Auteur Topic: Wie en wat is Planetrace.org....  (gelezen 2247 keer)

Offline mapel

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Ach,.. ik ben er nog wel eens hoor!
Wie en wat is Planetrace.org....
« Gepost op: 10-10-2003, 00:47:11 »
Het is de laatste dagen her en der gebleken, dat er mensen zijn die ons, planetrace.org toch een heel andere status/functie of wat dan ook toedichten dan wat we in werkelijkheid zijn. De indruk schijnt gewekt dat planetrace.org een onderdeel zou zijn van planetrace.nl. dat wij fungeren als forum en chat voor hen.
Niets is minder waar. planetrace.org is een onafhankelijke FANsite. ooit begonnen met Wieisdemol.com zijn we gegroeid tot een portal met diverse interessante dochters zoals expeditierobinson.net, planetrace.org en  natuurlijk wieisdemol.com. Masterplan is onlangs toegevoegd als halfzus met alleen een forum. We denken dat er nog veel meer dochters toegevoegd zullen worden in de toekomst.
Onze doelstelling is om op een leuke sportieve en objectieve manier de realityseries op TV  die het waard zijn te volgen en te ondersteunen met een site forum en chat. Daarbij staat respect voor elkaar, gezelligheid, gecombineerd met relevante, interessante informatie en verslaglegging helemaal voorop.
Dus voor alle duidelijkheid,....wij zijn onafhankelijk van Advance en Eyeworks.

Dat wil niet zeggen dat wij geen vruchtbare samenwerking zouden kunnen hebben met de programmamakers. In jullie belang als bezoekers van ons forum, is het prettig dat we op een snelle wijze jullie prangende vragen kunnen beantwoorden, omdat wij een ingang hebben kunnen creëren naar de programmamakers.
Andersom, kunnen de programmamakers sneller reageren op vragen van jullie en eventuele problemen op lossen. Maar planetrace.org behoudt zich wel het recht voor om zelf daarvoor de regie in handen te houden. Dit om onze objectiviteit en onafhankelijkheid te waarborgen.

Wij hopen dat dit, vanaf heden, voor iedereen helemaal duidelijk is.

De crew van planetrace.org en realitynet.nl staan hier vierkant achter en hopen, samen met jullie, onze bezoekers een geweldige tijd te gemoet te gaan.

 :D :D :D :D :D :D :D :D
« Laatst bewerkt op: 7-11-2003, 14:15:05 door mapel »
Begrip en respect hebben voor elkaar voorkomt oorlog....

Offline jeroen234

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Planetrace: Explore the world forum
Re:Wie en wat is Planetrace.org....
« Reactie #1 Gepost op: 11-11-2003, 20:48:23 »
goed stukje mapel ik denk dat dit zo voor de nieuwe mensen die na de tv uitzending komen duidenlijk is dat we niet een forum zijn die door planetrace.nl is opgericht maar door wat fans die de koppen bijelkaar hebben gestoken
om een wat beter overzicht van alles om planetrace heen en de race zelf tekrijgen
Microsoft logica: op start drukken om af te sluiten.