Auteur Topic: [Nieuws] BigBrother Hotel  (gelezen 39690 keer)

Offline Megan

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • I se le dijo de forma!
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #20 Gepost op: 10-01-2006, 23:22:40 »
ik snap t niet, is t nu van Talpa of van de Tros?
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.

Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #21 Gepost op: 10-01-2006, 23:45:26 »
ik snap t niet, is t nu van Talpa of van de Tros?

Het is van Talpa Megan. ::jaja::

Inspireer de Hoteliers!

De staf van Hotel Big Brother zamelt geld in voor een Mappa Mondo-Huis van het Rode Kruis. Kort gezegd is een Mappa Mondo-huis een gezinsvervangend huis voor kinderen tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Voor dit goede doel gaan de Hoteliers op verschillende manieren zoveel mogelijk geld vergaren. En jij kunt helpen! Mail je leukste, origineelste of spannendste suggestie en kijk naar Hotel Big Brother om te zien of jouw idee uitgevoerd wordt.
Mail de internetredactie!

Als je wilt kun je hier verder kijken voor meer Informatie.
http://www.talpa.tv/web/show/id=47920/contentid=108051

« Laatst bewerkt op: 12-01-2006, 14:02:10 door Ncky »

Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #22 Gepost op: 12-01-2006, 14:08:18 »
Big Brother koffer te koop!

De Big Brother koffer is te koop! Om de koffer te krijgen moet je wel diep in de buidel tasten, hij kost maar liefst 319 Euro. Aan de binnenkant kan je je eigen foto (38x60cm), van een vriend, vriendin of bijvoorbeeld je favoriete vakantiebestemming plaatsen. Helaas kom je hiermee het Big Brother Huis niet meer in... Op de Talpa Shop site staat aangegeven dat het het best verkochte artikel van dit moment is...
 
Voor meer Informatie kijk op de Talpasite.


anoniem 10311

 • Gast
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #23 Gepost op: 12-01-2006, 16:50:18 »
Wordt het een soort Fawlty Towers of een echt vijfsterren hotel? Als de deuren van Hotel Big Brother vanavond opengaan, zullen we het weten. Vanaf 22.00 uur gaan de livestreams aan en blijft er niets van de 7 BNers in het Hotel geheim. Lukt het Viola Holt, Monique Sluyter, BB-Bart, Bonnie St.Claire, Gert Timmerman, Frank Awick en BB-Kelly veel geld binnen te halen voor het Rode Kruis? Zij gaan het laten zien in Hotel Big Brother. Beleef het live mee!

Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #24 Gepost op: 12-01-2006, 20:16:31 »
''BB zat vol met bloedzuigers"

Donderdagavond beginnen de streams voor Hotel Big Brother te lopen. Waarom zoekt Big Bart toch weer de spotlights op? ,,Omdat het voor het goede doel is; voor het eerst kan er dus iets positiefs mee doen. Met zijn mede-hoteliers heeft hij echter weinig op. ,,De meesten ken ik niet. Gert Timmermans? Monique Sluyter? Nooit van gehoord. Met Viola Holt kan ik het wel vinden. Met Kelly van der Veer een stuk minder. Ze is natuurlijk niet de slimste." Volgens Bart is Big Brother van nu niet meer te vergelijken met het eerste seizoen. ,,Toen ik er in zat was ik omringd door mensen die meededen om het spel. Neem Ruud, een enorme debiel natuurlijk, maar wel goudeerlijk. De kandidaten van afgelopen seizoen waren natuurlijk een stel bloedzuigers die alleen maar meededen om rijk en beroemd te worden. Neem zo'n studententrutje als Lieske met haar lompe opmerkingen. Die had in het eerste seizoen het pand zeker met twee blauwe ogen verlaten. Maar vooral die Nathalie en die Dido vond ik verschrikkelijk, wat een vervelende carriregerichte wijven waren dat, zeg. Maar nog erger was natuurlijk Roel, wat een idioot. Hij was voortdurend lam van de drank en dook op iedere vrouw."

