Auteur Topic: Poll vragen in het verhaal  (gelezen 1898 keer)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Poll vragen in het verhaal
« Gepost op: 6-05-2006, 23:12:29 »
In dit topic zal je terugvinden hoe de polls verlopen zijn en hoe ze in het verhaal gebruikt zijn.

NIET LEZEN ALS JE DE AFLEVERING NOG NIET GELEZEN HEBT!! BEVAT SPOILERS!!

Aflevering 1
Welk team maakt een slechte start? Het duo met de minste stemmen in de populariteitspoll(Hermen en Andreas (*)) laat het duo met de meeste stemmen in deze poll vraag struikelen, waardoor die achterstand krijgen en 2 punten verliezen.
(*) de minste stemmen in de populariteitspoll was een gelijke stand tussen Herman en Andreas en Krieke en Nathalie. Er werd gekeken naar wie met de meeste stemmen gekozen werd om aan het spel mee te doen. Dat waren Krieke en Nathalie. Die waren dus populairder dan Herman en Andreas.

Welk team heeft de beste oriëntatie? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 11 punten. Het volgende 10 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, die 1 punt kreeg. Duo's met weinig stemmen hadden veel problemen in het doolhof (Herman en Andreas), de duo's met veel stemmen vonden hun weg vlotjes (Toine en Richard; Esther en Roeland)

Welk team krijgt het maar niet gevonden? Het duo met de meeste stemmen kreeg hier twee strafpunten. Het duo zou moeite hebben om de vlaggen te vinden (gelijke stand: Douwe en Fleur; Giovani en Wim; Machteld en Just)

Welk team slaapt niet in een hotel? Dit duo kreeg 2 extra punten omdat ze hierdoor als eerste in de rij zouden staan (Herman en Andreas)

Welk team stuntelt bij de DETOUR? Dit duo kreeg 2 strafpunten en zou moeilijkheden met de detour hebben (Douwe en Fleur)

Welk team kan niet met versnellingen rijden? Dit duo kreeg 2 strafpunten (Machteld en Just)

Welk team rijdt te ver? Dit duo kreeg 2 strafpunten en zou de Seljalandsfoss waterval voorbij rijden.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 11 punten. Het volgende 10 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, die 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Aflevering 2
Wiens taxi krijgt pech? Het duo met de meeste stemmen in deze poll, kreeg twee minpunten omdat hun taxi pech kreeg. (Giovani en wim)

Welk team neemt een ander loket? Dit duo zou als eerste bij het andere loket aankomen en daardoor de rechtstreekse vlucht kunnen boeken. Ze kregen twee extra punten. (Esther en Roeland)

Welk team weet een snellere vlucht te boeken? De drie duo's met de meeste stemmen zouden de snellere vlucht kunnen boeken, zodat er vier duo's (deze drie plus die van de vorige pollvraag) een voorsprong zouden hebben. De duo's kregen twee extra putnen. (Douwe en Fleur; Giovani en Wim; Toine en Richard)

Welk team heeft moeite met de ROADBLOCK? Degene met de meeste stemmen, kreeg de kaviaar moeilijk binnen en kreeg twee minputen. (Giovani en Wim)
Het duo met de minste stemmen had geen enkel probleem met de opdracht en kreeg 2 extra punten. (ex aequo: John en Sophie; Krieke en Nathalie)

Welk team gaat voor de Fast Forward? Het team met de meeste stemmen zou meteen als eerste eindigen in de etappe. (geen team)

Welk team krijgt een STOP? Het team met de meeste stemmen zou gestopt worden door een team en 2 minpunten krijgen. (Giovani en Wim)
Welk team geeft een STOP? Dit team zou het team van de vorige pollvraag laten stoppen. 'Geen team' kreeg echter de meeste stemmen en dus kon er niet gestopt worden.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 10 punten. Het volgende 9 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Populariteitspoll De minst populaire teams zouden een discussie krijgen over het voorschuiven en verwisselen van loket. (Giovani en Wim, Karen en Jutta, Machteld en Just)
« Laatst bewerkt op: 22-05-2006, 16:56:45 door Robbieazerty »

