Auteur Topic: Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!  (gelezen 7239 keer)

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #20 Gepost op: 29-08-2003, 12:58:28 »
Ik zie, dat er behalve op Angela Groothuizen, ook kan worden gestemd op iemand die velen hier kennen van de chat en van het forum: Linda de Mol.

Zou die niet stiekem een klein beetje op zichzelf willen stemmen ::) ;D


Jawel hoor: ik weet heus wel dat dit iemand anders is,, maar vond het wel grappig om te zien dat die naam erbij stond vermeld
« Laatst bewerkt op: 30-08-2003, 23:43:47 door bodejosm43 »

Offline After The Silence

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Iedereen lijkt, maar niemand is wie je denkt....
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #21 Gepost op: 30-08-2003, 23:41:29 »
Dat zal hem dan waarschijnlijk in de achternaam zitten, de MOL, maar hopelijk is mevrouw Groothuizen die MOLLENstreek te slim af? En tja, over Sterrenbeurs kun je zo je cynische bedenkingen hebben, maar het zou wel leuk zijn als Angela in die lijst zo hoog mogelijk ogen gooit. Het beursgedoe eromheen nemen we dan maar voor lief (en volgens mij is de Sterrenbeurspagina gewoon te bereiken, heb zelf tenminste nog geen problemen ondervonden).
Wat alvast wel interessant is om te vermelden is dat over zo'n kleine 2 weken de nominaties voor de Televizierring weer beginnen. Het zou dit jaar toch eindelijk eens moeten lukken? (3x is scheepsrecht???) Of zal "Idols" dit jaar dwarsliggen? Tja, zolang Nederland het land blijft dat massaal uit zijn dak gaat bij liedjes als "Toettoettoeter op mijn waterscooter" (mag ik ff een teiltje?) vrees ik het ergste..... Laten we nu eens terecht trots kunnen zijn op ons kikkerlandje om toch een tv-programma met "brains" te verkiezen boven al deze pulp, oftewel...laten we hopen dat de aanhouder wint, en dat dit jaar eindelijk WIDM/Angela er met de hoofdprijs vandoor gaat! ;D
"Alles durven is de grond onder je voeten verliezen. Niets durven is jezelf verliezen."

Offline D**n

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Go Karel!
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #22 Gepost op: 31-08-2003, 08:23:28 »
ik kijk WIDM en vind "ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterskoeter" toch een leuk liedje... nouja, ik ben dan ook een blije gup*... Maar ik ben het met je eens dat driemaal scheepsrecht is. Angela 4 president!!


*©Annuh 2003
Take a glorious bite out of the whole world

Offline Annemieke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #23 Gepost op: 1-09-2003, 15:05:18 »
Tja, zolang Nederland het land blijft dat massaal uit zijn dak gaat bij liedjes als "Toettoettoeter op mijn waterscooter" (mag ik ff een teiltje?) vrees ik het ergste.....
:-X :-X :-[ ::) ;D zie Sterretje...

maapie

  • Gast
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #24 Gepost op: 1-09-2003, 19:28:27 »
aaaaaah nu lukt het wel. ik heb gestemd hoor!

Offline pimwiz

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #25 Gepost op: 2-09-2003, 13:16:34 »
En tja, over Sterrenbeurs kun je zo je cynische bedenkingen hebben, maar het zou wel leuk zijn als Angela in die lijst zo hoog mogelijk ogen gooit. Het beursgedoe eromheen nemen we dan maar voor lief (en volgens mij is de Sterrenbeurspagina gewoon te bereiken, heb zelf tenminste nog geen problemen ondervonden).

After the Silence...
Zonder cynisch te willen zijn (dus oprecht nieuwsgierig): waarom zou dat zo leuk zijn? Ik vind namelijk dat WIDM wél de Televizierring moet krijgen omdat ik het qua concept, uitwerking, vasthouden van spanningsbogen e.d. absoluut een topprogramma vind  :D
Om echter, geholpen door hier en daar een mediahype, iemand een hoge notering op een sterrenbeurs te bezorgen stuit mij persoonlijk echter een beetje tegen de borst... het lijkt mij te gaan over stemmen om het stemmen en bezig zijn met verering van je idool. En om dan het beursgedoe voor lief te nemen... daar gaat het toch om bij de Sterrenbeurs (als we de kijkcijfers even buiten beschouwing laten)?

En ja, ik heb gelezen waar de Sterrenbeurs over gaat, maar: wat heeft Angela nou werkelijk voor voordeel bij een hoge notering? Erger nog, stel dat de koers keldert en de ster dus ook... wat doet dat met iemand?

