Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Bestemming X - NL 2024 / Re: [bx] Spoiler topic
« Laatste bericht door Tarbozan Gepost op Vandaag om 06:47:39 »
Ik verwacht inderdaad dat dit ongeveer de route gaat zijn .
Kan er alleen nog niet altijd direct plaatsen mee verbinden.

De volgende stip is lichtjes westelijk van praag en wat zuidelijker dus dan kom je in de buurt van salzburg uit .   Ik heb alleen nog wat twijfels omdat we in de intro maskers  zien, sie erg doen denken aan venetie . Venetie is ook een staf waaraan je makkelijk hints kan koppelen en die makkelijk het herkenningseffect geven bij de exit.

Bij bv salzburg heb ik dat veel minder, buiten de sound of music referenties ( waarban lang niet iedereen weet dat die in salzburg is gedraaid ) en mozart weet ik weinig te bedenken .
2
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Bernard
« Laatste bericht door Lo Gepost op Vandaag om 03:48:23 »
Je laat er toch altijd een alleen? Er moet er een boven blijven. Stel Bernard was naar beneden gegaan. Dan moet daarna Senne alsnog ook alleen naar beneden. Als Bernard helemaal terug moet lopen om hem te controleren kost dat ook weer stappen. Senne is altijd wel even uit zicht voor een dansje.
3
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Aflevering 9
« Laatste bericht door Lo Gepost op Vandaag om 03:44:33 »
Haha, omdat de rest wel gevonden was (alhoewel het 'mol' was in gebarentaal en niet 'liegen') was ik positief verrast (:
Ja ik vond het ook veel. Wat moet een mol toch eigenlijk veel doen in Belgie. Zoals de hele reeks cijfers moeten roepen, zodat ze dat in deze laatste aflevering nog eens kunnen laten zien. Daar ben je wel druk mee in je hoofd. Bijv. iemand zei 38, en hij springt meteen in met het herhalen.

Voor mij hoeven zoveel hints die door de mol zelf gedaan moeten worden niet. Ik vind dit geen taak voor de mol. Die moet geld uit de pot houden en onverdacht blijven. In Nederland hoeven de mollen gelukkig minder hard te werken. Ja ze maken nog wel eens een handgebaar ofzo op groepsfoto's. Of doen een moltrui aan of wat. Maar ik vond Senne wel erg voor het hintkarretje gespannen hoor. Rick houdt gelukkig niet van hints ::rofl:: Maar ja, die gaat weg, dus we zien dit wellicht in Oman wel terug.....
4
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Poll] Wie is de Mol?
« Laatste bericht door Lo Gepost op Vandaag om 03:25:32 »
het zal wel geweest zijn zoals ik al eerder schreef: iedereen na Lynne (vandaar kon hij goed inschatten wie de verdubbelaars te geven) tunnelde al op Senne. En dat maakt dit seizoen niet sterk. Vandaar dat de makers nog altijd angstvallig de verdenkingen verborgen houden want de euforie is nu enorm groot.... de helft van de kijkers het schip in, ze hebben het mooi gespeeld ::bravo::.

Maar bij de koele (want meerjaars, na inzinken van de euforie) Ranglijst aller Mollen hoort dit aspect er als de belangrijkste bij, na natuurlijk geld uit de pot houden.

Dat laatste heeft Senne heel goed gedaan
Dus dit klopte, Lynn zelf was nog te veel aan het spreiden, Stephanie zat daar nog op Lynn/Senne dus na de exit van Lynn op Senne. Het kan dan nog steeds dat ze twijfelde over Michael want ze vloog er op Senne uit, maar met een heel goed gemaakte test. Dat was blijkbaar wel anders in afl, 1 toen ze ex aequo laatste was in de test....

Ook opvallend dat Michael zo op Coco zat. Er moet toch echt wat gebeurd zijn met die stemming. Coco moet zich echt enorm hebben verraden.... zo erg, dat ook Michael over zijn mol begon te twijfelen. Waarom anders zou zij zenuwachtig zijn geweest? Als iedereen op mol Coco stemt dan is hij echt niet eennalaatst slechtste, hij hoefde alleen te vrezen naar huis te gaan als hij opeens concludeerde dat Coco de mol toch niet was, zijn tunnel stortte dus in voordat Coco het rode scherm kreeg.

Senne heeft het dus heel goed gedaan. Amsterdam ticket iets too much wellicht. Dat zette Stephanie ook aan op hem te gaan. Maar het mag hem vergeven worden, en kostte toch ook weer geld voor de pot ::bravo:: ::ok::
5
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: [Kandidaat] Senne
« Laatste bericht door Lo Gepost op Vandaag om 03:18:02 »
Uitstekende Mol hoor! ::ok::
En jij had hem ook goed, dus je mag je chaggy Heinz avatar weer veranderen in de blije Heinz, Heinz ::tandpastasmiley:: ::trots::
6
De Mol Play4 2024 (Vlaanderen) / Re: Seizoen ranking
« Laatste bericht door vloeistof Gepost op Vandaag om 02:35:37 »
1. Duitsland (2021)
2. Vietnam (2019)
3. Canarische Eilanden (2022)

Mijn favoriete seizoenen zijn de seizoenen met een spanningsboog die helemaal tot aan de laatste aflevering reikt, zoals die waar de mol nog niet was gekozen, of die met de molaanvaller in het graanveld. Maar ook het seizoen met de molwissel schaar ik daaronder, aangezien er in de laatste aflevering nog veel mysteries moesten worden ontrafeld.
Dat seizoen eindigt sowieso hoog bij mij, want ik vind het een fascinerend seizoen. De molwissel, de heftige kandidatengroep, the return of the Jens, de molbiechten die een mooie rode draad vormden door de eerste en de tweede helft van het seizoen. Ondanks alle tegenslagen en de minst interessante (live-)ontknoping tot nu toe blijft dit een seizoen waaraan ik regelmatig terugdenk.
En deze drie seizoenen zijn ook mijn favorieten, omdat ik Lennart, Elisabet en Philippe goede en bijzondere mollen vind. Uma vond ik ook goed, maar ik vond vooral de keuze voor Philippe als mol interessant, ik heb hem helemaal niet door gehad.
7
Zap! 5 / Re: [PT] Aflevering 9 - The Genius
« Laatste bericht door Aurynn Gepost op Vandaag om 01:56:22 »
Leave it
8
Zap! 5 / Re: [PT] Aflevering 9 - The Genius
« Laatste bericht door D*N Gepost op Vandaag om 01:43:34 »
Citaat
De volgende veiling begint daarna steeds bij degene die het laatste blok heeft geaccepteerd.

Deze regel heb ik het over.  Drenziboy heeft het laatste blok geaccepteerd,  daarna is Swifty begonnen maar dit had Drenziboy moeten zijn.
9
Zap! 5 / Re: [PT] Aflevering 9 - The Genius
« Laatste bericht door monkeysuncle Gepost op Vandaag om 01:34:10 »
Nee maar je had moeten beginnen,  dus je zou nu voor de tweede keer aan de beurt zijn als die fout niet was gemaakt ;)

Volgens mij komen Aurynn en Wouterv eerst nog
10
Zap! 5 / Re: [PT] Aflevering 9 - The Genius
« Laatste bericht door D*N Gepost op Vandaag om 01:31:01 »
Nee maar je had moeten beginnen,  dus je zou nu voor de tweede keer aan de beurt zijn als die fout niet was gemaakt ;)
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10