Auteur Topic: Biechten enzo  (gelezen 728 keer)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Biechten enzo
« Reactie #20 Gepost op: 3-04-2021, 16:39:34 »
Ook via hier nogmaal iedereen bedankt! Ook aan de steun die iedereen gaf, ofwel door te zeggen dat het leuk was, ofwel door me op m'n foutjes te wijzen ofwel door me achter de schermen te helpen met dingen, ofwel door all of the above!  ::bravo::




Offline monkeysuncle

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Biechten enzo
« Reactie #21 Gepost op: 3-04-2021, 21:15:46 »
Oh ja biechten, dat moest ook nog. Heb het ook niet allemaal meer op een rijtje, handig om dan ook eerst even die andere biechten te lezen.

Allereerst, ik heb met niemand een écht bondje gehad. Het is wel zo dat ik het meest naar michael90 en de_witte toetrok, maar bij Michael kwam dat eigenlijk vanuit een stalkshow op Discord voor de MFQ en Totale Puzzelpaniek (waardoor we al wat contact hadden) en bij de_witte door het eerste spel: hij kwam direct als rat naar me toe om samen te werken.

Mijn doel was vooral om met iedereen contact te zoeken, gewoon individueel, en kijken of dat ergens toe leidde. Zo heb ik ook Daisy en Ycaris naar Discord gehaald en heb eigenlijk met alle kandidaten contact gehad. Ik merkte wel vrij snel dat ik onder de "sterke" spelers geschaard werd, samen met michael90 en de_witte. Dat was natuurlijk vooral te merken aan de groepsindelingen, waarin wij in vele individuele spellen bij elkaar werden geplaatst.

De spellen zijn door anderen in biechten uitgebreid beschreven, dus ik pak alleen mijn PoV er even bij. Bij de voedselketen heb ik ervoor gekozen om Mitch te sparen, terwijl dat misschien ten koste van mezelf ging, als een soort IOU. Ik was op dat moment door de uitslagen bij de Vlinders en de reis door Afrika al zeker van doorgaan en dacht dat investeren in contact handig kon zijn.

De dragrace overleefde ik glansrijk (was positief verrast door de jury, en door alle creativiteit van mijn mede-kandidaten) en daarna kwamen de zombies. Daar heb ik mijn eigen domste fout in het spel gemaakt. Gewoon bij een simpel spelletje als Triggerfinger een afspraak schenden, een extra kogel. En ik deed het eigenlijk in een opwelling, want iedereen zou dat toch wel doen? Nou nee dus en voor 1 schamel puntje had ik ineens het stempel van onbetrouwbaar gekregen. Dat was best naar, maar vooral ook mijn eigen schuld. Gewoon stom!

Toen kwam Handmaid's Tale en voor de zoveelste keer zat ik bij de_witte en michael90 in een groepje. Dat was intens en leuk, die puzzels maken en erachter komen dat uiteindelijk Ricardo ons wilde redden ipv Miek1999 en de scherpe Lucy. En meer geduld hebben dan mijn tegenstanders waardoor ik die won. Maar dat was ook net een periode waarin het minder ging privé en waar ik het spel er soms een beetje bij deed. Slordig gespeeld bij het kaartspel en in de pogingen om opdrachten te halen. En zo werd een vriendelijke felicitatie aan hillo me fataal, naast een tweetal vertypingen. Zo vloog ik eruit, niet doordat ik een spel niet snapte of slecht gespeeld had, maar door slordigheid. Maar ja, ook dat was het spel.

Het spookschip is ook al uitgebreid beschreven. Aflevering Stranger Things loste ik de lichtjespuzzels op, daarna deelde ik de oplossing met Arno en Chip (sorry Swifty) en bij Deception waren we scherper dan de deelnemers. En bij Pirates was het echt leuk met Arno, Swifty en ook Vermoljoen. Het was wel sneu dat de strijd tussen de Zappers en het Spookschip een beetje scheef was, mede ook doordat het al snel duidelijk werd dat Arno en Vermoljoen geen kans maakten. En die fakking Olifanten, die wil ik nooit meer zien. Maar uiteindelijk heeft Swifty het na de exit van michael90 en het terugtrekken van Ycaris alsnog mogen meedoen en zowaar de finale gehaald. Impressive!

Ik heb met onwijs veel plezier meegedaan aan m'n eerste "grote spel" en heb er best een hoop van geleerd, over hoe je zoiets aanpakt maar ook hoe je zelf in het spel wil zitten. En alle 12 deelnemers die ik heb meegemaakt (sorry Chardo, ViWiRu en Molcrazy, jullie zijn vast ook tof) waren echt fijne mensen om al die leuke (en soms minder leuke) spellen mee te spelen.

Dennis, gefeliciteerd. Je hebt de overwinning echt volledig verdiend, als complete speler met je social game en je sterke spel. Ben wel benieuwd hoe je je voelde na die allereerste eetactie aan de rivier, maar glansrijk teruggekomen.

En Robbie, held, koning, wat heb je het soms pittig gehad, maar wat was je altijd positief, direct klaar met verduidelijkingen, het meest balend van je eigen fouten. BEDANKT!

Monkeysuncle out
My fall will be for you