Auteur Topic: Team 3 - Film (3e plaats)  (gelezen 7018 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Team 3 - Film (3e plaats)
« Gepost op: 22-07-2011, 22:40:12 »
Jack Wouterse
Hij won een Gouden Kalf en een Fipa d'Or voor zijn rol in Suzy Q. Hij speelde in series als All Stars en Grijpstra & De Gier. Daarnaast was hij de stem van mammoet Manny in de Nederlandstalige versie van Ice Age. Hij is de (stief)vader van Koen Wouterse. Voordat Jack begon aan zijn acteercarrière, werkte hij in het circus.
Jack Wouterse is volgens eigen zeggen verslavingsgevoelig. Hij noemt zichzelf werkverslaafd en is jarenlang verslaafd geweest aan eten en cocaïne. Collega's als Peter Paul Muller maakten zich ernstig zorgen vanwege zijn drugsverslaving, die Wouterse meer dan twintig jaar voor vrijwel iedereen geheimhield. Regisseuse Alize Zandwijk wees Wouterse op een afkickkliniek in Schotland en bleef net zolang aandringen tot hij er naartoe ging. Zijn hulpverleners wilden hem voor vijf maanden opnemen, maar hij is uiteindelijk zes weken gebleven. Hij volgt vijf therapieën per week voor zijn verschillende verslavingen en wil dit zeker een jaar volhouden om daarna voor de rest van zijn leven eenmaal per week therapie te volgen.

Hugo Metsers jr.
Hugo Hector Hans Guido Gerson Metsers (Amsterdam, 12 september 1968) is een Nederlands acteur. Hij wordt ter onderscheiding van zijn vader soms aangeduid als Hugo Metsers III of Hugo Metsers jr..
Hugo Metsers werd geboren als zoon van de acteur Hugo Metsers en de actrice Maartje Seyferth. Het slechte huwelijk van zijn ouders leidde in 1972 tot een echtscheiding. Zijn vader hertrouwde met de actrice Pleuni Touw. Hugo bleef bij zijn moeder wonen.
Zijn grote doorbraak bij een breed publiek kwam door de televisieserie Diamant waarin hij Boris van Tellingen speelde, de luie zoon van een diamantair die een incestueuze relatie heeft met zijn zusje. Daarna speelde hij in veel andere series, films en toneelstukken, waarvan vooral zijn rol van Marcus Sanders in de serie Goede tijden, slechte tijden en John van Kooijk in Band of Brothers opvielen. In 2007 was hij te zien in de nickelodeonserie Het Huis Anubis als geschiedenisleraar Wolf Rensen/ schurk Raven van Prijze.
In 2004 richtte Hugo faaam op, de eerste Nederlandse opleiding voor filmacteren, nu omgedoopt tot de opleiding Filmacteur, met als doel het Nederlandse filmacteren te professionaliseren.
Metsers regisseerde vele commercials, bedrijfsfilmpjes, documentaires en werkt aan zijn debuut als speelfilmregisseur.

Tim Oliehoek
Tim Oliehoek (Stompwijk, 27 februari 1979) is een Nederlands film- en televisieregisseur.
Reeds op zijn achttiende kwam hij in de publiciteit door de amateurfilm Buy Or Die, die maar liefst tweeënenhalf uur duurde. Door deze film werd hij aangenomen op de Nederlandse Film en Televisie Academie. Voor zijn afstuderen maakte hij de film Isabelle. Het verhaal van de film is naar het boek van Tessa de Loo. De film kreeg een nominatie voor een Tuschinski Award en won de Student Award op het USA Film Festival.
Ook zijn andere studentenfilm leverde een nominatie op, dit voor de Amerikaanse studenten-Oscar. Na zijn afstuderen belandde hij in reclamewereld. Daar regisseerde hij diverse commercials, met name diverse Super de Boer-reclamespotjes.
De eerste lange film die hij regisseerde was 15.35: Spoor 1, een telefilm die op de nominatielijst voor de Prix D'Italie stond. Oliehoek deed de cameraregie en werkte samen met Marcel Hensema, die de acteurs regisseerde.
Oliehoeks eerste grote bioscoopfilm was de actiekomedie Vet Hard, die in het begin van 2005 in première ging. Vet Hard was met 196.000 bezoekers behoorlijk succesvol in de Nederlandse bioscopen. Daarna ging hij als regisseur aan de slag voor de televisieserie Shouf Shouf! de serie, die voortbordurend op de succesvolle multicultikomedie Shouf Shouf Habibi!
In februari 2009 verscheen de film Spion van Oranje, een actiekomedie met een dubbelrol voor Paul de Leeuw. Desondanks trok de film 220.000 bezoekers. In februari 2011 was de bioscoopfilm PizzaMaffia te zien in de Nederlandse bioscopen. Een boekverfilming van schrijver Khalid Boudou.

Chris Tates
Chris Tates (Zaandam, 3 februari 1962) is een Nederlands acteur. Voordat hij naar de toneelschool ging, volgde hij een opleiding als timmerman.
Chris Tates speelde al jaren in het theater, onder andere bij het Theater van het Oosten, voordat hij doorbrak als acteurs in films en op televisie. Hij speelde rollen in de film Ellis in Glamourland en televisieseries als Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. In het theater speelde hij in 2005 de rol van Clifford Bradshaw in de musical Cabaret met naast zich onder anderen Ara Halici en Pia Douwes. De voorstelling was uitsluitend in Theater Carré in Amsterdam te zien.
Sinds 5 januari 2006 speelt hij de rol van Nick van Dam in de AVRO serie Spoorloos verdwenen. In januari 2007 begon een tweede seizoen.
In 2006 nam hij deel aan Wie is de Mol?. Hij moest het spel als tweede verlaten.
Begin 2010 is Chris Tates te zien in de Brabantse regiosoap Wolfseinde.
« Laatst bewerkt op: 31-10-2011, 21:20:55 door Dolfie »
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.

Offline NextGP

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Spartapoes
Re: Team 3 - Film
« Reactie #1 Gepost op: 13-09-2011, 20:11:22 »
Jack Wouters  ::ok:: Die was echt grappig, vond ik.
Alleen fysiek niet de sterkste, om het maar even zo te zeggen  ;D

Offline Loezel

  • Actief Lid
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
Re: Team 3 - Film
« Reactie #2 Gepost op: 13-09-2011, 20:26:21 »
Nou die opdracht met dat zwaard heb ik nog anders nog nooit een Fransoos zien halen.  :P Maar hij was idd wel weer grappig ja. Ik vind het sowieso wel een leuk team.  ::ok::

Offline Cynneke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Team 3 - Film
« Reactie #3 Gepost op: 14-09-2011, 07:26:37 »
Dan zijn gewoon de fransen zulke slappe mensen Mloesje ;)

20 Jaar geleden haalden ze in de oude Fort Boyard ook het zwaard er al uit. Je moest er wel sterk voor zijn, dus niet iedereen haalde het en ook niet iedereen wist vervolgens het touw door te slaan, maar je zag het geregeld hoor.
Ik onthoud altijd werkelijk alles. Het beroerdste is dat ik het me nooit op tijd kan herinneren.