Even voorstellen... putyourHANSup!

   

ˇHola! Bonjour! Olá! Ik ben Hans, een twintiger die geniet van het Vlaamse leven in Gent. Ik studeer Frans, Spaans, een beetje Portugees en alles wat met die taalgebieden te maken heeft. Mede door die studie heb ik een passie voor cultuur, literatuur en taal. Maar ik hou ook van de natuur en van leuke dingen doen met vrienden: op café gaan, gezelschapsspelletjes spelen, goeie tv-shows kijken.

Door dat laatste, tv-programma's, ben ik hier terechtgekomen. Eerst las ik vooral mee op het board van WIDM en ER, maar langzamerhand leerde ik de rest van het forum kennen. Er bleek nog zoveel meer te zijn! De Ontvangsthal, de Relaxhoek, de Huiskamer, de forumspellen, … Never a dull moment. Ik heb meegedaan aan Survivor, The Amazing Race en Zap, diverse Songfestivals en een paar Medeforummersquizzen; ik kan dat iedereen aanraden!

Voorlopig ben ik hier nog niet weg, want RN is een heerlijk warm bad vol verschillende mensen. En er is een knuffeltopic. Ik bedoel: een knuffeltopic! Da's toch geweldig. Voor zo'n website wil ik me wel actief inzetten, dus vandaar dat ik nu ook achter de schermen hier en daar wat ga helpen. Zo houden we met elkaar RN een mooi plekkie op het Internet!

Hier nog enkele wetenswaardigheden over mezelf. Ik wil jou ook beter leren kennen! Stuur me een pm en we staan met elkaar in contact.
Werk: postbode en sales assistant
Goede eigenschappen: aardig, positief, vrolijk
Slechte eigenschappen: uitstelgedrag,
Favoriete kleur: geel
Lievelingseten: pasta
Lievelingsdrankje: Taksi, appelcider, verse jus d'orange
Favoriete muziek: pop, swing, jazz van alle tijden, met allerlei artiesten, bijvoorbeeld John Mayer, The Police, Michael Bublé, Paul Simon en Fleetwood Mac.
Favoriete tv-programma's: De Mol, Wie is de Mol?, Heel Holland Bakt, Maestro, De Luizenmoeder, Twee Voor Twaalf.
Favoriete vakantie (tot nu toe): ik heb vijf maanden in Sevilla gestudeerd, dat was een prachtige tijd in het buitenland met veel vakantietripjes ook.