Auteur Topic: Boer zoekt vrouw in de media  (gelezen 25622 keer)

Offline MollenvangR-Art

  • Winnaar ER-pool 2012
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Mollen-R art (bijna goed kandidaten :P)
Boer zoekt vrouw in de media
« Gepost op: 24-04-2013, 15:34:29 »
Zelf heb ik niet zoveel met het programma, maar omdat ik het tegenkwam (en er nog geen topic voor was) heb ik dit topic voor de liefhebbers geopend. In dit topic mediaberichten rondom Boer zoekt vrouw.

Yvon Jaspers gaat naar het buitenland met Boer Zoekt Vrouw. In een nieuwe serie van de datingshow helpt ze geëmigreerde Nederlandse boeren aan een Nederlandse partner. Dat heeft de KRO vanmiddag laten weten. Jaspers heeft er veel zin in. “Al jarenlang krijgen we brieven van Nederlandse boeren die in het buitenland wonen en daar ook hun bedrijf hebben. Ze hebben net als al onze andere deelnemers die ene grote wens: het vinden van de ware liefde“, zegt ze.

Tot nu toe lukte dat nooit. “Maar in een reguliere serie vliegen we niet zomaar de wereld over. Ik vind het daarom ook geweldig dat we nu de kans krijgen hen te helpen bij het zoeken naar de liefde.”

“Spannend voor deze boeren, maar ook voor de vrouwen die gaan schrijven. Durven zij het aan voor de liefde de grens over te gaan? Ik kan niet wachten tot we deze boeren kunnen voorstellen!“, besluit Jaspers.

De internationale reeks wijkt af van de reguliere uitzendingen. In september is de kick-off waarin vier boeren zich voorstellen aan het publiek. Deze vier boeren worden vanaf december gedurende de hele reeks gevolgd: er valt niemand af.

Bron: Mediacourant
Widm online in 2021...? Niets is wat het lijkt... en iets is wat het niet lijkt. De tijd zal het leren...
 
Widm 2020: Twijftelt tussen Rob en Nathan

Offline KD.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Make ONDERTITELS great again!
Re: Boer zoekt vrouw in de media
« Reactie #1 Gepost op: 25-04-2013, 00:09:49 »
Verboden te kijken voor alle Wilders-stemmers die het schandalig vinden als Marokkanen en Turken in hun land van herkomst op zoek gaan naar een partner.
Overigens ben ik van mening dat de ondertitels niet vernietigd hadden moeten worden.