Auteur Topic: Presentatoren  (gelezen 34293 keer)

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Re: Presentatoren
« Reactie #20 Gepost op: 15-03-2011, 19:42:50 »
Nieuws over  Manuel Vanderbos: (bron: boulevard.nl)

Het is een tijdje stil geweest rondom Manuel Vanderbos en dat heeft een belangrijke reden: hij zat namelijk overwerkt thuis. Maar langzaam maar zeker krabbelt de EO-presentator weer uit het dal.

Manuel Venderbos staat bekend als de hofleverancier van de EO, maar deze zomer gaat het helemaal mis. Tijdens de opnames van de Pelgrimscode wordt -ie doodziek afgevoerd naar een ziekenhuis.

"Ik kreeg ‘n pittige darminfectie, een zonnesteek, ik was uitgedroogd, ik kwam in ‘t ziekenhuis terecht en daar heb ik ‘n black out gehad van ‘n paar dagen", vertelt Manuel dinsdag in RTL Boulevard. "Toen ben ik teruggevlogen naar Nederland, en kwam daar pas weer bij, in het ziekenhuis, heel heftig."

Met ‘n simpele kuur is Manuel er niet vanaf. De 34-jarige presentator is compleet overwerkt. "Bij mij voelde die burnout echt alsof ik een strak elastiek om m’n borst had zitten, ik kon bijna niet ademen en zat heel vaak te hyperventileren en dacht dat ik constant een hartaanval had."

Gelukkig heeft Manuel veel steun aan zijn vrouw Suzanne, die vierentwintig uur per dag voor hem klaar staat. "Ik was er zo slecht aan toe dat ik niet eens m’n darmen onder controle had, dus iets waarvan ik dacht dat ze zou doen als ik 85 was, namelijk mij wassen omdat ik hulpbehoevend was."

Na zes maanden thuis zitten pakt Manuel langzaam de draad weer op. En als drie weken geleden zoontje Gijs het levenslicht ziet, verdwijnen alle donderwolken in een klap en kan Manuel de hele wereld weer aan. De presentator staat dan ook te popelen om weer aan de slag te gaan. "Als 2010 misschien ‘t jaar van de mislukkingen is, dan is 2011 misschien het jaar dat ik wind mee heb, ik heb een fantastische zoon, een goede relatie, een fantastische vrouw en ‘n nieuw programma."


 
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.