt uit het Veronica Magazine

CSI: CRIMINEEL GOED

Dankzij het gigantische succes van Crime Scene Investigation kwam er onder de naam CSI: Miami al snel een spin-off van deze populaire forensische tv-serie. Maar daar houdt het niet op; vanaf deze week kunnen we ook meedenken bij het oplossen van vreemde sterfgevallen in The Big Apple. CSI: New York is een feit. Wij zetten de drie series, de roddels en de feiten voor je op een rijtje.

CSI: MIAMI



Zoals de personages van Beverly Hills 90210 af en toe eens opdoken in Melrose Place, zo zien we luitenant Horatio ‘H’ Caine en zijn team in een aflevering de Las Vegas crew van Gill Grissom een handje helpen met een ontvoering. Een slim marketingstrucje, en veel minder gedoe dan je in de eerste instantie zou denken: CSI (Las Vegas) en CSI: Miami worden hoofdzakelijk opgenomen in Los Angeles. Voor de specifieke ‘city shots’ vliegen cast & crew één keer in de zoveel tijd naar Miami/Las Vegas. Tja, de shows brengen miljoenen in het laatje, maar er moet wel op de centjes worden gelet.
De “Grissom” van Miami is Horatio Caine, gespeeld door de ooit megapopulaire NYPD Blue-acteur David Caruso. Caruso’s vertrek bij NYPD Blue was toentertijd nogal spraakmakend. De acteur gaf de baan waar hij miljoenen mee verdiende, op voor een onzekere carrière in de film. Die mislukte ook nog eens hopeloos. Het feit dat Caruso vlak voor zijn vertrek riep dat de politie-serie zonder hem niks meer zou zijn, hielp ook niet echt: het zette kwaad bloed bij zijn ex-collega’s en maakte zijn afgang extra pijnlijk. Inmiddels is Caruso dankzij CSI: Miami weer helemaal terug. Op internet zijn er in chatgroepen verhitte discussies gaande over de vraag: Wat maakte de CSI-reeks toch zo populair? Naast de ijzersterke cast, interessante informatie en herkenbare privé-problemen van de personages wordt vooral genoemd dat je als kijker zelf voor Sherlock Holmes kan spelen door aanwijzingen op je eigen manier te interpreteren. Ook de drie teamleiders (Grissom, Cain en CSI: New York-rechercheur Mac Taylor) worden in de media regelmatig onder de loep genomen. Zo besteedde een Canadese krant een uitgebreid artikel aan de leiderschapskwaliteiten van de drie mannen en kwam The Los Angeles Times tot de conclusie dat Horatio Caine zich van Gill Grissom en Mac Tayler onderscheidt doordat hij net zo veel om de slachtoffers geeft als om de daders. Het zal niet lang meer duren, voordat mensen daadwerkelijk afstuderen op CSI… (CSI: Miami, elke dinsdag Yorin 20.30)

HET BREIN ACHTER CSI



De man met die de CSI-hype allemaal begonnen is, is Anthony E. Zuiker. Zijn levensloop is niet helemaal een ‘van krantenjongen tot miljonair’-verhaal, maar het komt aardig in de buurt. Zuiker werkte als portier bij het beroemde Mirage Hotel in Las Vegas en schreef in z’n vrije tijd filmscripts. Dankzij de fascinatie van zijn vrouw voor forensische programma’s op National Geographic raakte hij geïntrigeerd door het werk van deze ‘crime scene investigators’. Na een paar weken ’s nachts meegereden te hebben met de forensische afdeling van de Las Vegas politie, had hij genoeg materiaal om zijn idee voor een tv-serie voor te stellen aan producent Jerry Bruckheimer. Die vond het fantastisch en de rest is, as they say, history.

Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #183 Gepost op: 2-03-2005, 13:22:52 »
CSI (LAS VEGAS)



Terwijl Pete Townsend van The Who zich afvraagt ‘wie jij bent’, zitten elke week ruim 1 miljoen kijkers klaar voor de tv om samen met Gil Grissom en zijn team van forensisch experts de meest bizarre moorden op te lossen. Zonder het succes van deze eerste serie hadden CSI: Miami en CSI: New York nooit het levenslicht gezien. In thuisland Amerika sleept CSI de ene na de andere award binnen. Dat, de hoge kijkcijfers en de gigantische reclame-opbrengsten zorgden ervoor dat enkele acteurs (George Eads en Jorja Fox) na het eerste seizoen een verdubbeling van hun salaris eisten. Anders zouden ze hun werk neerleggen… De producenten waren niet onder de indruk en Eads en Fox krabbelden schoorvoetend terug. De bazen hadden wel anders gereageerd, als William L. Petersen had gedreigd met opstappen. Petersen vertolkt namelijk de rol van onderzoeksteamleider Grissom. Het personage is losjes gebasseerd op Daniel Holstein, medewerker van de politie in Las Vegas en één van de agenten die CSI-bedenker Zuiker op de hoogte bracht van de ins&outs van het vak. Petersen is een oude bekende in de tv- en filmwereld. Hij is nooit echt groot geworden, maar heeft behoorlijk wat film gedaan, waaronder Young Guns 2, Fear, The Skulls en Manhunter. De gestoorde moordenaar die Petersen in de laatste film achtervolgt, wordt gespeeld door Tom Noonan, en die is ook weer te zien in een CSI-aflevering. Niet toevallig opnieuw als gestoorde moordenaar. De populariteit van CSI heeft de cast geen windeieren gelegd. Hoewel Petersen zich voorlopig bi jCSI houdt, is de rest druk met adities voor films. Marg Helgenberger (Catherine Willows) is binnenkort te zien in In Good Company. (CSI, elke maandag RTL 4 21.30)
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #184 Gepost op: 2-03-2005, 13:23:19 »
CSI: NEW YORK



Nieuwkomer CSI: New York beleefde in Amerika in september 2004 zijn première en versloeg met 18,5 miljoen kijkers meteen concurrent Law&Order. Het instant succes van deze spin-off is niet raar. De cast werd een week eerder al aan het publiek ‘voorgesteld’ door luitenant Horatio Caine op een speurtocht naar New York te sturen, waar hij natuurlijk hulp krijgt van zijn collega’s Mac Taylor (gespeeld door Gary Sinise, onder andere bekend van Forrest Gump, Apollo 13 en The Green Mile) en Stella Bonasera (Melina Kanakaredes, van Providence én NYPD Blue). Zaten David Caruso (Caine) en Kanakaredes allebei in NYPD Blue, Sinise en Petersen (Grissom) streden ooit beiden om de hoofdrol in de film To Live and Die in L.A. Petersen ging er overigens met de buit vandoor. De rest van de cast van CSI: New York komt je waarschijnlijk ook bekend voor. Danny Messer wordt gespeeld door Carmine Giovinazzo, uit Black Hawk Down; Hill Harper (onder meer van City of Angels) heeft de rol van voormalig chirurg Dr. Shelden Hawkes, en Eddie Cahill mag de ongeduldige rechercheur Don Flack spelen. Cahill kennen wij, vooral als Rachels vriendje Taq uit Friends. Aiden Burn (Vanessa Ferlito, onder andere 24 en The Sopranos) maakt het team compleet. Weten we eigenlijk relatief weinig van de privé-levens van Grissom en Caine, bij CSI: New York is dat anders. In de eerste aflevering krijgen we al meteen te zien dat rechercheur Taylor zijn vrouw heeft verloren bij de aanslagen van ‘911’. Hoe zijn personage zich verder ontwikkelt, gaan we hier niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat de New Yorkse variant qua set-up meer weg heeft van politieseries als Law&Order dan van de oorspronkelijke CSI. Dat zagen de makers van Law&Order ook, en dus komen zij met een nieuwe concurrent: Law&Order: Trial by Jury. Daarmee komt de spin-ff reeks van die serie op vier en laten ze CSI met ‘slechts’ drie stuks achter zich. Laatste weetje: laat je niet in de maling nemen door de naam van de serie. Net als CSI en CSI: Miami wordt ook CSI: New York geheel in LA opgenomen, op een paar straatopnames na. (CSI: New York, elke zondag Yorin 20.30)
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #185 Gepost op: 5-03-2005, 15:03:38 »
Bewijslast     zaterdag 05-03, 22:02 uur
Grissom onderzoekt de moord op een fotograaf wiens lichaam gevonden is op een boerderij. Het lijkt erop dat de man neergeschoten is, ook al worden er geen sporen van kogels gevonden. Het personeel trekt de leiderschapscapaciteiten van Grissom in twijfel.  (seizoen 2)

