Auteur Topic: Televizierring gaat net aan Wie is de Mol voorbij  (gelezen 10510 keer)

Offline Compuart

  • Realitynet.nl Administrator
  • Forumlid
  • *****
  • Geslacht: Man
  • SMF rulez!
Televizierring gaat net aan Wie is de Mol voorbij
« Gepost op: 26-10-2002, 13:13:44 »
Gisteravond is de Televizierring uitgereikt aan Kopspijkers en is daarmee aan de neus van 'Wie is de Mol?' voorbijgegaan. 'Wie is de Mol?' was eveneens als Kopspijkers voor het tweede achtereenvolgende jaar één van de drie genomineerden.

De bijna anderhalf uur durende show werd gepresenteerd door AVRO-presentator en Chief Creative Officer van IdtV Rolf Wouters. De Gouden Stuiver, voor het beste kinderprogramma, ging naar 'Ernst, Bobby en de rest'. Als beste mannelijke televisiester werd Carlo Boszhard gekozen. Beste vrouwelijke televisiester werd Irene Moors. Zij ontvingen beide de Zilveren Ster.

De RTL Boulevard peiling liet Kopspijkers met 38% van de stemmen op één procent voorsprong ten opzichte van 'Wie is de Mol?'. Vijf dagen geleden stond 'Wie is de Mol?' nog met 19% op de derde plaats, maar na een nieuwsbrief van Wie is de Mol werd dit 'misverstand' gauw rechtgezet ;) "De kijkers van Boulevard zaten er niet ver naast", aldus de redactie van de site.« Laatst bewerkt op: 15-12-2002, 19:03:03 door Compuart »
Ik hoop dat u nog objectief bent. Ik ben het in elk geval niet meer.