Auteur Topic: Csc: De Kandidaten  (gelezen 4688 keer)

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Csc: De Kandidaten
« Gepost op: 29-10-2003, 14:19:12 »
Lc die al 2 jaar geteisterd wordt door zijn lerares Frans. Hij is ook al veel op internet en probeert veel te organiseren, wat niet allemaal soepel verloopt. Na al het gestes op internet en op school. Wil hij er eens uit en probeert zo weer energie te verzamelen om zijn ideeën binnenkort weer te gaan verwerkelijken.   

EIDM is heel sportief en wil wel eens kijken hoelang ze zonder lekkere dingetjes kan. Ook kan ze op iedere plaats waar ze maar wil pannenkoeken maken, zo lang ze maar de ingrediënten er voor heeft. Maar ook al is ze sportief, zal ze het redden op het eiland??

Daisy zal het muziek luisteren en tv-kijken even moeten missen en misschien kan ze nog wel luieren en genieten. Ze heeft ook ooit eens twee weken rond gelopen met een onbekend virus en vloogop de kermis bijna uit een attractie en vind het allemaal leuk. Is dit geen survivaller?? Ook al hoopt ze op luieren in de CSC-trip, alles zal toch wel aankomen op werken.

Augustus is een manneke die graag met een kunstgebit om gaat en 5 jaar geleden nog aan de drugs was. Hij is afgekikt en iedereen zei dat hij het zo goed deed dat hij denkt dat hij dit ook heel erg goed zal gaan doen. Hij zal het gewone eten wel heel erg gaan missen maar het is een taaie man die gerust wel overleven kan.

Melktandje is een vrouw van 31 en hoopt dat zij de computer niet gaat missen waar zij soms tot heel laat in de nacht op te vinden is. Het ergst zal zij haar kinderen gaan missen. Zij is niet echt een echte survivaler, maar een survivaler op de bank(stoeien met haar kinderen, expeditie robinson kijken). Zij kijkt veel van die programma’s en wil er nu zelf wel eens aan mee doen.

Dit was team Blauw. Het ziet er sterk uit, maar zullen ze allemaal ver komen. De crew wenst iedereen veel succes. Zullen ze winnen of enorm afgaan?? Lees het binnenkort!!



Jos een leuke toffe gast die er niet van houdt om in de file te staan(wie wel??) Hij heeft er veel zin in en hoopt op een leuk(en lange) reis. Hij doet mee  om gewoon eens een uitdaging aan te gaan en om dat hij anders toch niets te doen had. Hij heeft veel ervaring met reizen en veel ervaring met overleven. Zal het hem lukken??

Molice ook wel Niek genoemd is lichamelijk 18, maar weet niet wat geestelijk is. (Is dit de juiste persoon). Hij heeft een passie voor schermen(tv, comp.). Het internet zal hij wel gaan missen maar blijft het volhouden. Het is een bikkelharde kerel. Maar wat kan hij doen of luiert hij alleen maar?

Malcolm is net terug uit Australie en zijn vrienden hadden hem opgegeven. Toen hij plotseling werd uitgekozen had hij er eigenlijk wel zin. Hij hoopt wel wat meer te gaan doen in de CSC dan op zijn vakantie. Hij zal iedereen te vriend houden en naatuurlijk kan Malcolm zich niet van de complotten weer houden. Ruim denken zal hij wel kunnen na een lange tijd rust, maar is hij lichamelijk nog helemaal even sterk??

Daan zal het internet ook niet missen, zat er namelijk wel eens 4 maanden niet achter. De Coopertest is niet zijn sterkste punt (mijnes wel!!(haha)). Zelf zal hij zich toch wat minder bezig moet gaan houden met Blackawton op het eiland of zal de ene helft van hem gewoon Blackawton gaan helpen. Zal daan er als eerst uitgaan of wordt hij de winnaar??

Test een sportieve jongen op een minder sportief eiland. Zal hij de krachtige opdrachten gaan uitvoeren en de rest van zijn team niet teleurstellen en zo nog een lange tijd in Csc blijven zitten. Hij hoopt er op om winnaar te worden omdat hij gewone weg met de eer wil strijken

Dit was weer een team. Nu nog hun resultaten zien. Dit is team groen. Ze kunnen het doen. of niet??
« Laatst bewerkt op: 29-10-2003, 14:32:52 door giorgio »
Eindelijk...

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #1 Gepost op: 29-10-2003, 14:50:20 »
Cora, onze lieve vol veel passie voor vis. Zij begon in het leven als kaasmeisje maar groeide al snel naar de visindustrie. Na jaren lang in een viszaak gewerkt te hebben, heeft ze haar eigen vis bedrijf opgericht die nu al filialen heeft door het hele land. Ze doet mee om eens echt vis te gaan vangen op een mooi tropisch eiland. Vis handig toch? of eet je liever iets anders?

