Auteur Topic: Love Letters  (gelezen 2250 keer)

Offline JanJan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Reality is verslavend!
Love Letters
« Gepost op: 21-03-2005, 11:16:32 »
Het nieuwe Love Letters seizoen is twee weken geleden begonnen! Het programma is weer even leuk en romantisch als voorheen, maar heeft ook nieuwe spellen / onderdelen toegevoegd! Erg leuk om te kijken. Elke zaterdagavond op Nederland 2 bij de Tros. Het begint om 21.10 en wordt gepresenteerd door Linda de Mol.

Net als in de vorige series draait het om drie verliefde stellen die graag met elkaar willen trouwen. Romantische en altijd zeer verrassende aanzoeken vormen de opening van het programma.

Daarna begint de strijd tussen de stellen. De koppels moeten een aantal nieuwe spellen spelen waarin hun geduld, kennis over elkaar, geheugen en hun uithoudingsvermogen danig op de proef worden gesteld.

Nieuw is de medewerking van John Williams aan het programma. Tijdens één van de spelen is er een live-schakeling met het huis van één van de koppels. Het kandidatenpaar heeft een lijst met namen van voorwerpen in hun huis en John moet als een soort homerunner op hun aanwijzing zoveel mogelijk vinden.

Eveneens nieuw is het spel waar de deelnemers een lange lijst met feiten uit het hoofd moeten opzeggen. Na dit onderdeel wordt bepaald welk stel als eerste een plaats in het finalespel zeker heeft gesteld.

De nummers twee en drie moeten vervolgens nog het spel 'Liefdesplatform' spelen, een spectaculair onderdeel waarmee beslist wordt welk tweede koppel uiteindelijk naar de finale gaat. Met behulp van een kraan worden de twee koppels - veilig in de gordel - naar 20 meter hoogte gebracht. Al bungelend moet elk paar elkaar stevig vasthouden, wat geen eenvoudige opdracht is. Het koppel dat elkaar het langst vasthoudt, verdient een extra familielid voor het finalespel.

Het finalespel is zoals vanouds het 'Familiespel'. Elk stel heeft een aantal familieleden die vragen moeten beantwoorden. Bij elk fout antwoord moet een familielid weg. Het paar wiens familie het eerst is uitgeschakeld, heeft verloren. Het winnende toekomstige bruidspaar wordt in de echt verbonden door Raymond Serré, ambtenaar van de burgelijke stand, en verlaat als echtpaar de studio.
JJF

Offline JanJan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Reality is verslavend!
Re: Love Letters
« Reactie #1 Gepost op: 21-03-2005, 11:17:47 »
Wie weet wanneer de herhalingen zijn van Love Letters? Welke dag, zender en hoe laat? Ik heb namelijk zaterdagsavonds dansles omdat wij zelf dit jaar gaan trouwen.
JJF

Offline Sander2602

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Love Letters
« Reactie #2 Gepost op: 30-03-2005, 22:52:28 »
 ::tandpastasmiley:: wow ik heb het zaterdag gezien ze moesten iets van 87 namen opnoemen van landen/staten/plaatsen ofzo hadden ze uit hun hoofd geleerd.  ::tandpastasmiley:: geweldig