Auteur Topic: Vanaf 14 Januari begint Hotel Big Brother  (gelezen 1686 keer)

anoniem 10311

  • Gast
Vanaf 14 Januari begint Hotel Big Brother
« Gepost op: 3-01-2006, 18:40:40 »
Hotel Big Brother wordt gerund door zeven Bekende Nederlanders en een bekende Big Boss. Dat zijn acht eigenzinnige BN’ers. Hun opdracht is zoveel mogelijk geld te verdienen. Niet voor henzelf, maar voor een goed doel: een nieuw Mappa Mondo Huis van het Rode Kruis, dat het geld heel hard nodig heeft. Lukt het hen om goed samen te werken en er acht weken lang keihard tegenaan te gaan?

Elke week vindt er in het Hotel een groot diner plaats waarvan de zitplaatsen worden geveild. Hiernaast zal het Hotel-team allerlei spraakmakende evenementen organiseren om het totaal opgehaalde bedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Alles hangt daarbij af van de inzet en creativiteit van de Bekende Nederlanders.

Niet elk personeelslid heeft de eer zijn functie tot het einde te mogen volbrengen. Iedere vrijdag stemt de staf op het beste personeelslid van die week. Van de BN’ers die deze titel niet hebben gekregen, zullen er twee worden genomineerd die kans hebben te moeten vertrekken. De kijker mag uiteindelijk bepalen wie er moet uitchecken…

Op 12 januari krijgen de Bekende Nederlanders de sleutel van Hotel Big Brother. Vanaf dat moment kan je op internet via de streams en een speciale website 24 uur per dag hun activiteiten volgen. Op zaterdag 14 januari zal bij Talpa in een speciale kick-off uitzending het officiële startsein worden gegeven voor het programma. Daarna kan je op werkdagen van 19:30 uur tot 19.55 uur genieten van alle belevenissen in Hotel Big Brother. Maar dat is nog niet alles: elke vrijdag kan je live meekijken in het Hotel en elke maandag is er op primetime een speciale uitzending van vijftig minuten. Kijken dus naar het enige hotel van Nederland waar niets geheim blijft: Hotel Big Brother.

bron: talpa
« Laatst bewerkt op: 3-01-2006, 18:43:03 door lise »