Auteur Topic: BigBoss 5 Annelies Fleers  (gelezen 2957 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
BigBoss 5 Annelies Fleers
« Gepost op: 13-02-2006, 22:31:11 »
Hier kan je alles kwijt over Annelies.

Leeftijd : 49 Jaar

Annelies Fleers is de oprichtster van het blad ‘Best of Turkije’. Eerder boekte zij succes met het Italië Magazine. Ze bedacht het idee voor dit glossy ‘landenblad’ en was er geruime tijd uitgever van. De Italië-fan reisde destijds door alle delen van het zuidelijke land en deed verslag van feiten en bevindingen. Haar nieuwe blad 'Best of Turkije' behandelt het Turkse leven in zowel Turkije als Nederland.
Ook kan men Annelies kennen door haar deelname aan het televisieprogramma ‘Sterrenslag’, waarin ze onder andere met Piet Römer inzat. Zelf geeft ze aan geen ster te zijn geweest in het ‘fierljeppen’. Tijdens het beoefenen van deze sport, waarbij je jezelf met een stok naar de overkant van het water moet begeven, belandde ze namelijk in de sloot.

Als moeder van een dochter van negentien weet ze hoe belangrijk de gezondheid van een kind is: “Het is belangrijk dat mensen met een ziek kind de beste hulp krijgen om hun leven en dat van hun kind zo aangenaam mogelijk te maken”, aldus de nieuwe Big Boss.

Wistjedatjes:
- Annelies in 1973 gekroond werd tot Miss Schiermonnikoog?
- Zij geridderd is als cavalière door de Italiaanse Staat?

« Laatst bewerkt op: 13-02-2006, 22:56:44 door Nîcky »