Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Relaxhoek / Re: Goeiemorgen, Goeiemiddag, Goeienavond, Goeienacht & Welterusten!
« Laatste bericht door MollenvangR Gepost op Vandaag om 02:09:46 »
Welterusten  ::slaap::
2
Relaxhoek / Re: Bikkels Topic [1:00 - 6:00]
« Laatste bericht door MollenvangR Gepost op Vandaag om 02:09:20 »
 ::zwaai:: Hoi!
3
Big Brother US 2022 / Re: [BBUS22] Big Brother Huis
« Laatste bericht door wouterv Gepost op Vandaag om 00:02:39 »
@Frank:
Alle begrip maatje, no hard feeling. :D

4
Weerwolvenspel / Re: The Braindead Café
« Laatste bericht door hillo Gepost op Gisteren om 23:59:46 »
Er was eens…

5
Big Brother US 2022 / Re: Head of Household room
« Laatste bericht door Whatthefrank Gepost op Gisteren om 23:59:19 »
Hoihoi!  ::zwaai::

Daar waar Mitch zegt dat zijn keuze al vast stond, vond ik het eigenlijk een stuk moeilijker. We zijn nu 2 afleveringen verder en eigenlijk vraag ik me sinds het begin al af, goh, waar baseer je een keuze nou op? Wil je iemand eruit waar je niet zo veel mee praat? Wil je het spel met de sterksten spelen en gooi je degene eruit die het slechtste scoort, speel je tactisch door juist de goed presterende mensen eruit te spelen? Heel eerlijk, ik kan hier oneindig over blijven nadenken maar ik moet gewoon een keuze maken. Best naar eigenlijk, dat winnen  ::)

Het was vorige aflevering het gesprek van de dag, het bondje van 5. Helaas is Ricardo hiervan het slachtoffer geworden, vermoedelijk omdat hij hier niet in zat maar ook omdat hij gewoon een sterke speler was.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Dit bondje zet me wel aan het denken. Ik hoor hierover van alle kanten zoveel verschillende verhalen dat ik steeds meer aan de mensen om me heen ga twijfelen, immers wat is nu nou de echte waarheid? Bestaat hij nog, of juist niet meer?

Ik nomineer mede vanwege deze gedachtespinsels:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Jij bent onderdeel van het bondje van 5. Of dit bondje nou wel of niet echt is, dit is voor mij niet de enige factor. De sociale factor telt voor mij ook mee. Ik ga niet zeggen dat ik je niet mag, want je komt op mij over als een fijn persoon. Je stuurt me vaker de beste wensen via een bericht hier op het forum en hier heb ik zeker waardering voor!! Echter, van iedereen die nog in het spel zit, spreek ik jou gewoon het minste. Dan vind ik het ook lastig om te overleggen als er nood aan de man is o.i.d. Als laatste factor ook; met het wegstemmen van Ricardo vorige aflevering, ga ik een beetje vrezen dat de sterkere spelers kanonnenvoer gaan worden, immers hij presteerde als 1 van de betere. Omdat ik een afslachting van mezelf voor wil zijn, gaat mijn nominatie naar iemand volgens deze zelfde visie, om zo wellicht mezelf in de toekomst te beschermen

Nogmaals, het is niks persoonlijks! Maar ik moet kiezen!  ::hug::
6
Relaxhoek / Re: Lingo
« Laatste bericht door Lotje00 Gepost op Gisteren om 23:50:38 »
7
Relaxhoek / Re: Lingo
« Laatste bericht door DRenziboy Gepost op Gisteren om 23:09:29 »
Mantra
M-A-N-T-R-A
8
Relaxhoek / Re: Lingo
« Laatste bericht door Lotje00 Gepost op Gisteren om 23:04:39 »
9
Van grasveld tot boerensloot / Re: Nations league
« Laatste bericht door wouterv Gepost op Gisteren om 23:04:38 »
Sidenote: Nederland stopte een mooie reeks van de rode duivels. Voor de laatste match hadden ze 49 matchen op een rij gescoord.
10
Big Brother US 2022 / Re: HoH 2.2: 'Lost in your riddles'
« Laatste bericht door B&W Gepost op Gisteren om 22:53:00 »
Iedere keer dat ik naar de lijst keek en Hello zag staan, heb ik aan Hello van Adele gedacht. Maar ik dacht dat Hello, It's Me te kort was om goed gerekend te worden en niet beseft dat Hello from the other side ook te maken was met de woorden die we hadden. En van Hello is it me your looking for kende ik de artiest niet. Ook heb ik nog kort aan de Sound of silence gedacht maar ook daar viel het kwartje niet dat je er echt iets mee kon. ::schaam::
Ik had dus een hogere score kunnen en moeten hebben.
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10