Verloren zoon     dinsdag 08-03, 20:30 uur
Een man wordt dood aangetroffen nadat zijn boot tegen een brug is opgevaren. Wanneer het team op onderzoek uitgaat, blijkt dat er meer aan de hand is. Het spoor leidt naar de weduwe die een vreemde verklaring aflegt over een ontvoering, haar zoon en diamanten. De aanwijzigingen leiden naar een juwelierszaak.

Blink     zondag 06-03, 20:30 uur
Er wordt een dode vrouw met mysterieuze verwondingen in de berm gevonden. Ze blijkt geruime tijd op haar rug gelegen te hebben voordat uiteindelijk een hersenbloeding haar fataal werd. Soortgelijke verwondingen worden even later ook aangetroffen bij een dode vrouw op een vuilnisbelt. Een foto in haar camera verwijst het team detectives naar een huis in Queens. Daar aangekomen wordt opnieuw een vrouw aangetroffen. Zij is nog in leven, maar kan nog slechts haar ogen bewegen.

Nieuwe CSI:
A feverish night in Las Vegas results in one dead male in an alien suit, one more dead male in a bathtub, one dead female with two suspicous men at the scene, and another dead male with a polaroid of yet another dead male, but on the other hand, we get to meet Greg´s replacement DNA person.
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #186 Gepost op: 5-03-2005, 15:09:35 »
Tarantino schrijft originele aflevering CSIgeplaatst: 24/2/2005
De Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino heeft een originele aflevering geschreven voor de dramaserie CSI: Crime Scene Investigation. Tarantino neemt ook de regie van de aflevering in het vijfde seizoen op zich. De aflevering wordt in april opgenomen en in mei in de VS uitgezonden. CSI-producer Anthony Zuiker ontmoette Tarantino tijdens een prijsuitreiking in het eerste seizoen van CSI. Daarbij is de afspraak gemaakt dat de regisseur een aflevering voor zijn rekening zal nemen. Producer Carol Mendelsohn meldt dat Tarantino's verhaal gaat over een van de sleutelfiguren uit het CSI-team. Een van de leden van het team komt in gevaar. "Er zal in dit verhaal meer bloed voorkomen." Tarantino kreeg in 1994 een Oscar voor zijn film 'Pulp Fiction' met Uma Thurman en John Travolta in de hoofdrollen. In 1995 regisseerde hij een aflevering van de ziekenhuisserie 'ER'. In 2002 en vorig jaar speelde Tarantino een gastrol in de actieserie 'Alias'.

movie-alert.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #187 Gepost op: 6-03-2005, 15:24:30 »
Woei, vanavond de eerste CSI New York! :D Heb er zin in! ::joehoe:: ::ok::

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #188 Gepost op: 6-03-2005, 15:27:12 »
Woei, vanavond de eerste CSI New York! :D Heb er zin in! ::joehoe:: ::ok::
Ja... hij moet alleen opgenomen worden en later in de week een keer worden gekeken, maar ben idd wel benieuwd! ::jaja::
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #189 Gepost op: 6-03-2005, 19:52:40 »
Karakters komen meer naar voren in ‘CSI: NY’

Na het succes van CSI (Las Vegas) en CSI: Miami kon een serie over de technische recherche in New York natuurlijk niet uitblijven. Vanavond om 20:30 begint op Yorin CSI: New York. De locatie is weliswaar anders, maar de beproefde CSI-formule is hetzelfde: een team van forensische wetenschappers lost aan de hand van ogenschijnlijk onbenullige details de meest gruwelijke misdrijven op. De teambaas in New York is rechercheur Mac Taylor (Gary Sinise, bekend uit Forrest Gump), die al meer dan acht jaar samenwerkt met rechercheur Stella Bonasera (Melina Kanakanares uit Providence). Zij worden bijgestaan door Danny Messer (Carime Giovinazzo), Aiden Burn (Vanessa Ferlito) en lijkschouwer Sheldon Hawks (Hill Harper).

