Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post  (gelezen 19251 keer)

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Lees dit voordat je hier berichten post
« Gepost op: 29-10-2003, 10:13:03 »
Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Realitynet.nl een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.
Op dit forum alleen televisie en film zaken. Een groot aantal bezoekers is vooral geïnteresseerd in discussies daarover. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van deze onderwerpen gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met tv en film. Het Huiskamerforum en de Relaxhoek hebben veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.



Blijf on-topic. Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan. Dus in principe geen 2 topics voor 1 programma, dat lijkt me duidelijk.
Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen. Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen. Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand.Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.

Veel plezier!


« Laatst bewerkt op: 4-09-2021, 16:00:11 door Tristan »