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Poll vragen in het verhaal
« Reactie #1 Gepost op: 22-05-2006, 16:57:05 »
Aflevering 3
Welk duo heeft goed geslapen? Het duo met de meeste stemmen zou zich overslapen en 2 strafpunten krijgen: Douwe en Fleur

Welk team neemt een toeristenboot? Het duo met de meeste stemmen nam de toeristenboot, die stopte bij de bezienswaardigheden. Daardoor kregen ze 2 strafputnen: Giovani en Wim

Welk team heeft moeite met de DETOUR? Het duo met de meeste stemmen zou een opdracht in de detour moeilijk vinden en vervolgens voor de andere opdracht kiezen. Daarmee verliezen ze tijd en krijgen ze 2 strafpunten: Giovani en Wim

Welk team heeft GEEN moeite met de ROADBLOCK? Het duo met de MINSTE stemmen zou vertraging oplopen in de roadblock en 2 strafpunten krijgen: Gelijkspel tussen Machteld en Just en Krieke en Nathalie. Dat laatste duo was echter ook voor de Fast Forward gekozen en moest de roadblock niet doen.

Welk team gaat voor de Fast Forward? Het duo met de meeste stemmen kreeg hier 100 extra punten zodat ze sowieso eerst zouden eindigen: Krieke en Nathalie

Welk team krijgt een STOP? Giovani en Wim

Welk team geeft een STOP? Krieke en Nathalie. Maar zij werden ook gekozen voor de Fast Forward, waardoor ze niet langs het STOP-bord kwamen en dus niemand kónden stoppen. Het duo met de tweede meeste stemmen werd dus gekozen: Toine en Richard

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 9 punten. Het volgende 8 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Populariteitspoll Het minst populaire duo krijgt ruzie: Gelijkspel tussen Machteld en Just en Krieke en Nathalie. Dus werd er naar de vorige popipoll gekeken en daar scoorden Krieke en Nathalie beter. Machteld en Just kregen dus ruzie.

Aflevering 4
Welk team heeft problemen aan het loket? Er kon hier enkel uit teams gekozen worden waar een vrouw in zat, omdat dat juist het probleem was. Krieke en Nathalie werden hier gekozen en kregen 2 minpunten.

Welk team krijgt de volgende aanwijzing snel gevonden? Dit team zou de aanwijzing in Studio 10 snel vinden en twee extra punten krijgen: Toine en Richard

Welk team heeft moeite met de DETOUR? Twee minpunten voor dit team. Het werd gelijke stand: Machteld en Just en Giovani en Wim.

Welk team krijgt een STOP? Giovani en Wim

Welk team geeft een STOP? Krieke en Nathalie

Welk team heeft moeite met de ROADBLOCK? Om het eerlijk te houden in vergelijking met de eerst vraag, kon hier enkel gekozen worden uit de andere teams die daar niet vermeld waren. Het team met de meeste stemmen zou 2 minpunten krijgen: Giovani en Wim.

Welk team gaat voor de Fast Forward? Geen team.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 9 punten. Het volgende 8 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Populariteitspoll Het minst populaire duo geeft geen geld aan Machteld en Just: Gelijkspel tussen Giovani en Wim en Krieke en Nathalie.
De twee populairste duo's hadden veel medelijden met de arme Indiase bevolking: Esther en Roeland en Toine en Richard
« Laatst bewerkt op: 5-06-2006, 14:19:46 door Robbieazerty »

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Poll vragen in het verhaal
« Reactie #2 Gepost op: 5-06-2006, 14:25:24 »
Aflevering 5
Welk team heeft de beste ogen Het team met de meeste stemmen vond de cluebox snel in de YuYuan tuinen en kregen twee extra punten: John en Sophie.

