Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
234 gasten en 1 vaste bezoeker (Bodejos)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
24 Juli 20:00
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 ... 33 34 35 [36]
  Print  
Auteur Topic: Droom topic  (gelezen 133293 keer)
Starlight
Actief Lid
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #700 Gepost op: 23.04.2016, 14:31:19 »

Ik droomde dat ik ineens supergoed kon autorijden Shocked Wat ook wel nodig was, want telkens als ik een straat in wilde rijden stond er ineens een bord dat ik er niet in mocht, of ze waren aan de weg aan het werken, dus ik moest telkens heel snel de auto weer keren en de andere kant op rijden.

Halverwege de droom zat ik ineens niet meer in een auto maar in één of ander kasteel ofzo, en ik wist niet meer hoe ik eruit moest komen. Er was op een gegeven moment iets met een puzzel die ik op moest lossen, zo eentje waar je in de juiste volgorde op de juiste knopjes moet drukken om alle lampen te laten branden. Als ik dat zou weten op te lossen was ik weer een stap dichter bij de uitgang zijn, alleen lukte het me niet om de juiste volgorde te achterhalen. Gelukkig werd ik toen wakker, dat is ook altijd een goede manier om creepy kastelen uit te komen Duimen omhoog!
Gelogd

Be steady on your feet, no matter the trouble you meet
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #701 Gepost op: 2.05.2016, 13:45:24 »

Schoenen poetsen met Aapje
Ik had weer een rare droom, na het verkopen van telefoondraadarmbandjes heb ik me nu toegelegd op schoenen poetsen. En dat deed ik niet alleen... nee dat deed ik met een medeforummer: Aapje. Nou na het schoenen poetsen op een of ander industrieterrein gingen Aapje en ik ineens rennen. We deden mee aan een soort obstacle run meets free running. We vlogen over muren heen, sprongen over daken, renden door een weiland en ineens werd alles zwart en was ik Aapje kwijt.. Droevig hoe het verder ging weet ik niet...
« Laatste verandering: 2.05.2016, 13:50:45 door Mollenvanger-MV » Gelogd

Widm online 2019...? Niet is wat het lijkt...
grasisgroen
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #702 Gepost op: 6.05.2016, 08:48:34 »

Ik zat samen met trialk achter de schermen te kijken naar een musical en ineens moest er door een buitenlandse meneer nog een langste en oudste meisje gekozen worden voor de von Trapp-familie en natuurlijk werd ik aangewezen  Cheesy Tijdens de voorstelling had ik iets gemist en zaten alle kinderen klaar achter stoelen op het toneel om op een bepaald moment tevoorschijn te komen, maar ik dus niet. Dus denken denken denken hoe ik zo onopvallend mogelijk toch op die plek zou kunnen komen  zweet  Geen idee van de afloop.

Gisteren bloed , zweet en spotlights zitten kijken.
Gelogd

...maar soms even niet
trialk
Offline Offline

Geslacht: Man

Do' n t destroy the object of your love trialkç 58

« Antwoord #703 Gepost op: 14.05.2016, 07:55:03 »

ik droomde over Amsterdam , jaren 60 , Ramses en Jasper ,... en olaf (stoop) zie image van o stoop.(robert ) striptekenaar.


* Robert_robbie_olaf_Stoop.jpg (21.81 KB, 300x451 - bekeken 354 keer.)
Gelogd

Je vindt er maar wat van.. en draait de wind morgen ?
hulpdakdekker
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt De Mol
Offline Offline

Geslacht: Man

Babbelt maar wat

« Antwoord #704 Gepost op: 26.05.2016, 08:19:43 »

Okay, dit gaat enigszins random zijn.

Ik was ergens met vrienden, toen die vroegen wat mn broer precies ging doen.
Dat kreeg ik niet helemaal uitgelegd, zodat ik het maar ging vragen - en ineens was ik met ouders en broer in het Vaticaan.
Er kwamen een half dozijn mensen aan die zo ouderwets gekleed waren dat het een gekostumeerd bal leek. En daar achter volgde.. Iemand die verdacht veel leek op de Paus. Maar het was de schatbewaarder van de Heilige Mariakerk, waar we waren.
Er ging een beamer aan, en we gingen aan improvisatie acteren doen, als achtergrond in een film. Daarbij was het superbelangrijk dat men de lichamelijke houding aan het begin en eind van de scène onthield.

Dat duurde droom-ik blijkbaar te lang, dus ik liep verder, probeerde af te snijden, en kwam in een jeugd voetbal toernooi terecht. Via een afzwaaiende bal die bij m'n voeten terecht kwam, ging ik naar een spel genaamd Princessen-nogiets. Een stuk of 3-4 18-jarigen (of iets ouder) namen het op tegen een dozijn basisschool leeftijders. In het midden van het kleine beeld was een dal met wat water. Als de bal daar in kwam scoorden de basisscholers. Alleen net toen ik aankwam had niemand meer zin.

