Auteur Topic: Huiskamer vernieuwd!  (gelezen 1191 keer)

Offline Malcolm

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Huiskamer vernieuwd!
« Gepost op: 9-09-2003, 21:44:32 »
Hallo allemaal!

De nieuwe Huiskamer vanaf nu: serieus en inhoudelijk!


Het niveau van de Huiskamer is de laatste tijd erg achteruit gegaan. Topics met inhoud worden overspoelt door topics zonder.

We hebben besloten dat de Huiskamer voortaan alleen bedoeld is voor inhoudelijke gesprekken. Bijvoorbeeld over nieuws, actualiteit, film, muziek, school/studie, werk, hobby's, koken, uitgaan, politiek, vrije tijd, vakantie, lezen, sport, dagelijkse bezigheden, of andere dingen die je bezighouden.

Voor andere, minder serieuze zaken en spelletjes, is er tegenwoordig de "Relaxhoek". We zullen binnenkort de topics die daar beter passen verhuizen.

Nog een paar tips:
- Wil je dat jouw topic succesvol wordt, zorg er dan voor dat in het eerste berichtje goed in elkaar zit. Waar gaat het topic precies over en wat is de bedoeling?

- Probeer alleen berichten te schrijven die anderen interessant vinden om te lezen. Wacht met het schrijven van een bericht totdat je echt iets te zeggen hebt. Je schrijft immers je berichten niet voor jezelf, maar voor anderen. Dus zorg ervoor dat ze graag jouw berichten lezen! :) Berichten zonder inhoud worden door je medeforummers niet gewaardeerd en alleen maar als overbodig leeswerk beschouwd.




« Laatst bewerkt op: 10-09-2003, 00:10:06 door Malcolm »