Bron : Mediawatchers.nl


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #25 Gepost op: 12-01-2006, 22:51:32 »
Big Brother Dido in lingerie in FHM

Big Brother-kandidate Dido van Kuijk zal in het februarinummer van het tijdschrijft For Him Magazine (FHM) in lingerie te bewonderen zijn. De 24-jarige Heemsteedse deed in 2004 mee aan de verkiezing van 'buurmeisje van het jaar' in het blad. De deelname aan Big Brother was reden voor FHM om haar nu te polsen voor een pikante fotoreportage.

Dido, die plannen zou hebben om met mede-BB'er Roel te gaan samenwonen, vertelt in een begeleidend interview over haar verblijf in het televisiehuis. Ze stelt dat ze de enige was in het huis die 'niet zoveel huilde en zich niet aanstelde'. De ex-BB'er schaamt zich wel voor de opnames die zijn gemaakt van haar vrijpartijen met Roel. "Daar kan ik zelf niet naar kijken, hoor. Dat iedereen dat heeft gezien. En gehoord trouwens, want die geluiden zijn eigenlijk nog veel erger. Dat is echt smerig, joh!"


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #26 Gepost op: 12-01-2006, 23:09:21 »
'Sterren' halen alles uit de kast voor het goede doel

Bekende Nederlanders krijgen sleutel Hotel Big Brother
door onze redactie
AMSTERDAM - Een nieuw hotel opent in Nederland zijn deuren; Hotel Big Brother. Zeven bekende Nederlanders laten zich vrijwillig opsluiten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor het Rode Kruis. Bonnie St. Claire is er zelfs voor gestopt met drinken, zei ze donderdag bij de perspresentatie.
 
De staf van Hotel Big Brother.
 
De hoteliers zijn: Viola Holt, Bart Spring in t Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmerman en Frank Awick. Het wel en wee van het zevental zal vanaf zaterdag dagelijks te volgen zijn op Talpa.

Van de BN'ers wordt niet alleen verwacht dat ze een hotel runnen, iedere zaterdag moet er een evenement worden georganiseerd dat geld opbrengt. Maar dat ziet Viola Holt niet als een probleem. "Ik barst van de ideen, dus ik ga zeker mijn steentje bijdragen. De presentatrice zal in het hotel de moederrol op zich nemen: "Gert (Timmerman, red.) en ik zijn de papa en mama van het stel."

 
Viola Holt
 
Gaat dat wel goed, zeven ego's in n huis? "Mijn ego is niet zo groot, dat komt omdat ik veel mediteer. Als je zeven sterke persoonlijkheden in een huis stopt, dan is het logisch dat er confrontaties komen. Het zijn geen grijze muizen, maar die komen ook niet met hun hoofd op televisie. Het zal dus zeker een keer gaan botsen, maar dat is niet erg. Het belangrijkste is dat we alle zeven hetzelfde doel hebben; geld ophalen voor het Rode Kruis." De presentatrice geeft haar collega's alvast een wijze raad. "Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag."

 
Kelly
 
Kelly heeft een voorsprong op haar medehoteliers; zij weet hoe het is om opgesloten te zitten in het Big Brotherhuis. Heeft ze er eigenlijk wel zin in om het allemaal nog een keer mee te moeten maken? "Waarom ik ja heb gezegd? Toen John (de Mol, red.) mij belde met de vraag of ik mee wilde doen, was mijn eerste reactie: 'Wat? Dat meen je niet!' Maar toen hij uitlegde dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte, was ik meteen om", aldus de ervaren BB-ster.

"Ik vind het heel jammer dat ik zelf geen kinderen kan krijgen. Ik vind ze geweldig. Dus als ik iets kan betekenen voor doodzieke kinderen, dan doe ik dat graag."

Volgens Kelly vormen de zeven personeelsleden samen een leuke groep. " Ik heb gelukkig aan niemand een hekel." Met een ondeugende blik in haar ogen: "En ik heb met niemand ruzie gehad in het verleden." Ze gaat er persoonlijk voor zorgen dat er leven in de brouwerij komt. "Ik ga niets uit de weg, zo nu en dan zal ik wat rottigheid uithalen. Het moet namelijk wel bruisen!"