Jokivin heeft veel zin in een vakantie. maar wat moeite al heb je weinig geld. Natuurlijk gewoon meedoen aan show waarmee je een “vakantie” krijgt en kans maakt op een mooie prijs om er zelf nog eens echt tussen uit te gaan. Wie gunt het haar nou niet?

Intikker houdt veel van muziek. Hij zal het moeten missen of zijn er veel muzikale mensen in zijn groep? Toetjes waar hij verslaafd aan is zal hij ook moeten missen. Of hij kan het bereiden uit weet ik het wat. Kokos toetje??Ook moet hij zijn vrienden missen een grote missie voor hem(nee, het is niet masterplan) Zal hij alle weken het volhouden of grijpt hij het mis en vliegt er al snel uit??

Molenvanger kan alle mollen wel vangen, maar vangt hij ook de vissen en vind hij voedsel. Het zal gerust wel. Mollenvanger is een type die zich aanpast aan iedere situatie. Hij zal ook wel willen genieten op het eiland, maar kunnen de andere bewoners hiermee leven? Anders gezegd zal hij blijven?

En dan hebben we bertha531 nog. Hij doet mee om alle records te breken en vind het jammer dat hij zijn pan met extra dikke anti-aanbak-laag niet mag meenemen om lekker te genieten van echt eten dat niet aanbakt. Heel handig om zoiets mee te nemen maar tegen de regels. Zal hij winnen zonder zijn koekenpan of maakt het niets uit??

Dit was het gele team en ziet er sterk uit, maar redden zij ook de eindstreep of gaan ze er een voor een uit. Zie het in de CSC


Floortje zou eigenlijk verdwijnen van het forum, maar blijkt het toch gewoon niet te kunnen missen en wil daarom weer helemaal van de partij zijn. Zij zal alles in de race zetten om te winnen en te laten zien dat ze nooit is weg geweest. Maar zal ze dit kunnen laten zien?

Ville, na haar plezier in de CMC ziet ze al snel dat ze iets om handen moet hebben  anders red ze het niet in het leven. Na CMC net gewonnen te hebben, hoopt ze om eigenlijk nog iets te gaan winnen. Ze heeft veel goede kanten en kan winnen. Maar haar lot ligt in  hadden van de andere kandidaten en de kijkers. Dus red ze het?

Maapie, een stoere sportieve meid die meedoet omdat ze toch niets beters te doen heeft. Ze haat school, haat huiswerk, haat leraren. Dus waarom niet? Ze vindt het alleen heel moeilijk om afscheid te nemen van haar mobiel en vele vrienden een tijdje niet meer kan smsen. Houdt ze het vol tot het eind??

Han13, een vrouw van 21 jaren dat bijna een begrip is geworden op het forum en denkt dat dit in haar voordeel ligt en ziet zode mogelijkheid te winnen. Ze heeft een goede conditie , kan lang zonder eten en is gewoon perfect voor CSC. Of niet??

Annuh, een jonge spontane meid uit Tilburg. Ze heeft een goede conditie, dus dat komt goed uit in de CSC. Ze doet mee omdat ze nu ook eens de ruimte voor zich zelf wil hebben(na haar dagelijkse bustripje). Ook komt het goed uit dat ze zich niet aantrekt van stank of een koude ruimte. Je moet haar wel gezien hebben, zij was dé volleybalkampioen van R’dam.

Dit is team rood, een sterk vrouwenteam. Zal 1 van de vrouwen winnen of laten de dames het afweten??


Lees vanaf vrijdag de Csc en merk wie er gaat winnen.

Iedereen succes,

De crew(Chriz en Giorgio)



(p.s. deze beelden berustten niet op de werkelijkheid)
(edit: Geel kan je niet goed zien)
« Laatst bewerkt op: 29-10-2003, 15:30:48 door giorgio »
Eindelijk...

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #2 Gepost op: 29-10-2003, 15:29:10 »
Sorry. Ik heb een verkeerd document gekopieerd. Heb nu de echte orginele er gezet.
« Laatst bewerkt op: 29-10-2003, 15:31:56 door giorgio »
Eindelijk...

maapie

  • Gast
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #3 Gepost op: 30-10-2003, 17:40:54 »
haat school, haat huiswerk, haat leraren.

 ???

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #4 Gepost op: 31-10-2003, 07:47:22 »
Lees eens onderaan de post
Eindelijk...