Welk team kan maar geen taxi laten stoppen? Het team met de meeste stemmen had moeite met het vinden van een taxi en kreeg twee minpunten: Giovani en Wim

Welk team heeft geen moeite met de ROADBLOCK? Het team met de meeste stemmen ging vlotjes door de Roadblock en kreeg 2 extra punten: Toine en Richard.
Het team met de minste stemmen had wél moeite en kreeg 2 minpunten: Elias en George.

Welk team krijgt een STOP? Giovani en Wim (twee minpunten)

Welk team geeft een STOP? Elias en George

Welk team vindt de Pit Stop niet meteen? Dit team verdwaalde een beetje en kreeg 2 minpunten: Giovani en Wim.

Welk team gaat voor de Fast Forward? Machteld en Just eindigden hiermee als eerste.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 8 punten. Het volgende 7 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Populariteitspoll Het minst populaire duo (Elias en George) nam de taxi af van het populaire duo (Esther en Roeland).

Aflevering 6
Welk team heeft geen nummertje? Neemt geen nummertje bij Harbour Bridge en moet als laatste aan de opdracht beginnen en krijgt 3 minpunten: Giovani en Wim

Welk team mist de ferry? 2 minpunten: Giovani en Wim

Welk team krijgt een verfrissing? Vallen uit de raft en krijgen 2 minpunten: Esther en Roeland & René en Elbert

Welk team bewaart alles heel zorgvuldig? Het team dat hier de minste stemmen kreeg, vergeet zijn aanwijzing en moet terugrijden en krijgt dus 2 minputnen: Douwe en Fleur

Welk team krijgt GEEN STOP? Het team met de minste punten wordt gestopt en krijgt 2 minpunten: Esther en Roeland

Welk team geeft een STOP? Machteld en Just

Welk team gaat voor de Fast Forward? Eindigt eerst: Giovani en Wim

Welk team komt als eerste bij de ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 7 punten. Het volgende 6 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Welk team komt als laatste bij de DETOUR? Dezelfde puntentelling als de vorige vraag, maar dan 7 punten voor het team met de minste stemmen en 1 voor het team met de meeste stemmen.

Populariteitspoll De twee teams met de minste stemmen krijgen ruzie: Esther en Roeland & Machteld en Just
« Laatst bewerkt op: 12-06-2006, 19:26:48 door Robbieazerty »

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Poll vragen in het verhaal
« Reactie #3 Gepost op: 18-06-2006, 15:06:27 »
Aflevering 7
Welk team maakt een slippertje? Valt in de grotten (2 strafpunten): Giovani en Wim

Welk team raakt ontroerd? Raakt ontroerd in weeshuis en verliest tijd (1 strafpunt): René en Elbert

Wie raakt NIET verdwaald? Team met de minste stemmen raakt verdwaald (2 strafpunten): Douwe en Fleur én Esther en Roeland.

Welk team rijdt hard door? Heeft auto ongeluk (3 strafpunten): Toine en Richard

Welk team krijgt GEEN STOP? Team met minste stemmen krijgt een STOP (2 strafpunten): Geen Team

Welk team geeft een STOP? John en Sophie, maar omdat niemand een STOP krijgt in de vorige vraag, kunnen zij er ook geen geven.

Welk team gaat voor de Fast Forward? Esther en Roeland eindigden hiermee als eerste.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 6 punten. Het volgende 5 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Welk team komt als laatste bij de ROADBLOCK? Dezelfde puntentelling als de vorige vraag, maar dan 6 punten voor het team met de minste stemmen en 1 voor het team met de meeste stemmen.

Populariteitspoll Het minst populaire duo zou voorbijrijden zonder iets te vragen bij het ongeluk: Esther en Roeland. Maar omdat Esther en Roeland ergens anders waren door de Fast Forward, werd het het tweede minst populaire team: Giovani en Wim.

Aflevering 8
Welk team neemt de taxi? Het team met de minste stemmen gaat te voet en krijgt 2 strafputen: Esther en Roeland

Wie heeft het vroegste ticket? Team met de meeste stemmen vond het vroegste ticket en kreeg 3 punten: René en Elbert. De volgende twee teams kregen 2 punten: Douwe en Fleur en Toine en Richard en de teams met de minste stemmen hadden de laatste tickets en kregen slechts één punt: John en Sophie en Esther en Roeland.