Dus we gingen naar een all you  can eat-aziaat, hoewel het pas het middaguur was, en ik ze nog geen kwartier kende.
Prima eten, gezellige mensen - waarbij een blijkbaar de term 'ik ben gestopt met tennissen' gebruikte als eufemisme dat ze niet meer op mannen viel. Men vond het eigenaardig dat ik dat niet meteen snapte - alhoewel, in mijn verdediging, het gesprek daar toen helemaal niet over ging..
Veel minder eigenaardig bleek dat een van de tafelgenoten ineens transformeerde tot Jann. Jann had meteen een treffende anecdote dat hij een keer alleen bij een Chinees bij hem was gaan eten, en dat hij het maar net op kreeg.
En dat hij de volgende dag terug was gegaan, waarbij de serveerster had gevraagd of hij hetzelfde wilde. Alleen had hij, om haar te imponeren, gezegd dat hij wel meerdere rijsttafels-voor-2-personen wilde. Schijnbaar was ze nogal knap.
De anecdote vertelde niet of het succes had (vast!), want ik werd wakker.
Gelogd

Ik wil me bij deze distantiëren van bovenstaande post en wens niet op enige manier in verbinding te worden gebracht met dat idiote inhoudsloze gezwam.
Jann
Offline Offline

Geslacht: Man

Gewoon

« Antwoord #705 Gepost op: 26.05.2016, 16:52:14 »

 Hilarisch

Het bijzondere is dat ik straks daadwerkelijk naar de chinees ga sinds tijden (niet alleen echter).
Kijken of je vannacht weer een visioen over mijn avondeten krijgt. Scheelt weer kiezen morgen

Ik ben nu zeer benieuwd trouwens naar wie ik achter de balie aantref
Gelogd

Hier kan uw boodschap komen te staan. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op en bereik een miljoenenpubliek (5 cent per pm)
hulpdakdekker
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt De Mol
Offline Offline

Geslacht: Man

Babbelt maar wat

« Antwoord #706 Gepost op: 13.09.2016, 09:19:51 »

Ik liep met 2 anderen door de binnenstad van Delft. Ze zochten een locatie voor een nieuwe universiteit, en ik wist wel wat. Aan een plein was een enorme ruïne. Een eeuwenoud gebouw, dat desalniettemin wel op te knappen zou zijn. Voor ons geestesoog zagen we al precies welke faciliteiten waar zouden komen.
Daarnaast was er een mooi ruim binnenpark waar we uitgebreid doorheen wandelden. Dat ik op het smalle paadje half in de sloot viel mocht de pret nauwelijks drukken.
Terug bij het hoofdgebouw moesten we alleen nog de huidige bewoners overtuigen.. Blijkbaar waren die nazaten van toen de universiteit eeuwen eerder had bestaan.
Dus er waren allemaal tradities, waarvan degene om de afspraak te beklinken als volgt ging. Je neemt een ouderwetse bal, gemaakt van een opgeblazen dierenmaag. En je neemt een geit, die je op een meter of 15 zet. De exacte afstand is aan de geit om te bepalen. Dan leg je de bal neer, en gaat er met de voet van je standbeen tegen staan. Je schopvoet zet je er rechtachter, en daarna zet je je schopvoet nog een halve voetlengte naar achter. Als het goed is sta je nu ongeveer een half metertje achter de bal. Dan is het doel als volgt. Je moet de bal zodanig schieten dat hij stuitert voor de geit, en de volgende stuiter bovenop de geit heeft.
Het voormalige hoofd van de universiteit deed het eenmaal vlekkeloos voor. Toen ik het probeerde werd ik alleen door een kietelend meisje afgeleid. En dat was uitermate lastig te stoppen of te negeren, want ze was een spook.
Anyway, lang verhaal kort: uiteindelijk lukte het, iedereen blij, eind goed al goed, en ze leefden nog lang en gelukkig.
Gelogd

Ik wil me bij deze distantiëren van bovenstaande post en wens niet op enige manier in verbinding te worden gebracht met dat idiote inhoudsloze gezwam.
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #707 Gepost op: 14.09.2016, 12:07:03 »

Ik droomde vannacht dat ik een soort aflevering van Flikken Maastricht zat, maar dan wel heel stuntelig. Het begon al met het achtervolgen van de crimineel die we zochten. Eerst waren we hem in de gaten aan het houden, maar dan op zo'n manier dat hij onze auto al zag. Kregen we een soort verkeersruzie met hem, Daarna liet hij het maar gaan,alleen wij gingen hem natuurlijk verder achtervolgen naar een flatgebouw met parkeergarage. Alleen reden we tegen de slagboom aan (dit keer zat ik niet tussen de poortjes, maar onder de slagboom Grin).