Offline bertha531

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #5 Gepost op: 1-11-2003, 04:00:44 »
En dan hebben we bertha531 nog. Hij doet mee om alle records te breken en vind het jammer dat hij zijn pan met extra dikke anti-aanbak-laag niet mag meenemen om lekker te genieten van echt eten dat niet aanbakt. Heel handig om zoiets mee te nemen maar tegen de regels.

Kunnen kandidaten in de loop van het spel eventueel mss nog persoonlijke bezittingen bemachtigen?  ???

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #6 Gepost op: 1-11-2003, 14:33:30 »
Misschien wel, misschien niet. Alles is 1 grote verrrassing.
Eindelijk...

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #7 Gepost op: 1-11-2003, 14:47:19 »
Mij lijkt een gehaktmolen waar vermoeide koeien in kunnen wel een handig voorwerp...  :P
Geniet nooit met mate...

Offline molice

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #8 Gepost op: 1-11-2003, 16:07:51 »
Maar Daisy had wel een rugzak bij dr!  >:( :P

Offline bertha531

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #9 Gepost op: 2-11-2003, 02:15:19 »
Mij lijkt een gehaktmolen waar vermoeide koeien in kunnen wel een handig voorwerp...  :P

Ik sta erop dat zo'n voorwerp wél eerst getest wordt... Wie zouden we daar eens voor kunnen vinden...  ???

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #10 Gepost op: 2-11-2003, 15:12:49 »
dus ik ben een viswijf.....  >:(

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #11 Gepost op: 2-11-2003, 15:43:26 »
dus ik ben een viswijf.....  >:(

Jij zegt het? ::)

(En ik ontken of bevestig het verder niet)  :P
« Laatst bewerkt op: 2-11-2003, 15:45:54 door Test »
Geniet nooit met mate...

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #12 Gepost op: 2-11-2003, 15:47:24 »
Ik sta erop dat zo'n voorwerp wél eerst getest wordt... Wie zouden we daar eens voor kunnen vinden...  ???

Ik wil wel aan het molentje draaien hoor! Stel jij dan vlees beschikbaar?
« Laatst bewerkt op: 2-11-2003, 18:19:50 door Test »
Geniet nooit met mate...

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #13 Gepost op: 2-11-2003, 17:51:24 »
Ik wil wel een het molentje draaien hoor! Stel jij dan vlees beschikbaar?
he, ons bertah gaat niet in jouw molentje hoor..

Offline Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Geen woorden voor.
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #14 Gepost op: 2-11-2003, 18:03:19 »
Eerst in stukken hakken, dat wil misschien nog weleens helpen. Daarna uitbenen. Van de botten kunnen we nog handige gebruiksvoorwerpen maken. ::)

Offline Cora Bora

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • CB&T secret-mole-org
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #15 Gepost op: 2-11-2003, 19:10:17 »
Eerst in stukken hakken, dat wil misschien nog weleens helpen. Daarna uitbenen. Van de botten kunnen we nog handige gebruiksvoorwerpen maken. ::)
wie aan bertha komt, komt aan mij!!  >:( >:(

Offline melktandje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • het leven is te kort om moeilijk te doen
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #16 Gepost op: 3-11-2003, 00:19:55 »
mss, stomme vraag, maar wat word er nou verder van mij verw8???
het is beter gehaat te worden om wie je bent, dan geliefd om wie je niet bent

Offline Ongewensd Persoon

  • Forumlid
  • at the turn of the tide
Re:Csc: De Kandidaten
« Reactie #17 Gepost op: 3-11-2003, 10:58:45 »
Zolang jouw team de eilandraden overleeft, hoef je niks te doen. Je mag natuurlijk je team helpen met bepaalde voedselopdrachten zoals deze week het verzinnen van een yell, maar dat hoeft niet. Zodra jouw team naar een eilandraad toe moet, dan krijg je van mij een pm waarin staat wat je moet doen. Kortgezegd komt het erop neer dat je een lijstje maakt met bovenaan het teamlid dat je het liefst weg wilt hebben en onderaan het teamlid dat je het minst graag weg wilt hebben. Voor meer informatie zie het topic 'Wat is CSC?' Voor vragen, commentaar en kritiek kun je terecht in de Strandtent.

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Csc: De Kandidaten
« Reactie #18 Gepost op: 10-12-2003, 20:26:58 »
Robin... is een harde werkster en staat geen confrontatie uit de weg. Ze is vriendelijk tegen iedereen, maar als het nodig is komt ze voor iedereen op. Ondanks dat het blauwe eiland een grote dip doormaakt na het vertrek van Daisy, kan niemand Robin... uit het veld slaan, want Robin... slaat zich overal wel doorheen!