Welk team krijgt een STOP? Krijgt 2 strafputen: Toine en Richard

Welk team geeft een STOP? Esther en Roeland

Welk team gaat te ver? Dragen het vlees voorbij de slagerij en krijgen een minput: Gelijke stand: John en Sophie en Esther en Roeland.

Welk team ziet de aanwijzing? Team met minste stemmen ziet de aanwijzing niet en komt bij de Pit Stop zonder de anwijzing. Ze moeten terug gaan om hem te halen en krijgen 3 strafpunten: gelijke stand tussen René en Elbert en Esther en Roeland.

Welk team gaat voor de Fast Forward? Douwe en Fleur

Welk team komt als laatste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? 5 punten voor het team met de minste stemmen en 1 voor het team met de meeste stemmen.

Populariteitspoll Het minst populaire team (John en Sophie) liegt over de tickets in het bos tegen het populairste team (Toine en Richard)
« Laatst bewerkt op: 27-06-2006, 18:08:28 door Robbieazerty »

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Poll vragen in het verhaal
« Reactie #4 Gepost op: 9-07-2006, 01:26:09 »
Aflevering 9
Welk team kan goed met een trailer rijden? Team met de meeste stemmen rijdt het hotel voorbij en moet in de achteruit terug en verliest zo tijd (-2 punten): Esther en Roeland

Welk team vindt er geen bal aan? Het team met de meeste stemmen vindt de golfballen moeilijk en krijgt -2 punten: John en Sophie

Welk team krijgt een STOP? Team met de meeste stemmen krijgt een STOP (-2 punten): John en Sophie

Welk team geeft een STOP? Douwe en Fleur

Welk team houdt het in de Detour niet onder controle? Paarden van het team met de meeste stemmen slaan op hol in de detour (-2 punten):John en Sophie

Welk team gaat eerst op de foto? Meeste stemmen kreeg 5 punten, minste 1. D&F: 5; R&E en T&R: 4; J&S:2 en E&R: 1

Welk team gaat voor de Fast Forward? Toine en Richard eindigden hiermee als eerste.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK/PIT STOP? Bij deze vraag kreeg het duo met de meeste stemmen 5 punten. Het volgende 4 enzovoorts tot het duo met de minste stemmen, dat 1 punt kreeg.

Met alle punten en strafpunten bij elkaar werd de volgorde van aankomst bij de finish van deze etappe bepaald.

Populariteitspoll Het minst populaire duo krijgt ruzie met de taxichauffeur omdat deze niet snel genoeg gereden heeft: René en Elbert.

Aflevering 10
Welk team heeft de beste klimmer? Het team met de meeste stemmen klimt snel naar boven en krijgt een extra punt: Toine en Richard

Wie heeft een geniepige strategie? Team met de meeste stemmen belt de taxi's van de anderen af en krijgt 2 extra punten: Toine en Richard

Welk team krijgt geen STOP? Team met minste stemmen krijgt 2 strafpunten: Esther en Roeland

Welk team geeft een STOP? René en Elbert

Welk team vindt de boei het snelst? Meeste stemmen krijgt een extra punt: Esther en Roeland. Minste stemmen krijgt een minpunt: René en Elbert. Maar die deden niet mee aan die detour, dus werd het het team met de 2e minste stemmen: Toine en Richard.

Welk team ziet het gevaar niet aankomen? Rijdt met de snowmobile in het ijskoude water en verliest een punt: Esther en Roeland

Welk team gaat voor de Fast Forward? Gelijke stand tussen René en Elbert en geen team. Dus werd naar de vorige ronde gekeken. René en Elbert hadden 3 stemmen. Geen team had 2 stemmen. Dus namen René en Elbert de Fast Forward.

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/PIT STOP? 4 punten voor het team met de meeste stemmen en 1 voor het team met de minste stemmen.

