Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten plaatst  (gelezen 14357 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Lees dit voordat je hier berichten plaatst
« Gepost op: 11-11-2012, 17:51:32 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit Expeditie Poolcirkel forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Realitynet.nl een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze "Expeditie Poolcirkel" zaken.
Een groot aantal fans is vooral ge´nteresseerd in discussies over 'Expeditie Poolcirkel' en de daarbij horende zaken. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van Flashback gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit forum is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met Expeditie Poolcirkel. Aan de linkerkant van deze pagina in het Info Center zie je links staan naar de dochtersites van RealityNet. Hier worden realityseries zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol, RealityWorld etc. besproken. Op de forum index pagina kan je ook nog verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een prijs gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic.

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frustrerend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten). Lees eventueel de Algemene gedragsregels eens door!

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.