Auteur Topic: 1ste BigBoss Mickey Hoogendijk  (gelezen 5282 keer)

Offline NÓcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
1ste BigBoss Mickey Hoogendijk
« Gepost op: 13-01-2006, 16:14:17 »
Hier kun je alles kwijt over Mickey Hoogendijk.

Mickey Hoogendijk
Leeftijd : 35 Jaar

Micky Hoogendijk is meer dan de ex-vrouw en manager van kunstenaar Rob Scholte. Na haar HAVO-diploma behaald te hebben, wordt ze fotomodel en loopt modeshows voor beroemde ontwerpers als Mart Visser, Marlies Dekker en Evisu. Tevens presenteert Micky voor SBS 6 Hart van de Regio de voorloper van Hart van Nederland. In de rol van Cleo de Wolff in Goede Tijden Slechte Tijden ontpopt zij zich als pathologisch manipulator; een vrouw met heel veel gevoel, maar zonder geweten. Naast het acteren heeft Micky ook zakelijk instinct. Sinds 1999 is zij betrokken als adviseur van de hippe Amsterdamse uitgaansgelegenheid De Supperclub.

In 1994 raakt Micky betrokken bij een brutale aanslag op haar en haar toenmalige man en kunstenaar Rob Scholte. Hij raakt hierbij zijn benen kwijt, hoogzwangere Micky verliest door het ongeval haar baby.

Tegenwoordig woont Micky in Amerika, waar ze een filmcarriŤre ambieert. Zover is het nu nog niet gekomen. Wel schittert ze in het Playstation computerspel Killzone. Dan zou je toch moeten denken dat de grote doorbraak niet lang op zich zal laten wachten.

Wistjedatjes
- Micky heeft niet zelf haar stem mogen lenen aan het karakter in het computerspel Killzone. Ze werd nagesynchroniseerd door een Australische actrice.
- In de commercial van Canal+ speelt Micky een knappe, hulpeloze automobiliste, die met pech in de stromende regen om hulp vraagt. De Ďgelukkigeí jongen heeft echter wel iets beters te doen: film kijken.
- Micky ontwikkelde in samenwerking met Ivo Niehe Productions televisieformats. Ze maakte hier zelfs twee proefuitzendingen.


« Laatst bewerkt op: 13-01-2006, 16:40:27 door NÓcky »

Offline NÓcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: 1ste BigBoss Mickey Hoogendijk
« Reactie #1 Gepost op: 14-01-2006, 00:17:40 »
Ik ben benieuwd hoe ze zich gaat gedragen als The Big Boss van het Hotel, ik denk dat ze het wel goed gaat doen.  ::jaja::