Zo, dat is deruut... ik heb inderdaad mijn bedenkingen, die zijn niet per definitie cynisch. Door wat je schreef kreeg ik een beetje een 'als je niet met ons bent, ben je tegen ons' indruk.
Maar ook van het tegendeel daarvan word ik graag in openheid en vriendschap overtuigd  :)

Offline After The Silence

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Iedereen lijkt, maar niemand is wie je denkt....
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #26 Gepost op: 2-09-2003, 14:14:21 »
Hoi Pimwiz, Nou, als ik voorlopig de volgende link bekijk: http://www.desterrenbeurs.nl/poll/view.php , dan valt het met het stemgedrag ten 1e nogal behoorlijk tegen voor wat Sterrenbeurs + Groothuizen betreft, en eerlijk gezegd heb ik ook niet de indruk dat het veel meer zal worden. Ik betwijfel ook of het Sterrenbeurs-publiek hetzelfde publiek zal zijn als het WIDM-publiek. Maar dat terzijde. Al geloof ik niet dat het stijgen en dalen van bepaalde koersen echt invloed zullen hebben op de populariteit, of liever gezegd, de kwaliteit van een bn'er, in dit geval Angela, omdat je een meer dan 20-jarige succesvolle stabiele carrière niet zomaar omver blaast. Daar is heel wat meer voor nodig dan zo'n Sterrenbeurs. Dus daar geloof ik niet zo in.
Ik vind wel dat je een aantal goede punten aangeeft. Als ik niet vanuit de fansite praat, maar vanuit mijn persoonlijke mening, weet ik eerlijk gezegd zelf ook nog niet precies wat ik met "Sterrenbeurs" aanmoet. Naar mijn optiek is het weer het zoveelste hype-programma uit de toverhoed van Endemol, en het maakt hen niet uit waarmee ze die kijkcijfers en het grote geld binnenhalen, ALS ze het maar binnenhalen. Wat dat betreft weet ik ook niet of mevrouw Groothuizen zo content is met het Sterrenbeurs-gebeuren, maar goed, haar naam staat dus wel genoteerd, omdat ze blijkbaar dus wel in het rijtje meest succesvolle bn'ers thuishoort. Opzich is er dus wel iets van te zeggen dat ze überhaupt al in het rijtje voorkomt.

Als het om mijn persoonlijke mening gaat, geef ik ook idd liever de voorkeur aan een zo hoogmogelijke notering voor een televizierringnomitatie, omdat dit tenminste ergens over gaat, en het na 2 nominaties in de top 3 van voorgaande jaren, het wel eens leuk zou zijn, als idd 3x scheepsrecht zou blijken te zijn. En...Angela kennende, gaat ze idd eerder voor de kwaliteit, dan voor het grote geld. Dus....of ze "Sterrenbeurs" echt ziet zitten? Ik heb zo mijn twijfels... Populariteit kan leuk zijn, maar ik geloof niet dat Angela daar nu persé om zit te springen, want dat heeft ze allemaal al eens meegemaakt en volgens mij was dat lang niet altijd even leuk.

Dus wat betreft de indruk die ik bij jou gewekt zou hebben van 'als je niet met ons bent, ben je tegen ons'....ik geloof niet dat dat zo op die manier werkt en dat ik zo ben. Misschien is dat zo overgekomen, maar beslist niet mijn opzet. Het verschil wat je echter misschien moet zien is dat ik samen met nog iemand anders een fansite beheer en in die optiek probeer je de "stemlijsten" natuurlijk wel onder de aandacht te brengen bij mensen, maar dat hoeft per definitie niet mijn eigen persoonlijke mening te zijn, you see? Kijk, wij brengen het gewoon onder de aandacht bij mensen, en wat mensen er dan mee doen, dat mag iedereen gewoon lekker zelf bepalen uiteraard. No big deal. That's all. Dus....ik hoef jou of anderen niet persé te overtuigen, want iedereen is gewoon hartstikke vrij erin of hij/zij wel/geen stem uitbrengt. Yes?

Ik heb geprobeerd je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, maar uiteraard mag je altijd weer reageren. (ik val best mee hoor  ;) ;D)

Hé, groetjes!
ATS/Ingrid
La Groothuizen Fansite
"Alles durven is de grond onder je voeten verliezen. Niets durven is jezelf verliezen."