Auto total loss, daar hadden we ook niks meer aan. Toen het flatgebouw binnen waar ik tegen de schuifduif (weer geen poortjes Grin) aanknalde. Op zoek naar waar ons subject zich verstopte zijn mijn partner en ik een lift gestapt, maar allebei in een andere lift. Zo hebben we eerst een half uur de verschillende verdiepingen bezocht en maar roepen, steeds als ik de lift instapte vertrok de lift met mijn partner erin, tot we elkaar tegenkwamen en we ons subject zagen staan in een gang voor een kamertje met een kluisdeur. Wij sluipen en sluipen, maar hij had ons door. Opgepakt, opgesloten in een hok, vroeg wie we nu werkelijke waren, wij gaven een nepnaa, op, maar op de grond lag mijn penning met ID... dus toen ook dat duidelijk werd kregen we een preek maar meer dan dat niet.

Vervolgens werden we bij een bewaker gezet met wie we gingen zitten kaarten, en het werd best gezellig. Tot zijn hulpje opeens weg moest. 2 man tegen 1 en wij gaan zitten kaarten en keuvelen  Huh Maar goed, na een nacht zonder slaap had ik een helder moment. Ik greep de bewaker beet, die bleek ook 'een van ons' te zijn. En precies op het moment dat we dat doorhadden was de juwelendief al gevlucht. Die ochtend stond ik op straat en konik ander werk gaan zoeken. Daarna werd ik wakker...

 Huh Huh
Gelogd

Widm online 2019...? Niet is wat het lijkt...
trialk
Offline Offline

Geslacht: Man

Do' n t destroy the object of your love trialkç 58

« Antwoord #708 Gepost op: 18.03.2017, 02:19:32 »

k kon mijn mails niet meer vinden.  Angry
Gelogd

Je vindt er maar wat van.. en draait de wind morgen ?
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #709 Gepost op: 18.03.2017, 14:44:33 »

Win ik eindelijk eens een reis, gaat de wekker. Blijkt het een droom te zijn. Oke, Haïti is nu niet direct een land dat hoog op mijn lijstje staat, maar toch...
Gelogd

Ich bin ein Bärliner!
putyourHANSup!
Winnaar The Amazing Race 2017
Offline Offline


Gaudeamus!

« Antwoord #710 Gepost op: 18.03.2017, 16:22:37 »

De persoon op wie ik woensdag heb gestemd stapt uit de politiek. Shocked
Gelogd
AaPje16
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
▐ ●▼■

« Antwoord #711 Gepost op: 19.03.2017, 12:07:21 »

De persoon op wie ik woensdag heb gestemd stapt uit de politiek. Shocked

Die dacht "Hans heeft op me gestemd. Nu heb ik m'n hoogste doel behaald en kan ik ophouden."
Gelogd

I won't worry my life away. I choose to be happy!
putyourHANSup!
Winnaar The Amazing Race 2017
Offline Offline


Gaudeamus!

« Antwoord #712 Gepost op: 19.03.2017, 13:31:54 »

Die dacht "Hans heeft op me gestemd. Nu heb ik m'n hoogste doel behaald en kan ik ophouden."
Grin
In dat geval stem ik de volgende keer op een niet nader te noemen geblondeerde politicus. Wink
Gelogd
B&W
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #713 Gepost op: 2.05.2017, 19:56:08 »

Grin
In dat geval stem ik de volgende keer op een niet nader te noemen geblondeerde politicus. Wink
Hilarisch Hilarisch Hilarisch
Gelogd

*was ooit een Black_and_White
grasisgroen
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #714 Gepost op: 1.06.2017, 21:00:52 »

Ik droomde pas dat ik ineens vanuit het niets werd aangevallen door een eng beest en in een reflex beet ik van me af, zo naar z'n kop. Helaas  Shocked  arme trialk die naast me sliep......  Schaam
Gelogd

...maar soms even niet
Moni
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #715 Gepost op: 5.06.2017, 13:51:41 »

 Hilarisch
Gelogd

You are never too old to set another goal or to dream a new dream - C.S. Lewis
Stormpie
Offline Offline

« Antwoord #716 Gepost op: 5.06.2017, 16:20:42 »

ojeee  Shocked
Gelogd

er was eens......
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #717 Gepost op: 5.06.2017, 16:32:52 »

Ik droomde vandaag dat ik een levensgroot poppenhuis aan het bouwen was van papier, karton e.d. En wel met alles erop en eraan... Undecided
Gelogd

Ich bin ein Bärliner!
Pagina's: 1 ... 33 34 35 [36]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.357 seconden met 19 queries.