Auteur Topic: Nutopia  (gelezen 5071 keer)

Offline Cas

  • Forumlid
  • duhhh...
Nutopia
« Gepost op: 7-12-2003, 22:07:09 »
Misschien een beetje offtopic, maar ...

Aan posts op dit forum te merken zijn veel PR- fans ook liefhebbers van natuurschoon. Binnenkort zal, indien er genoeg leden zijn, een nieuwe omroep worden opgericht: Nutopia. Deze omroep stelt mens, dier, natuur en milieu in samenhang centraal in al haar uitzendingen.
O.a. de Dierenbescherming, Stichting Wakker Dier, de Partij voor de Dieren en de Faunabescherming zijn bij de oprichting betrokken.

Doe eens gek en wordt lid...www.nutopia.nl
« Laatst bewerkt op: 8-12-2003, 22:54:51 door Cas »

Offline Cas

  • Forumlid
  • duhhh...
Re: Nutopia
« Reactie #1 Gepost op: 8-12-2003, 22:56:19 »
Dit topic is al wel 33 keer bekeken. Om te voorkomen dat het naar de vergetelheid verdwijnt even een 'upgrade'....

Offline Moontje

  • Forumlid
  • Dit forum is het helemaal !
Re: Nutopia
« Reactie #2 Gepost op: 11-12-2003, 20:08:50 »
Of misschien lid worden van Dienamo???
Ik moet zeggen dat het me niet zo trekt doordat er nu al onderling wordt geruzied.... Had het bericht al gelezen in de volkskrant, maar geen trek om het over te typen...

Milieu-omroepen in oprichting ruziën
De twee omroepen voor natuur en milieu in oprichting staan als kemphanen tegenover elkaar, meldt de Volkskrant. De dier-, natuur- en milieu-omroep Dienamo en Nútopia hebben tot 1 maart om 50.000 leden te werven, willen ze de status van aspirant-omroep krijgen. Nútopia, gesteund door o.a. schrijver Karel Glastra van Loon en Wouter van Dieren, is een initiatief van Nico Koffeman,  woordvoerder van Faunabescherming. Dienamo werd bedacht door Marjan Lambrecht, voormalig televisiemaakster. In de uitnodiging voor de presentatie van Dienamo, a.s. donderdag staat: 'Hoed u voor namaak!',  en volgens Mariël Fiolet van Dienamo is Nico Koffeman ' aan de haal gegaan met een idee dat wij hem voorstelden. Zelfs de programmering van Nútopia hebben wij bedacht. We zijn te goed van vertrouwen geweest'.


Groetjes Monica