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #27 Gepost op: 2-09-2003, 17:40:56 »
Ik heb bij de officiele site van Sterrenbeurs Angela gestemd (ook al kan ik me in Pimwiz' ideeën vinden), maar bij die andere site heb ik mijn grote idool 'Tiff' even toegevoegd!  ;)

Offline After The Silence

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Iedereen lijkt, maar niemand is wie je denkt....
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #28 Gepost op: 3-09-2003, 14:43:48 »
Hallo pimwiz,

Zoals beloofd hierbij een berichtje terug. Ik was gisteren te moe om nog te reageren, en wellicht geef ik dan net niet het goede genuanceerde antwoord zoals ik graag zou willen, dus doe ik dat nu bij deze. Althans, ik doe een poging.
Dank je wel voor je personal message, maar het had van mij ook gewoon in het topic gemogen, want een beetje discussie/uiten van je mening is altijd wel interessant, om te zien hoe verschillende mensen een verschillende mening over iets hebben en het houdt je kijk op de dingen lekker fris, nietwaar?
Daarbij zal ik nooit zomaar een goed met argumenten onderbouwde mening opzij schuiven, zo zit ik niet in elkaar.
Persoonlijk heb ik helemaal niet de intentie om mensen te overtuigen dat ze zouden moeten stemmen.
Dat ik een item als "Sterrenbeurs" onder de aandacht breng, hoeft niet persé altijd iets te maken te hebben met mijn persoonlijke mening over een dergelijk programma.
Ik probeer het dan ook niet (althans, ik hoop niet dat het zo overkomt) bij mensen door de strot te duwen of i.d., maar vanuit de fansite gezien moet het denk ik ook weer niet zo zijn dat ik een dergelijk bericht persé weg zou laten, want je moet mensen uiteraard wel de kans bieden om zelf erover na te denken of ze wel/niet stemmen. Wanneer mensen daar argeloos oppervlakkig mee omgaan, en "stemmen omdat iedereen stemt" zonder eerst een eigen mening gevormd te hebben....ik kan me voorstellen dat mensen het daar niet altijd mee eens zijn (en in die mening kan ik mij persoonlijk ook wel vinden, maar dat terzijde), maar ook daarin moeten we mensen denk ik vrij laten.
Ieder mens zit nu eenmaal anders in elkaar. Waar de 1 eerst voor zichzelf een goede mening wil vormen aan de hand van argumenten en goed over dingen nadenkt, zo zullen er ook altijd mensen zijn die dergelijke dingen niet zo'n "issue" vinden, en wèl graag willen stemmen (om het stemmen idd). Vanuit de fansite gezien, vinden we dus dat we daarin iedereen de vrije keuze moeten laten, en vandaar ook dat we het toch onder de aandacht brengen.

Net als jij zet ik grote vraagtekens bij oppervlakkigheid en alomverspreide commercialisering e.d. Als ik vanuit mijn eigen persoontje praat, ben ik nooit zo'n type geweest dat "met de grote massa" meegaat. Als de menigte rechts gaat, ga ik meestal links, zeg maar. Zo is het altijd geweest en dat zal, vrees ik, ook zo blijven. Ik ben ook nooit zo'n persoon geweest voor "grote groepen"-dingen. In die zin ben ik denk ik een beetje een "einzelgänger", zoals ze dat zo noemen. Ik vaar altijd een beetje mijn eigen koers. Ook dat roept soms verontwaardiging en onbegrip op bij mensen, en zul je wat dat betreft altijd een soort van "buitenbeentje" blijven. Maar ook ik kan me nooit zo vinden in "dingen doen omdat iedereen het doet, dus doe ik het ook maar...." Maar goed, mijn persoonlijke integriteit heeft denk ik niet veel van doen met zo'n fansite. Natuurlijk zal er wel enigszins een persoonlijke stempel op liggen, omdat je het automatisch toch iets "eigens" meegeeft, maar dat probeer ik eigenlijk zoveel mogelijk te vermijden. Het heeft geen zin om via een fansite mijn persoonlijke mening over dingen te profileren. Naar onze mening moet de fansite eigenlijk alleen zuiver informatief zijn met een klein persoonlijk tintje. Natuurlijk ontkom je er nooit helemaal aan, maar zo proberen we het wel te doen.
Maar goed, met zo'n stemlijst proberen we mensen in het algemeen natuurlijk toch wel een béétje te stimuleren, maar dat is vanuit de fansite gezien. Dat hoeft dus niet mijn persoonlijke mening te zijn.
Onze taak is denk ik alleen maar het aanreiken van de mogelijkheden die er zijn, en je kunt nu eenmaal niet iedereen sturen t.a.v. een bepaalde opvatting over iets, en ik denk ook niet dat dat moet. Wij reiken het aan, zodat iedereen vrij is zijn/haar eigen keuze te maken. That's all. Nothing more & nothing less....

Ik hoop dat je tevreden bent met dit antwoord. Reageren mag altijd ofcourse en dat vind ik helemaal niet erg, ok?

Lieve groet terug,
Ingrid/ats
La Groothuizen Fansite ;)
"Alles durven is de grond onder je voeten verliezen. Niets durven is jezelf verliezen."