Wat in ieder geval al wel bruist, is haar priv-leven. "Op dit moment ben ik goede vriendjes met een jongen. We vinden elkaar heel erg leuk en ik denk ook wel dat hij mijn liefde voor de toekomst is. Maar het is nog heel pril, ik durf er nog weinig over zeggen. Als ik in het hotel zit ga ik hem dus wel missen en natuurlijk mijn ouders en mijn zusje."

Gert Timmerman
 
Gert Timmerman was niet meteen enthousiast toen hij werd gevraagd voor Hotel Big Brother. "Ik heb twee keer nee gezegd. Ik zou namelijk op vakantie gaan met mijn vrouw Babs. We gaan elk jaar drie maanden naar Spanje. Maar Babs zei; "Wat zijn nou een paar weken op een kinderleven?" Dat vond ik zo mooi gezegd, dus de derde keer zei ik ja", vertelt de goedlachse zanger. "Ik hoop dat we een groot bedrag met zes nullen gaan ophalen. Ik heb alle vertrouwen in het Nederlandse publiek."

Endemol-directeur Paul Rmer hoopt dat het programma zoveel succes heeft dat binnen de kortste keren heel organiserend Nederland op de stoep van Hotel Big Brother staat om naar binnen te mogen. Het Big Brotherhuis werd speciaal verbouwd tot hotel. Het programma kent dezelfde structuur als de eerdere Big Brotherversies. De deelnemers geven aan wie in een week het best heeft gepresteerd. De twee slechtste krijgen een nominatie om te worden weggestemd door de kijkers.

Bron : Telegraaf
Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #27 Gepost op: 13-01-2006, 14:34:55 »
Eerste Big Boss is Micky
 
De BN-ers zitten nu een dag in het BB huis en het gaat er al lekker huiselijk tekeer. Viola vraagt zich af waar haar zilveren haarborstel is. Al zoekende loopt ze door de woonkamer. Totdat ineens de bel gaat. "Oh my god! Wie is dat?", vraagt Viola zich af. Frank loopt naar de beeldtelefoon en vraagt: "Wat komt u doen?"
"Ik ben de manager van Big Brother. Ik kom me melden", zegt Micky. Frank loopt de tuin in en verwelkomt haar met open armen. "Goedemorgen, Micky Hoogendijk!", roept hij uit.Mickey is de eerste Big Boss van deze Hotel BB.

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #28 Gepost op: 13-01-2006, 17:06:29 »
Flink aan het werk

De Hoteliers hebben uitgebreid vergaderd over inzamelingsacties voor Mappa Mondo. Onder leiding van Big Boss Micky Hoogendijk legden zij al hun ideen op tafel. Ze gaan eten bestellen voor de mensen die morgen komen eten. Ze kunnen gebruik maken van de telefoon en internet maar dan wel beperkt. Veel sites zijn voor de hoteliers geblokkeerd zodat ze niet zomaar overal heen kunnen surfen. Viola heeft als eerste beet. Voor zaterdagavond heeft ze voor de tien mensen die komen eten, oesters geregeld. Enthousiast bedankt ze de leverancier. Gert belt ook even en bevestigt aan zijn mede-Hoteliers dat de hapjes zijn geregeld. Monique gaat aan de slag voor frisdrank en bier. Kelly bekijkt het allemaal wat op afstand en helpt hier en daar mee om telefoonnummers te vergaren.

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #29 Gepost op: 13-01-2006, 22:08:57 »
Viola Holt wil stoppen met roken

Gisteren is live op internet Hotel Big Brother begonnen. Talpa spreekt nu al van een succes, gezien het aantal hits op de officile website. Dag twee is inmiddels al bijna afgelopen, maar de onthullingen vliegen je al om de oren. Kelly gaat na jaren eindelijk proberen te stoppen met roken. Zelfs Viola Holt wil haar steunen, en stopt ook. Viola is echter bang dat de kilos er weer aan zullen vliegen. Bonnie St Claire gaat haar leven ook beteren. Na de overdreven media aandacht over haar alcohol verslaving heeft zij besloten te minderen met de drank.

