Auteur Topic: CMC 4: De afleveringen  (gelezen 19294 keer)

Offline Annuh

  • Winnaar Idols-pool 2004
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: CMC 4: De afleveringen
« Reactie #40 Gepost op: 24-04-2004, 08:55:13 »
Wij, de crew: Daan, Intikker, Chriz, Daisy en Annuh, willen alle kandidaten bedanken voor het meedoen. Tijgertje: Gefeliciteerd met je overwinning! A&K: Gefeliciteerd met je tweede plaats, dat is ook hartstikke goed.

Waarom het af en toe zo lang duurde...
Achter de schermen zijn we al lang bezig geweest met CMC 4. We hebben de afleveringen verdeeld onder de crewleden, zo van: Annuh schrijft aflevering 4, Daan 5, Intikker 6, Daisy 7. Helaas liet Daan het afweten en moest Daisy een aflevering in elkaar flansen. Dat is niet altijd even makkelijk, dit is de vierde CMC en de inspiratie was bij iedereen een beetje weg. Ten tweede verdween Intikker, die er niets aan kon doen bleek later, maar wij zaten met onze handen in het haar. Daan beloofde dat hij een aflevering zou schrijven, maar kwam die belofte nooit na. Daisy en Annuh schreven allebei nog een aflevering en waren het toen beu. Ze riepen de hulp in van Chriz (de Mastermind), die de laatste twee afleveringen voor z'n rekening nam. Daisy en Annuh willen Chriz daar dan ook heel erg voor bedanken!

Voor de kandidaten:
Sorry dat het af en toe zo lang duurde, wij (Daisy en Annuh) vonden het ook niet leuk maar hadden er af en toe echt genoeg van. We konden niet meer rekenen op anderen en als we dat toch deden, kwamen we bedrogen uit. De mailtjes die over en weer gingen, waren ook niet van de lucht.
We hopen dat jullie toch nog van genoten hebben van jullie avontuur in de CMC.
THE END
[/b]
Creatief liegen is goed, dus luister maar naar mij!