Even voorstellen...Hadewychisdemol!


Hallo allemaal!

Ik ben Hadewychisdemol, maar je mag me ook HIDM of gewoon Jesper noemen. Zoals je misschien al kunt raden ben ik tijdens WIDM 2012 lid geworden op dit forum en zat ik in een diepe tunnel ;D Het begon voor mij allemaal op een vrijdagavond, 11 maart 2005. Ik mocht opblijven en tv kijken met mijn moeder. De mevrouw van Het Klokhuis en Zigzag kon niet zo goed golfen en vond daarna ook nog eens geen Nyoman. Toch dacht ik dat Marc-Marie de Mol was, want die vroeg zich in zijn testbiecht of hij het zelf niet was. Toen hij de winnaar bleek stapte ik over op Yvon en zo had de 6-jarige Jesper binnen een uur zijn eerste Mol ontmaskerd!

Sindsdien ben ik trouwe fan van het programma en heb ik alle seizoenen meerdere keren gezien. Naast Wie is de Mol heb ik ook lang Expeditie Robinson gekeken, en Peking Express vond ik minstens net zo leuk. Ook internationale competitieve realityshows zoals Survivor, Big Brother, The Amazing Race en vele buitenlandse Molseries heb ik allemaal gezien. Mijn twee favoriete realityprogramma's zijn in mijn banner verwerkt: The Genius en De Mol.

Verder reis ik graag, volg ik zang- en toneelles en studeer ik Afrikaanse taalkunde. Ik heb op dit forum veel vrienden gemaakt (waaronder voormalig studiegenoot Miek1999) en zelfs mijn partner D*N ontmoet ::love::

Nog wat andere leuke feitjes over mij:

Leeftijd: 25
Karakter: Dromerig, leergierig, vriendelijk, gepassioneerd, chaotisch, emotioneel
Favoriete Mol: Milouska
Aantal bezochte landen: 47
Lievelingsdieren: Panda en olifant
Bijbaan: Postbezorger
Duolingo: Jesper796164
Minst favoriete drank: Sambuca
Favoriete item in huis: Elektrisch dekentje
Forumspellen die ik gewonnen heb: Het Geheim van Gizeh (2013), The Amazing Race (2015), Mol Online All-Stars (2021, in 2018 was ik de Mol)
Ik ben slecht in: Bijna alles waar behendigheid voor nodig is, onthouden waar ik mijn spullen neerleg en mijn mond houden
Favoriete koppels in Peking Express: Reinier & Clarinca, Karla & Sophie, Egbert & Jozefien, Helena & Angelique