Viola:Het enige nadeel is dat ik tien kilo aankwam toen ik stopte.

"Ja die wil ik wel," zegt Kelly snakkend naar een beetje nicotine. "Ik vind het wel goed hoor, de n stopt met roken, de ander met drinken," zucht Viola die hint op Bonnie St Claire "Ach maar schat ik drink nog wel hoor, zegt Kelly met een lach
 
Bron : Mediadagblad.nl


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #30 Gepost op: 14-01-2006, 00:14:14 »
Hoteliers nodigen u uit

De Hoteliers besluiten om een oproep te doen. Morgenavond is namelijk al het eerste diner in Hotel Big Brother. En wat is nou een hotel zonder gasten? De plaatsen voor het diner worden per opbod verkocht. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis. U kunt dus uw eigen steentje bijdragen aan de verbouwing van het Mappa Mondohuis in Waalre. Want dat is het doel waarvoor de Hoteliers hun handen uit de mouwen steken.

Wilt u zich zaterdagavond omringd worden door sterren en genieten van culinaire hoogstandjes en spetterende optredens? Stuur dan een mail naar de Hoteliers! Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer en uiteraard hoeveel u biedt voor een zitplaats aan de dinertafel van Hotel Big Brother. U kunt erbij zijn!


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #31 Gepost op: 14-01-2006, 10:58:30 »
Dido pikant

Dido uit 'Big Brother' is vanaf 8 februari in lingerie te bewonderen. De ex-bewoonster prijkt in een pikante fotoreportage in For Him Magazine. Dido was al eerder in For Him Magazine te zien. Ze kwam in 2004 voor in de verkiezing van het 'buurmeisje van het jaar'. Toen ze in 'Big brother' verscheen wilde For Him Magazine haar strikken voor een fotoreportage. De 24-jarige Dido vertelt in een begeleidend interview dat zij de enige in het huis was die 'niet zoveel huilde en zich niet aanstelde'.

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #32 Gepost op: 14-01-2006, 10:59:13 »
Rel om BB-UK

In Engeland is een rel ontstaan over de deelname van parlementarir George Galloway aan Big Brother. Minister Hilary Armstrong van de Labour-regering heeft Galloway opgeroepen ,,respect te tonen voor zijn kiezers'' en naar zijn werk in Westminster terug te keren. Miljoenen kijkers van de reallifesoap konden vrijdavond op primetime zien hoe Galloway een kat nadeed. Op handen en voeten lopend likte de 51-jarige socialist denkbeeldige melk van de vingers van een medebewoonster. Galloway heeft Labour al enige tijd geleden de rug toegekeerd en heeft nu zijn eigen Respect-partij. Galloway is een fel tegenstander van de Brits-Amerikaanse invasie in Irak. Tijdens de Big Brotheruitzending van het populaire tv-station Channel Four kan hij echter zijn politieke ei niet kwijt: elke keer dat Galloway over politiek begint, maken de programmamakers zijn woorden onverstaanbaar door een geluidsbandje met vogelgetjirp.

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #33 Gepost op: 15-01-2006, 10:17:04 »
Het hotel is geopend

439.000 kijkers bekeken gisteren de Kick-Off van het Hotel Big Brother. Dat zijn tegenvallende kijkcijfers, zeker omdat Koppensnellers van Jack Spijkerman in het voorgaande time-slot 1,2 miljoen trok, en ook het aansluitende De Wedstrijden zoals gebruikelijk goed bekeken werd. Toch heeft het programma zeker potentieel. Er is een interessante mix van hoteliers gevonden. Zo was het bijvoorbeeld erg leuk om Bart en Kelly 'thuis' te zien komen. Aan de andere kant heeft Viola Holt 'issues' met de organisatiestructuur, een conflict met Big Boss Mickey Hoogendijk ligt levensgroot op de loer. Daarmee is zij de belangrijkste kandidaat om aan het eind van de week vervangen te worden door een nieuwe hotelier. De presentatie van Caroline Tensen was verfrissend. Door haar persoonlijke betrokkenheid heeft het programma een heel ander karakter dan de 'echte' Big Brother. Een ander verschil: hier wordt echt hard gewerkt (en dat zonder de mogelijkheid van opgave).