Offline limone

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • let love rule
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #29 Gepost op: 3-09-2003, 15:15:28 »
Nou, ik heb gestemd hoor!
I got that tunnel vision going through my  head

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #30 Gepost op: 3-09-2003, 16:37:42 »
Ik heb eens in die lijst gekeken (overigens had ik al gestemd), maar ik kom er namen tegen waarvan ik dus nog nooit heb gehoord. Wie is eigenlijk die Sjef Hoelenpapers, ofzoiets, die bijna onderaan die lijst staat? Never nooi nie van gehoord.

Dus ik vraag me af hoe ze aan de namen gekomen zijn die op die lijst staan. Ik zou met niet zo prettig voelen tussen allemaal onbekende namen. Is die lijst nou een lijst waar je nieuwe namen aan kan toevoegen? Je kun meteen zien wie dat heeft gedaan, die hebben allemaal 1 stem.
« Laatst bewerkt op: 3-09-2003, 16:40:19 door bodejosm43 »

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #31 Gepost op: 3-09-2003, 19:11:13 »
De officiele lijst is tot en met Yvon Jaspers, daarna zijn allemaal stemmen die mensen zelf hebben toegevoegd, zo zul je er ook mijn 'Tiff Thiessen' tegen komen en ja, je kunt jezelf dus ook toevoegen voor de ijdele mensen onder ons.  ::)

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #32 Gepost op: 3-09-2003, 20:29:36 »
Daar was ik dus al bang voor, en dat maakt deze hele lijst tot een lijst die absoluut geen enkele waarde meer heeft. Hoe jammer ook voor degenen die Angela (hoor ik ook toe, wat gek he ;D), een warm hart toe dragen.

Wie haalt het bijvoorbeeld in zijn hoofd om een dode politicus op de lijstte gaan zetten? Dat afgezet tegen het concept, ik zou  de lijst gewoon meteen gaan opschonen, want dit heeft toch geen enkel nut?

Waarmee niets negatiefs gezegd is in de richting van de Angela-stemmers, waartoe ik immers (ik zei het al) ook toe behoor.

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #33 Gepost op: 4-09-2003, 21:19:57 »
volgens mij is de ene site officieel en de andere niet en sowieso is Sterrenbeurs dikke pulp dus so who cares? Daarbij denk ik dat Angela echt niet in haar handjes zit te klappen als ze heel veel stemmen krijgt bij Sterrenbeurs

Offline idefix

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • just keep swimming
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #34 Gepost op: 8-09-2003, 13:36:07 »
ff off topic: Angela is deze week gasthoofdredactrice (leuk scrabblewoord) bij de Margriet.
Er staat ook een heel stuk in over de Dolly Dots
Ik heb het nog niet gelezen, maar ik heb 'm hier op mijn buro liggen.

we're back :(

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #35 Gepost op: 8-09-2003, 13:41:19 »
Lees maar voor dan, ik ben een en al oor!


Ik geloof dat ik momenteel de enige hier ben, die hier in zijn eigen vrije tijd achter de computer zit (ik heb nl. vakantie). De anderen horen OF aan het werk te zijn, OF op school te zitten, OF iets anders zinnigs te doen........... ;D :D

PS: Wie helpt er met mijn was opvouwen? Annuh mag het niet doen, die vouwt er alleen maar vliegtuigjes van. Of bootjes.

Het grappige van de sterrenbeurs is: van de ene kant is het natuurlijk een hele eer ALS je wordt genoemd. Maar het grote probleem is het dalen van je koers. Dan is het maar te hopen op het roddelblad-effect: het doet er volstrekt niet toe HOE je wordt genoemd, ALS je naam maar wordt genoemd. Toch zou ik er (als ik tot de 150 uitverkorenen zou horen) niet erg blij zijn met een dalende koers.

Ik vraag me eigenlijk nog steeds af, of het wel echt helemaal eerlijk eraan toe gaat bij het stemmen op de namen. Er wordt natuurlijk beweerd, dat je echt maar 1 keer kunt stemmen? Maar hoeveel mensen lopen er niet rond met meerdere email-adressen, en kunnen op die manier de stemming beïnvloeden?
« Laatst bewerkt op: 8-09-2003, 13:48:54 door bodejosm43 »

Offline After The Silence

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Iedereen lijkt, maar niemand is wie je denkt....
Re:Stem op ANGELA GROOTHUIZEN bij Sterrenbeurs!
« Reactie #36 Gepost op: 12-09-2003, 20:34:35 »
Hoi iedereen,

Per heden middag 12.00 uur is de stembus voor Sterrenbeurs gesloten.
Er kan dus niet meer gestemd worden!

Check voor meer info www.sterrenbeurs.nl of de nieuwspagina van www.lagroothuizen.nl

Groeten!
La Groothuizen Fansite Team :)
"Alles durven is de grond onder je voeten verliezen. Niets durven is jezelf verliezen."