Auteur Topic: American Idol 8  (gelezen 19166 keer)

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
American Idol 8
« Gepost op: 11-05-2009, 20:31:35 »

American Idol 8

Het achtste seizoen van American Idol startte op 13 januari 2009 en loopt op het moment van posten bijna ten einde.

Nieuw dit seizoen is dat er een extra jurylid bijkomt, namelijk Kara DioGuardi. Verder komt de Wild Card terug, die sinds seizoen 3 niet meer gebruikt werd. Met de Wild Card kiest de jury acht geëlimineerde kandidaten uit de eerste live-shows, waarvan er uiteindelijk nog drie naar de grote live-shows doorgaan.

In die grote live-shows werd ook een extra'tje toegevoegd, wat het nog spannender voor kandidaten en kijkers maakt. De jury kan namelijk één keer een soort van veto uitoefenen tegen de stemmen van de kijkers. Als er iemand uitgestemd wordt door de kijkers waarvan de jury vindt dat het volledig onterecht is, kunnen zij die kandidaat nog redden en toch in het programma houden. Maar dit kunnen ze dus maar één keer doen.

Wie wordt de nieuwe American Idol? Lees op deze pagina meer informatie over de top 13 kandidaten en bekijk er een trailer.

Offline Art

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: American Idol 8
« Reactie #1 Gepost op: 31-05-2009, 21:42:57 »
Vond dit een nogal mager jaartje. Niemand die er echt bovenuit stak. De winnaar vind ik daarom goed bij het seizoen passen.
Nog even niks.

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: American Idol 8
« Reactie #2 Gepost op: 31-05-2009, 22:29:28 »
Het is de eerste keer dat ik een reeks volledig gezien heb. Ik was bij de eerste optredens van de final 13 al helemaal weg van Adam en Kris (en ook nog van Allison). Vond het wel een goede reeks, maar heb dus niets om mee te vergelijken. (Het met de Vlaamse Idool vergelijken is als appelen en peren natuurlijk, want wat een geweldige shows zijn het in de US!  ::oink:: Vooral die finale "Hier is Kiss, hier zijn de Black Eyed Peas, hier is Cindy Lauper,...  :o

Offline Art

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: American Idol 8
« Reactie #3 Gepost op: 3-06-2009, 10:14:27 »
Qua shows doen ze het goed, soms wat de top. Het is alleen jammer dat ze mijns inziens wat matige kandidaten hebben en dat de show meer gefocust is op het gekibbel van de juryleden dan op de artiesten. Zoals na het optreden van Adam's "Mad world", toen ze slechts een paar seconden hadden om commentaar te geven omdat Simon en Paula tijdens de rest van de show zoveel gekibbeld hadden.
Nog even niks.

Offline Robbieazerty

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: American Idol 8
« Reactie #4 Gepost op: 26-07-2009, 20:13:04 »
Alexis Cohen, die twee keer auditie is komen doen en op iedereen een indruk heeft nagelaten (zie filmpje), werd vandaag aangereden door en auto en is overleden.  :-\\ Ze was slechts 25 jaar.


Offline manoo

 • Forumlid
Re: American Idol 8
« Reactie #5 Gepost op: 3-02-2011, 05:45:36 »
American idol 8 is one of the famous show of the city. It has great recognizable around the world. Even people don't want to miss it because it is really nice and amazing show to the public. Keep it up.
<a href="http://www.reviewsa2z.com/abc-7-news/"> abc-7-news </a>