Auteur Topic: Wat zou jij doen als ...?  (gelezen 11439 keer)

Offline SpacyColours

  • Winnaar De Mol pool 2018, Winnaar Survivor 2021
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Time's Person of the Year 2006
Re: Wat zou jij doen als ...?
« Reactie #40 Gepost op: 31-01-2018, 17:00:12 »
Ik kreeg het volgende idee en vroeg me af waarom ik dit niemand heb zien doen.

Ten eerste zou ik naast Ron gaan zitten in het theater, want die informatie die hij heeft kan zeer nuttig zijn. Kan je zo misschien al twee personen mee wegstrepen. Dan zou ik quitte staan met Ron, maar zou ik nóg een deal met hem maken; ik geef hem alle informatie van de eerste paar opdrachten, en ik krijg van hem de eerste de beste joker.

En nu komt het; ik zou dan met die joker naar mijn mol (Simone in mijn geval, maar het gaat nu even om de theorie) toe gaan. En ik bied aan om die te ruilen voor haar persoonlijke vragenlijst. Als ze kandidaat zou zijn, dan zou dat voor haar alleen maar voordelig uitpakken, want dan krijgt ze én een joker, én ik zou dan compleet verkeerd zitten. Maar aangezien de mol ook als kandidaat zou reageren, is er eigenlijk geen enkele reden waarom ze dat aanbod kan weigeren.

Dan heb ik dus alle informatie over mijn mol, en als ze het dan is, heb ik de meeste kans om te winnen. ::trots::

Wat denken jullie hiervan? Klaas liet in 2016 zijn persoonlijke vragenlijst gewoon overschrijven door Remy, wat hem juist op het verkeerde been bracht omdat hij dacht dat Klaas daarom de mol niet kon zijn. De vragenlijst van Thomas werd in 2017 gestolen door Sigrid, maar dat was meer omdat ze even een kleptomanische aanval kreeg want hij was toch niet haar mol. Verder weet ik niet precies hoe die vragenlijsten in de praktijk worden gebruikt, maar het lijkt mij toch dat de vragenlijst van de mol goud waard is.
Sky might be falling but remember you can fly