Survivor 2: The Australian Outback [2001]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 2: The Australian Outback


Survivor 2: The Australian Outback

Zestien nieuwe kandidaten worden gedropt in de Australian Outback. Zo groots en wijds dat bepaalde delen nog niet door mens betreden zijn.

De kandidaten krijgen in deze reeks meer dan ooit te maken met de grillen der natuur, die de survival extra hard maken. Bovendien duurt deze reeks als enige van alle reeksen niet minder dan 42 dagen ipv de standaard 39 dagen!

Bekijk de intro van Survivor 2: The Australian Outback!

Intro

De kandidaten van Survivor 2: The Australian Outback

De Survivors
Alicia (° 1 mei 1968)
Als personal trainer bezit Alicia zeker over genoeg fitheid om Survivor aan te gaan.
Amber (° 11 augustus 1978)
Amber is pas afgestudeerd in Public Relations en houdt van uitgaan met haar vrienden en dansen.
Colby (° 1 april 1974)
Colby woont in Texas en designt en bouwt auto's. Hij is een competitieve athleet die graag gaat waterskiën en mountain biken.
Debb (° 11 juni 1955)
Debb werkt in een gevangenis en trouwde na het overlijden van haar echtgenoot met diens zoon. Haar persoonlijk item is eyeliner.
Elisabeth (° 28 mei 1977)
Elisabeth ontwerpt schoenen en vindt zichzelf impulsief, intuïtief en toegewijd.
Jeff (° 16 april 1966)
Deze internet project manager heeft 16 jaar lang hockey gespeeld en heeft een zwarte riem in Tae Kwon Do.
Jerri (° 5 september 1970)
Doordat Jerri's vader militair was, verhuisde ze om de 3 of 4 jaar naar een andere Duitse basis. Ze omschrijft zich als avontuurlijk, spontaan en vriendelijk.
Keith (° 11 februari 1960)
Keith is een gescheiden vader van twee kinderen die zijn eigen restaurant geopend heeft. In dat jaar werd hij erkent als één van de 10 beste nieuwe chefs.
Kel (° 5 januari 1968)
Kapitein Kel is Intelligence Officer in het United States Army. Zijn hobbies zijn o.a. gewichtheffen, lopen, rolschaatsen, snorkelen en skiën.
Kimmi (° 11 november 1972)
Vegetarische Kimmi werkt als barmeid in New York. Haar hobbies zijn fotografie, lezen en tuinieren.
Maralyn (° 24 januari 1949)
In haar 26-jarige carrière bij de politie in Washington, werd Maralyn gepromoveerd van sergeant tot luitenant tot kapitein en uiteindelijk tot inspecteur.
Michael (° 29 januari 1962)
Michael is het meest trots op zijn vrouw en drie kinderen. Hij vindt zich avontuurlijk, houdt van spanning en zoekt graag risico's op.
Mitchell (° 17 maart 1977)
Mitchell is singer/songwriter in wording die een crush heeft op Britney Spears. The Price Is Right is zijn favoriete tv-programma en hij is er ooit kandidaat in geweest.
Nick (° 2 april 1977)
Nick zit in zijn tweede jaar op de Harvard Law School. Hij is bovendien ook officier in het Amerikaanse leger.
Rodger (° 5 juli 1947)
Rodger geeft Industrial Arts o Grant County High School, maar is tevens part time landbouwer.
Tina (° 26 december 1960)
Tina was een reserve voor Survivor en kreeg pas 2 weken voor opnames te horen dat ze mee mocht. Ze is sportief en heeft de marathon meegelopen in Dublin.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 2: The Australian Outback!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 2: The Australian Outback op ons forum!!