Profiel-Brtdm

 

Heyhoi, Ik ben Bart. Sinds 2015 geregistreerd op dit forum, maar daarvoor heb ik al jarenlang stiekem meegekeken. Toen ik een jaar of 6 was werd ik door mijn ouders voor de buis gezet om Wie Is De Mol? te kijken 'want dit was echt iets voor mij'. En daarin hadden ze wel gelijk. Ik was meteen verslaafd. De jaren erna verplaatste in het begin van het jaar de opblijfavond van vrijdag naar donderdag. Inmiddels ben ik oud genoeg om op te blijven  ;) maar nog altijd even fanatiek!

Naast WIDM doe ik af en toe ook wel eens mee aan andere forumspellen met als vaste prik het Realitynet Songcontest. Sowieso ben ik ook enorm songfestival fan en ik vind het grappig dat blijkbaar veel andere actieve molloten dit ook zijn.

Als avatar heb ik de laatste jaren een T-shirt dat nog wel eens veranderd qua bedrukking. We hadden een klein groepje forummers dat fanatiek bezig was in het funstuff topic van widm. Op een afgesproken tijdstip werd er een puzzel in het topic gegooid en massaal waren we aan het refreshen. Degene die de puzzel moest uploaden was nog wel eens te laat. We noemden onszelf wel eens het refresh-clubje. Een club moet natuurlijk shirts hebben, dus vroeg ik op een gegeven moment 'Zijn er al T-shirts van de refreshclub'?  Bigboots heeft toen een mooi png'tje gemaakt die ik destijds als avatar instelde op het moment dat de puzzel online zou moeten komen.
Uiteindelijk vond ik het zo leuk, dat het T-shirt mijn vaste avatar is geworden. In het echte leven vind ik het overigens ook leuk om een leuk kleurrijk en opvallend shirt te dragen.
Algemene info over mij:

Geboortedatum: 19-09-1999
Geboorteplaats: Hardenberg
Lengte: 1,85m
Eerste WIDM seizoen: 2006
Favoriete land: GeorgiŽ
Favoriete eten: Sushi
Favoriete muziekgenre: Deutschpop