Auteur Topic: Veel Gestelde Vragen mbt het forum  (gelezen 14800 keer)

Offline Compuart

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • SMF rulez!
Veel Gestelde Vragen mbt het forum
« Gepost op: 1-10-2003, 00:45:41 »
Hoe plaats ik een link
Als een link met http:// of www begint wordt de link automatisch herkend en aanklikbaar. Voor de zekerheid kun je de link binnen http://-tags zetten:[code][url]http://masterplan.realitynet.nl/threadid,4350[/code]

Om ook een tekst aan de link te geven kun je het volgende doen:
klik [url=http://masterplan.realitynet.nl/threadid,4350]hier[/url] om naar deze link te gaanin het bericht ziet dat eruit als:
klik hier om naar deze link te gaan

Standaard opent een link in een nieuw venster. Om een link in hetzelfde venster te laten openen kun je gebruik maken van http://[code][iurl=http://masterplan.realitynet.nl/threadid,4350]dit topic opent in hetzelfde venster[/code]


Hoe zet ik een plaatje in een bericht?
Dit kun je op twee manieren doen: als een plaatje al online staat kun je met behulp van [/code]

Als je een plaatje die op je computer staat in een bericht wilt zetten kun je deze toevoegen als bijlage. Bij het opstellen van een nieuw bericht staat onderaan de mogelijkheid om een bijlage toe te voegen. Let er wel op dat het plaatje (of bestand) kleiner is dan 100 kilobytes (anders wordt die niet geaccepteerd). Upload alleen plaatjes die iets toevoegen aan het topic waarin ze geplaatst worden. De ruimte voor attachments is namelijk niet onbeperkt.


Kan ik dezelfde gebruikersnaam gebruiken voor andere realitynet.nl sites?
Ja. Of je nou op ExpeditieRobinson.net, PlanetRace.org of WieIsDeMol.Com zit, je hoeft je maar 1 keer te registreren. Wel moet je voor al die sites apart inloggen. Dit komt omdat browsers (terecht) geen gegevensuitwisseling tussen sites toestaan.

« Laatst bewerkt op: 1-10-2003, 00:52:33 door Compuart »
Ik hoop dat u nog objectief bent. Ik ben het in elk geval niet meer.