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #34 Gepost op: 15-01-2006, 15:17:16 »
Kinderfeest voor studenten

Morgen vindt er in Hotel Big Brother een speciale kindermiddag voor studenten plaats, compleet met pannenkoeken, clown en goochelaar. Het kinderfeest is in verband met wettelijke regelingen voor televisie-opnames alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 16 jaar, dus het is eigenlijk alleen voor studenten.
Met dit kinderfeest hopen de Hoteliers de pot voor het Mappa Mondohuis goed te spekken. Want pannenkoeken met spek, uit pannen zo groot en zwaar, zodat je ze bijna niet kan tillen en een goochelaar die een heel kaartspel kan laten zweven. Dat lijkt toch heel wat op te moeten kunnen brengen. De toegangsprijs is onder het motto: alle beetjes helpen, vanaf een tientje of twee. Vanaf 13:00 uur staat de poort open, komt allen! Maar kom op tijd, dan mis je niets! Hotel Big Brother is gevestigd aan de Van Cleeffkade nummer 15 te Aalsmeer.Bart laat alvast een kaart zweven.

Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #35 Gepost op: 15-01-2006, 17:31:53 »
Loopt niet storm bij Hotel BB

Hotel BB lijkt nog niet zo aan te slaan bij het publiek. Vanmiddag hebben de Hoteliers een kinderfeestje georganiseerd in samenwerking met de goochelaar Edward maar niemand kwam. Uiteindelijk wist Viola 4 mensen warm te krijgen door te roepen aan de poort van het huis. De vier voorbijgangers bestellen allemaal een pannenkoek. Een overheerlijk exemplaar kost slechts 10 euro. Zakenvrouw Viola stelt de prijs voor een drankje vast op vijf euro. Uiteraard gaat de hele opbrengst naar het Mappa Mondohuis. De eerste 60 euro is dus binnen. Op internet leeft het dan misschien iets maar verder lijken mensen er nog geen interesse voor te hebben.

Bron : Mediawatchers


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #36 Gepost op: 16-01-2006, 11:22:59 »
Ontbijt voor de gasten

Frank heeft het vuur in de tuin al aangestoken voor eventueel gasten die komen ontbijten. Hij vindt het inmiddels tijd om zijn mede-Hoteliers wakker te maken. Maar ook de Big Boss moet het ontgelden: "Micky, wakker worden. Het is iets over half negen!" Terwijl Micky met moeite haar bed uit komt, zijn Frank en Gert al druk bezig met het ontbijt. Frank weet niet hoeveel mensen hij moet verwachten. Viola, die net wakker is, mengt zich in het gesprek: "Wat als er vijftig mensen op de stoep staan? Dan moet je er toch minstens tien binnenlaten." Viola besluit zich er niet meer mee te bemoeien en eerst maar eens te gaan douchen. Er staan gasten voor de deur maar niemand doet nog open.

Bron : MediawatchersOffline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #37 Gepost op: 16-01-2006, 17:13:15 »
Hotel Big Brother 'echt amusement'

Echt amusement", zo omschrijft Paul Rmer het nieuwe Hotel Big Brother dat Talpa vanavond rond 21:00 van start laat gaan op tv. Zeven bekende Nederlanders gaan hierin een hotel met n gastenkamer runnen.

Rmer is de producent bij Endemol. "Wel met emoties op zijn tijd, maar het heeft niets van de hardheid die de laatste Big Brother toch wel had." Viola Holt, Bart Spring in 't Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmerman en Frank Awick woont acht weken in het gerestylde Big Brother huis.