Welk team komt als laatste bij de ROADBLOCK? 4 punten voor het team met de minste stemmen en 1 voor het team met de meeste stemmen.

Populariteitspoll Het minst populaire team (René en Elbert) krijgt ruzie met het duo van de geniepige strategie (Toine en Richard)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Poll vragen in het verhaal
« Reactie #5 Gepost op: 17-07-2006, 16:41:30 »
Aflevering 11
Wie weet een snelle vlucht te regelen? Het team met de meeste stemmen krijgt een grote voorsprong en 1 extra punt: Toine en Richard

Wie heeft geen moeite bij de ROADBLOCK? Team met de meeste stemmen krijgt een strafpunt: Esther en Roeland

Wie vindt de stenen niet? Team met meeste stemmen krijgt 1 strafpunt: René en Elbert *

Wie komt het eerst bij de tombe? Het team met de meeste stemmen kreeg 3 punten (René & Elbert), het volgende 2 punten (Toine en Richard) en het team met de minste stemmen 1 punt (Esther en Roeland)

Wiens dier slaat op hol? Team met meeste stemmen krijgt een strafpunt: René en Elbert *

Wie heeft geen moeite met de DETOUR? Team met meeste stemmen krijgt een extra punt: René en Elbert

Haast en spoed is zelden goed. Voor welk team? Het team met de meeste stemmen zwikt een voet om en krijgt een strafpunt: Esther en Roeland

Welk team komt als eerste bij de DETOUR/ROADBLOCK? 3 punten voor het team met de meeste stemmen tot 1 voor het team met de minste stemmen.

Welk team komt als laatste bij de PIT STOP? 1 punt voor het team met de minste stemmen tot 3 voor het team met de meeste stemmen. *

Populariteitspoll: Deze werd gebruikt om de doorslag te geven bij een gelijke stand. René en Elbert hadden 1 punt. Esther en Roeland 2. Toine en Richard 7.

* In dit geval was er een gelijke stand en werd er naar de popipoll gekeken.

Aflevering 12
Welk team vindt de volgende clue moeilijk? Team met meeste stemmen heeft moeite om de clue op het San Marco plein te vinden en krijgt een strafpunt.

Welk team gaat te voet? Team met meeste stemmen gaat te voet in de detour, wat sneller is, en krijgt een extra punt. Gelijke stand: René en Elbert en Toine en Richard gaan allebei te voet en krijgen allebei een extra punt

Welk team heeft de beste oriëntatie? Zelfde ls in de allereerste aflevering. Het team met de meeste stemmen krijgt een extra punt: Toine en Richard

Welk team doet de roadblock het snelst? Krijgt een extra punt: Toine en Richard

Welk team komt als eerste bij de DETOUR? Drie punten voor team met meeste stemmen, dan 2 en team met minste stemmen krijgt 1 punt. René en Elbert kregen 3 punten. Toine en Richard en Esther en Roeland elk 1 (gelijke stand)

Welk team komt als laatste bij de ROADBLOCK? Drie punten voor team met minste stemmen, dan 2 en team met meeste stemmen krijgt 1 punt. Esther en Roeland kregen 3 punten. Toine en Richard en René en Elbert elk 1 (gelijke stand)

Welk team is de verliezer? Drie punten voor team met minste stemmen, dan 2 en team met meeste stemmen krijgt 1 punt. 3= Esther en Roeland; 2=Toine en Richard 1=René en Elbert

Welk team is de winnaar?Drie punten voor team met minste stemmen, dan 2 en team met meeste stemmen krijgt 1 punt. 3=Toine en Richard; 2=René en Elbert; 1=Esther en Roeland

Hierbij werd ook nog hun voorsprong geteld die ze in de vorige aflevering hadden opgebouwd: 2 punten voor Toine en Richard; 1 voor René en Elbert, 0 voor Esther en Roeland.
« Laatst bewerkt op: 22-07-2006, 18:27:18 door Robbieazerty »