Net als zijn voorgangers is CSI: New York ook erg populair in de Verenigde Staten. Dat blijkt wel als na het overlijden van de Palestijnse leider Yasser Arafat zender CBS plotseling het einde van een aflevering afkapt om het nieuw wereldkundig te maken. De zender krijgt zoveel boze reacties dat ze de aflevering twee dagen later alsnog uitzendt en besluit de verantwoordelijke producer te ontslaan.

Anthony Zuiker, bedenker van de drie series, vertelt wat er anders is aan CSI: NY in vergelijking met de overige twee series: "Deze serie gaat veel meer over de personages. De forensische wetenschap speelt natuurlijk wel een grote rol, maar de karakters komen meer naar voren dan bij de andere series. De kijker komt er ook veel sneller achter waarom de personages zijn zoals ze zijn."

Op RTL 4 beginnen maandagavond om 21:30 nieuwe afleveringen van CSI en Yorin is inmiddels weer bezig met een nieuwe serie van CSI: Miami. William Peterson (Gill in CSI) vertelt waarmee de originele serie zich onderscheidt van zijn spin-offs: "Als het echt alleen over de wetenschap zou gaan, zouden dertig miljoen mensen naar Discovery Channel kijken. Nee, ze willen Marg, Billy, George, Jorja, Gary en Eric zien." David Caruso (Horatio in CSI: Miami) tenslotte over zijn serie: "Bij CSI: Miami strijden de rechercheurs voor rechtvaardigheid. Dat merk je als je ziet wat voor impact de triestheid van hun werk op hun leven heeft."

http://mediakrant.web-log.nl/log/2006062

Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #190 Gepost op: 7-03-2005, 19:02:09 »
Op Yorin ging gisteren de tweede spin-off serie van CSI van start: CSI: NY. "Dat Nederland klaar was voor een derde 'CSI'-reeks bleek vanochtend uit de kijkcijfers", zegt RTL vandaag.

Er keken 1.067.000 kijkers van zes jaar en ouder naar de eerste aflevering van de serie. "Dit ondanks concurrentie van 'Peking Express', 'Achmea Kennisquiz', 'Rozegeur & Wodka Lime', 'Boer Zoekt Vrouw', 'Hart In Aktie' en 'Studio Sport'", aldus RTL vandaag.

RTL 4 begint vanavond om 21:30 overigens met een nieuwe reeks van Crime Scene Investigation.


http://mediakrant.web-log.nl
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #191 Gepost op: 9-03-2005, 12:37:29 »
Speedle :\'( :\'( :\'(

Online Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #192 Gepost op: 15-03-2005, 17:10:48 »
Ik keek eigenlijk altijd alleen maar naar de LAS vegas serie. Maar k heb vorige week ook eens Miami gekeken en k volg NY nu ook. Maar Las Vegas blijft favoriet bij mij.

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #193 Gepost op: 25-03-2005, 10:21:22 »
De serie's worden goedgevolgd:
CSI (gemiddeld 1,5 miljoen mensen)
CSI: Miami (gemiddeld 900.000 à 1 miljoen mensen)
CSI: NY (gemiddeld 900.000 à 1 miljoen mensen)

dit is een herhaling: De bus achterna  zaterdag 26-03, 22:00 uur 
Een bus met daarin drieëntwintig passagiers is op weg van Los Angeles naar Las Vegas. Onderweg raakt deze betrokken bij een ongeluk en negen mensen komen hierbij om het leven. De zwaargewonde chauffeur vertelt vlak voor zijn dood dat hij de macht over het stuur verloren is door een nog onbekende reden. Als blijkt dat een sportwagen bij het ongeluk betrokken is, wordt de zaak complexer. 

dit zijn nieuwe afleveringen:

Murder in a flash  dinsdag 29-03, 20:30 uur 
E-mails en smsjes met een boodschap over een golfcursus overspoelen een grote groep studenten. Op het golfparcours wordt uiteindelijk een student dood aangetroffen. Horatio en zijn team proberen de zenders van de berichtjes te achterhalen.
 