Doel van het programma: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis om de bouw van een nieuw Mappa Monde-huis voor zieke kinderen en hun ouders mogelijk te maken. H

et geld moet verdiend worden door het organiseren van allerlei events in en om het huis: een wekelijkse dinnershow, optredens van artiesten of sportclinics. Elke week zal een nieuwe baas de dienst uitmaken in het huis en wekelijks kan iemand vertrekken. Viola Holt: "Dan zal ik wel weer de eerste zijn." Het lege bed zal door een nieuwe bekende Nederlander worden ingenomen. Volgens Rmer is het programma een paar maanden geleden bedacht om de kosten van het dure Big Brother- huis te spreiden. Paul Rmer hoopt het charity-tv format ook in het buitenland te kunnen slijten.

De afgelopen weken werden 650 bekende Nederlanders benaderd voor een tijdelijk verblijf in het huis. Ook zanger Gert Timmerman zei aanvankelijk 'nee' tegen het voorstel. "Twee keer zelfs. Tot ik hoorde dat het voor het goede doel is". Oud Big Brother-bewoonster Kelly: "Ik kan zelf geen kinderen krijgen. Toen ik de video zag over zo'n Mappa Mundo-huis, al die zieke kindertjes, toen brak mijn hart. Alle liefde die ik mijn eigen kinderen niet kan geven, stop ik in dit huis. Dit gaat in de miljoenen lopen."

"Een prachtig doel", zegt Bonnie St. Clair. "Gelukkig is iedereen in deze groep zo sociaal gevoelig als ik. Dus ik dacht meteen, dat lijkt me wel wat. Daarbij, ik ben 56 en om de dooie dood niet oud, maar als ik zeventig ben vragen ze niet meer."Bron : GPD

Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #38 Gepost op: 16-01-2006, 22:59:10 »
Big Brother Joost even terug

Nog geen maand geleden werd Joost de winnaar van Big Brother 5. Deze zaterdag zal de sympathieke Nijmegenaar opnieuw het, inmiddels tot Hotel omgebouwde, Huis betreden. Deze middag boekt hij bij Big Boss Micky namelijk de Hotelkamer voor een nacht.
Ook Bart nam nog even contact op met hem op. Hij weet als de winnaar van de allereerste Big Brother natuurlijk precies wat er allemaal in Joost omgaat: We gaan het er zaterdag uitgebreid over hebben! Ook had Bart nog een speciaal verzoek: Zou het niet leuk zijn als alle oud-Bewoners zouden komen voor bijvoorbeeld een ontbijt op zondag? Joost gaat zijn best doen, maar belooft niets. Zou er dan nu al een Big Brother-renie aankomen? En zit er wellicht voor de fans ook nog iets in het verschiet?


Offline Ncky

 • Winnaar pool De Farm 2005
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie is de .... Mol???
Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
« Reactie #39 Gepost op: 17-01-2006, 10:50:28 »
Joost geeft tips aan D66

Big Brother-winnaar Joost gaat dinsdag langs bij D66 om de partij tips te geven over het binnenhalen van stemmen. Hij doet dat op uitnodiging van D66-Kamerlid Boris van der Ham. Ik won Big Brother met 51 procent van de stemmen, ik heb nog wel wat tips voor D66 hoe ze ook zoveel stemmen kunnen krijgen, zegt Joost Hoebink in de Telegraaf. De 21-jarige Joost is al een aantal jaren lid van de regeringspartij. Ik ga ook met D66 praten over mijn idee om van de Tweede Kamer een soort van Big Brother te maken. Als we overal camera's ophangen en er een show van maken, is het voor het publiek beter te begrijpen. Volgens Joost heerst in de politiek nu te veel een 'achterkamertjessfeer'. Zoals ook in het Big Brother-huis bleek, praat Joost graag met anderen over politiek, maar hij heeft nog niet de wens de politiek in te gaan. Misschien over vele jaren, als ik oud en wijs ben.Bron : Mediawatchers