CSI en CSI NY staan nog niet op rtl site


Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Sander2602

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #194 Gepost op: 25-03-2005, 23:47:15 »
 ::tandpastasmiley:: CSI is en blijft geweldig echt super.  ::bravo::

Offline simonee.

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #195 Gepost op: 26-03-2005, 17:37:51 »
CSI !!!!  ::love:: ::love:: ::love:: ::love::

me lievelingsprogramma !!!!!

redenen waarom csi leuker is dan csi miami:

1 csi was dr eerder
2 csi heeft greg
3 csi miami heeft greg niet
4 grissom is coewl
5 las vegas is stukken beter als miami
6 csi komt op n beter tijdstip
7 csi komt 2 keer per week
8 de themesong is leuker
9 die oude vent met die baard is coewl (dat wil ik ook worden)

en een miezerige onbelangrijke reden waarom het dom is:

ze maken vet veel reclame over een of ander tangiers hotel
The mistakes I've made are dead to me. But I can't take back the things I never did.

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #196 Gepost op: 30-04-2005, 19:55:50 »
FF het CSI topic weer een schopje geven.

Ik vind 3 CSI series echt helemaal geweldig ::bravo::, alleen jammer dat ze 3 avonden achter elkaar komen, is in pricipe prima, maar nu moet je na Miami weer 5 dagen wachten tot een nieuwe aflevering (vrijdag wordt NYC herhaald en zaterdag LV, die reken ik even niet mee ;))

New York moest ik even inkomen, maar begin ik steeds leuker vinden, niet in de laatste plaats natuurlijk door Carmine Giovinazzo ::love:: (Danny Messer). De komende afleveringen schijnen erg goed te zijn, ik hoop niet dat ze net daarvoor de zomerstop gaan instarten en dan uiteindelijk die afleveringen gaan skippen >:(.

CSI Miami en Las Vegas vind ik ook nog steeds super. Horatio begin ik steeds toffer te vinden, hij is een heel aparte persoonlijkheid, zijn manier van praten is irritant, maar dat maakt 'm juist leuk. Gelukkig hebben ze t verlies van Speedle goed opgevangen. ::ok::. Las Vegas gaat hard, vorige week was de 100ste episode! En het was wel ff een heftige hoor, ontzettend ingewikkeld, jammer dat de man geen vrouw bleek te zijn, dat had het helemaal afgemaakt ;)

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #197 Gepost op: 16-05-2005, 13:07:35 »
Wie schoot Sherlock neer?  maandag 16-05, 21:32 uur  (CSI)
Greg moet uitzoeken hoe de Sherlock Holmes van een Sherlock Holmes-club vermoord kon worden. Nick en Warrick onderzoeken de oorzaak van een auto-ongeluk.
 
Addiction  dinsdag 17-05, 20:30 uur  (CSI:Miami)
Het team onderzoekt de dood van een vrouw. De eerste aanwijzigingen doen vermoeden dat de vrouw slachtoffer is geworden van carjacking.
 
Tri-Borough  vrijdag 20-05, 22:45 uur  (herhaling zondag, CSI: Ny)
Mac en Stella treffen een dode man aan in een metro. De man lijkt geëlektrocuteerd, maar het team heeft hier twijfels bij.

Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Nostradamus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Never say more than is necessary
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #198 Gepost op: 27-08-2005, 14:22:25 »
vanaf maandag weer nieuwe afleveringen CSI...
vanaf dinsdag 6 sept weer nieuwe afleveringen CSI Miami...
vanaf donderdag 8 sept weer nieuwe afleveringen CSI NY...

alle series worden uitgezonden om 21.30 op rtl 4 (CSI) en op rtl5 (CSI Miami en NY)
Never interrupt your opponent while he is making a mistake.. You're now making one!

Offline Firefoot

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en CSI: NY
« Reactie #199 Gepost op: 27-08-2005, 16:39:28 »
Ah, mooi... ::ok:: Maar op maandag wel tegelijk met ER volgens mij... :-\\
"I reject your reality and substitute my own." (Adam Savage, The Myth Busters)